1. In het verleden hadden we al een gekeken naar De Dillenburg, en nu adverteerden ze met een 6-gangen "Verwen Me Nu" voor 50 euro, dus... dit leek ons een uitstekende reden om eens te reserveren.

We waren wat aan de vroege kant en mochten zelf een plekje in de zaak uitzoeken. We bestelden een glaasje cava en krijgen daar een lekker frisse amuse bij. Vervolgens kregen we 6 meer dan prima gangen voorgeschoteld, waarbij met name de zeebaars en het ananas dessert er echt boven uit sprongen. De zeebaars had zo bij een fine-dining restaurant op de kaart kunnen staan.

Mijn vrouw had het begeleidende wijnarrangement genomen voor 36 euro: Ruim ingeschonken glazen van meer dan prima wijnen. De pairing met het eten was echt uitstekend.

Verder supervriendelijk, deels Engelstalig, personeel. Kortom: Voor het geld een uitstekende ervaring.

• Eten & drinken 8
    • Sfeer 8
    • Service 9
    • Prijs / kwaliteit 9
    8,5
    2 positieve stemmen0 negatieve stemmen

Reacties op deze recensie

1. Zorg ervoor dat je reactie voldoet aan de reactie regels. Lees ook onze privacyverklaring.

Log in om een reactie te plaatsen

Het is niet mogelijk om anoniem te reageren op recensies. Log in of registreer om een reactie te plaatsen.

Er zijn nog geen reacties op deze recensie.