Groningen
Grote plaatsen met restaurants in Groningen
Alle plaatsen in Groningen
Restaurant De Tellerlikker--Gezellig, Sfeervol en Betaalbaar -
Eeterie De Globe
Een bijzondere eetgelegenheid -
Heerlijkheid
Gezellig en lekker eten in een leuke ongedwongen sfeer
Nieuwste recensies in Groningen
Al een aantal keren lauw patat gehad en snacks die lauw/koud waren.
Geen aanbeveling -
Snackbar Winschoten
Jammer dat ze nooit hun tijd kunnen nakomen. Bel je een uur van tevoren dat het echt om 6.45 klaar moet zijn is het een kwartier later klaar. Slecht heel slecht. Niet de eerste keer. Hoe moeilijk is plannen
- Eten & drinken 6
Verkeerde order terugbrengen, krijg je een grote mond in het Engels:
So? Whats wrong with that? Nou.. ik heb geen vieze smaakloze droge groenteburger besteld, maar een cheeseburger.. Wie is hier nou de snackbar? Gij of ik?Vieze vloeren, tafels, personeel lijkt wel verdoofd. Is niet mee te praten, ook alleen Engels. Filiaalleider staat te lachen achter met het personeel omdat je durft een verkeerde order weg te brengen (praat ook alleen Engels). Kijkt schaapachtig weg als je hem aankijkt terwijl je voor de tweede keer staat te wachten op je bestelling. Krijg je alsnog een burger waar alles op mist, geen sla, geen saus, geen augurk, broodje niet gegrild. Lijkt wel alsof ze het expres verkeerd doen om je dwars te zitten.
IK KOM HIER NOOIT WEER! BAH! Goedkope tent.
- Eten & drinken 1
Vreselijk onvriendelijke bediening.
We bestellen bijna iedere week wel iets. Of het nu een schotel is of een pizza, alles is even lekker. Jammer dat jullie gesloten zijn, maar ik hoop dat jullie het goed hebben samen met de familie. Tot gauw.
Willem en Ria uit Kolham.- Eten & drinken 10