Contactgegevens
vr | 17:00 - 21:00 | |
za | 17:00 - 21:00 | |
zo | 17:00 - 19:30 |
Omschrijving
Wij zijn een klein Italiaans specialiteitenrestaurant dat de focus legt op de authentieke Italiaanse kwaliteit. We serveren verse pizza’s met daarop de beste ingrediënten rechtstreeks uit Italië, mooie pasta’s naar authentiek recept en heerlijke vlees- en visgerechten die u voor een avond mee zullen nemen naar Italië.
Daarnaast hebben wij iedere maand een kleine variatie van speciale streekgerechten, geïnspireerd door het Italiaanse verleden van onze chef. Hierbij kunt u denken aan risotto’s, pasta’s met verse zwarte truffel en lamskoteletten naar authentiek recept.
Naast onze fijne gerechten hebben wij ook de mooiste wijnen en grappa’s voor u uitgezocht.
Ook verzorgen wij catering op maat en zijn al onze lekkere gerechten af te halen.
Wij serveren
- Wi-Fi
Kinderen
- Vermaak
- Kinderstoel aanwezig
- Magnetron (voor kindervoeding)
Omgeving
7 | 24 |
8 | 54 |
9 | 59 |
10 | 97 |
Hier zie je hoe de waardering van het restaurant door de tijd verloopt.
1195075117 | 85 |
1703212389 | 87 |
1714258851 | 86 |
1725305313 | 86 |
1736351776 | 83 |
Vooral de mosterdsoep was erg lekker en goed heet. De pizza was niet te vet. Prima relaxte bediening.
- Eten & drinken 8
Hartelijke ontvangst,fijne bediening en heerlijk pizza gegeten.Echte aanrader.
Wij komen zeker terug!
(Tip voor de eigenaar: iets dikkere servetten,en scherpere messen voor de pizza)- Eten & drinken 9
Ik heb nog nooit eerder in een restaurant gezegd dat mijn eten niet smaakte. Maar het smaakte niet...
Het ging al mis toen we wijn wilden bestellen. Er was geen wijnkaart en de wijn die we wilden (zoet wit of merlot) was er niet. We twijfelen aan de wijnkennis bij de (vriendelijke!) bediening, maar dit kunnen we uiteraard niet hard maken.Ruim een kwartier nadat we besteld hadden, bleek het gerecht dat we wilden hebben (gamba's) niet gemaakt te kunnen worden. We schrokken hiervan, hoe kun je nu bij de start van de avond niet weten wat er wel en niet op voorraad is? Maar we kozen in plaats daarvan voor 2x de zeebaars, eentje met spaghetti aioli en eentje met aardappels en groente uit de oven.
Toen dat gerecht aankwam, schrokken we opnieuw. De zeebaars dreef in een laag vet en smaakte nergens naar. De spaghetti was droog en miste ook smaak. En de aardappels waren ook niet lekker.
We zijn tegemoet gekomen in een gratis rondje drankjes, maar dat kon de nare smaak niet goedmaken. Wij komen hier niet weer en raden niemand aan hier te eten. €70 betaald uit goed fatsoen...- Eten & drinken 1
Het eten was super lekker, en het personeel was super vriendelijk.
- Eten & drinken 6
Heerlijk gegeten, mega lekkere pizza en pasta! Gezellige sfeer en goede wijn.
- Eten & drinken 9
Gewoon gezellig, niet pretentieus, wel geweldig goed eten. Geen ‘Hollandse pizzeria’ met zompige volgebouwde pizza’s, maar een echte Italiaan. Met heerlijke gerechten én heerlijke pizza’s. Bediening was niet erg ervaren, maar wel heel fijn.
- Eten & drinken 10
Het eten is heerlijk. Niet alleen maar pizza's, er is ook een ruime keus in andere Italiaanse gerechten.
De bediening is zeer vriendelijk en voorkomend.
Klein minpuntje is de akoestiek, het is er snel heel lawaaiig doordat het klein is en de tafeltjes wat dicht op elkaar staan. Maar dat mag de pret niet drukken, wij komen er altijd graag een hapje eten.- Eten & drinken 10
Heerlijke pizza's, vriendelijke bediening.
Klein minpuntje in ervaring; gasten die elk op hun telefoon filmpjes met geluid zitten te bekijken. Erg irritant en afleidend.
Wat ons betreft mag de bediening hier wel wat van zeggen- Eten & drinken 10
Vandaag begonnen met de Bruschetta als voorgerecht en een heerlijk glas Limoncello Spritz. Hoofdgerecht de Haasbiefstuk (medium rare) met Bospaddestoelen saus: zoooo lekker...
- Eten & drinken 10
Pizza’s lauw. Slecht belegd en het gevraagde zat er niet op. Calzone was aangebrand en de champignons waren rauw. Waar is de kwaliteit van vorig jaar gebleven?
Absoluut geen aanrader. Al met al zonde van het geld.- Eten & drinken 2
Prettige sfeer met heerlijk eten
- Eten & drinken 9
Het eten was super en de bediening leuk en vriendelijk in een prima sfeer echt top.
Wij komen elk jaar naar Terherne voor een visweek en sluiten af met een bezoek aan Mezzaluna in Sneek.
Het is elk jaar weer een feest om daar te zijn dus ook volgend jaar staat Mezzaluna op het programma.- Eten & drinken 9
In maanden niet zo’n goede pizza’s gegeten. Ondegdwongen sfeer, correcte bediening met plaats voor een grolletje.
Bovendien goed te betalen allemaal.
Wij komen weer!- Eten & drinken 10
Heerlijk gegeten niet anders dan complete.
Graag nog even tikkie voor de ijsjes deze stonden niet op de bon.
- Eten & drinken 10
Alle pancetta in pasta van mijn dochter aangebrand en mijn pasta was te hard. Ik zei dat ze ook niet aan tafel waren geweest om te vragen hoe het smaakte. Het werd afgedaan met ‘o sorry’. Ook veel vieze tafels in het restaurant.
Lieve bediening maar al met al niet echt professioneel.
- Eten & drinken 5
Ik ben gek op Italië en ik hou van Italiaans eten. En vooral op Italiaans eten in Italië.
Mezzal luna vind ik (persoonlijk) de beste Italiaan van de stad. En één van de beste Italiaanse restaurants van waar ik ben geweest en graag naartoe ga.
Als je van goed Italiaans eten houdt een gezellig sfeer, het is er niet groot maar wel knus, en goede bediening? Dan is dit restaurant een absolute aanrader 😊 En ook nog prima betaalbaar!- Eten & drinken 9
We hebben heerlijk gegeten, onze complimenten. De smaak is goed, de pizza bodems lekker knapperig. Een aanrader.
- Eten & drinken 9
Is een gezellig restaurant, en we hebben heerlijk gegeten
- Eten & drinken 8
Knus, gemoedelijk en laagdrempelig restaurantje.
- Eten & drinken 8
Het was heerlijk en heel gezellig!
- Eten & drinken 10
Heerlijk gegeten. Vlotte en vriendelijke bediening.
Enige minpuntje was dat het wat rumoerig was.
Maar verder top!- Eten & drinken 10
Lekker gegeten, leuke plek, vriendelijke en enthousiaste bediening, goede sfeer, en betaalbaar. Kom zeker terug.
- Eten & drinken 9
Het eten is altijd heerlijk; wij komen hier daarom graag. Daarnaast is het personeel vriendelijk.
- Eten & drinken 8
Het eten was prima. Maar de prijs voor een glas rode huiswijn van 7,20 euro is te hoog.
En voor mij een vreemde keuze dat een Italiaans restaurant geen Chianti wijn serveert/heeft.- Eten & drinken 6
Eten en drinken, sfeer en kaart prima.
Het personeel wordt overvraagd. Daar mag wel een ervaren persoon naast gezet worden. Goed bedoeld maar het duurde allemaal veel te lang.- Eten & drinken 8
Lekker eten, vriendelijk personeel betaalbaar.
Kind en hond vriendelijk.- Eten & drinken 9
We hebben onze favoriet gegeten: de Calzone. Nergens lekkerder dan in Sneek bij Mezzaluna. Zelfs niet in Rome!!
- Eten & drinken 10
Wat een lekkere pizza's! Leuke sfeer en een enthousiast team. Als ik ooit weer in sneek kom ga ik hier weer eten!
- Eten & drinken 8
Gezellig restaurant aan de rand van het centrum van Sneek. Leuke kaart met heerlijk verse pasta’s. Prima prijs kwaliteit verhouding en mede hierdoor zeker een aanrader.
- Eten & drinken 9
Lekker eten, schappelijke prijs, gemiddeld
- Eten & drinken 7
Gezellig en gemoedelijk restaurant. Eten is prima. Pizza's zijn mooi dun en niet vet en een heerlijke smaak. Bediening vlot en zeer vriendelijk.
- Eten & drinken 9
Lekker gegeten. Lekkere huiswijn en snelle en vriendelijke bediening
- Eten & drinken 9
We zijn vaker geweest. Toen was alles in orde. Nu niet echt. De bestelling werd laat opgenomen. Het duurde vanaf dat we er waren en dat we ons eten kregen 1,5 uur… had het idee dat de pizza's minder belegd waren en de dubbele pizza's minder gevuld waren. Alles duurde zolang dat de kinderen niet meer wilden wachten op een nagerecht… al met al niet wat ik van dit restaurant gewend ben helaas.
- Eten & drinken 6
Eten is super maar de bediening is heel erg rommelig en we moesten om alles vragen.
- Eten & drinken 8
Eten en drinken was erg lekker, jammer dat het niet druk was. De driehoekpizza mogen ze van ons standaard op de kaart zetten.
- Eten & drinken 10
Altijd als we in Sneek zijn gaan we hier eten. Fantastische pizza’s. Heerlijke pommodori. Fijne bediening. Gewoon top!
- Eten & drinken 10
Lekker eten en vriendelijk personeel! 😊
- Eten & drinken 10
Het was niet druk en dat is logisch voor een donderdag avond in februari. Maar wat het personeel aan het doen was? Zeer zeer matig. Jammer. Het eten is prima. Heerlijk gegeten zoals altijd maar ik weet niet of we er nog eens komen eten. Heel spijtig.
- Eten & drinken 7
Super gezellig en erg lekker!
- Eten & drinken 10
Het eten was heerlijk, de wijnen pasten er prima bij. Op ons verzoek was er aandacht voor ons en was er eenrustig plekje. Al met al: warm aanbevolen.
- Eten & drinken 10
De sfeer was als vanouds goed, en de bediening, ook als vanouds (ik kom al jaren, vanaf de opening bij jullie). Het duurt alleen wel vrij lang, voor het eten werd geserveerd, ook dat is bekend : het is erg druk altijd (goed teken!) en er worden, naast die in het restaurant ook afhaalmaaltijden verkocht.
Maar : het heerlijke eten en de vriendelijke bediening maakt dat allemaal weer goed.
Dus : tot de volgende keer!- Eten & drinken 10
We werden naar een tafeltje verwezen, maar er liep niemand mee. Het duurde ook een poos voor er iemand kwam vragen wat we wilden drinken. De vrouw was erg vriendelijk, maar de jongeman was kortaf en het leek alsof hij het niet leuk vond om te werken oid. Het eten was prima, vooral het voorgerecht, een proeverij. De tiramisu was wat smakeloos. Het was erg koud in het restaurant, en bij het afrekenen klopten de prijzen niet met wat er in de menukaart stond.
- Eten & drinken 8
Prima gegeten, lekker. We vinden het wel jammer dat er geen carpaccio op de kaart staat bij deze -verder prima- Italiaan
- Eten & drinken 8
Dit is het enige restaurant waar wij steeds terugkomen. De sfeer én het eten is fantastisch.
Je hoort de buren niet praten, hebt privacy, en toch de gezelligheid van bij MamaItalia aan de tafel zitten.- Eten & drinken 10
Altijd leuk bij mezzaluna. Favoriete restaurant van mijn zoontje ook.
Heerlijk gegeten en fijne sfeer.- Eten & drinken 10
Fantastisch restaurant. Puur Italiaans genieten. Knus restaurant met een perfect uitzicht op de keuken. Genieten hoe de koks heerlijk eten bereiden. Prijzen zijn goed. Waar voor je geld. Geduld wordt beloond bij Mezzaluna. Echt een avondje uit eten.
- Eten & drinken 10
We hebben heel lekker gegeten (hadden al ervaring). De sfeer was prima. Vriendelijk personeel. Bediening verliep niet vlekkeloos, maar dat deerde ons niet. Misschien onervarendheid van degene die ons bediende. We komen zeker terug.
- Eten & drinken 8
Een aanrader dit restaurant(je) Het eten was als altijd heerlijk. Er was een gezellige drukte. De bediening was prima.
Bij reservering gevraagd om een tafel bij het raam, helaas was dat niet goed gegaan. In overleg met de bediening een andere tafel gekregen, dus prima opgelost.
- Eten & drinken 10
Gezellig restaurant met heerlijk eten!
- Eten & drinken 10
The meal we had with friends at Mezzaluna was the best meal we've had during our entire trip to the Netherlands.
We each had a different type of pasta dish and shared them around the table and each dish was done to perfection.
The service was outstanding and very personable. Hearing that we were Americans, the owner came out to our table and introduced herself and told us in very good English that she had lived in San Diego for 8 years.- Eten & drinken 10
Fijn restaurant. Goede kaart, heerlijke pasta’s en vriendelijk personeel
Aanrader!- Eten & drinken 10
Heerlijk gegeten, vriendelijke bediening.
Mooi weer maar altijd gedoe met tafeltjes die nog neergezet moeten worden. Waarom geen gezellig buiten terras? Dan zouden we zeker vaker gaan eten, want het lekkere eten is de moeite zeker waard!- Eten & drinken 10
Goed, authentiek Italiaans gegeten en vriendelijke bediening die helaas te druk was dus lange wachttijden voordat we bestelling konden plaatsen en vervolgens konden eten.
- Eten & drinken 8
Heerlijk gegeten met perfect bereide gerechten in een ongedwongen relaxte sfeer.
- Eten & drinken 10
Voor ons maken zij de beste pizzas.
- Eten & drinken 8
Heerlijk eten, wat trage bediening. Echt een avondje uit, het is niet snel even wat eten. Het is genieten.
- Eten & drinken 8
Heerlijk gegeten en leuke, vriendelijke bediening.
- Eten & drinken 10
Veel vliegen binnen in het restaurant, moesten 2× zelf vragen of we drinken konden krijgen.
- Eten & drinken 6
Heerlijk gegeten. We zaten op het terras. Sfeer daar staat in schril contrast met interieur restaurant. Terras zou veel beter aangekleed kunnen worden om de italiaanse sfeer te krijgen. Verder absoluut tevreden.
- Eten & drinken 10
Wij eten altijd heerlijk met een gezellige sfeer bij Mezzaluna!
- Eten & drinken 10
Heerlijk gegeten met de familie. Het was een drukke avond, met alle tafels bezet. Toch was de bediening goed en het eten erg lekker. Mezzaluna is veel meer dan Pizzaria. De vlees en pastagerechten waren erg goed bereid! Een aanrader!
- Eten & drinken 10
Al weer enige tijd geleden dat we hier waren geweest. Niet veel veranderd. Eten was prima en de bediening helemaal OK. Als vanouds zou ik zeggen.
Heerlijk gegeten.
Mooie locatie.
Vriendelijk personeel.
Was al vaker geweest.
Bevalt altijd prima.- Eten & drinken 10
Heerlijk gegeten en vriendelijke bediening, kortom top! Wij hadden ravioli en gevulde kip. En Tiramusu na, een aanrader!
- Eten & drinken 10
Heerlijk eten, Prima en gezellige bediening.
- Eten & drinken 9
Mega lekker, heerlijk ontspannen.
Vriendelijk personeel wat je etentje helemaal af maakt.
Grote aanrader.- Eten & drinken 10
De lekkerste pizza's die we ooit gegeten hebben.
Het eten was heerlijk.
Erg lang gewacht voor het eten kwam, dik uur. Dit terwijl het niet vol was. Vermoedelijk omdat je ook kan afhalen.
Verder prima.- Eten & drinken 10
Voortreffelijke pizza’s! Perfecte bodem en heerlijk van smaak. Als je lekkere pizza’s wilt eten in Sneek, moet je hier dus zijn. Komen vast nog terug om de Pasta’s te proberen.
- Eten & drinken 10
Het was weer heerlijk eten bij Mezzaluna. Prettige bediening, goede pizza's en spaghetti.
Kortom goede prijs kwaliteit verhouding!
We komen graag weer.- Eten & drinken 10
Heel aardige jongemannen, deden het prima. Eten was heel smaakvol. Gewoon goed dus.
- Eten & drinken 9
Heerlijk gegeten in een gezellige sfeer.
Tip: wij zaten bij de deur voor de nooduitgang. Deze tocht een beetje.
- Eten & drinken 8
Heerlijk gegeten, muv 1 dame had de bediening een uitdaging.
- Eten & drinken 10
Op Valentijnsdag zijn wij naar Mezzaluna in Sneek geweest om sinds tijden weer eens samen romantisch te eten.
De sfeer was top, bediening super aardig en vrolijk, het eten geweldig lekker en voor een betaalbare prijs. I.v.m. Valentijnsdag kregen we bij de koffie ook nog een heerlijke pasticini.
We gaan zeker vaker terugkomen!Grazie per il divertimento e alla prossima!
(Bedankt voor de gezelligheid en tot de volgende keer!)- Eten & drinken 10
3 x Risotto Mare e Monti en Spagetti alla Carbonara besteld. In de Risotto zou zalm zitten, daar hebben we heel weinig van gezien misschien naast de zalm gestaan.
- Sfeer -
Vriendelijk personeel. Vlotte bediening. Regelmatig vragen of er nog wensen zijn. Het eten goede zorg aan besteed en smaakte heerlijk. De moeite waard en zeker voor herhaling vatbaar.
- Eten & drinken 10
Het was een warm welkom. Vriendelijk en gastvrij.
Alle tijd voor ons, vriendelijke bediening en heerlijk gegeten.
Gezellig knus restaurant.- Eten & drinken 10
Wij vonden de service belabberd: lang, lang moeten wachten, voordat überhaupt de bestelling opgenomen werd en uiteindelijk bijna na 1,5 uur wachten, ons eten kregen.
De reden was dat mensen die geen voorgerecht namen, voor gingen!Jammer dit, want anders is het er altijd prima.
- Eten & drinken 8
Het eten was erg lekker het drinken ook. Sweer iets minder goed achter ons zaten gasten die veel geluid maakte en ik stoorde me aan de open keuken.
Moesten ook best lang wachten op het eten maar het wachten was wel de moeite waard.
Wel goede bediening aardige mensen wel.
Moesten we zelf aangeven als we nog wat te drinken wilde ze hadden het ook erg druk in mijn ogen.- Eten & drinken 8
Eten was erg lekker. Royaal voorgerecht (misto), maar helaas bijna bevroren boter (wij waren vroeg, dus van de vorige dag? Eerst onrustig qua sfeer, harde gesprekken en passioneel zoenen in de open keuken (die wel direct gestaakt werden na een blik). Muziek achter in het gezellige deel van het restaurant stond erg hard, vandaar voor gaan zitten. Ok, luid sprekende gasten kan Mezzaluna niets aan doen, dus na hun vertrek was daar een fijne rust. Fijne smaken, mooie gerechten, vriendelijke bediening. (nb. de pesto op de caprese van de misto de lekkerste ooit geproefd!)
Wij waren hier al eens eerder en komen graag terug. Een Italiaans restaurant met een hoofdletter I.- Eten & drinken 9
Het was top, zoals altijd!
- Eten & drinken 10
Heerlijke pizza gegeten. Mooi en gezellig restaurant, vriendelijk personeel. Heerlijke desserts.
- Eten & drinken 10
Goede aardige bediening, snelle service en heerlijk eten.
Best calzone in town
- Eten & drinken 9
Hebben heel gezellig zitten eten in een zeer ontspannen sfeer.
- Eten & drinken 10
Goede sfeer en lekker eten. De bediening had wel wat vlotter gekund.
- Eten & drinken 9
De bediening was zeer vriendelijk. We hebben zeer lekker gegeten. Dit restaurant is zeker een aanrader.
- Eten & drinken 10
Heerlijk gegeten. Goede porties, goede sfeer, vriendelijk personeel en het eten was fantastisch. Denk dat we vaste klant worden.
- Eten & drinken 10
Mezzaluna: waar koken kunst wordt, met kwaliteitsproducten als basis...
- Eten & drinken 9
Heerlijk gegeten, personeel was aardig!
Ook al was het nog niet druk toen we kwamen, het duurde een uur voordat we de pizza’s kregen. Verder zit je erg dicht op andere gasten. Veel mensen in een kleine ruimte.- Eten & drinken 10
Hier kan je echt!!! Italiaans eten, heerlijk.
Personeel super vriendelijk en professioneel.- Eten & drinken 10
Hey was erg gezellig en zowel de pizza als het dessert was heerlijk, de bediening top, we werden niet opgejaagd. Een echte aanrader.
- Eten & drinken 10
Mezzaluna is wat mij betreft DE reden om naar Sneek te gaan. Voortreffelijk eten dat door gepassioneerde mensen is bereid en wordt geserveerd. Ongedwongen sfeer. Gewoon TOP. We komen zeker nog eens terug.
- Eten & drinken 9
Heerlijk gegeten! Bediening is super en de sfeer past helemaal. Helaas wonen we niet in de buurt, anders zaten we hier vaker!
- Eten & drinken 9
Echt goede kwaliteit Italiaans eten. Echte en eerlijke smaken!! Geserveerd als in Italië, geen gedoe op je bord, maar gewoon goed en lekker eten
- Eten & drinken 10
Het was gezellig. De open keuken is leuk. Het is prima. De tiramisu is een aanrader.
- Eten & drinken 7
Heerlijk gegeten en gezellige bediening.
Pizza’s waren goed en rijkelijk belegd en we hebben genoten.- Eten & drinken 10