- Heuvel 14
Uitzonderingen
Open
- Valentijnsdag – 14 feb
Omschrijving
Amigos barbecue restaurant is een paradijs voor de barbecueliefhebber. Bij ons kunnen vlees- en visliefhebbers (Ook Halal, Vegetarisch of Glutenvrij) of samen rondom de barbecue in de eigen tafel, een hele avond lang gezellig eten en drinken.
Wij hebben een uitgebreid barbecue buffet. Vanaf € 26,50 pp ( kinderen betalen vanaf € 10,95 pp ) kunt u onbeperkt gebruik maken van:
- Vooraf twee soorten soep met stokbrood en kruidenboter.
- 15 soorten vlees in heerlijke marinades: Kogelbiefstuk, diamanthaas, buikspek, Rib eye,varkenshaas, kipsate, spek, spareribs, procureur, hamburgers, en nog veel meer.
- 3 soorten vis: Zalm, gamba’s en pangafilet.
- Vele soorten BBQ groenten zoals Mais, Champignons en veel meer.
Daarnaast een verrassend saladebuffet met twaalf verschillende salades en fruit. Diversen warme en koude sauzen. Frietjes en stokbrood met kruidenboter.
Gezelligheid kent geen tijd, dus ook helemaal onbeperkt in tijd ! U kunt de hele avond op uw gemak barbecueën aan uw eigen barbecuetafel, zonder plaats te hoeven maken voor nieuwe gasten. Ideaal voor een groepsuitje met vrienden, familie, bedrijven en verenigingen.
Wij serveren
Voorzieningen
- Terras
- Wi-Fi
Kinderen
- Magnetron (voor kindervoeding)
- Vermaak
1717666096 | 88 |
1724904104 | 89 |
1732142112 | 90 |
1739380119 | 90 |
Voor ons was het de eerste keer. Het was leuk en lekker.
- Eten & drinken 9
Het was een gezellige avond.
En het eten was heerlijk en.
Genoeg keuze voor ieder wat wils.
Van vlees en vis en salades enz.
Dus we kwamen niks te kort.
Het was gewoon top.- Eten & drinken 10
Gezellig en goed verzorgd.
Heerlijk gegeten.
Voor herhaling.- Eten & drinken 10
Lekker eten, goede kwaliteit, leuke decoratie.
- Eten & drinken 10
Geweldig restaurant met zeer vriendelijke bediening. Eten zeer ruime keus dus voor ieders wat wils. Zeer goede prijs - kwaliteit verhouding. Een echte aanrader voor huishoudens met kinderen en zeer geschikt voor bedrijfsuitjes en het vieren van verjaardagen etcetera.
Het eten was goed en de bediening ook.
- Eten & drinken 8
Was super personeel geweldig eten ook.
- Eten & drinken 10
Het was leuk om een keer op deze manier te eten. Vriendelijk personeel.
- Eten & drinken 8
De bediening is erg vriendelijk en behulpzaam, het eten is erg goed veel keus en erg lekker. Het is de moeite waard om er lekker tegaan eten.
- Eten & drinken 9
Gisteravond met 8 personen hier gegeten.
Ik vind het een leuk restaurant voor de prijs/kwaliteit verhouding.
Ruime keuze in vlees en salades. Friet kun je er lekker bij bestellen.
De jongens in de bediening erg vriendelijk en behulpzaam...- Eten & drinken 8
Donderdag avondje uit eten met collega's, er waren niet heel veel andere gasten dus het was wat leeg dus dat komt de sfeer niet ten goede. Als het drukker is zal het ongetwijfeld gezelliger zijn.
Aan het personeel ligt het niet, deze zijn vriendelijk, behulpzaam en ook weer niet te aanwezig; precies goed.
Eten is er in dit geval wat je er zelf van maakt; voldoende keus in eten (vlees, vis, salades). Alles ziet er ook vers en fris uit.
Wat mij betreft een aanrader!- Eten & drinken 10
Was goed en een aanrader voor een goede beurs
Hele leuke avond gehad. Vriendelijke bediening en vlees van goede kwaliteit.
- Eten & drinken 10
Goede sfeer, eten was prima, en vlotte bediening.
- Eten & drinken 8
Leuk concept, ook met kinderen erbij. Voldoende keuze in vlees en groenten en ook wat vis. Vooraf vers afgebakken stokbrood en een kop soep. Pluspunt dat de frietjes op bestelling worden gebakken ipv lauw op het buffet liggen. Leuke kinderhoek en vriendelijk personeel.
Enige nadeel is dat werkelijk alles naar bbq ruikt als je thuis komt, zelfs de jassen die in de garderobe hingen konden in de wasmachine. Misschien kan de klink van de deur van de garderobe kamer gerepareerd worden zodat de deur dicht kan.- Eten & drinken 9
Weer lekker gegeten met ruime keuze in vlees en vis.
Vriendelijke bediening en fijne sfeer.- Eten & drinken 9
Eerste keer gegeten en erg goed bevallen.
Leuk concept, niets te klagen.
Vriendelijke bediening en goed eten en drinken. En ons niets te kort gedaan met wat dan ook, plusminus 4 tientjes per persoon kwijt. Top, komen zeker terug, wellicht nog met personeelsuitje.- Eten & drinken 10
Ondanks de drukke periode een zeer geslaagde avond. Lekker gegeten en gedronken. Bediening was als van ouds zeer goed en vertrouwd. Zeker voor herhaling vatbaar en zullen we zeker ook doen.
- Eten & drinken 10
We hebben gisteren weer heerlijk gegeten bij ons favoriete restaurantje! Personeel en de eigenaar zijn ontzettend gastvrij en doen alles om het naar je zin te maken, de buffetkeuze is altijd ruim en als iets op is wordt het meteen aangevuld en het concept blijft voor ons gewoon geweldig. Lekker barbecueën aan je eigen tafel op een sfeervolle locatie, en dat ook nog eens voor een prima prijs/kwaliteitsverhouding. Bedankt weer team van Amigos voor de geweldige avond!
- Eten & drinken 10
Wat een geweldige eerste kerstdag gehad. Wat een feest was het om bij jullie te zijn. Alles was top geregeld. En zeker een compliment voor het personeel, wat waren jullie gezellig.
Bedankt Amigos.- Eten & drinken 10
Lekker vlees.
Sfeer goed.
Alles tot in de puntjes verzorgd.
Zeer goede zet door het concept zo toe te passen.- Eten & drinken 9
Heerlijke 1e kerstdag gehad, lekker en uitgebreid bbq buffet, vlotte en zeer vriendelijke bediening, top avond.
- Eten & drinken 10
Prima service alles zeer goed verzorgd Fijne vriendelijke bediening een aanrader.
- Eten & drinken 8
Harstikke lekker gegeten en de service was perfect, alles werd goed geregeld.
- Eten & drinken 6
Goede sfeer, leuke, snelle bediening en prima eten.
- Eten & drinken 8
Met het hele gezin gaan eten
10 volwassenen en 8 kinderen van 1 tot 11
Was lekker en een zeer vriendelijke en goede bediening
Zelfs een speelhoek voor de kinder .
Wij komen hier zeker nog terug. -
Genoeg keuze aan eten. Vriendelijk personeel en dat alles voor goede prijs.
- Eten & drinken 10
Alles was goed geregeld, meer dan voldoende keuze en de bediening was vlot.
- Eten & drinken 8
Super lekker, gezellig eten kan je zeker bij amigos.
- Eten & drinken 9
Bedrijfs uitje, goed geregeld, lekker eten, nette prijs. TOP.
- Eten & drinken 10
Het is daar altijd gezellig en goed eten. Sfeer ook goed, goede bediening. Vandaar hebben wij overal een vijf sterren gegeven.
- Eten & drinken 10
Lekker gegeten en zeer goed verzorgd
- Eten & drinken 9
Volop keuze vlees, iets minder vis en groente. Volop salades en heel veel sauzen.
Iets meer ongemarineerd en zonder toevoegingen als mayo (salades) en suiker (fruit uit blik) zou de het assortiment toegankelijker maken voor diegene, die wat gezonder willen eten.Het is gezellig en ruim tafelen met een groep, betaalbaar en een groot aanbod in nagerechten (wel met veel suikers).
- Eten & drinken 9
Alles was weer goed, hebben weer lekker gegeten en gedronken, en gezellig met mekaar kunnen zeveren.
- Eten & drinken 8
Eten was goed, interieur wat verouderd.
Wel fijn dat ze bekijken wat het voordeligste uitkomt, drankenpakket of apart afrekenen.- Eten & drinken 8
Was gezellig personeel was heel aardig kregen uitleg hoe het werkte en voldoende keus in vlees en vis en ook de bijgerechten waren er voldoende we hebben een heerlijke avond gehad Bedankt!
- Eten & drinken 9
Was weer heel gezellig zoals altijd eten weer prima en leuke bediening.
- Eten & drinken 9
We hebben heerlijk gegeten en ook voor de kinderen was er genoeg. De tafels mogen wat mij betreft iets vaker opgeruimd worden tussendoor maar verder was get personeel vriendelijk, behulpzaam en werd alles genoeg aangevuld
Al met al een avond om nog eens over te doen- Eten & drinken 9
keurig bedrijf met heerlijk eten en een perfecte service
- Eten & drinken 8
Voor de eerste keer geweest en zeker niet de laatste keer. Het eten is super. Ruime plekken om te zitten. Personeel echt vriendelijk!
Great
- Eten & drinken 10
Eten en bediening waren weer goed. Ik kan het aanraken om bij Amigo's te gaan eten.
- Eten & drinken 10
Leuk om aan tafel te bbq. Genoeg keuze en lekker! Leuk concept.
- Eten & drinken 10
Het eten was heerlijk, goed vlees en lekkere vis en garnaaltjes. De sfeer was iets minder, maar dat kwam vooral door mensen aan een andere tafel die veel lawaai maakten. Verder een prima bediening en nog genoten van de chocoladefondue als afsluiter.
- Eten & drinken 9
Eten was lekker en vers. Veel keuze in vlees. Super vriendelijk personeel
- Eten & drinken 10
Eten en drinken is prima. Er wordt regelmatig aangevuld zodat er steeds voldoende keuze is.
Bediening erg vriendelijk en reageert snel.
Helaas was er in de reservering iets mis gegaan maar we kregen het dessert aangeboden als compensatie. Heel erg attent.- Eten & drinken 8
Vertaal van English naar Nederlands
Very good service and good staff. Atmosphere is perfect. A bit pricey for the quality of the meat and not much options without seasoning.
- Eten & drinken 8
We hebben een gezellige avond gehad. Het eten was erg gevarieerd. En het personeel was erg vriendelijk en behulpzaam. Dit was de tweede keer dat we hier gingen eten. En we komen zeker nog eens terug.
- Eten & drinken 10
Wij hebben heerlijk geëten en er is goed rekening gehouden met de tafel wens, ivm mijn NAH, kon ik het veel beter volhouden. Dankjewel.
- Eten & drinken 10
Ruime keus uit vlees/vis/kip en saladebar. Goede uitleg. Vriendelijke bediening. Voor herhaling valtbaar
- Eten & drinken 10
Heerlijk gegeten, veel keus en vriendelijk personeel, wij komen niet voor niets helemaal uit Waalwijk om hier lekker te genieten.
- Eten & drinken 9
Nice environment, excellent food and drinks. Good sort of beef, fish and salad. The attending team are also very polite and faster. I really liked it and recommend it.
- Eten & drinken 10
Lekker gegeten. En het personeel was heel sympatiek
- Eten & drinken 10
Super goede service, heel vriendelijke bediening. Super net buffet met een uitgebreide keuze. Zeker een aanrader!
- Eten & drinken 10
Goede kwaliteit vlees. Gezellige sfeer met leuk personeel!
- Eten & drinken 10
Erg lekker eten, buffet wordt goed bijgehouden, en super vriendelijk personeel.
- Eten & drinken 8
Eten is erg lekker, gezellige sfeer. Onze gasten vonden de mensen van de bediening heel erg vriendelijk.
- Eten & drinken 9
Mooie locatie, sfeer is zeer gemoedelijk.
Eten zag er goed en netjes uit, werd goed bijgevuld, service was goed. Tip de tafel plakte.- Eten & drinken 9
We hebben gisteren heerlijk gegeten. Je kunt alles op je gemak doen, niet opdringerig en nette bediening. Top. Ga zo door.
Heerlijk gegeten, altijd leuk bbq aan je eigen tafel.
Goede prijs/kwaliteit verhouding.
Leuke aandacht voor mijn verjaardag.- Eten & drinken 10
Vriendelijk personeel, goed en voldoende eten, drinken.
Binnen gezellige sfeer.- Eten & drinken 10
Hey was heerlijk, gezellig en vers. Echt een aanrader.
- Eten & drinken 10
Super leuke avond gehad! Ruime keuze uit vlees, vis, groentes, salades en sausjes en alles was goed op smaak. En vooraf ook nog keuze uit 2 verschillende soorten soep! Stokbrood en frites aan tafel. We hadden heerlijk rustig een tafeltje achterin de zaak. Fijn!
Al het personeel was erg vriendelijk en behulpzaam en liep met een glimlach op hun gezicht rond. Helaas is er niets gedaan met de opmerking over de vrijgezellen in ons gezelschap, maar dat mocht de pret niet drukken!
Heerlijke avond gehad en we komen zeer zeker snel nog een keertje terug!- Eten & drinken 10
We hebben lekker gegeten.
Goede bediening gezellig restaurant.
Veel keus in vlees.
Superleuk.- Eten & drinken 10
Hebben gister avond heerlijk en gezellig gegeten bij Amigos. Bediening was snel en heel vriendelijk. Zou dit restaurant iedereen aanraden.
- Eten & drinken 9
Heerlijk gegeten, eigenaresse en personeel super vriendelijk en behulpzaam.
Leuke tent, komen weer terug!- Eten & drinken 10
Leuk ontvangst, heerlijk gegeten.
Bediening was perfect.- Eten & drinken 10
Leuk BBQ restaurant met vriendelijke personeel.
Dus een aanrader.- Eten & drinken 9
Het was weer heerlijk, super bediening lekker eten en drinken. Voor herhaling vatbaar!!
- Eten & drinken 10
Goed en genoeg te eten, kwaliteit uitstekend, service uitstekend, prijs/kwaliteit zeer goed, personeel zeer goed en geeft goede uitleg.
- Eten & drinken 10
Het was de eerste keer hier. Ik was heel verrast goed eten voor prima prijs.
- Eten & drinken 10
Heerlijk gegeten en zeer vriendelijke bediening
- Eten & drinken 7
Ze hadden echt goed personeel, gewoon netjes en gezellig. Goed eten en gewoon een gezellige sfeer. Alles was prima bij ze.
- Eten & drinken 10
Leuk gezellig restaurantje, eten was goed, best veel keus. Prijs is ook oké en betaalbaar
- Eten & drinken 8
Het was lekker vlees. Genoeg keuze. Ook nog zalm en garnalen.
Goede en leuke bediening.
En de toetjes die wij hadden met ijs, waren niet alleen lekker, maar ook behoorlijke porties.- Eten & drinken 9
Leuk restaurant
Voldoende keuzeAlleen high themp
Maar buiten kun je lekker afkoelen
- Eten & drinken 7
Heerlijk gegeten ! Vlees en vis erg lekker. Ruime keuze en ook zo bij saladebar. Voor iedereen wat wils. Super leuk om met de kids heen te gaan, er is ook een speelruimte aanwezig. Nagerechten waren ook heerlijk! En dat alles voor een super nette prijs! Top! Wij gaan vaker , aanrader ♥️👍🏻
- Eten & drinken 10
Onze favoriete bbq restaurant! Het enige minpuntje is dat het heel warm is, misschien een airco in de toekomst? Verder een dikke 10!
- Eten & drinken 10
Lekker gegeten, het vlees was lekker gekruid en voldoende. De groeten waren ook lekker vers. Veel keus aan sausjes alleen jammer dat het standaard merken zijn. Had graag een verse knoflooksaus gehad. Maar kan echt iedereen aan raden hier te gaan eten.
- Eten & drinken 8
De sfeer was geweldig en de service uitstekend. Het eten was niet alleen betaalbaar, maar er was ook genoeg variatie om uit te kiezen. Het enige wat ons opviel, was dat de saladebar iets meer keuze had mogen bieden. Desondanks hebben we genoten van de avond en komen we zeker graag nog een keer terug!
- Eten & drinken 7
Zeer vriendelijk ontvangst, duidelijke uitleg en goed verzorgd. Eten was vers en zeer smaakvol voorbereid en/of klaargemaakt.
Wel advies gegeven de mosterdsoep qua smaak eens onder de loep te nemen. Was niet zo'n duidelijke mosterdsmaak.
Verder een echte aanrader- Eten & drinken 8
Heerlijk gegeten, leuk concept. Vriendelijke bediening.
- Eten & drinken 9
Het was heel gezellig. Het eten was heerlijk en de mensen waren heel vriendelijk. Wat meer licht rond de tafels zou beter zijn, zo zouden we het vlees beter kunnen zien.
- Eten & drinken 8
Heerlijk gegeten, super vriendelijk personeel.
Gaan echt nog eens terug maar dan als het minder warm is 🤪- Eten & drinken 10
Heerlijk gegeten, veel keuze. Aardige bediening.
- Eten & drinken 10
GEWELDIG! Onwijs goed geregeld, leuk concept en een dik compliment aan de bediening.
- Eten & drinken 10
We waren met een groep van 13 mensen. De sfeer was goed, het eten was lekker. Ruime keuze, alles goed bijgevuld, de bediening met de drankjes was goed. We kwamen niets tekort. Fijn personeel.
We komen vast weer een keertje eten!
- Eten & drinken 9
Goed en veel variatie in eten. Alleen het ijs was minder zaten vries klontjes in. We hebben ondanks dat goed genoten. En klei leuk dat je zo kan bbq zonder troep thuis.
- Eten & drinken 10
Het eten was supergoed! De bediening was ook heel vriendelijk. Alleen de rauwkorst weinig keuze, en geen koude vis aanwezig.
Dit zou een aanvulling kunnen zijn.
Vriendelijke Groet
Louise van Hemert -
Lekker gegeten, veel keus en vriendelijke medewerkers.
- Eten & drinken 10
Heel leuk concept, ruime keuze uit vlees en vis. De salade bar was uitgebreid. Leuke prijs voor de sfeer en beleving. Fijn om je drankjes en brood en of friet te bestellen via QR code. Vriendelijke obers.
- Eten & drinken 9
Snelle bediening, lekker eten, wensen worden gehoord, vriendelijk personeel.
Mooie aankleding van restaurant.
Voldoende keuze en vers vlees en vis.
Gezellige sfeer in het restaurant.
Mooie prijs, kortom zeer geslaagde avond.- Eten & drinken 10