Brasserie GrebbeOord in Rhenen
- Rhenen
- Nederland
- Routeomschrijving
Parkeren
Parkeergelegenheid op eigen terrein. Zowel bovenaan brasserie , door het hek naar ‘boven’ doorrijden, achter de villa als vooraan langs de toegangsweg. Er zijn ook parkeergelegenheden in de omgeving zoals bijvoorbeeld bij het Militair Ereveld Grebbeberg. Dat ligt op 500 meter van onze Brasserie
OV
vr | lunch 11:30 - 16:00 | diner 16:30 - 23:00 |
za | lunch 11:30 - 16:00 | diner 16:30 - 23:00 |
zo | lunch 11:30 - 16:00 | diner 16:30 - 23:00 |
Omschrijving
Brasserie GrebbeOord in Rhenen is gelegen aan de voet van de historische Grebbeberg. Bij ons kijkt u uit over het natuurgebied De Blauwe Kamer gelegen in de uiterwaarden van de Rijn.
Geniet bij ons van het adembenemende uitzicht over de Blauwe Kamer of neem plaats op ons achterterras en kijk uit over de vallei van de Grebbeberg.
Brasserie GrebbeOord is centraal gelegen in Nederland. Het treinstation van Rhenen ligt op 2 kilometer afstand en de bushalte op 200 meter bij ons vandaan. Komt u met de auto, motor of fiets, neem dan de afslag Blauwe Kamer vanaf de N225 en sla gelijk rechtsaf.
Vraagt u gerust een offerte aan voor uw vergadering, receptie of feestelijke partij. Wij staan u geheel vrijblijvend te woord.
Wij serveren
1740697195 | 88 |
1744555608 | 87 |
1748414020 | 87 |
1752272433 | 88 |
Halverwege onze fietstocht heerlijk geluncht met 3 personen. Goede en smakelijke gerechten en goede porties. Zeer vriendelijk personeel.
- Eten & drinken 10
Fantastische ervaring, uitstekende keuken mooi gepresenteerd en verrukkelijk!
Wij komen zeker terug!
- Eten & drinken 9
Veel aandacht van de kok voor onze koemelkallergie.
Er werd echt met ons meegedacht.
Eten was heerlijk!- Eten & drinken 8
Ter ere van het 55 jarig huwelijk van mijn ouders daar gegeten met de familie. Heerlijk gegeten, prima gezeten en erg gezellig gehad.
- Eten & drinken 10
Verrukkelijk gegeten, voor herhaling vatbaar. Geweldige bediening in een mooie omgeving, lekker buiten gegeten.
- Eten & drinken 10
Heerlijk gegeten in een leuke ambiance. Vlotte bediening en uitstekende prijs kwaliteit verhouding. We komen graag een keer terug!
- Eten & drinken 10
Heerlijk een tonijn steak gegeten. Vriendelijke service.
- Eten & drinken 9
Heel hartelijk ontvangen en heerlijk geluncht met een groep. Er werd keurig gewacht met bestelling opnemen tot de speeches waren geweest. Met de drankjes ging niet alles goed, maar dat kan de warmte zijn geweest.
Eten was behoorlijk aan de prijs, maar kwaliteit en kwantiteit was wel goed.- Eten & drinken 9
Met een klein groepje daar wat gegeten. De carpaccio en asperge soep als voorgerechten waren goed en smaakvol. Maar de Black Angus rib eye sloeg alles, perfect.
Maar volgende keer wil ik geen gekarteld mes meer bij de steak zien, gewoon een vlijm scherp mes. Alles bij elkaar een prima restaurant.- Eten & drinken -
- Service -
- Prijs / kwaliteit -
Leuke bediening, vlot en spraakzaam.
Eten prima, alleen m’n zalm was van binnen te rauw.- Eten & drinken 6
Lekker eten en goede bediening
- Eten & drinken 10
Lekker gegeten. Leuke gezellige bediening ik ben goed geholpen. Wel waren er mensen te gast die erg aan het schreeuwen en rondrennen waren (kan het personeel ook niet veel aan doen) hopelijk is het de volgende keer wat rustiger.
- Eten & drinken 10
Voorgerecht, hoofdgerecht, toetje: genoeg keus, alles even lekker, vers, smaakvol. Prachtige locatie. Vriendelijk personeel. Een echte aanrader!
- Eten & drinken 10
Vandaag sinds lange tijd weer geweest, de service is beduidend beter als voorheen erg bekwame man in de bediening. Wel jammer dat er nog steeds geen nieuwe kaart is of veranderingen qua eten, hopelijk komen er nieuwe gerechten bij, misschien meer opties qua vis of vega, mooi plekje
- Eten & drinken 7
Heel lekker en veel gegeten. Veggie zeer uitgebreid en lekkere ovenschotel. Perfecte service, enkel de aspergesoep vonden we wat minder. Als we nog eens in Rhenen op vakantie zijn, zeker voor herhaling vatbaar.
- Eten & drinken 8
Wat was het weer fantastisch en wat een gastvrije man in de bediening. Wij gaan altijd uiteten met het gezin om ons huwelijk te vieren. Wij komen zeker volgend jaar weer! Eten ook zeer goed en de locatie is adembenemend mooi! Op een regenachtige dag gezellig binnen met de open haard aan, erg knus.
- Eten & drinken 10
Heerlijk gegeten, prijs kwaliteit zeker goed! Bediening vlot, té vlot zelfs. Uit en thuis binnen 1,5 uur en maar 1 wijntje kunnen drinken. Ik denk gemiste kans. Maar wat we echt vervelend vonden was dat de tafeltjes voor twee personen echt veel te dicht op elkaar staan. Intieme gesprekken zijn daardoor niet mogelijk. Voelt heel onprettig om je buren te kunnen verstaan en zij jou ook. Zou heel fijn zijn als dit verbeterd wordt.
- Eten & drinken 10
Prachtige en sfeervolle locatie. De lunch was voortreffelijk. Voor herhaling vatbaar.
- Eten & drinken 9
Super heerlijk gegeten in een mooi en gezellig restaurant.
Super fijne bediening en een sfeervolle uitstraling.- Eten & drinken 10
We hebben er heerlijk gegeten. En de bediening was uitstekend.
Komen er zeker terug.
- Eten & drinken 10
Goede avond gehad. Top gozer in de bediening, heeft ons erg vermaakt.
Eten iets minder, ik vroeg om rare en was iets te ver door.
Toch komen we graag terug. Goede potentiële feest locatie.- Eten & drinken 7
We hebben heerlijk gegeten, qua kinderkaart vroegen we om een aanpassing van Biefstuk naar Zalm. Onze zoon vond de 3 opties namelijk niet 'lekker' en zalm wel. Dit was geen enkel probleem en hij kreeg een mooie portie voor een kind. Onze rib eye was ook perfect gegrilt. Erg tevreden. Dankjewel.
- Eten & drinken 10
Prettig welkom, mooie ruimte en uitstekend eten.
- Eten & drinken 10
Op dinsdagavond lekker rustig.
Goede vriendelijke bediening.
Goede sfeer.
Alle gangen heerijk, prima kwaliteit.
Lekkere en passende wijn.- Eten & drinken 10
- Sfeer -
Leuke avond gehad top heerlijk gegeten topgastheer hier komen we zeker terug.
Ontvangst is goed.
Personeel is vriendelijk, het eten is voortreffelijk.
De sfeer is relax.- Eten & drinken 9
De online reservering was snel geregeld. De ontvangst was vriendelijk. Daarna duurde het iets langer voordat er iemand kwam om het drankje te bestellen en ook het uitreiken van de menukaart duurde wat langer dan verwacht. Het eten was prima, de portiegrootte ook. Wel was er vrij veel brood (extra) bij de soep en salade... waar ik niet echt behoefte aan had. Over het algemeen dus een prima ervaring.
- Eten & drinken 9
Zeer fijne plek om te vertoeven. We hebben in de tuin gezeten. Het eten en de bediening waren super!
- Eten & drinken 10
We hadden vroeg gereserveerd omdat de helft van ons gezelschap nog een lange reis terug had. Vooraf hebben we een fijne wandeling gemaakt over de Grebbeberg.
Er was een mooie plaats voor ons gereserveerd op t terras.
Mijn behoefte was om een lekker frisdrankje, alcoholvrij en niet zoet te drinken, wel met een bittertje. Daarin ben ik super geadviseerd.
Ook de maaltijden waren zeer smakelijk en vlot geserveerd.
Fijne, vrolijke sfeer. Een adres om nog eens naartoe te gaan.
Het was zó verrassend, dat we vergaten om foto's te maken. Advies: probeer het zelf maar uit. Eet smakelijk.- Eten & drinken 9
We hebben een gemoedelijke sfeer ervaren en heerlijk gegeten.
- Eten & drinken 9
Heerlijk gegeten. Met een fantastische Belgische jongeman in de bediening.
- Eten & drinken 10
Heerlijk gegeten. Goede kwaliteit.
- Eten & drinken 9
Mooie locatie en entourage.
Leuke Belgische kelner.
Goede prijs/kwaliteitsverhouding.- Eten & drinken 8
Voor het eerst bij Brasserie Grebbeoord gegeten. We hebben heerlijk gegeten en een fijne avond gehad. Zeker voor herhaling vatbaar.
- Eten & drinken 9
Eten was prima, bediening vriendelijk en vlot. Mooie locatie. Toen wij er waren was het er koud binnen, dit doet wat ongezellig aan. Misschien omdat het na dagen warm weer was geweest het die dag een stuk frisser was. Tip om misschien mee te nemen. Daarnaast, ga de zaak eens rond met een goede ragebol. Veel spinnewebben en stof, dit komt smoezelig over. Over het geheel genomen gezellig gezeten. Paar aandachtspunten die deze zaak alleen maar beter maken.
- Eten & drinken 8
Goed en snelle service en prima kwaliteit van het eten!
- Eten & drinken 8
Heerlijk gegeten. Voor- en hoofdgerecht waren erg lekker. Helaas zat er aan de crème brûlée een bijsmaak. Men nam het zeer goed op en hebben t dessert niet doorberekend. Al met al zeer tevreden.
- Eten & drinken 9
Fijne ambiance, lekker eten, zeer goede bediening... Aanrader!
- Eten & drinken 10
Reden om sfeer laag te scoren is omdat het restaurant erg koud was. Mijn moeder heeft haar jas aangehouden tijdens het eten. Zag ook een ander stel weggaan vanwege het te koude restaurant.
- Eten & drinken 8
De uitgebreide menukaart maakt kiezen moeilijk. Als voorgerecht de 'soep van de dag' gekozen, dat was aspergesoep. Echt lekker, jammer dat de porties wat klein waren. Hoofdgerecht biefstuk en tournedos, heerlijk mals en goed bereid. Daarbij wat simpele frietjes en - wat tegenwoordig helaas standaard lijkt - geen verse groente of salade. Niet zo veel keus op de kaart wat betreft dessert. De bediening was vlekkeloos. Graag tot een volgende keer!
- Eten & drinken 9
Leuke brasserie, lekker eten (lunch) ontspannen sfeer. We komen een keer terug!
- Eten & drinken 7
We hebben echt heerlijk gegeten. De gerechten waren van hoge kwaliteit en waren smaakvol bereid op de Green Egg. De bediening was zeer vriendelijk en het restaurant is sfeervol ingericht. Echt een aanrader, we hebben genoten!
- Eten & drinken 10
Mooie locatie, zeer vriendelijke bediening. Snelle service en goed eten. Wat wil je nog meer.
- Eten & drinken 10
Heerlijk biefstuk gegeten! Toetje, de Wageningse Kei is een aanrader!
Topavond!- Eten & drinken 8
Geweldig leuke locatie in de serre, eten wederom fantastisch!
Een aanrader, maar niet verder vertellen hoor!- Eten & drinken 10
Alles is prima voor elkaar, ook de service. Ik had bij het reserveren om een ronde tafel gevraagd, helaas was dit niet gebeurd en zaten wij aan een vierkante tafel. De ober verontschuldigde zich, ( het bedrijf) en bood ons het eerste drankje gratis aan, dus perfect opgelost.
- Eten & drinken 8
Lekker gegeten in een rustige sfeer met fijne bediening.
Prettige, sfeervolle ambiance.
Vriendelijke en gastvrije bediening.
Heerlijk eten.
Niet al te grote porties, fijn voor kleine magen. Als je grote eter bent zou ik er wel een voorgerecht bij kiezen.- Eten & drinken 8
Een gezellige warme locatie met een zeer vriendelijke gastheer.
Grote keuze aan gerechten die van voorgerecht tot en met nagerecht heerlijk waren.
Ruime keuze aan lekkere tapbieren, mooie rode en witte wijn.
Prijs / kwaliteit dik in orde.- Eten & drinken 10
We hebben heerlijk geluncht! Het was vers en van goede kwaliteit.
- Eten & drinken 10
Echt lekker eten, fijne bediening, maar zorg dat je niet bij de ingang zit. Er zijn 2 tafels bij de ingang en daar lopen constant mensen in en uit op 30 cm van je stoel. Omdat we daar zaten geef ik prijs kwaliteit een 2.
- Eten & drinken 10
Heerlijk gegeten, spareribs en kip piri piri… Toetje om te delen vonden wij niet de prijs waard, dit ook aangegeven en toen kregen we als compensatie koffie/thee van het huis! De ruimte waar wij zaten was leuk aangekleed, mijn man had wel een koude rug en ikzelf had een sjaal om omdat het koud was (we waren al keer van plek gewisseld) ondanks alles voor herhaling vatbaar, nog fijn gewandeld op de grebbeberg :D.
- Eten & drinken 8
Vriendelijke en efficiënte bediening, fijne locatie vlak bij het bos, mooie inrichting en keurig sanitair, heerlijke biefstuk gegeten die smolt op mijn tong!
- Eten & drinken 8
Het eten was erg goed en het personeel uiterst vriendelijk!
Keep it up!- Eten & drinken 10
Rustige avond, daarom iets lager voor sfeer.
Top bediening, gewoon lekker gegeten.- Eten & drinken 9
Afgelopen weekend heerlijk gegeten. Erg vriendelijke en goede bediening. Super ontvangen door de gastheer! Eten kwam vrij vlot.. Ik zou adviseren het hoofdgerecht pas een half uur na het op hebben van het voorgerecht te serveren. Wij komen zeker nog eens!
- Eten & drinken 8
De kwaliteit van het eten is goed. De ambiance uitstekend en de bediening vriendelijk en goed.
De prijs kwaliteit verhouding is niet in orde. Een voorgerecht om te delen was duur en weinig voor 2 personen. Saus was karig opgediend als "puntjes". Een ander voorbeeld was de schnitzel. Uitstekend van kwaliteit, maar zonder enige fantasie. 2 Rauwe stukjes groenten met patat om te delen. Die eeuwige patat. Waarom geen andere vormen van groenten en/of aardappelen. B.v. gebakken aardappelen, gratin of puree. Als groente iets meer dan een stukje harde bloemkool.- Eten & drinken 8
Eten en service waren weer zeer goed, mijn complimenten. Maar als je vraagt om een rust kamertje ivm mensen die last van prikkels hebben en vervolgens krijg je een kamer waar ook een gezelschap van 10 personen plaats nemen en natuurlijk met en door elkaar praten (wat normaal is natuurlijk) is dat wel een aandachtspunt.
- Eten & drinken 10
Parkeren is een ding. Weinig ruimte maar er was ook een feestje aan de gang op het terrein. We werden naar een tafeltje begeleid in de serre dat midden in de doorgang staat. Raar want dan zou niemand er meer door kunnen. Dat tafeltje was voor ons de 3e keer al aangeboden. En ook deze keer gevraagd naar een ander tafeltje. Dat was geen probleem.
Mooi, net en schoon restaurant met goede bediening.
Het eten:
De Carpaccio graag met veel minder pesto. Het vlees was subliem en precies zoals gevraagd.
Prijs / kwaliteit is goed.
Al met al een aanrader.- Eten & drinken 8
Het eten was zoals altijd heerlijk! Wel mist er wat ervaring in de bediening wat jammer is. Zo kwam de wijn pas toen we ons hoofdgerecht bijna op hadden. Verder wel weer heerlijk gegeten.
- Eten & drinken 9
De ambiance zowel buiten als binnen is geweldig. De bediening is heel attent en heeft oog voor de gasten. Het eten was heerlijk!
Ik kom zeker terug!- Eten & drinken 10
Gezellige plek, vriendelijke bediening en goede prijs/kwaliteit
- Eten & drinken 9
Lekker gegeten in een ongedwongen sfeer. Vriendelijke bediening. Goede prijs kwaliteit verhouding.
- Eten & drinken 9
Heerlijk gegeten en vriendelijk personeel.
Zeker een aanrader.- Eten & drinken 9
We hebben heerlijk gegeten. Vriendelijke bediening en een goede sfeer. Zeker voor herhaling vatbaar.
- Eten & drinken 9
Het eten is er echt heerlijk, kan niet anders zeggen. Maar het eten werd zo snel achter elkaar door geserveerd dat de sfeer van een gezellig avondje uiteten snel verdween. Als we hier niks van hadden gezegd hadden we binnen 1,5 uur weer buiten gestaan. Het kwam heel gehaast over. Personeel kwam hier wel vriendelijk op terug met een toetje van het huis.
- Eten & drinken 10
Prima kwaliteit lunch in een prettige ambiance met goede service, als altijd.
- Eten & drinken 9
Wij hebben erg lekker gegeten in dit restaurant. Onze complimenten aan de kok. Goede prijs-kwaliteit verhouding en leuke locatie.
- Eten & drinken 10
Service en gastvrijheid zoals het hoort. Ook de snelheid van de bediening was precies goed, wij hebben ons geen moment verveeld. Het eten was lekker en genoeg.
- Eten & drinken 8
Heerlijk eten, aardig personeel en een mooie locatie!
- Eten & drinken 10
Heerlijk gegeten, het eten was voortreffelijk klaargemaakt.
- Eten & drinken 9
Heerlijk gegeten! Zeer vriendelijke bediening. Alles was gewoon super goed.
- Eten & drinken 10
Gezellige sfeer, vriendelijk personeel en goed eten. Jammer van de 2 aan 2 tafeltjes maar dat is meer iets persoonlijks.
- Eten & drinken 8
Super avond. Heerlijk eten, met nadruk om het heerlijke vlees. Bediening goed.
De bar verplaatst 100 punten en nieuwe bedrijfsleider ook 100 punten.- Eten & drinken 10
Gastvrije sfeer en hartelijke service.
- Eten & drinken 8
We kwamen met 1 persoon extra maar gelukkig was dat geen probleem. Heerlijk gegeten en gedronken. Leuk dat de gastheer vuurwerk voor de jarige had geregeld!! Ik ga hier zeker nog een keer eten.
- Eten & drinken 10
10-01-2025 : Prima ontvangst en bediening. Alles word keurig op tijd bediend, ook voor het drinken mooie tussenpozen en geen gehijg in de nek. Alles samengevat een mooie locatie mooi van binnen vriendelijk personeel en niets is te veel gevraagd en eten van topkwaliteit.
- Eten & drinken 10
We werden gastvrijheid ontvangen. Heerlijk gegeten en goed geadviseerd over welke keuze we konden maken. Hadden bij reservering onze dieet wensen doorgegeven. En de kok heeft daarover nog contact met ons gehad en een heerlijk gerecht gemaakt voor degene met het dieet.
Top locatie om te gaan eten.- Eten & drinken 10
Met ons gezin 7 personen een heerlijke avond gehad, maar mijn eerdere ervaringen met dit restaurant waren al goed.
- Eten & drinken 8
We waren hier nog nooit geweest, maar we raden dit restaurant zeker aan om eens te bezoeken. Kwaliteit en bediening waren heel goed.
Vertaal van English naar Nederlands
Good food & good service, friendly staff ☺️
- Eten & drinken 10
Wat een gezelligheid op 1 kerstdag, top ontvangst en lekker eten. Vriendelijke bediening allemaal bedankt voor herhaling vatbaar.
Gezellige uren gehad.
Vriendelijk personeel. Lette goed op zonder tè veel te storen.
Lekker gegeten.
Een aanrader dus!- Eten & drinken 8
Heerlijk gegeten. Gangen komen, wat ons betreft, wel wat snel achter elkaar. Prijs van grote weizen is wel buitensporig.
- Eten & drinken 9
Was erg rustig, maar werden vriendelijk ontvangen en kregen een mooi warm plekje aangewezen als advies. Bediening vriendelijk, professioneel. Lunch was prima. Prijzen liggen wel iets hoger dan elders. Komen wel zeker terug.
- Eten & drinken 8
Het eten in de Kota is erg leuk. Bijzondere sfeer zo met elkaar, het heeft iets van een hut in Lapland.
Eten en drinken prima voor elkaar, misschien een stukje vis erbij en het is top.
De begeleiding was fantastisch en supervriendelijk.
Een aanrader.- Eten & drinken 9
Ik heb met mijn vriendin prima gegeten bij Brasserie Grebbeoord. We komen niet uit de omgeving en waren aangenaam verrast door de sfeervolle ambiance van het prachtige landhuis. Maar niet afstandelijk en chique maar toegankelijk en een leuke mix tussen oude grandeur en modern. Eten en drinken was prima en voor een goed betaalbare prijs. Ook de bediening was erg attent en snel. Ik zou hier zo weer heen gaan.
- Eten & drinken 8
Het eten was goed, maar er zat nauwelijks tijd tussen de gangen. Dat is niet prettig. Dan krijg je een all you can eat gevoel waar je na twee uur weer weg moet zijn.
- Eten & drinken 8
Alles was prima voor elkaar, heerlijk eten in een mooi en gezellig restaurant, bediening prima.
- Eten & drinken 9
Gewoon in een woord ontzettend goed en heel gezellig.
- Eten & drinken 9
We hebben heerlijk gegeten met het beroemde desert van de wageningse kei.
- Eten & drinken 10
Heerlijk gegeten gisterenavond. Er kan wat vaker gevraagd worden naar drinken en 2x toe was 1 van ons 4en nog iets aan het eten terwijl personeel al bord weg wilde halen. Verder was het lekker, voldoende, warm en knotsgezellig zonder harde muziek. Dit hebben we erg gewaardeerd, je kunt elkaar goed verstaan.
1 minpuntje is dat de tafels erg dicht op elkaar staan waardoor je letterlijk ziet wat je buurman doet en eet.
Prijs weten we niet er is voor ons betaald omdat het een cadeautje was.- Eten & drinken 9
- Prijs / kwaliteit -
Toplocatie, heerlijk gegeten. Lekkere bieren van de tap. Eendenborstfilet een specialiteit van het huis was heerlijk. De Black Angussteak is top.