Een bijzonder slechte ervaring.
Als doorgewinterde horeca-man weet ik dat ik kritisch kan zijn, maar dit sloeg alles.
Het begon bij mijn eerste gerecht; varkenshaas met roomsaus. Het was rauw. Ik heb het laten staan en toen het meisje het mee wilde nemen keek ze er naar en i.v.m. de spelregels (onaangeroerd eten wordt extra berekend) heb ik verteld dat ik het niet wilde eten omdat het rauw was. Zij keek er naar; beaamde dat het rauw was en zei dat ik groot gelijk had. Ze liep weg.
Totaal geen manier van omgaan met een klacht of de tevredenheid van je klant willen compenseren.We bestelden in onze 2e ronde ook wat frietjes met saus. Deze kwamen niet tegelijk met onze andere gerechtjes, dus wij dachten dat het meisje haar handen vol had aan de twee bordjes en 2 keer wilde lopen. Ze kwam niet. Wij probeerden de aandacht te trekken van bediening, maar dit bleek lastig, want ze waren erg druk met het drogen van glazen.
We wilden nog voor de derde ronde iets bestellen, onze menukaart heeft 25 minuten op onze kaart gelegen, klaar om opgepikt te worden, naast onze lege glazen. Een totaal gemiste kans. Toen wij klaar waren met ons derde gerechtje (en zo snel mogelijk wilden vertrekken), vroeg ze of we nog drinken wilden bestellen.
Toen kwam het afrekenen. Het meisje vroeg of alles naar wens was. Ik zei dat dat niet het geval was. Ze vroeg om details en deze gaf ik. Het desbetreffende meisje (wat beaamde dat het vlees rauw was) kwam erbij en beaamde nogmaals dat het vlees rauw was. Ze zei 'maar ik dacht dat u het wel prima vond'. Ik zei: 'nou, ik denk niet dat je iemand zult bedienen die rauw vlees prima vindt'.
Over de friet zei de dame die de leiding leek te hebben: ja, dan moet je gewoon een gil geven, want ik ben soms scheel; ik zie zoveel menukaartjes op een avond!Er werd totaal geen excuus gemaakt of een geste gedaan wat betreft een gratis kopje koffie of thee of iets dergelijks. Ik kon alles betalen. Ook al heb ik niet alles gekregen wat ik besteld heb, heb ik rauw vlees gekregen en moest ik enorm lang wachten. En zelfs het mandje brood wat zonder pardon op tafel werd geloosd (juist: geloosd, ik overdrijf niet; het gebeurde zonder aankondiging of begroeting) kostte mij 4.50.
Wat op zich een prima prijs is; maar je kunt ook vragen of iemand een mandje brood wil bij het eerste drankje; om het vervolgens te berekenen.
Iets zonder vragen op tafel neersmijten en dan geld er voor vragen; ach ja, wat zal ik zeggen. Het past helemaal bij 't Raedthuijs.Een tent waar ik nooit meer zal komen. Mijn schoonmoeder werkt bij de krant hier in Zeewolde. Ik zal haar ook zeker op de hoogte brengen. Niet te geloven. Dat het druk is op Hemelvaartsdag, kan ik begrijpen. Dat ik daarom wat langer moet wachten; natuurlijk. Dat ik een keer rauw vlees krijg, valt ook nog te vergeven, maar dit gebrek aan service en je klant tevreden willen houden? Echt niet te geloven en onacceptabel!
- Eten & drinken 1
Reacties op deze recensie
Log in om een reactie te plaatsen
Het is niet mogelijk om anoniem te reageren op recensies. Log in of registreer om een reactie te plaatsen.
Er zijn nog geen reacties op deze recensie.