Brasserie Beeckestijn in Velsen-Zuid
Ontbijt, lunch, borrel en diner op een unieke Buitenplaats
€€-
- Rijksweg 130
- 1981 LD
- Velsen-Zuid
- Nederland
- Routeomschrijving
Parkeren
Een ruime gratis parkeergelegenheid met 2 invalideparkeerplaatsen. De parkeerplaats ligt niet direct aan de Brasserie, hij ligt op ongeveer 100 meter.
OV
Treinstation Driehuis ligt aan de achterzijde van de Buitenplaats. Maak een mooie wandeling over de Buitenplaats van zo'n 15 minuten en u komt uit bij de Brasserie.
Halte Velsen-Zuid Beeckestijn stopt vrijwel voor de deur
Halte Parkweg in Velsen-Zuid is zo'n 10 minuten lopen.
- Telefoon 0255-760002
Uitzonderingen
Gesloten
- 23 jul t/m 14 aug
Omschrijving
Overdag heten we u welkom in onze sfeervolle Brasserie waarin wij de Bourgondische Franse Brasserie in een modern jasje hebben gestoken. Met een heerlijk terras is het ook mogelijk om een lekkere wandeling te maken door de prachtige tuinen van Buitenplaats Beeckestijn. s'Avonds veranderen we naar Restaurant Beeckestijn en serveren we een fantastische Chefs menu.
In de nabijheid van Haarlem en Amsterdam kan je hier lekker uit waaien of genieten in een oase van rust en natuur.
Vanuit de Brasserie kiezen wij bewust voor seizoensgebonden streekproducten. Wij gebruiken zoveel mogelijk groenten, fruit en kruiden uit eigen moestuin. Deze moestuin wordt bijgehouden door onze partner Natuurmonumenten. We kiezen er bewust voor om met zoveel mogelijk lokale leveranciers te werken en we koken elektrisch.
Voor het ontbijt en de lunch hebben we een a la carte kaart en kunt u zelf een heerlijk gerecht kiezen. Daarnaast is het mogelijk om te genieten van een verrassingslunch voor 2-, 3- of 4-gangen. 's Avonds serveren we het Chefs menu bestaande uit 6gangen. Dit is een vastgesteld menu waarbij de chef elke maand niet alleen kijkt naar de heerlijke smaakcombinatie, ook wordt er gekeken naar de kleurcombinatie. Dit maakt de chefs ware kunstenaars op het bord. Het menu is uit te breiden door het kaasplankje toe te voegen en zo wordt een 7-gangen menu samengesteld. Het menu is ook terug te brengen naar 4- of 5-gangen.
De brasserie is een kindvriendelijke omgeving, dit betekend dat we een kidskaart hebben met ook de keuze voor een bruine boterham met stroop of poffertjes. Voor de kleine bourgondiërs is het mogelijk om natuurlijk heerlijk mee te eten met de volwassenen kaart.
Reserveren kan via de website.
Op feestdagen hebben we speciale arrangementen. Kijk voor meer informatie op de website.
Wij serveren
1672514901 | 91 |
1676860122 | 91 |
1681205344 | 91 |
1685550566 | 90 |
Aardig personeel, goede en professionele bediening. En over het eten 4 gangen verrassingsmenu subliem elk gerecht met zorg en aandacht bereid een "SMAAK EXPLOSIE".
Tot de volgende keer!
Hartelijke groet,
Milena en Nico.- Eten & drinken 10
Na een fijne wandeling stond onze tafel gereed en hebben van een fantastische lunch genoten.
- Eten & drinken 8
Het chefs menu was verrukkelijk en de bediening super.
- Service -
- Prijs / kwaliteit -
Top Locatie, en de lunch was heel goed en verzorgd, komen zeker vaker terug.
- Eten & drinken 10
Geen idee hoe het is. Ben komen opdagen, maar wilde uit veiligheid fiets binnen de muren hebben. Gekozen bij het afval/opslag van het restaurant en netjes gemeld. De reactie was ongepast van het restaurant en niet klantvriendelijk. Melding binnen dit forum dat ik niet op komen dagen incorrect. Ben gekomen. Maar geen omzet gegenereerd.
- Eten & drinken -
- Sfeer -
- Prijs / kwaliteit -
We hebben genoten van elk moment goede sfeer mooi en zeer lekker eten goede champagne gedronken komen graag weer.
- Eten & drinken 10
Eten was heerlijk, heerlijke wijn en bediening zo als het volgens ons hoort.
- Eten & drinken 10
Er stond een leuk welkomst bordje met onze naam op tafel.
Rustige sfeer met prettige achtergrondmuziek.
Uitstekende bediening met gedetailleerde uitleg over de gerechten.
Prettig tempo, voldoende tijd tussen de gangen.
Lekkere stoel om in te zitten.
En nu het allerbelangrijkste: de verfijnde smaken en kunstig opgemaakte borden.
We hadden een heerlijke avond.- Eten & drinken 10
Was heel goed, heerlijk terras, mooie omgeving. Vriendelijke personeel. Eten proeverij hadden wij, was heerlijk.
- Eten & drinken 8
Leuke bediening en heerlijk eten.
Een aanrader.- Eten & drinken 10
Fantastich gelunched. Echte kwaliteit, mooie presentatie en fijn personeel. Heerlijk gegeten op het fijne terras.
- Eten & drinken 10
Het wordt eentonig maar het blijft ons favoriete restaurant. Voor de lunch en diner.
- Eten & drinken 10
Het was super, vriendelijke bediening, heerlijk gegeten.
De lunchgerechtjes werden mooi opgediend in een etagère, heel gezellig.- Eten & drinken 10
Super Moederdag ontbijt. Mooie producten en leuke gezellige sfeer. Echt aanrader.
- Eten & drinken 10
Moederdagontbijt: geweldig concept, uitstekende uitvoering, met fijne sfeer èn heel smakelijk!
- Eten & drinken 10
Omdat wij een groep gasten uit Duitsland hadden, zochten we een bijzondere sfeervolle plek met geschiedenis. Bij de brasserie vonden we een fijne sfeer en vriendelijke bediening. Het proeverij gerecht paste uitstekend in het geheel. Afspraken helder en goed nagekomen. Een aanrader.
- Eten & drinken 8
Wij vonden het menu van de chef met bijpassende wijnen top! Mooie locatie, perfecte gastheren, heerlijk eten waren de ingrediënten voor een bijzondere avond.
- Eten & drinken 9
Het team van Brasserie Beeckestein heeft ons een heerlijke avond bezorgd. Het eten was een heerlijke smaaksensatie en mooi in balans, evenals de wijnen. De bediening was formidabel!
Als we toch een klein puntje van aandacht zouden noemen is het dat we de stoelen (volgens mij van het merk Zuiver?) nogal hard vonden zitten.
Maar we hebben genoten van de avond!- Eten & drinken 10
Wederom geweldige ervaring.
Dat je van een lunch zo een feestje kan maken 😀Tot gauw...
Lily- Eten & drinken 9
Heerlijke stoeltje. Mooie inrichting. Vriendelijke bediening. Heerlijk gegeten.
Kroket denken we zelf gemaakt. Was lekkerder dan wat ik uit de diepvries heb gegeten- Eten & drinken 10
Het eten was heerlijk, goed bereid, en leuk opgediend.
- Eten & drinken 9
Eten, drinken goed. Sfeer prima.
Bediening kon vlotter.- Eten & drinken 7
Prachtige locatie en gezellige ambiance. Leuke lunchkaart met lekkere gerechten.
Al meerdere keren hier geluncht en elke keer met een voldaan gevoel vertrokken.
De charmante bediening is zeker van toegevoegde waarde.
Kom hier zeker terug.- Eten & drinken 10
De sfeer is gezellig en er is meer privacy dan voorheen.
Na het kijken in de lunchkaart vroegen we of we een soep konden delen.
Na een kom soep ieder hebben we anders genoeg.
Na enige aarzeling kon dat.
Verder bestelden we nog ieder een salade.
De soep kwam en werd in een grote kom op tafel gezet.
We kregen er twee lepels bij.
Ik vroeg of we twee kleine kommetjes konden krijgen.
En zei dat ik verkouden was.
Dat kon niet.
Hoe idioot is het als je vraagt om soep te delen, dat je een kom met z’n tweeën krijgt.
Dan hadden we ook niet hoeven vragen om te delen.
Vonden we heel onvriendelijk.
Corona is echt ver weg.Dit verhaal gedeeld met mensen die ook wel eens in restaurant Beeckestijn komen en die vonden het heel onattent en niet klantvriendelijk. Waarom?
De salades vullen het hele bord, wat niet lekker eet. Wel heel veel sla.
Op de rekening zag ik dat décafe cappuccino 30 cent duurder is dan normale cappuccino.
Ook nog niet eerder meegemaakt.Verder zijn we vriendelijk geholpen, maar op een of andere manier is het me niet goed bevallen en hoe enthousiast ik was over dit restaurant, dat ben ik nu niet meer helaas. Jammer
- Eten & drinken 6
Vanuit Amsterdam Westpoort zijn er weinig restaurants om met klanten te lunchen of dineren.
Dit is een mooi alternatief met goede parkeergelegenheid op een geweldige locatie.- Eten & drinken 8
Zaterdag avond hebben we met zijn tweeën in een leuke atmosfeer heerlijk gegeten bij brasserie Beeckestijn. Het 6 gangenmenu was met zorg samengesteld en bijzonder smaakvol.
Het 1e gerecht, 3 verschillende bereidingen van tonijn was een goede indicatie van wat ging volgen. Alles mooi gepresenteerd en onder begeleiding van een lekkere wijn.
Een avond om te herhalen!- Eten & drinken 9
Heerlijk geluncht prima en vriendelijke bediening. Kortom toplocatie.
- Eten & drinken 8
Pasen! Eten was voortreffelijk.
Bediening heel vriendelijk maar slecht georganiseerd, dus liep niet zo vlot!
Lang moeten wachten vooraleer we ons eerste drankje kregen alsook voor de amuse!
Gevraagd om 9de pers op hoek tafel te zetten maar was niet gedaan (kon makkelijk). We komen zeker terug.- Eten & drinken 10
Je voelt je als in de watten gelegd. Elke gang kende verschillende smaken door de combinaties. We komen al vaker, maar dit bezoek zal ons dat zeker blijven doen.
Verder zegt mijn rating genoeg denk ik.- Eten & drinken 10
Recensie: Brasserie Beeckestijn - Een Culinaire Belevenis
Voor foodies met een voorliefde voor lokale ingrediënten is Brasserie Beeckestijn een ware ontdekking! Vanaf het moment dat je binnenstapt, voel je je welkom. De eigenaar begroet je met een warme glimlach en neemt de tijd om te vertellen over de passie voor koken met lokale producten, die duidelijk te proeven is in de gerechten op de kaart.
De kwaliteit van de ingrediënten is indrukwekkend. Je kunt proeven dat ze met zorg zijn geselecteerd en met liefde waren bereid. Een waar feest voor de smaakpapillen om te genieten van de verse groenten, sappige vleesgerechten en delicate visgerechten. De gerechten worden goed gepresenteerd en de aandacht voor detail is overal merkbaar.
Wat me ook opviel, was het niveau van de service. Het personeel was attent, professioneel en vriendelijk. Mijn glas wijn werd regelmatig bijgevuld en mijn vragen werden met enthousiasme beantwoord. De sfeer was ontspannen en gezellig, wat bijdroeg aan een onvergetelijke culinaire ervaring.
Wat Brasserie Beeckestijn echt speciaal maakt, is dat culinair genieten hier toegankelijk is voor een breed publiek. Hoewel de kwaliteit van het eten en de service op hoog niveau zijn, zijn de prijzen redelijk en betaalbaar. Dit maakt het een plek waar je regelmatig kunt terugkeren om te genieten van heerlijk eten zonder je zorgen te maken over een lege portemonnee.
- Eten & drinken 10
Samen met 2 kleine kinderen en opa en oma genoten van het paasontbijt. Een prachtige plank voor lekkere broodjes, hangop en fruit. De hoeveelheid was ruim en alles was van topkwaliteit. De kleine jongens kregen een eigen bord met o.a. poffertjes, suikerbrood en hangop. Ook zij hebben zitten smullen.
We komen hier regelmatig vanwege de fijne sfeer. Je kunt hier zo fijn genieten van heerlijk eten, ook met kinderen. Zij krijgen voor tijdens het wachten altijd een leuke kleurplaat met kleurtjes en hoeven echt niet de hele maaltijd keurig stil te zijn. Iedereen gaat op in de heerlijk ontspannen sfeer en dat maakt dat we hier heel graag komen voor een lekkere lunch. Zowel het gangendiner als de salades zijn echt een aanrader en aansluitend kun je lekker alles laten zakken met een heerlijke wandeling in het prachtige Beeckestijn.
- Eten & drinken 10
We hadden gekozen voor het 6 gangen diner, geflankeerd door een bijpassend wijn arrangement. Heerlijk om zo verwend te worden door een uitstekende gastheer en met heel bijzondere gerechten. Echt een aanrader wanneer je eens iets speciaals zoekt!
- Eten & drinken 10
Tweede bezoek. Fijne tafel aan groot raam met weer het leuke welkomstbordje. Heerlijke proeverij, goede prijs/kwaliteitverhouding en prima bediening. Tot de volgende keer.
- Eten & drinken 9
Heerlijk gelunched met ons gezin. Alles was top! En ook het weer zat mee. Zeer goede ervaring!
- Eten & drinken 10
Fantastische locatie. Prima bediening. Geluncht. Eten was heerlijk!
Tot een andere keer!- Eten & drinken 10
Wij hebben op het terras in het zonnetje samen met onze jonge kinderen van een heerlijke lunch genoten. Het was onze eerste keer op Beekesteijn maar we komen zeker terug: zeer smakelijke menu kaart en ontzettend vriendelijk personeel!
- Eten & drinken 10
Het 6 gangen proefdiner voldeed volledig aan onze hoge verwachtingen. Van vrienden hoorden wij dat je bij Beeckestijn goed kan eten. De gerechten waren goed op smaak, zagen er prachtig uit en combineerden perfect bij de wijnen van het arrangement. De bediening was relaxed en professioneel. We komen zeker terug naar het romantische landgoed.
- Eten & drinken 10
Het eten was lekker en mooi opgediend. De bediening was gastvrij en hartelijk. De entourage feestelijk en de sfeer ontspannen. Wat wil je nog meer? Een aanrader.
- Eten & drinken 8
Top kwaliteit in schitterende omgeving.
- Eten & drinken 10
Wij hebben een meer dan geweldige avond gehad! Alles klopt. De koks, de gastheer, de sommelier en de jongen die afruimt en opdekt, echt fantastisch!!!
- Eten & drinken 10
Zoals altijd prima lunch, van goede kwaliteit en fijne bediening.
- Eten & drinken 8
Vriendelijke ontvangst en prettige bediening. Heerlijk genoten van uitgebreide lunch proeverij.
- Eten & drinken 8
Wederom heerlijk gegeten met verrassende gerechten in een fijne ambiance. Lekkere bijpassende wijnen en ontspannen/gastvrij Team. We kijken uit naar een volgende keer.
- Eten & drinken 10
Fijne ambiance, heerlijk eten, goede service. Een aanrader voor lunch, kop koffie met lekkers na de wandeling of diner!
- Eten & drinken 10
Heerlijk geluncht goede service en prachtige locatie.
Gezellige lunch in sfeervolle Brasserie met vriendelijke en attente bediening! Aanrader en graag tot de volgende keer!
- Eten & drinken 8
Heerlijk geluncht, zalige ambiance en vriendelijk personeel.
- Eten & drinken 10
Een bijzondere culinaire belevenis, heerlijk eten! Met uitstekend bijpassende wijnen.
Bediening voorbeeldig, "alsof ze dachten, dat wij van de Michelingids waren ;-)"
PS het delen van het wijnarrangement prima oplossing om na afloop veilig te kunnen deelnemen aan het verkeer.- Eten & drinken 10
Verrukkelijk diner! Genoten van verfijnde smaken en technieken. Alles ziet er mooi uit en smaakt net zo.
- Eten & drinken 10
Het was een gezellige avond met veel lekkere kleine gerechten, er waren verrast door de pure smaken!
- Eten & drinken 9
Het bestaat nog echt, je voelt en bent ontzettend welkom, hier beseft men nog dat vriendelijkheid helemaal niets hoeft te kosten. Over het eten zijn we snel klaar TOP. Tot gauw.
- Eten & drinken 10
Mooie omgeving, aardig personeel, wij namen een ‘proeverijtje,’ lekker, maar niet speciaal, ik had voor die locatie en prijs iets verfijnders verwacht.
- Eten & drinken 5
Mooie heerlijke gerechten, ook voor vegetariërs altijd goed.
- Eten & drinken 8
We werden echt verrast door het aangeboden 6 gangen menu +wijnarrangement. Onze smaakpapillen zijn erg verwend. Uitleg over gerechten en wijnen waren rustig en goed. De brasserie verdient meer bezette tafeltjes op een avond.
- Prijs / kwaliteit -
Mooie ervaring om te lunchen. Goede bediening en heerlijk gegeten daar:
Glas witte chardonnay met een biefstuk arrangement en een zak friet met mayonaise en tot slot een cappuccino.- Eten & drinken 8
Niet de eerste keer dat we hier terechtkomen. Nu met een lunch met een 90 jarige. De genoegelijke (waar lees je dat woord nog) sfeer, klantvriendelijkheid en ambiance zijn uitnodigend. De (landelijke) erkenning evenzo. Tot een volgende keer misschien wel met kleinkinderen of de hond (want ook die is welkom)
- Eten & drinken 9
De bediening was goed. Het was een vriendelijke dame. Het was een verrassingslunch dat zag er heerlijk uit en werd ook op een etagere opgediend. Ik weer dat niets meer goedkoop is, maar ik was getrouwd dus namen we een proseco. Maar daar schrok ik wel van. Per glaasje 7,50. Dat is wel schrikken.
- Eten & drinken 10
We hebben heerlijk gegeten! Verrassende smaak combinaties, top!
- Eten & drinken 10
Heerlijk geluncht bij de brasserie. Ik had de verassingslunch mijn man de pommodori soep en het broodje paddestoelen ragout. De verassingslunch was lekker en goed samengesteld. Mijn man vond het eten heerlijk. De bediening is goed en erg aardig. Ik kan iedereen aanraden om de donkere dagen te breken met een lunch bij brasserie Beeckestijn. Wel even reserveren want het is er vaak vol.
Leuke locatie met sfeervolle inrichting. Eten mooi geserveerd en erg lekker.
- Eten & drinken 9
We hebben heerlijk gegeten maar ik heb toch wel een opmerking. Bij de proeverij vroeg ik ipv een pomodori soep of het dan een paddestoelen soep mag zijn. Maar dat kon helaas niet omdat het menu bleef zoals het was. Dat vond ik jammer. Niet iedereen lust pomodori dus een keuze te maken naar een andere soep die zeker ook aanwezig is zou wel fijn zijn.
Voor de rest was het echt super goed.
Bedankt, Ilse Bart.- Eten & drinken 8
Een fantastische avond met geweldige gerechten, een ware smaaksensatie elke keer weer. Ook geweldig hoe er rekening gehouden was met onze wensen.
- Eten & drinken 10
Heerlijk ontbeten met een zeer lekker en gevarieerd palet van vers voedsel zoals brood, kaas, vleeswaren, fruit, vis, wraps, ontbijtkoek, eigengemaakte hangop en nog veel meer. Gebakken ei niet te vergeten. Prima koffie en verse jus d’orange. Prettige bediening niet te vergeten! Een aanrader!
- Eten & drinken 10
Wat een leuk restaurant met een mooi concept. Vriendelijke bediening erg lekker eten en goede wijn. De opbouw van het 6 gangen menu was goed; alleen de kwantiteit van het eten liet wat te wensen over. De porties waren wat karig voor ons. Dat was een minpuntje waardoor we toch niet helemaal "vol"daan naar huis gingen en de prijs/kwaliteit niet hoog scoort.
- Eten & drinken 8
Hartelijke ontvangst en heerlijke mooie gerechten gegeten.
- Eten & drinken 10
Elke vakantie lunchen we traditiegetrouw bij Brasserie Beeckestijn, de sfeer is goed, de ruimte is prachtig en de kaart is prettig. Het pastagerecht van mijn dochter was super zout, echt niet lekker. Voor het eerst een gerecht retour, dit werd serieus genomen en goed opgelost. Mijn dochter kreeg opnieuw pasta maar dan minder zout. Alle overige gerechten waren zalig!
- Eten & drinken 7
Geheel onbevangen naar het restaurant gegaan. Dan is de verrassing groot als je na afloop van de lunch kunt zeggen: komplimenten aan de keuken. Bediening goed, niet opdringerig aanwezig wel attent. Advies en uitleg over de gerechten was compleet.
- Eten & drinken 8
Zeer gezellig, fijne bediening en heerlijk eten. Hond is welkom en al met al een heerlijk uitje
Prima.
De ronde tafel was wel een beetje groot voor ons vieren. Daardoor was het wat moeilijker om met elkaar te communiceren.- Eten & drinken 9
Uitmuntend gegeten (chef's lunch menu) en gedronken (kleine, maar mooie wijnkaart), in een mooie omgeving!
Uitstekende prijs/kwaliteit-verhouding.
Kleine opmerkingen: gerechten werden in ietwat onhandig servies (diepe borden) geserveerd en bij het rode vlees miste ik een steak-mes.
Maar dit is echt spijkers zoeken op laag water...
FANTASTISCHE ERVARING!
NB: jammer dat de brasserie op zondagen gesloten is!
- Eten & drinken 10
Deze ervaring was beter dan onze verwachting. Zowel de gerechten als de keuze voor de wijn/spijs sloten erg goed op elkaar aan. Hier gaan wij 100% vaker komen.
- Eten & drinken 10
Zeer prettige locatie, fijne sfeer. Hier nu 2x gelucht. Dit gaat zeker vaker gebeuren.
Leuk welkomsbordje op tafel als je gereserveerd hebt.
Op deze manier je koffie geserveerd krijgen is al een 'feestje'.- Eten & drinken 8
Eten en de bediening was top.
- Eten & drinken 10
Leuke ontvangst door naambordje op tafel. Origineel opgetuigd menu. Attente bediening. Geen opmerkelijke zwakke kanten dus.
- Eten & drinken 8
Het was een gezellige avond met allerlei lekkere gerechten en een prettige bediening die snel werkte en een goede beschrijving van de gerechten gaf.
- Eten & drinken 8
Prima service, sfeer en lunch.
- Eten & drinken 9
Eigenlijk is alles top. Ontzettend genoten! We komen zeker terug.
- Eten & drinken 10
Valentijnsdiner gehad met bijbehorende wijnarrangement. Bijna 5 uur genoten van heerlijke gerechtjes en wijnen, de zeer attente bediening en een gezellige sfeer. Top avond gehad en we komen zeker (en vaker) terug!
- Eten & drinken 10
Wederom een topavond gehad met heerlijke mooie gerechten, geweldige bijpassende wijnen en heel vriendelijk personeel. Niet het goedkoopste restaurant, maar de kwaliteit die je krijgt is dan ook elke cent waard.
Sfeer was top en we komen hier zeker nog eens terug.- Eten & drinken 10
Het eten was heerlijk, wel mocht de tijd tussen de gerechten wat ons betreft iets korter zijn. Al met al een heerlijke avond!
- Eten & drinken 10
We hadden het 4 gangen verrassings menu, een heerlijke volle wijn erbij die ze speciaal kwam brengen, zeer vriendelijk, gezellig en aangenaam warm.
- Eten & drinken 10
In een prachtige omgeving hebben we heerlijk geluncht. Je wordt hier echt in de watten gelegd en goed verzorgd.
- Eten & drinken 9
Wat een heerlijke avond! Genoten van de prachtige gerechten, de vriendelijkheid en kundigheid van het personeel en de fijne sfeer op deze prachtige locatie.
- Eten & drinken 10
Het eten was verrukkelijk, sfeer gezellig en gemoedelijk..
We hebben er weer een toprestaurant bij!- Eten & drinken 10
Heel prettig dat we, bij ons verzoek bij binnenkomst, aan een een andere(vrije)tafel mochten plaatsnemen met uitzicht op het park. Gevarieerde lunchkaart en het gekozene werd mooi opgediend en smaakte heerlijk. Attente bediening, ondanks de drukte, zonder opdringerig te zijn. Kortom gastvrij! Zeker een aanrader, zeg het voort!
- Eten & drinken 9
Een ware ervaring, heerlijke gerechten. Nemen de tijd om het een en het ander te vertellen over het gerecht en de heerlijke wijnen. Top ervaring.
- Eten & drinken 10
Heerlijk gelunched. Kwaliteit, presentatie en sfeer perfect. Service altijd uitmuntend en goed getimed. Je voelt je echt even in de watten gelegd voor paar uurtjes! Na lunch heerlijk gewandeld in de omringende bossen.
- Eten & drinken 10
Prima gegeten. Prettige bediening en smakelijk/verrassend lunch menu. Echte aanrader.
Op de eerste donderdag van februari hadden we een proefdiner van 6 gangen. Als er, zoals die avond, maar 10 personen in het koetshuis zitten mag je van de sfeer niet teveel verwachten. Het bedienend personeel deed zijn best om ons een ‘heerlijk avondje’ te bezorgen.
We kregen verrassende gerechtjes, die met zorg waren samengesteld.
Ons werd gevraagd de gangen te ‘jureren’ om de uitkomst hiervan te kunnen evalueren en mee te nemen in de definitieve menukaart voor februari. Het was voor ons een geslaagde avond.- Eten & drinken 8
Wij hadden het 6 gangen verrassingsmenu en dat was een feestje op zich!
De man die ons bediende was zeer vriendelijk, vrolijk en kon ons veel vertellen over de verschillende wijnen die ze serveren.Echt een aanrader en wij komen er zeker nog een keer terug
- Eten & drinken 10
We waren voor de eerste maal bij Beekenstein. Het heeft onze verwachtingen overtroffen het 5 gangen menu genomen erg goede kwaliteit van de gerechten.
En de borden werden gepresenteerd als kunstwerkjes. Zeker voor herhaling geschikt.
Wij zeggen ga het ervaren.- Eten & drinken 9
Ik vond het een geweldige avond! Goeie service, goeie uitleg over het verrassingsmenu. De gerechten waren ook verrassend. Een avondvullend programma van 18 tot 23 uur.
Je moet je er wel bewust van zijn dat je de hele avond bezet bent. Dat wisten wij niet maar we hadden ook geen haast. Tussen de gerechten door duurde het soms wel wat te lang (vond ik).- Eten & drinken 9
Heerlijk gegeten!
Mooie plek, vriendelijk personeel!- Eten & drinken 10
Super lekker gegeten
- Eten & drinken 9
Geweldige kwaliteit eten, top locatie en sfeer. Bedankt en tot snel weer!
- Eten & drinken 10
Nadat we 1,5 week geleden de condoleance van een familielid hadden in het voormalige koetshuis van Beeckestijn, aten wij gisterenavond in de Brasserie. Wat hebben we genoten van de heerlijke gerechten, goede wijn maar bovenal de zeer vriendelijke eigenaresse en bediening.
Hoe verschillend kun je een zelfde locatie beleven.
Dank voor deze mooie avond. -
Zalig gegeten en prachtige uitleg gekregen over diverse soorten wijnen.
Wij waren met 7 dames. We zijn zeer prettig geholpen. Het eten was heerlijk en genoeg. Het restaurant zag er heel gezellig uit. We komen zeker terug.
Fijne jaarwisseling.- Eten & drinken 9