Eetgelegenheid gesloten

Op dit adres zit nu: Aan de Beek

1. Ik ging op een regenachtige vrijdag middag met 2 klasgenoten naar dit restaurantje. Wij stonden bij de balie zodat we meteen iets konden bestellen maar er werd ons op een brutale wijze verteld dat we eerst maar een tafel moesten regelen. Ofwel het kwam over als rot op we hoeven je niet. Wij zijn uiteindelijk gebleven, wachtende op een tafeltje.

Uiteindelijk hadden we een tafel aan het raam voor ons drieen. Tegelijkertijd was er een tweede koppel niet ver van ons vandaan dat ook een zitplaatsje kon krijgen. Terwijl wij een dik half uur aan het wachten waren op een ober om te bestellen, had dit koppel al lang besteld en hadden ze tegen de tijd dat we eindelijk besteld hadden al een drankje. Het vreemde was nog dat wij onzichtbaar waren. Ik had een ober pal voor mijn neus, zwaaide met mijn hand maar keek me vervolgens heel raar aan en liep weer weg.

Na een zoveelste poging had ik samen met mijn klasgenoten eindelijk bij iemand kunnen bestellen. Wij hadden taart en een warm drankje besteld en daar kan niks mis mee gaan, maar als nog duurde het te lang. Ik keek even rond en zag al snel wat klachten. Ik zag zelfs iemand met koud patat dat volgens de bediening hoorde en eventjes later halverwege hun maaltijd door een andere ober verteld wordt dat dat natuurlijk niet hoort. Bij mij viel het personeel vies tegen en zie je me niet weer in dit restaurantje!

• Eten & drinken 7
    • Sfeer 7
    • Service 1
    • Prijs / kwaliteit 5
    5,6
    0 positieve stemmen0 negatieve stemmen

Reacties op deze recensie

1. Zorg ervoor dat je reactie voldoet aan de reactie regels. Lees ook onze privacyverklaring.

Log in om een reactie te plaatsen

Het is niet mogelijk om anoniem te reageren op recensies. Log in of registreer om een reactie te plaatsen.

Er zijn nog geen reacties op deze recensie.