- Neckerstraat 3
- Purmerend
- Nederland
- Routeomschrijving
Parkeren
Voor de deur van het restaurant is het mogelijk om gratis te parkeren!
OV
Er staat een bushalte op een afstand van 30 meter van het restaurant.
- Telefoon 0299-429049
vr | 17:00 - 22:00 | |
za | 17:00 - 22:00 | |
zo | 17:00 - 22:00 |
Omschrijving
Restaurant Kriti bevindt zich in het historische pand 'De Drie Zwanen'!
Naast het restaurant heeft u de mogelijkheid om gratis te parkeren!
Wij serveren
- Wi-Fi
Kinderen
- Vermaak
- Kinderstoel aanwezig
- Magnetron (voor kindervoeding)
Omgeving
1669815813 | 91 |
1673123809 | 91 |
1676431805 | 91 |
1679739801 | 91 |
Een heel gezellig en druk restaurant, maar daar merk je niets van. De bediening is zeer vriendelijk en de service voortreffelijk. Zeker een aanrader!
- Eten & drinken 10
De ambiance was sfeervol. De bediening is uiterst vriendelijk en professioneel. Je voelt echt dat je uit eten bent. Kwaliteit en smaak van het eten is zeer goed en porties ruim voldoende, ook voor een grote eter. Prijs komt mooi overeen met de eerder genoemde kwaliteiten. Een dikke 10 zou ik zeggen.
- Eten & drinken 10
Het eten was heerlijk. De bediening was ook erg lief, vroeg regelmatig of het smaakte. Dat konden we alleen maar beamen, dat het eten heerlijk smaakte. Het is zeker voor herhaling vatbaar
- Eten & drinken 10
Lekker en gezellig, goede sfeer!!!
- Eten & drinken 10
Heerlijk gegeten, vriendelijke bediening, gezellige locatie.
- Eten & drinken 10
We hebben met ons gezin erg lekker gegeten, gekozen om voor de tapas te gaan, alle gerechten geprobeerd, alles even smakelijk en vriendelijk geholpen.
Erg gezellig, fijne sfeer, aanrader!- Eten & drinken 10
Prima eten, leuke sfeer, prettige bediening. Prijs/kwaliteit prima.
- Eten & drinken 8
Altijd even gezellig, lekker eten!!
- Eten & drinken 9
Lekker gegeten: het drie gangen tapasmenu: van dinsdag tot donderdag voor €27,50 pp. Prima eten, veel verschillende gerechtjes, een gang koude, een gang warme en een gang dessert-gerechtjes!
- Eten & drinken 7
Is daar altijd goed klant is koning kom er graag.
- Eten & drinken 9
Heelijk gegeten, was alleen jammer dat we nog met het voorgerecht bezig waren toen ze al met het hoofdgerecht aankwamen, een pauze ertussen zou fijn geweest zijn. Nu waren we binnen een uur klaar met eten voor hoofdgerecht en nagerecht. Hele vriendelijke bediening en goed eten.
- Eten & drinken 10
Het is altijd een feestje als je daar eet. Je voelt je welkom zodra je al binnen komt. Prima bediening, eten erg goed en de sfeer heel gezellig. Echt top!
- Eten & drinken 9
Heeeeeeerlijk gegeten, ontzettend druk maar super gezellig.
- Eten & drinken 10
Goed restaurant waar je je eigen gelijk welkom voelt. De bediening is vriendelijk. Onze voorgerecht van verschillende tapas was heerlijk. Volgende keer blijven we in de tapas sfeer. Dat maakt de avond toch leuker ipv een hoofdgerecht. Maar dat is persoonlijk natuurlijk.
Kom ik hier terug. Ja. Gezellig en goed eten met een vriendelijke bediening dat is uit eten.- Eten & drinken 8
Bij Kriti eten is altijd goed. Leuke bediening, gezellige sfeer en er is een fijne gastheer.
- Eten & drinken 9
Alles was weer perfect....
We hadden wat te vieren dus naar Kriti dit keer.
Zelfs op woensdag zat de zaak helemaal vol.
Personeel was super vriendelijk en ondanks dat het lekker druk was werd het eten best redelijk op tijd geserveerd.
Het eten was mals lekker gekruid en ja we gaan zeker vaker naar Kriti toe.- Eten & drinken 10
Fantastische sfeer, heerlijk eten en super vriendelijke bediening. Verjaardag gevierd en daar werd door het hele team muzikaal kleur aan gegeven. Geweldig!
- Eten & drinken 10
Vroeger toen Kriti nog in het stadje was, hebben we daar altijd heerlijk gegeten. Het eten werd met liefde en passie bereid.
Afgelopen weekend was het compleet anders dan we hadden verwacht. Het voorgerecht was simpel en smaakloos. Het hoofdgerecht, laten we zeggen we misten gewoon de passie en liefde vanuit de keuken. Daarentegen was de bediening perfect.- Eten & drinken 4
Heerlijk gegeten en genoten van de sfeer en de goede, gastvrije bediening. Ten opzichte van eerdere bezoeken wel veel meer tafels en een beetje “te” massaal ervaren. Prijzen zijn marktconform maar zeker niet goedkoop. Wel een fijne avond in een goede sfeer met geweldig eten beleefd!
- Eten & drinken 9
We hebben met 8 personen het 3-gangen tapas menu gegeten.
Iedereen vond het super! Ook als je iets niet lusten, werd er voor
vervanging gezorgd.- Eten & drinken 9
Zeer gastvrij, geïnteresseerd en ontspannen.
Goed aandachtig service.
- Eten & drinken 9
Ondanks de drukte is de sfeer fijn en je blijft een welkom gevoel hebben. Lekker eten met sommige dingen die gewoon geweldig lekker zijn.
Heerlijk kunnen praten, vriendelijke en prettige bediening!- Eten & drinken 10
Wanneer ik in de omgeving van Purmerend ben is dit de plaats waar ik even ga eten om zo de avondfiles te vermijden.
Altijd leuke en warme ontvangst door de eigenaar. Lekker Grieks eten in een fijne omgeving. Lekker biertje erbij….lekker.
Lekkere koffie voor toe met een stukje Baklava (verrassing van de eigenaar). Tot binnenkort.- Eten & drinken 8
Zoals altijd wordt je leuk ontvangen bij binnen komen… er heerst altijd een warme sfeer bij Kriti, jouw dieet wensen worden nog even herhaald, service/bediening is altijd héééél correct en vriendelijk… en mijn complimenten aan de kok(s)
kortom… het is altijd goéd toeven bij Kriti.- Eten & drinken 10
Het is een uitstekend restaurant! Heerlijk gegeten, leuke sfeer.
Zeer vriendelijk personeel en eigenaar.- Eten & drinken 10
Zoals altijd gezellige sfeer-lekker eten en prima bediening.
- Sfeer -
Leuk en lekker restaurant. Eten was erg lekker. Vriendelijke bediening. Aardige eigenaar!
- Eten & drinken 9
Lekker en gezellig. Wat wil een mens nog meer.
- Eten & drinken 10
Gemengde gevoelens. Het eten was goed maar niet speciaal. Bediening was correct maar niet heel enthousiast. Groot minpunt voor ons dat het 1 grote ruimte is en je wordt als je met 2 personen bent op 30cm van een andere tafel geplaatst. Niet veel privacy en erg luidruchtig.
- Eten & drinken 7
Het was weer een super avond bij kriti. Eten was heerlijk en de bediening zoals altijd goed en gezellig
Zeker een aanrader om eens te gaan eten hier.- Eten & drinken 10
Eten altijd lekker en verzorgd, eigenaar maakt samen met zijn personeel de sfeer.
- Eten & drinken 10
Alles was lekker, vriendelijke bediening, en gezellig restaurant met genoeg parkeerplaatsen.
- Eten & drinken 8
Met een groep van 14 personen bij Kriti gegeten. Allen vonden het eten heerlijk, de bediening top.
Absoluut voor herhaling vatbaar en zeker een aanrader.- Eten & drinken 10
Leuke en gezellige avond gehad bij Kriti.
Aanrader.- Eten & drinken 8
Het was weer heerlijk, gastvrij en goede sfeer. De bediening/crew altijd attent en vriendelijk.
Bedankt!- Eten & drinken 10
Zeer uitgebreide klaart, alles perfect klaargemaakt. Heerlijk gegeten!
Sympathiek ook de optie om wat extra te doneren voor mensen die het niet zo breed hebben, zodat die ook eens lekker Grieks kunnen eten. Ik zou wel eens willen weten hoe dat precies georganiseerd wordt.- Eten & drinken 9
Heerlijk gegeten en zoals gewoonlijk ontzettend gezellig
- Eten & drinken 10
Eten is hier altijd prima, niks op aan te merken. De service is alleen de laatste paar jaar echt heel slecht geworden. Reserveringen waar je als je er bent nog moet wachten, te veel drankjes die worden aangeslagen. Erg jammer.
- Eten & drinken 8
Was in een woord heerlijk en gezellig kom zeker nog een keer terug.
- Eten & drinken 10
Het was zoals gewoonlijk weer erg gezellig en overheerlijk gegeten. Tot de volgende keer😘
- Eten & drinken 10
Prima, lekker en gezellig!
- Eten & drinken 10
Gezellig en lekker gegeten.
Goede bediening en service- Eten & drinken 10
Het was heerlijk het eten
- Eten & drinken 10
Heerlijk gegeten we hadden gekozen voor het kerst menu echt toppie.
- Eten & drinken 10
Het eten was geweldig en voor een mooie prijs hadden we het kerstmenu is zeker een aanrader. Er was een gezellige sfeer en zeer vriendelijke bediening. Komen zeker nog een keer terug.
- Eten & drinken 10
Het was weer heel gezellig. Erg goed eten. En de bediening was weer perfect. Dit is ons favoriete restaurant in Purmerend.
- Eten & drinken 10
Zijn er al zovele malen geweest en altijd even lekker maar vooral heel gezellig
Weinig authentiek Grieks.
Op eerste kerstdag voor het eerst bij Kriti gegeten. Lekker, maar minder authentiek Grieks dan verwacht.
Vooraf stokbrood met kruidenboter (waarom geen tzatziki?), daarna proeverij van diverse warme en koude hapjes (weinig uitgesproken smaken), hoofdgerecht gyros en vlees van de grill met aardappelwedges met mayonaise (heel Nederlands) en een salade met ijsbergsla en wortel (waarom geen Griekse salade?). Dessert baklava was erg lekker.
Kortom, lekker gegeten en prima bediening. Maar als je ik zoek bent naar een echt Griekse maaltijd, ga je dat bij Kriti niet vinden.- Eten & drinken 6
Super lekker gegeten! Uitstekende, vriendelijke en alerte bediening!
Volgende maand weer terug voor nieuwe ervaring.
- Eten & drinken 9
Heerlijk gegeten in een ongedwongen sfeer.
- Eten & drinken 10
We hebben heerlijk gegeten.
Ze hebben gezongen voor mij, omdat ik jarig was 👍.
Het was echt super 👍👍👍- Eten & drinken 9
De bediening was vriendelijk.
Het eten was lekker.
We hebben een gezellige avond gehad.- Eten & drinken 8
Altijd weer goed, gezellig en lekker eten. Een geweldige gastheer, een heel fijne sfeer en de live muziek bracht ons in vakantiestemming. Echt een aanrader.
- Eten & drinken 10
Bediening weer goed, gezellige atmosfeer heerlijk eten.
- Eten & drinken 9
Personeel zeer behulpzaam en vriendelijk en het eten was heerlijk.
- Eten & drinken -
- Prijs / kwaliteit -
Prima sfeer en super vriendelijke bediening. We hadden het 3 gangen menu. Gevarieerd menu, voor een prima prijs. Lekker. We komen zeker nog eens terug.
- Eten & drinken 8
Bij Kriti lekker gegeten, goede service en vriendelijke bediening.
- Eten & drinken 8
Heerlijk met zijn allen gegeten.
Top bediening vriendelijk.
Gezellige sfeer.
Dank jullie wel.
Tot snel. -
Weer erg lekker gegeten en erg leuk en attent personeel.
- Eten & drinken 10
Met 7 collega's aan de ronde tafel. Heel gezellig, sfeer goed, gezellig drukte. Wel was t koud, ook doordat deur vaak open bleef. Wij hadden het 3-gangen tapas menu, lekker en ruim voldoende. Helaas niet goed rekening gehouden met notenallergie. Bij het toetje zelfs vergeten te vermelden, dat is echt niet oké mensen, een aandachtspuntje.
- Eten & drinken 8
Wat een gezellig restaurant, wij komen er graag, eten is heerlijk, bediening zo vriendelijk, kortom vraagt naar meer. Tot de volgende keer en ga zo door !! Groetjes Anja de Visser
- Eten & drinken 10
Het eten was heerlijk! En was verliefd op het toetje de kokos baklava met ijs en slagroom. Het was onze 1ste keer bij jullie. Een hele fijne service en aardige bediening.
- Eten & drinken 9
Eten is goed en lekker. Service is prima. Goede gastheer en bediening. Kortom een feestje
- Eten & drinken 9
Heerlijk eten, erg vriendelijk personeel!!
Tot de volgende keer. -
Eten was zoals gewoonlijk erg lekker, drinken was ook goed. Bediening was super vriendelijk en niet storend. Sfeer was warm en gezellig. Top avond!
- Eten & drinken 7
Ontvangst was erg vriendelijk de bediening erg oplettend en goed. Met lekker eten.
Alles goed voor herhaling.- Eten & drinken 10
We hebben het 3 gangen menu genomen. Veel variatie en goed klaargemaakt. Erg tevreden.
- Eten & drinken 10
Authentiek Grieks eten met een super sfeer.
Vrijdagmiddag/-avond; druk, gezellig.
De ontvangst, uitzwaai en bediening waren persoonlijk. De bediening op een redelijk wachtmoment na, snel. Het eten heerlijk, goed verzorgd opgediend. De wijn per glas prima. Voor de dubbele koffie neem ik graag een abonnement. Er was weer een verjaardag met zeer persoonlijke aanpak en jariger word je niet! Enige aantekening van mijn tafelgenoot; het dessert fruitsalade/ Griekse yoghurt met noten en honing had in verhouding meer yoghurt mogen hebben en wat minder fruit. Wij komen graag weer terug.- Eten & drinken 9
Lekker gegeten en we hadden geluk die avond er een Grieks muzikaal duo was die alleen maar doorspeelde. En ook belangrijk... gratis parkeren.
- Eten & drinken 10
Ons eten bij Kriti was heerlijk! Het was gezellig met live muziek, alles was prima van kwaliteit en, ondanks de drukte, hoefte wij niet heel lang te wachten op onze bestelling. De bediening/ service was vriendelijk en efficiënt. Ik zou altijd aanraden hier te eten. 👍👍
De bediening is uitstekend. Heel vriendelijk en steeds in de buurt. Er was levende muziek, erg gezellig (je kon elkaar daardoor iets lastiger verstaan). Het eten was prima, net als een voorgaande keer. Heerlijke lamskoteletjes en de pikilia vooraf is mooi vers en zelfgemaakt allemaal. Prijs-kwaliteitverhouding van de huiswijn is goed.
- Eten & drinken 10
Eerste keer bij Kriti, was heel gezellig. Livemuziek en vriendelijk personeel. Het eten was overheerlijk, we gaan er zeker nog vaker heen.
- Eten & drinken 9
Uitstekende gastvrije bediening. Ze maken van je bezoek een feestje.
- Eten & drinken 6
Het eten is redelijk. De bedoening vriendelijk alleen het is druk en erg veel rumoer. Het meubilair is klein, mijn man is 1.94 En onze zoon 2 meter, snap wel dat je zo meer tafels kwijt kan. 😉. Voor even wat eten is het te doen, avondje uit eten is het niet, daar is het te druk voor… wat voor mij een afknapper was, de prijs van fles spa blauw voor op tafel €6,85! En € 5,85 voor 3 kuipjes met wat mayonaise…
- Eten & drinken 7
Genoten van heerlijk bereidde grillgerechten, verse groenten en smakelijke patat.
Vriendelijke en snelle bediening. Kregen op verzoek een prima alternatief vleesgerechtje omdat lamsvlees niet onze voorkeur heeft. Een nagerecht was lekker(baklava), maar een andere met ijs en chocola stelde niks voor, erg jammer want ook nog vrij duur.
Gaan zeker nog eens bij Kriti uit eten.- Eten & drinken 8
Wij hebben met een gezelschap van 13 personen een hele gezellige avond gehad. Heerlijk gegeten, lol gehad en de jarige werd flink in het zonnetje gezet. Ontzettend leuke eigenaar en bediening. Een aanrader!
- Eten & drinken 10
Voor de 1e keer bij de Griek Kriti gegeten en ik moet zeggen; het smaakt naar meer! De sfeer is goed, de bediening zeer vriendelijk.
- Eten & drinken 10
Heerlijk gegeten, de kok heeft goed rekening gehouden met de dieet wensen. De bediening vriendelijk, spontaan en enthousiast.
Een gezellige sfeer.- Eten & drinken 10
Mijn verjaardag gevierd bij Kriti, niet de eerste keer overigens… maar zoals de keren hiervoor, gewoon Topper de Top.
Ik zou van alles over Kriti kunnen schrijven… positief, uiteraard. Maar laat het aan iedereen die mijn review leest zelf om te oordelen na een eigen bezoekje aan Kriti zelf, wat ik natuurlijk kan aanraden… doen en jullie zullen er geen spijt van krijgen!
Thanks eigenaar en zn hele Crew voor onze onvergetelijke ervaring/avond… 🥂🍾😉👍- Eten & drinken 10
Altijd geweldig hier, het eten, de sfeer, de bediening. Altijd een hele fijne avond gegarandeerd!
- Eten & drinken 10
Hele fijne bediening. Eten was heerlijk.
Verjaardag van onze zoon, hij heeft weer genoten!!- Eten & drinken 9
Vergat de cijfers nog te geven bij deze dik verdiend.
Onlangs de bingo met hapjes en drankjes met vriendinnen en Kids hier meegemaakt was eveneens geweldig super goed eten en weer meer dan genoeg.
Nogmaals super bedankt namens ons allemaal voor deze top avond zeker voor herhaling vatbaar.
Bedankt en tot gauw.- Eten & drinken 10
Heerlijk gegeten. Hier krijg je genoeg vlees voor je geld. Goede bediening, gezellige sfeer. We komen zeker nog eens terug.
- Eten & drinken 8
Ja was weer super goed zalig gegeten weer. We hebben echt zitten genieten.
Top service.
Kom gauw weer terug.
Lydia.- Eten & drinken 10
Bij Kriti wordt je onthaalt alsof je familie bent, al het personeel is zeer vriendelijk en alert, de gastheren zijn altijd aanwezig en zorgen er voor dat alles op rolletjes loopt en het de gasten aan niets ontbreekt. Het eten is zeer goed te noemen en er wordt altijd iets geregeld bij een allergie of vraag over het eten. Bij Kriti eten is altijd een feestje 🎉
- Eten & drinken 10
Ook deze keer weer heerlijk gegeten in een geweldige sfeer. Wel vinden wij het, ondanks de uitleg van de eigenaar, jammer dat je niet kunt kiezen tussen patat en rijst maar dat het standaard patat is en je voor rijst extra moet betalen wanneer je geen patat wilt. Dat was dus 2 x 3,75 extra. We waren met z'n vieren, de andere twee namen wel patat, vroegen daar wat fritessaus bij en moesten 1,50 euro extra betalen. Waarom nou niet als compensatie die fritessaus er gratis bij gedaan. Het is daar bekend dat wij geen patat eten.
- Eten & drinken 8
Gastvrij ontvangen en heerlijk gegeten.
Ondanks dat het druk was vlot geholpen- Eten & drinken 10
Heb mijn verjaardag bij Kriti gevierd, het was heel druk, dus wat langer op ons eten moeten wachten, maar dat mocht de pret niet drukken want we hadden het gezellig.
Het eten was weer heerlijk, en de bediening was ook goed, al met al heb ik een hele leuke verjaardag gehad.- Eten & drinken 10
Reservering voor 3- gangen menu tapas/Mezedes.
Uitstekend van kwaliteit, variëteit van gerechten en kwantiteit.
Vriendelijke bediening met goed zicht op aanvulling van de gerechten en drankjes!
Zeker een herhaling waardig.- Eten & drinken 10
Wederom was het eten en de sfeer weer fantastisch De bediening was snel en gezellig. We hebben o.a gebakken inktvis gegeten, mousaka, kip spiesjes, gyros, griekse salades het was in één woord TOP.
- Eten & drinken 10
Het is een zeer gezellig restaurant met goed eten en een gezellige bediening.
- Eten & drinken 10
Het eten was prima verzorgd. De sfeer was heel ontspannen, bediening vlot, netjes en beleefd. Prijs was goed. Kriti is een aanrader.
- Eten & drinken 10
We hebben lekker gegeten. De hoeveelheid was goed. De prijzen gemiddeld.
We zaten met zn vieren aan een wel heel klein kaal tafeltje. Geen placemats of een tafellakentje. De inrichting van het restaurant is somber en eenvoudig.- Eten & drinken 7
Voor een woensdag avond was het verrassend druk. En dat voor een redelijk groot restaurant. De tafeltjes stonden wel heel dicht op elkaar. Bediening was goed en vlot. Eten was lekker en goed,
- Eten & drinken 8
Supergezellige avond gehad. Gastheer was prima entertainer.
- Eten & drinken 8
Heerlijk gegeten en zeer vriendelijke bediening en goede sfeer.
- Eten & drinken 10
Ruime keuze, vlotte bediening. Smakelijke gerechten en ruim voldoende op je bord. Normale prijzen.