Op dit adres zit nu: Lokanta Günes
Oké, ik ben niet objectief. Elf jaar lang woonde ik recht tegenover Tito en kon er op ieder moment van de dag terecht voor een drankje en/of een voortreffelijk maal. Zijn recepten en de bereidingswijze ervan zijn authentiek, een Turks Efes biertje maakt de maaltijd compleet. Eten &drinken: 10. Restaurant Adanus is sober, maar ik hou van de sfeer. En toen ik onlangs voor het eerst in Turkije op vakantie was voelde ik me in veel restaurantjes direct thuis. Alsof ik gewoon bij mijn enorm gastvrije (ex-)overbuurman zat. Sfeer: 10. De service... tja, Tito is Tito. Geen vijf-sterren-etiketten. Maar hij kent zijn klanten. Soms wil ik iets bestellen en zegt hij: "Nee, jij moet dát eten!" En nooit ben ik teleurgesteld. Toen ik nog tegenover hem woonde en te lang niet geweest was naar Tito's oordeel vond ik soms een gerechtje in een klein bakje, dat hij in mijn brievenbus had gelegd. Dus... service: 10. En dan tot slot de prijs/kwaliteit verhouding... is een cijfer boven de 10 toegestaan? Nee, dan een 10!
Arno van der Heyden- Eten & drinken 10
Reacties op deze recensie
Log in om een reactie te plaatsen
Het is niet mogelijk om anoniem te reageren op recensies. Log in of registreer om een reactie te plaatsen.
Er zijn nog geen reacties op deze recensie.