Eetgelegenheid gesloten

Op dit adres zit nu: De Beren

1. Leuke start, verjaardag van mijn zoon. Prettige ontvangst en leuke tafel, so far so good!

Eten duurt wel even maar goed, drinken is er lekker snel. We hadden geen haast.

Maar dan: 1x onbeperkt saté, 2x spareribs, spareribs op McDonald's temperatuur. Alles wordt geleverd, 2 kleine stokjes saté, 1 bakJE patat en salade. Maar gelijk patatjes bijbestellen. Is natuurlijk te weinig voor 3 volwassenen. Saté op, doe maar nog één.

Daar gaat het mis, hélemaal mis. Het duurt, duurt, duurt... Geen patat, geen saté. Spareribs op en nog geen patatjes, gezellig voor bij de koffie misschien? Ook nog geen saté.

Drinken is geen enkel probleem: glas leeg, gelijk iemand aan je tafel voor nog een rondje sap, zonder vragen, heel scherp.

Gevraagd waar de patat blijft: "Het is erg druk mijnheer." Ja, dat snap ik, maar lever dan 2 bakjes patat en een gewone portie saté bij aanvang. Na enig aandringen "Geef ons nu patat!" Kwam de patat, onder protest werd er bij gezegd. 5 minuten later, ja hoor, dan toch een extra sateetje. Laat maar allemaal.

Alles naar wens? Néé, ik wil nu de rekening, saté kan je houden, net als de koffie, extra garnituur en ijsje voor mijn zoon z'n verjaardag!

Bij afrekenen, "Alles naar wens?" Néé, verre van dat, de tafel staat nog vol, maar we zijn weg! Hè jammer, maar doe ik gewoon alles op de rekening zetten, ok? Serveerster kwam nog wel excuses aanbieden. Eerlijk is eerlijk, zij kan er ook niets aan doen. Zij verdient een dikke 8.

Dit is niet de eerste keer dat we de extra (onbeperkte) garnituur bij de koffie kregen. Laatste keer geweest, terwijl er niet zo heel veel keus is in Maassluis. Oh ja, het is het "beste eetcafe in Maassluis". Tsja, even kijken hoeveel eetcafe's er zijn in Maassluis.

Jammer, heel veel gaat goed, alleen is dit een verschrikkelijk irritatiepunt. Zo kan ik ook onbeperkt laten eten.

Als je maar lang genoeg de tijd hebt en niet allemaal tegelijkertijd wilt eten, is dat prima. Anders gewoon wegblijven. Misschien worden ze op scherp gezet. Normaal schrijf ik nooit iets, maar dit was een compleet verziekt diner en verjaardag-etentje van mijn zoon!

Marco

• Eten & drinken 8
    • Sfeer 8
    • Service 4
    • Prijs / kwaliteit 8
    7,6
    0 positieve stemmen0 negatieve stemmen

Reacties op deze recensie

1. Zorg ervoor dat je reactie voldoet aan de reactie regels. Lees ook onze privacyverklaring.

Log in om een reactie te plaatsen

Het is niet mogelijk om anoniem te reageren op recensies. Log in of registreer om een reactie te plaatsen.

Er zijn nog geen reacties op deze recensie.