Tijdelijk gesloten

1. Ton Wellink

Goedenavond, jammer dat ik geen goed bericht kan doen. Waren de enige gasten in dit wel gezellige grote restaurant. Alle overige restaurants waren gunstig bezet op het sfeervolle horecaplein in Wijchen!!! Het 5 gangen menu bestond uit stokbrood -koud- met boter, lekkere bonensoep. Meloen/ham, ham oké meloen veel te hard en koud dus totaal geen smaak. Toen ik dit aangaf kreeg ik als antwoord we zijn vandaag teruggekomen van vakantie en er volgde een heel verhaal etc!!?? Hoofdgerecht: gegrild vlees en alles te doorbakken, waardoor zeer taai. Het was ook veel te veel vlees, de bijgerechten oké. Toen ik aangaf dat dit veel te veel vlees was voor een vijfgangen menu kreeg ik als antwoord, dat dit gewoon was!! Het dessert ijs, van de groothandel idem zo de chocolade saus die koud was. Als een "kenner" kok, eigen restaurant gehad was dit van de zeven x uiteten geweest, -we waren op vakantie- de slechtste ervaring! Al met al waren we bijna twee en half uur!! te gast in Restaurant Serajevo in Wijchen. Echt geen directe aanrader voor uw site.. Graag bereid telefonisch gesprek te doen indien gewenst. HG, tonw. Oud eigenaar van Brasserie Mariton..Den Haag.

• Eten & drinken 5
    • Sfeer 7
    • Service 8
    • Prijs / kwaliteit 6
    5,9
    0 positieve stemmen0 negatieve stemmen

Reacties op deze recensie

1. Zorg ervoor dat je reactie voldoet aan de reactie regels. Lees ook onze privacyverklaring.

Log in om een reactie te plaatsen

Het is niet mogelijk om anoniem te reageren op recensies. Log in of registreer om een reactie te plaatsen.

Er zijn nog geen reacties op deze recensie.