Da Pio in Valkenburg
vr | 16:00 - 22:00 | |
za | 16:00 - 22:00 | |
zo | 16:00 - 22:00 |
Omschrijving
Hartelijk welkom bij Restaurant Da Pio, waar wij sinds 2001 met veel plezier onze gasten en vrienden ontvangen. Wij bereiden al onze heerlijke gerechten met verse producten uit Bella Italia. Geserveerd met een goed glas wijn.
Kijk voor meer info op onze website www. dapio.nl of check onze Facebook pagina dapioristorante.
Grazie tot snel Da Pio and team
- Wi-Fi
Kinderen
- Kinderstoel aanwezig
- Vermaak
- Magnetron (voor kindervoeding)
Omgeving
1686532762 | 89 |
1689768147 | 90 |
1693003532 | 89 |
1696238918 | 89 |
Mooie sfeer. Lekker eten. Goede bediening.
Vertaal van English naar Nederlands
The food was truly delicious but the service was absolutely the worst we have experienced in europe for the past seven weeks. It took more than 1-1/2 hours for my husband to just get his entree — and it was only spaghetti with tomato sauce! We had to get up repeatedly to ask for things - the wine menu - the salt and pepper - ordering the wine - getting our bill - paying the bill. Just ridiculous. Our waitress was very friendly when she took our order but ignored us most of the evening - very busy chatting and looking at photos on the phone of another guest. We won’t be coming back again. If you don’t mind waiting a very long time - this is the place to go.
- Eten & drinken 10
Heerlijk gegeten bij Da Pio. Carpaccio met truffelmayonaise was heel goed, evenals de ossenhaas met truffelsaus en aardappeltjes uit de oven. Heel klein minpuntje was de tijd tussen voorgerecht en hoofdgerecht. Maar met de drukte en het feit dat alles vers wordt bereid was dat te begrijpen.
- Eten & drinken 10
Heerlijk eten in een gezellige ambiance.
Zeer zeker voor herhaling vatbaar!- Eten & drinken 10
Excellent Italiaans restaurant in hartje Valkenburg.
Eten was goed.
Goeie wijn.
Bediening was niet gemotiveerd, lui.- Eten & drinken 9
Een warm welkom. We hadden niet gereserveerd maar omdat we uit Breda kwamen kregen we een gezellige tafel aangeboden. Het eten was voortreffelijk; we hadden verse tonijn met een tomatensalsa. De tonijn was goed bereid. Zo lekker. Onze complimenten. Ook voor het vriendelijke personeel. Tot ziens.
Heerlijk gegeten, heerlijk gezeten, heerlijke avond!
- Eten & drinken 10
Heerlijk gegeten, goed verzorgd, goede porties en leuke bediening!
- Eten & drinken 9
Zeer lekker gegeten. Grote porties van goede kwaliteit. Heerlijke wijn.
Aanwinst voor Valkenburg.- Eten & drinken 10
Kwaliteit van het eten was prima.
Ik heb er echt van genoten en zo ook mijn echtgenote.
Is eigenlijk ook niet raar want la mamma staat daar in de keuken.
We hadden echt het gevoel dat we daar in de watten werden gelegd.
Voor herhaling vatbaar en een aanrader voor één ieder.- Eten & drinken 10
Dit is gewoon een gezellig restaurant met heel lekker eten voor een leuke prijs. Echt TOP!
- Eten & drinken 9
Vriendelijke ontvangst. Het eten was buitengewoon lekker. De pizza mooi dun deeg met verse producten, kom je zelden tegen zo goed! Heerlijke bruschetta, en de eveneens lekkere en verse calamari fritti. Insalata, goede kwaliteit en fijn van smaak is de dressing en wederom verse producten! Penne all’arrabiata geweldig goed van smaak. En als klapper de verse homemade pasta met truffel. Uitmuntend! Zeer aanbevelingswaard. De kinderen genoten van de tiramisu. Een restaurant waarvoor je omrijdt wanneer je Maastricht bezoekt, want daar vind je geen een Italiaans restaurant van deze kwaliteit met ook nog met prima prijzen. Wel reserveren want de plaatselijke bewoners vullen het restaurant al snel.
Vertaal van Deutsch naar Nederlands
Sehr schönes Lokal mit herzlichem Empfang, netter Bedienung und leckerem Essen.
- Eten & drinken 10
Heerlijk, verrassend gegeten in een gezellige sfeer.
- Eten & drinken 10
Enorm lekker, gezellige sfeer, inmiddels een paar keer al geweest en iedere keer genoten.
Tot heel snel weer!- Eten & drinken 10
Het eten was heerlijk en lekker vers. Sfeer was super en de bediening was vlot en vriendelijk.
- Eten & drinken 10
Bedankt voor de gezellige avond, met heerlijk eten en gezelligheid.
- Eten & drinken 9
Wat een verwennerij heerlijk gegeten. Top verzorgd en daarbij de leuke en gezellige bediening.
Wij waren een nachtje weg naar Valkenburg en door goede recensies bij Da Pio terecht gekomen. Wat is dit een top restaurant, de carpaccio en bruchetta als voorgerecht waren heerlijk en de ossenhaas met saus van Parmezaanse kaas en balsamico was verrukkelijk!! Als we ooit weer in de buurt zijn komen we zeker terug.
- Eten & drinken 10
Voorgerecht: Brood met aioli, focaccia en 1 aranci. Hoofdgerecht Tagliata met rijkelijk sla en garnituur, spaghetti. Nagerecht: Panna cotta.
Wijn: Nero Davolo.
Buonissimo!
Echt heerlijk gegeten. Beste restaurant van Valkenburg. Uiteraard noodzakelijk om van te voren te reserveren.- Eten & drinken 10
Top gegeten, erg attent op valentijnsdag. Een roos voor de dames.
- Eten & drinken 10
Een vriendin heeft me afgelopen week verrast met een avondje bij Da Pio.
Dit mag ze zeker vaker doen, ook als het geen verrassing is!
Heerlijke carpaccio gegeten, bijzonder goede biefstuk en mijn vriendin had ook een uitmuntende ravioli.
Ook een goede sfeer en vriendelijk personeel!
Zeker een aanrader!!- Eten & drinken 10
Lekkere witte wijn, carpaccio was super. Pizza Zooo geen smaak, vreselijk. Keurig een nieuwe pizza gemaakt maar een beetje op smaak gemaakt met waddenzout/aromat. Dus daar geen pizza eten… Rest is ok!
- Eten & drinken 4
Heerlijk gegeten, goed verzorgd en gerechten verrassend aangekleed, heerlijke bruscetta's en vitello tonato, pasta's waren ook heel lekker, zeker een aanrader om nog eens terug te gaan!
- Eten & drinken 8
Wij komen al jaren met enige regelmaat bij Da Pio. Steeds is de ontvangst hartelijk, het eten voortreffelijk en de sfeer ongedwongen en gezellig. Absolute aanrader!
- Eten & drinken 10
Voortreffelijk gegeten in sfeervol restaurant. Tijdens het diner kerstparade langs zien trekken, fantastisch om in kerstsfeer te komen. Zeker een aanrader!
- Eten & drinken 9
Gezellig avond gehad met heerlijk Italiaans eten, drank en nagerecht.
Ontspannen ambiance.
Ondanks drukte, vlotte en vriendelijke bediening.
Een aanrader, voor herhaling vatbaar.- Eten & drinken 9
Lekker gegeten. Prima bediening. Gezellig, sfeervol restaurant.
- Eten & drinken 10
Zoals altijd weer top gegeten! Aanrader: scampi's diavolo en de vissoep. Goede en vriendelijke service. Hou je van wijn dan zit je hier ook zeker goed. Ik ga er in ieder geval nog vaak komen.
- Eten & drinken 10
Lekker gegeten en leuke sfeer. Eten duurde wel erg lang en bediening kwam niet heel vaak langs om drinken te vragen. Zeker wel een aanrader!
- Eten & drinken 9
Wat een verrassing, heerlijke gerechten, mooie glazen wijn, super👌
- Eten & drinken 9
Heerlijk gegeten, verse ingrediënten en dat maakt het subliem, fijne bediening gezellige sfeer, top restaurant!
Vertaal van Deutsch naar Nederlands
Deutsche werden da nicht gut bedient. Mussten 2 Stunden auf unser Essen warten. Ausrede war kein Personal. Aber Leute die viel später kamen, kriegten ihr Essen schnell. Schade, weil sonst wurden wir überall gut bewirtet. Ausser hier.
- Eten & drinken 4
Het is een heel gezellig restaurant waar je vriendelijk word ontvangen. Het is eten is heerlijk.
- Eten & drinken 10
Sfeer, de bediening en het eten waren uitstekend.
- Eten & drinken 10
Ben al regelmatig naar een Italiaan gaan eten maar deze springt er met kop en schouders bovenuit. Iets langer moeten wachten maar dat werd ruimschoots goedgemaakt door het lekkere eten. Hier kom ik zeker nog terug.
- Eten & drinken 9
Wat een geweldig restaurant waarbij alles tot in de puntjes geregeld is. Bediening is top, de gerechten zijn heerlijk vers, warm en erg smaakvol en de wijn is van goede kwaliteit. Een mooie sfeervolle inrchting waarbij we samen romantisch hebben gegeten. Met liefde en passie voor de Italiaanse keuken worden de meest heerlijke gerechten geserveerd. Ga zo door en tot gauw!
- Eten & drinken 10
De bediening was niet vriendelijk, stug. Vanwege ziekte van de kok, dat kan natuurlijk altijd, was het aanbod beperkt. Maar dat werd op een niet-vriendelijke manier medegedeeld. Take it!
- Eten & drinken 7
Fantastisch. Als veganist hadden ze snel iets klaargemaakt voor mij, het was echt heerlijk. De rest van het gezelschap vond het eten ook erg lekker.
- Eten & drinken 10
Alles is in 1 woord SUPER!!! De antipasti vooraf was heel lekker evenals de pasta vongole als hoofdgerecht. De bediening is super vriendelijk, echt genoten. We komen er niet zo heel vaak omdat het eigenlijk n beetje te ver rijden is. Maar zo af en toe......
- Eten & drinken 10
We had heard from our friends about the great food and service at Da Pio and decided to try it also with friends. A wonderful experience from start to finish. Great, friendly service and fresh, tasty food at a very reasonable price. You feel like you are in an Italian home enjoying a home cooked meal. We are visiting family here in Valkenburg - coming from Wilmington, North Carolina and are very happy we tried Da Pio!
- Eten & drinken 10
Heerlijk eten, vriendelijke bediening, super aardige eigenaar. Gaan snel weer!
- Eten & drinken 10
Als je bij Da Pio gegeten hebt dan hoef je nooit meer verder te zoeken. Geweldige sfeer, bediening en eten. De gerechten zijn uitgebreid en heel erg lekker. Wij hebben genoten van alles en vinden het een echte aanrader.
- Eten & drinken 10
Prettig ontvangen in het restaurant en gezellige en persoonlijke bediening. Je voelt je welkom. We zijn hier eerder geweest en beide keren was het eten van een prima kwaliteit!
Zeker een aanrader!- Eten & drinken 8
Voorgerecht(cappatio) goed, maar hebben wel eens beter op.
Hoofdgerecht goed, maar ook niet meer dan dat.
Prijs / kwaliteit niet in evenwicht, te duur voor wat je krijgt.- Eten & drinken 7
Heel gezellig, normale porties.
Smaakte heel goed.
Bediening super correct en snel.Een fijne avond gehad.
Enige minpunt: alles was gereserveerd,
toeristen die spontaan wilden komen eten konden er niet in.- Eten & drinken 9
Wat een fijn restaurant is dit. Hier wordt heerlijk gekookt, mooi gevarieerd aanbod van gerechten, waaronder enkele bijzondere gerechten die je niet snel bij een ander vindt. Plezierige bediening, kortom een aanrader als je jezelf en/of anderen in Valkenburg wil verwennen.
- Eten & drinken 10
Uitstekend restaurant, we hebben heerlijk gegeten (salade en pizza).
Fijne bediening, leuke sfeer.
Voor herhaling vatbaar.- Eten & drinken 10
Heel gezellig en vriendelijk personeel. Ben zelf erg kieskeurig over mijn eten als ik ga uiteten en dit raad ik echt iedereen aan! Gewoon top!!!
- Eten & drinken 10
Heerlijk was het, typisch Italiaans pasta gehad. Lekker wijntje op een mooi terras, onder een lekker lentezonnetje heerlijke avond
- Eten & drinken 9
Het was weer zoals tijd : Ongeloofelijk lekker eten en super bediening.
- Eten & drinken 10
Heerlijk eten voor een goede prijs en de sfeer was top. Het restaurant zag keurig en verzorgd uit.
- Eten & drinken 9
Het was ontzettend fijn om weer bij Da Pio te eten. Ons jaarlijks weekendje Valkenburg is pas compleet met een etentje bij Da Pio. Heerlijk gegeten het was weer top!
- Eten & drinken 10
Vandaag hier lekker gegeten en gedronken in een leuke en ontspannen sfeer. Prijs kwaliteit is prima. Tevens ontzettend leuk vanuit mijn zitplaats de kijk in de keuken, de rust die hier aanwezig was bij het bereiden van de gerechten.
- Eten & drinken 8
Gezellig restaurant, zeer goed en vers bereid Italiaans eten! Gezellige sfeer en vriendelijk personeel.
- Eten & drinken 10
Bediening was erg attent. Eten top! Aanrader.
- Eten & drinken 10
Geweldig eten, super sfeer. Leuke bediening. Er is werkelijk niks negatiefs op te merken. Wij komen zeker terug!
- Eten & drinken 10
Heerlijk gegeten!! Personeel was super vriendelijk.
Echt een aanrader- Eten & drinken 10
Goed eten, prettige en snelle bediening.
- Eten & drinken 10
Goed eten en een gastheer met passie voor wijn die ook de moeite neemt zijn passie te delen. En: op de juiste temperatuur! Heel fijn met 30 graden buiten. Dochter van de gastheer in de bediening en lijkt voor horeca geboren! Heeft alles in de gaten.
- Eten & drinken 9
De pizza's hadden een erg dikke bodem. Hoewel dit persoonlijke smaak kan zijn, is het voor mij niet authentiek Italiaans zoals ik bij een Italiaan verwacht. De pizza's waren overladen met kaas, veel te veel kaas als je het mij vraagt. De kaas zelf was niet bepaald smaakvol, maar door de hoeveelheid domineerde het wel over de andere smaken van de groenten. Tevens door deze dikke laag kaas was de pizza zo vet, dat je een punt ook niet gemakkelijk kon pakken: de binnenkant droop naar beneden en viel uit elkaar door al het vet en vocht van de kaas. Kortom: houd je van veel kaas en dikke bodems, dan zal je hier op het juiste adres zijn. Echter door de reviews verwachtte ik een echte goede Italiaanse pizza, welke het in mijn optiek zeker niet was. Personeel was zeer vriendelijk en dus geen slechte ervaring gehad, maar voor ons geen blijvertje.
- Eten & drinken 3
T was weer goed verzorgd en heerlijk eten!
- Eten & drinken 10
De bediening was top het eten is op de Italiaanse manier klaargemaakt zelfs de wijn en bier komen uit Italië
Fijne gastheer met verstand van zaken- Eten & drinken 10
Super gezellig, heerlijk gegeten, komen zeker terug.
- Eten & drinken 9
Een leuke en gezellige zaak.
Smakelijke en originele kaart.
Alle Corona maatregelen werden netjes nageleefd.
We komen graag nog eens terug.- Eten & drinken 8
Normaal gesproken schrijf ik nooit een review maar ik vind dat Da Pio nu zeker een beoordeling verdiend. We hebben er heerlijk gegeten. Super antipasti en heerlijke pasta met een lekker dolci na. Heel vriendelijk personeel en een zeer sympathieke gastheer. Echt een aanrader, zeker omdat je topkwaliteit eten kreeg voor normale prijzen.
- Eten & drinken 10
Ons favoriete Restaurant in Valkenburg, waar je echt goed en heerlijk kan genieten van de Italiaanse keuken!
- Eten & drinken 10
Super lekker gegeten en geweldige ambiance.
Super heerlijk eten echt een fijn italiaans restaurant wij hebben genoten.
- Eten & drinken 10
Vanavond heerlijk gaan eten bij Da Pio in Valkenburg.
Vriendelijk personeel, mooie en nette zaak en een geweldige sfeer.
Echt een aanrader.
Wij komen gauw weer terug.- Eten & drinken 10
Heerlijk gegeten! En een lekker wijntje erbij, superlieve serveerster. Top voor Valkenburg!
Goed restaurant.
Niks op aan te merken.
Zeer gezellige gast heer.- Eten & drinken 10
Op verjaardag van zoon daar gaan eten.
Alles was super lekker. Heerlijk genoten van het eten. Bediening was ook 👍- Eten & drinken 10
Leuk restaurant met vriendelijk personeel en lekkere wijn? maar kunnen de pizza’s beter verwijderen van de kaart!! Prijs veel te duur tegenover de kwaliteit. Wij zullen er NOOIT meer een Pizza bestellen!!! Gewoon weg flut!
- Eten & drinken 2
Afgelopen zaterdag echt superlekker gegeten met een zalige fles rode wijn erbij, en ook mazzel met een plekje op t terras!! Super naar ons zin gehad.
- Eten & drinken 9
Je proeft dat het vers bereid is, complimenten daarvoor. De bediening echter is niet ok. Je krijgt het gevoel dat ze liever niet bedienen. Onvriendelijk naar andere gasten, alsof je er teveel bent. Niet oké.
- Eten & drinken 7
Op de laatste dag van ons verblijf in Valkenburg bij Da Pio Italiaans gegeten. Het was erg druk, maar we konden nog binnen plaatsnemen in dit sfeervolle restaurant, gerund door een hardwerkend en vriendelijk team. Het bestelde eten was vers bereid en heel erg lekker. Het duurt misschien iets langer, maar dan heb je ook wat. De moeite van het wachten waard. Voor vertrek kregen we "van het huis" nog een likeurtje van wilde aardbeitjes. Dat mensen mensen zitten te zeuren over het moeten betalen van mayonaise is natuurlijk diep triest. Als je bij de supermarkt voor 100 euro boodschappen haalt en je neemt nog een tube mayonaise mee, dan moet je die toch ook gewoon betalen?!
- Eten & drinken 9
Komen hier ieder jaar! Zeer nette attente bediening. Niks is te veel. Eten is zeer goed. Vooral de verse pasta is aanrader.
- Eten & drinken 10
Voor wat wij hebben gegeten, is dit zeer duur en ondermaats, zelfs voor de mayonaise hebben we moeten betalen.
Het lijkt wel of ze de coronatijd eruit willen slepen. -
Van te voren maar gereserveerd ivm drukte en corona.
Was geen overbodige luxe. Men had een tafeltje voor ons buiten maar we zaten liever binnen. Werd goed opgelost maar niet van harte was onze indruk.
Voorgerecht was er snel en prima in orde.
Het hoofdgerecht duurde echter wat langer, dusdanig lang dat de bediening al met de rekening kwam voordat we überhaupt het hoofdgerecht hadden gehad. Waren ze ons misschien vergeten?
Daar waren dan toch de hoofdgerechten, met het excuus dat het toch drukker was geworden op het terras. Kan gebeuren, maar wij waren er al voordat het terras vol liep. Maar goed, de hoofdgerechten: de ossenhaas met gorgonzola en de andere met pepersaus waren top. Niks op aan te merken, echter de lasagne heeft niet echt de restaurant kwaliteit die men zou verwachten en de verschillende gefrituurde vissoorten had bijzonder weinig smaak, de kibbeling van een viskraam heeft meer smaak. Er werd nog wel een saus bij aangeboden nadat er werd aangegeven dat het niet zo op smaak was. Maar die hebben we laten schieten. Nadat we de dessertkaart hadden ontvangen en vervolgens 20 minuten de bediening de kans hebben gegeven om de desserts op te nemen hebben we afgerekend en een ijsje bij de buren gehaald.
Er zit veel potentie in deze zaak maar het schort het hem in de details helaas.- Eten & drinken 5
Heerlijk gegeten, leuke bediening, en de hele avond zitten chillen op de gezellige straat.
- Eten & drinken 9
Sfeervol restaurant en vriendelijke ontvangst. Het bestelde gerecht van van uitmuntende kwaliteit. Kan alleen maar zeggen: top.
Da Pio is en blijft een topper voor wie van lekker Italiaans eten houdt.
Steeds wordt je er vriendelijk bediend. Gezellige sfeer. Super lekker eten!
Eens je daar genoten hebt, ga je er altijd terug naar toe. Een aanrader dus!
André Beckx - Antwerpen.- Eten & drinken 10
Eerdere recensies gelezen, en eigenlijk tot dezelfde conclusie gekomen als wat we al hadden gelezen: het eten op zich is goed, maar met de bestelling gaat nogal eens wat fout. Rosé wijn gekregen in plaats van Rosé bier, ijskoffie gekregen in plaats van Irish Coffee. Het eten betreft trouwens geen al te royale porties, kwalitatief wel in orde. Bediening prima!
- Eten & drinken 6
Gezellige avond, goed eten en drinke, super!
- Eten & drinken 8
Eten was echt italiaans. Niet ingewikkeld, maar wel ontzettend lekker. En heel vriendelijke en attente bediening.
- Eten & drinken 9
Het eten is subliem! Ontzettend genoten. Helaas veel schoonheidsfoutjes; ik eet geen vlees en kreeg een filet met truffel saus terwijl ik zelf gemaakte pasta met truffel saus had besteld... Mijn partner had geen bestek gekregen. Tot twee keer moesten we vragen of we nog wat mochten drinken. Op de rekening stond het vlees nog... We zouden er daardoor niet weg blijven hoor.
- Eten & drinken 10
Heerlijk puur eten, geen toevoegingen. Vriendelijk personeel, echt een avondje uit. Top.
- Eten & drinken 10
We waren met 3 vrienden en we hebben zowel van voor- hoofd- als het nagerecht genoten. bediening super
Heerlijk gegeten, fijn personeel! Wij komen terug!
- Eten & drinken 8
Was geweldig en lekker! Ook gezellig om te zitten👍
- Eten & drinken 10
Heerlijk. Gerechten goed verzorgd en zeer smakelijk. Attente en vlotte bediening. Leuke en gewaardeerde verjaardagsattentie.
- Eten & drinken 9
Ik heb heerlijk gegeten bij da Pio. Lekker vers authentieke Italiaanse gerechten, vriendelijke bediening. Ik kom hier graag terug!
- Eten & drinken 10
Wederom heerlijk gegeten. Top keuken. Koken alleen met verse producten en dat proef je. De vissoep is een echte aanrader.
Zeer vriendelijke bediening, maar het eten was vreselijk. De pizza had veel weg van een ovenpizza. De enige smaak aan de pasta was knoflook.
- Eten & drinken 4
Prima eten, snelle bediening, vriendelijk personeel
- Eten & drinken 9
Heerlijk gegeten, gezellige sfeer. Top bediening.
Superleuke zaak. Heerlijk eten, vriendelijke bediening. Echt een aanrader ☺️
Tip: Filetto di Manzo Tagliata.- Eten & drinken 10