Ik heb gister voor het eerst kennis gemaakt met de Achterhoekse "vreetschuur" Wok Wamelink. Ik zat dagen lang te filosoferen over meneer Wamelink; was het een Aziaat, gezien het feit dat het een wok restaurant is? Was het een verzonnen naam, gezien buitenlandse namen de gemiddelde Achterhoeker afschrikt, dan zou er immers geen mens meer in zijn hoofd halen om daar te gaan eten, ofwel?
Bij binnenkomst viel mij gelijk op dat het restaurant er sfeervol uitzag. Er werkten veel Aziaten, wat te verwachten was. Het buffet was in mijn ogen een tegenvaller; als vegetariër mag je toch zeker wat verwachten. Er waren maar 2 soorten vegetarische sushi te vinden in het hele buffet. Over smaak valt te twisten, maar dit was zeker niet vers!
Daarnaast heb ik de groente in het buffet nergens kunnen vinden, terwijl hun website mij vertelde dat er een uitgebreide saladebar aanwezig zou zijn. Ik begrijp goed dat voor de rasechte vlees-, viseter Wok Wamelink een oprecht feest is. De kwaliteit van het voedsel vond ik niet goed, maar ik ben dan ook het type dat vers en gezond voedsel erg kan waarderen.
Overigens werden de bordjes bijna onder je neus weggetrokken terwijl ik er nog van aan het "snoepen" was, dit verloopt dus snel maar niet soepel. Wat ik ook vreemd vond was dat ik ieder opgeschept bordje met het zelfde bestek moest nuttigen. De gedroogde tomatensoep zat nog aan mijn lepel van ronde 1, terwijl ik in ronde 3 er een ander gerecht mee moest eten.
Het assortiment is breed; van alles een klein beetje, maar er is totaal geen sprake van diepgang wat je bij een buffet toch wel een beetje mag verwachten.
- Eten & drinken 5
Reacties op deze recensie
Log in om een reactie te plaatsen
Het is niet mogelijk om anoniem te reageren op recensies. Log in of registreer om een reactie te plaatsen.
Er zijn nog geen reacties op deze recensie.