Eetgelegenheid gesloten

De taverne is gesloten, de winkel is wel nog geopend.

1. Ben hier een tijd terug voor de tweede keer geweest. En moet zeggen dat het erg tegenviel. De eerste keer was ik al niet echt onder de indruk,maar nu de 2e keer was het gewoon bar slecht. Het concept waarbij je kunt zeggen wat je niet lust en de kok dan wat voor je maakt zie je op wel meer plaatsten,maar bij dit restaurant had ik echt het idee dat wij het ""geluk" hadden dat we alle restjes kregen.
    Allebei de keren een salade met vanalles erop. Op alle andere tafels zag ik dit ook terug komen. Hoofdgerecht was ook erg simpel en ook hier zag ik bij iedereen hetzelfde tevoorschijn komen. Toetje hebben we afgeslagen en koffie genomen. De kinderen van de eigenaar waren aan het helpen serveren persoonlijk vond ik ze hier echt nog te jong voor en kwam dit erg onprofesioneel over. De prijs daar in tegen was voor de fantasieloze gerechten erg aan de hooge kant. Toen we wilden pinnen ging dit niet want ze hadden geen pin dus moest er iemand een stukje verderop naar een bank om te pinnen.
    Voor ons was deze 2e keer zeker ook de laatste keer dat we hier gegeten hebben.

• Eten & drinken 3
    • Sfeer 6
    • Service 2
    • Prijs / kwaliteit 3
    3,2
    0 positieve stemmen0 negatieve stemmen

Reacties op deze recensie

1. Zorg ervoor dat je reactie voldoet aan de reactie regels. Lees ook onze privacyverklaring.

Log in om een reactie te plaatsen

Het is niet mogelijk om anoniem te reageren op recensies. Log in of registreer om een reactie te plaatsen.

1. Hallo meneer/mevrouw Cox
    Jammer dat we u niet konden plezieren met ons concept, wij staan bekend om onze goede prijs/kwaliteit verhouding en gebruik van top-verse en regionale producten. Er kan natuurlijk wel eens wat mis gaan en vandaar ook dat we oprecht aan tafel vragen of alles naar wens is of was. Wij stellen het dan echt op prijs om uw eerlijke mening te horen omdat wij kritiek altijd meenemen om ons concept te verbeteren, aan te scherpen en u eventueel uitleg te geven e'n een kans krijgen om eventueel gemaakte fouten te compenseren. Mond op mondreclame is onze sterkste troef en wij hanteren sowieso een lange termijnfilosofie op het gebied van gastvrijheid.
    Wat onze kinderen betreft, die zijn 13 en 16 jaar en steken zo nu en dan een helpende hand toe als Nicole (mijn vrouw) een behandeling of operatie heeft ondergaan aan haar arm, die zij twee jaar geleden blesseerde door een ontplofte champagnefles en door een verkeerde diagnose in het ziekenhuis blijvend letsel heeft opgelopen. Daar kunnen we helaas niets aan veranderen, al zouden we dat graag willen.
    Doet u ons een plezier als u de volgende keer bij een collega gaat eten; geef uw mening ter plekke, dat is eerlijker en daar kunnen we wat mee.
    U kunt uit de andere recentie's lezen dat wij er geen zooitje van maken,
    gastvrije groet, Jack en Nicole Janssen, Taverne Lambieck
    ps. u moet ook de groeten hebben van Simone, Denise, Tim, Lisa en Emmy, onze vijf kinderen, zij vonden het leuk om u te bedienen.