GUIDO'S | De Burg in Noord-Scharwoude
- Noord-Scharwoude
- Nederland
- Routeomschrijving
Parkeren
In de nabijheid van ons Restaurant vrij parkeren.
Grote parkeerplaats op enkele minuten lopen. -
OV
Met de Bus lijn 9 vanaf Alkmaar.
Uitstappen Kloosterstraat
| vr | lunch vanaf 11:30 | diner vanaf 17:00 |
| za | lunch vanaf 11:30 | diner vanaf 17:00 |
| zo | lunch vanaf 11:30 | diner vanaf 17:00 |
Omschrijving
Ons Restaurant aan de Dorpsstraat herbergt een drietal unieke locaties met elk een eigen sfeer.
Onze Koepelzaal, anno 1860, is een feestelijk mix van nostalgie moderne styling, met hoog en laag meubilair. Een prachtig authentiek koepelplafond en vele art-deco en jugendstil accenten zijn de blikvangers van deze sfeervolle locatie.
Met de naast de Koepelzaal gelegen Vlaamse Gelagkamer en Langedijker Eetsalon hebben we nu 3 zalen waar men a la carte kan dineren, maar waar ook feesten kunnen worden gehouden van 2 tot 150 personen.
Wij serveren
- Terras
Kinderen
- Verschoontafel
- Kinderstoel aanwezig
- Magnetron (voor kindervoeding)
Omgeving
Statistieken
- Eten & drinken 9,3
- Service 9,4
- Prijs / kwaliteit 9,2
Hier zie je hoe de waardering van het restaurant door de tijd verloopt.
| 1201956871 | 85 |
| 1520642460 | 88 |
| 1581928150 | 87 |
We hebben heerlijk gegeten, genoeg keuze.
Het was top!- Eten & drinken 10
We hebben overheerlijk en gezellig gegeten en gedronken. De smaken waren fantastisch.
- Eten & drinken 10
Erg gezellige avond gehad met mijn partner! Wij werden vriendelijk ontvangen en kregen een bitterbal van het huis.
De bediening was erg goed. De tijd tussen de gerechten was ook prima! De zaal was erg sfeervol. Al met al zorgde de hele beleving ervoor dat wij een heerlijke avond hebben gehad!- Eten & drinken 9
Het is een prachtig restaurant.
Toch een paar tips: de erg jonge knul die ons bediende vonden we erg afstandelijk.
De kippedij behoorlijk vet en de carpaccio was erg koud, waterig en met weinig smaak.- Eten & drinken 7
Wij hebben met een stel vrienden een heerlijke avond gehad in de koepelzaal van De Burg. De drankjes, het eten (3 gangen à la carte) en de sfeer waren perfect. Geen opdringerig gedoe, alles in een goed tempo en met uitstekende bediening. Echt zoals het hoort!!!
Gewoon top!
Eén vorige recensie- Eten & drinken 10
Wij werden goed ontvangen. Het eten was heerlijk, de bediening perfect.
Het restaurant heeft een warme uitstraling.- Eten & drinken 10
Alles weer prima in orde, heerlijk gegeten!!
Gezellige avond met Familie.- Eten & drinken 10
Het eten was voortreffelijk en de gehele verzorging fantastisch.
Hier krijg je het echte UITGAAN gevoel. Een aanrader!!!Eén vorige recensie- Eten & drinken 9
We hebben heerlijk gegeten, met top bediening, in een gezellige en persoonlijke sfeer.
Mooie a la carte diner- en dessertkaart. Fantastisch voorgerecht met vis en super mals stuk tournedos als hoofdgerecht. Ook dessert smaakte zeer goed. Portie van prettige grootte (je gaat niet met "halfgevuld" gevoel de deur weer uit) en mooi en lekker glas wijn.- Eten & drinken 10
Zeer vriendelijk personeel. Ook naar elkaar, waardoor er een gezellige sfeer hing. Het eten was heerlijk. We hebben echt genoten.
- Eten & drinken 10
Wat een heerlijk eten in een geweldige fijne ambiance. Personeel is zeer vriendelijk, van ontvangst tot vertrek. Topavond.
- Eten & drinken 10
Heerlijk gegeten met topwijn uit Frankrijk en Italië ( goed gevulde glazen ook). 2x het menu en 2 x van de kaart, alles smaakte even goed en wat salade bijbestellen was geen enkel probleem. Fijne attente bediening dus het klopte allemaal. Zeker een aanrader om te gaan eten.
- Eten & drinken 10
Zoals we gewend waren was het weet prima. Het was erg druk maar de bediening was goed. Ik vond de kalfsoester te dik en niet mals.
- Eten & drinken 8
Zeer vriendelijk personeel en hulpvaardig. De sate en spareribs waren heerlijk bereid. Het enige minpuntje is de enorme berg vlees, dat kan makkelijk gehalveerd worden (of bied halve porties aan) zodat we ook de groenten en frietjes kunnen eten die we nauwelijks hebben aangeraakt. En wie eet er nog koolsla?🫣
- Eten & drinken 8
In een mooie en sfeervolle ambiance werden wij ontvangen en te woord gestaan door betrokken personeel.
- Eten & drinken 10
Heerlijk gegeten met een goede bijpassende wijn. Het ontvangst en de bediening was hartelijk en vakbekwaam.
Eén vorige recensie- Eten & drinken 8
Na jaren weer eens gegeten bij jullie na kermisoptreden met vrienden. Was TOP. Op ons gemak en in fijne sfeer. Ook zijn wij bekend alle 4 bij Ton en dat maakt het juist nog amicaler allemaal. Dank voor onze fijne avond bij jullie!
- Eten & drinken 9
De start was rommelig. Buiten moeten wachten ivm fotoshoot van een groot gezelschap. Voor 2 minder mobiele gasten niet zo fijn. Uiteindelijk binnen ontvangst warm en vriendelijk. Uitserveren van Guidos menu ging niet vlekkeloos. Voorgerecht kwam gelijk met hoofdgerecht. Was het erg? Nee hoor. Dit voorgerecht kon wel na het hoofdgerecht. Excuses werden keurig aangeboden. Er werd goed rekening gehouden met het zoutarm eten voor 1 gast. Mooie royale porties. Fijne sfeer, goed gevulde glazen wijn en toetje toe. De start was wat rommelig maar de gezellige sfeer, goede eten maakte er een fijne avond van met onze bijna 90 jarige moeder.
- Eten & drinken 9
De ambiance was prima en gezellig. Het eten was goed en lekker. Het duurde alleen wel wat te lang voor het voorgerecht.
Het is netjes opgelost door de bediening.
Maar het restaurant is zeker de moeite waard.- Eten & drinken 8
Wij hebben hier heerlijk gegeten en erg genoten vriendelijk personeel en een fijn en duidelijk menu. Ik zou zo weer komen.
- Eten & drinken 9
Heerlijk gegeten, ongedwongen sfeertje.
Vriendelijk personeel en zullen zeker nog eens terugkomen!- Eten & drinken 10
We waren opzoek waar wij ergens rustig konden eten. Zonder enige research te hebben gedaan klakkeloos dit restaurant uitgekozen wat bij ons eigenlijk om de hoek ligt. Vriendelijke ontvangst met wat humor en grappen, het restaurant ziet er van binnen hartstikke netjes en mooi uit!
Ipv standaard een broodje op tafel te zetten kregen wij hier 2 heerlijke bitterballen op tafel als binnenkomertje, fantastische en origineel! Het voorgerecht een Carpaccio voor mijn vrouw & rosbief met eiersalade voor mij waren top, alles klopte gewoon. Het hoofdgerecht rundersukade in een heerlijke jus was even het afwachten waard, want ik was zeer benieuwd hoe deze bereid zou zijn. Maar deze was echt top, ongelovelijk, perfect, subliem, heerlijk! Hierna als dessert nog ijs waarover ik dezelfde woorden heb als hierboven! Ik geloof zelfs ijs uit hun eigen ijs-winkel.
Ik zei al " wij zijn wel eens bij andere restaurants geweest waar ik aan het eind van de avond mezelf afvroeg wat ik nou gegeten had met een lege portomonee en eindigde bij de frietkraam… maar hier gingen wij gevuld en met een goed gevoel weg! Kortom; top restaurant en voor herhaling vatbaar!- Eten & drinken 10
Heerlijk gegeten. We hadden alleen gevraagd of ze iets met de airconditioning konden doen, want hij blies precies op onze tafel en wij hadden het koud. Maar om hier iets aan te doen werd geen gehoor gegeven.
- Eten & drinken 10
Bij het binnenkomen werden wij hartelijk onthaald en naar onze tafel gebracht. Eerst even iets drinken en werden we verrast met 2 heerlijke bitterballen. Toen de menukaart gebracht werd, toen legde ze uit van het “Guido’s menu” dat iedere keer veranderde, en dat leek ons wel wat.
Dat is een verrassings menu, 3 gangen, en een aanrader was het zeker.
Wij hebben er heerlijk gegeten en de bediening was ook top.
Wij komen zeker nog een keer terug.Eén vorige recensie- Eten & drinken 10
Heerlijk gegeten. Was zoals altijd weer goed voor elkaar.
Vlotte bediening. Goede service.- Eten & drinken 10
Wij staan op de camping in omgeving, bij toeval ontdekte wij dit bijzondere pand van de Burg.
Dit is de 2de keer dat wij hier gegeten hebben.
Het was weer fantastisch.
Heerlijk genoten, vriendelijke bediening en het eten was weer lekker.
Volle borden en mooi geserveerd.
Wat wij fijn vinden, dat je altijd groentes en lekker gebakken aardappelen krijgt.
En een frisse koolsalade.
Complimenten aan de kok!Wij komen zeker terug.
- Eten & drinken 10
Het was eten was erg lekker. Genoeg keuze en de bediening was ook erg attent en vriendelijk.
Wat een heerlijke avond!
Het eten was fantastisch op smaak en we hadden er een heerlijke wijn bij. Goed bediening met de hele avond en lach op het gezicht.
Je voelt je echt te gast en we komen hier zeker nog eens terug om de rest van de kaart te proeven!- Eten & drinken 9
Het was heerlijk en gezellig! Tot de volgende keer
- Eten & drinken 10
De foto s zeggen genoeg. Heerlijk
- Sfeer -
- Service -
- Prijs / kwaliteit -
Na jarenlang in het buitenland wonen zijn we weer terug in ons vertrouwde Langedijk. Eén van de eerste stappen was weer eten bij De Burg en dat was een thuiskom gevoel. Zelfde ambiance, nieuwe gezichten maar weer heerlijk gegeten.
- Eten & drinken 10
Het was heerlijk zoals altijd. 🫶
Eén vorige recensie- Eten & drinken 10
Het was heerlijk. Precies voldoende. Geen opdringerige kelner om je te dwingen om drinken te bestellen. Geweldig fruitijs en koek toe.
- Eten & drinken 10
Alles was prima voor elkaar
Guido's menu was heerlijk en qua prijs niet duur
We hebben heerlijk gezeten en dit is voor herhaling vatbaar
Groetjes Corrie Bakker en familie- Eten & drinken 9
Vriendelijke en enthousiaste bediening
Heerlijk gegeten
We konden bijna privé op het buitenterrasje zitten.- Eten & drinken 10
We waren hier voor het eerst, het was onze huwelijksdag. Het was aangeraden door m'n nichtje, ze heeft niet te veel gezegd, de sfeer was goed, de bediening heel vriendelijk, of anders gezegd top, eten heel mooi opgemaakt, en super lekker. Hier komen we nog zeker terug.
- Eten & drinken 10
Het eten en drinken waren prima.
De sfeer was gezellig, mede door de aanwezigheid van meerdere gasten.
De bediening was ook prima.- Eten & drinken 8
Heerlijk gegeten aan een ronde tafel wat met een grotere groep erg prettig is.
Gastvrije bediening. Perfect!- Eten & drinken 9
Eten was super, 3 gangen menu, partner had vispalet. Gezellige sfeer, leuke bediening, restaurant ziet er mooi uit van binnen. Fijne ruimte tussen de tafels. Zeker een aanraden voor een gezellige avond.
- Eten & drinken 10
Heerlijk gegeten en uitstekend bediend.
- Eten & drinken 10
Heerlijk gegeten, zeker voor herhaling vatbaar.
Bediening was top.
Komen zeker terug. -
We hebben heerlijk gegeten en de bediening was top.
Eén vorige recensie- Eten & drinken 9
Heerlijk gegeten en heerlijk gezeten!!
Eén vorige recensie- Eten & drinken 9
We hebben heerlijk gegeten, het personeel heel vriendelijk, voor herhaling vatbaar.
Woorden tekort.
Alles prima, eten, bediening, sfeer, locatie.- Eten & drinken 9
We hadden familiefeestje (schoonzus 86 jaar) te vieren en daarvoor deze keer Guido's gekozen.
De maaltijd smaakte uitstekend en de bediening was voorbeeldig, dus meer konden we niet wensen.- Eten & drinken 9
Vriendelijke en goede bediening van het personeel en we hebben er uitstekend gegeten en wat gedronken. Het is een vriendelijke en gezellige sfeer.
- Eten & drinken 10
Vriendelijk ontvangen, gezellige en ruime locatie, ontspannen bediening. We hebben voor het menu gekozen, lekker afwisselend voor- en nagerecht en prima bereid hoofdgerecht. Goede maat porties, niet te veel en niet te weinig. En dat alles voor een nette prijs.
- Eten & drinken 8
Geweldige en gezellige ontvangst, prachtige tafel. Heerlijk eten en een gezellige bediening. Een avond die voor herhaling vatbaar is. Gewoon top!
- Eten & drinken 9
Heerlijk eten, fantastische bediening. Kom hier graag nog een keer terug en zal dit restaurant zeker aanbevelen bij vrienden en familie.
- Eten & drinken 10
Het eten was verrukkelijk, lieve bediening, maken ook even een praatje.
Gewoon heel goed en een top locatie 👍😋Eén vorige recensie- Eten & drinken 10
Aan de buitenkant heeft het restaurant iets minder uitstraling.maar binnen is het verrassend. Beetje huiskamergevoel. Het eten was goed en de bediening heel enthousiast.
- Eten & drinken 8
Heerlijk gegeten en een fijne avond gehad!
- Eten & drinken 10
We hebben heerlijk gegeten, goede ontvangst en gastvrijheid.
- Eten & drinken 10
Heerlijk gegeten en de bediening heel goed.
De asperges waren beetje hard vond ik persoonlijk. Dat was mijn kleine minpuntje.- Eten & drinken 9
Was echt super leuk. Samen met mijn dochter heerlijk gezeten en gegeten. Ik kan het iedereen aanraden. Personeel is vriendelijk en goed, eten super en heerlijke wijnen. Al met al zeker weer is voor herhaling vatbaar.
- Eten & drinken 10
Heerlijk gegeten in een sfeervol en gemoedelijk restaurant. Mooi opgemaakte borden en een goede ruime keus. Keurig en goed anticiperend personeel.
- Eten & drinken 10
Zeer vriendelijke bediening, ondanks drukte op zaterdagavond op ons verzoek toch de slibtong gefileerd opgediend, met aandacht maar zonder opdringerig te zijn werd ons met tussenpozen gevraagd of alles naar wens was, er waren geen lange wachttijden tussen de gangen. Prima gegeten, royale porties. Een van de tafelgenoten had nog niet eerder zo'n mals vlees gehad.
- Sfeer -
Wij vonden het alle 5 heerlijk en gezellig
- Eten & drinken 10
Gisteren weer lekker gegeten bij de Burg waar de bediening altijd vriendelijk en gastvrij is. Gemoedelijke sfeer waar ze ook zo vriendelijk waren voor mijn 83 jaar jonge moeder een dame blanche te serveren die niet op de kaart stond.
Wederom voor herhaling vatbaar. -
Het eten, de bediening en de sfeer is altijd geweldig goed
- Eten & drinken 10
Het heerlijk eten en een leuke bediening. We hebben een geweldige avond gehad, bedankt daarvoor.
- Eten & drinken 8
Meestal 1 keer in de maand daar eten. Iedere keer laat ik me verrassen met het Guido menu. Ook deze keer heerlijk gegeten
Eén vorige recensie- Eten & drinken 10
We hebben heerlijk gegeten, de bediening was uitstekend.
- Eten & drinken 9
We hebben weer heerlijk gegeten. Alles zeer sfeervol en smaakvol en top bediening!
Eén vorige recensie- Eten & drinken 10
Alles was perfect van ontvangst tot het weggaan.
Het gebouw is ook super mooi en sfeervol- Eten & drinken 10
We hebben heerlijk gegeten! Fijne bediening, gezellige sfeer en mooi opgemaakte borden.
- Eten & drinken 10
Brede keuze en alles was erg lekker en voor een redelijke prijs. Zeer vriendelijk personeel en unieke sfeer onder de grote koepel. Zeker voor herhaling vatbaar!
- Eten & drinken 10
Heerlijk getafeld bij Guido, speciaal stukje vlees.. heerlijk met bearnaisesaus.. wat heerlijk. Lekkere wijn erbij en genieten.
- Eten & drinken 10
Eten en bediening was fantastisch. We waren echt een avondje uit eten. Je proeft de met liefde gemaakte gerechten met allemaal verse ingrediënten geserveerd door een enthousiaste bediening. Entourage is ook erg sfeervol. We komen graag snel weer terug!
- Eten & drinken 10
Gisteren voortreffelijk gegeten met z’n tienen. Gezellige sfeer. Zeer goed eten, voldoende keus, hoge kwaliteit voor een verrassend redelijke prijs. Persoonlijk vond ik vooral de bisque met kreeft héérlijk. Prettige bediening. We komen hier zeker terug!
- Eten & drinken 10
Absolument délicieux!!! Service au top et rapide malgré une salle complète…
Nous y reviendrons avec grand plaisir.Vrije vertaling door eet.nu:
Echt heerlijk! Uitstekende en snelle bediening, ondanks een volle zaal...
We komen met veel plezier terug.- Eten & drinken 10
Alles is hier altijd tot in de puntjes geregeld. De bedienig is top, het eten is goed en alles er omheen is geweldig. Wij komen hier heel graag. Bij voorkeur iedere dag, maar dat laat onze portemonnee niet toe.
- Eten & drinken 9
Het eten is super lekker. Debediening is vriendelijk en er is een gezellige sfeer. Je krijg echt waar voor je geld.
Een avondje prima verzorgd.
- Eten & drinken 8
Het was een heerlijk avondje
Super gezellig- Eten & drinken 10
Lekker gegeten! De sfeer was goed, leuk bediening. We komen zeker nog een keer gezellig eten.
- Eten & drinken 10
We zaten in de koepelzaal wat een prachtige zaal is dat! Bediening top het eten ook zeer goed met een leuke groente spies!
Het ijs uit eigen ijssalon perfect!- Eten & drinken 10
Op het dorp lekker eten, de eigenaar en zijn team vlot en hartelijk (vanaf jas aannemen), ruimtelijke indeling, tafelschikking mooi flexibel. De merlot smaakte vol en zacht!
Heerlijk zoals altijd!
3 vorige recensies- Eten & drinken 10
Heerlijk gegeten, prima service en goed bereikbaar / parkeren.
- Eten & drinken 9
Super vriendelijke bediening en het eten was voortreffelijk. Echt een aanrader.
- Eten & drinken 10
We hebben heerlijk gegeten. Het menu van de chef gegeten, een ware verrassing met verse producten met zeer veel smaak.
De ronde tafel zorgde voor een perfecte sfeer.
De bediening was erg goed, met de allergie wensen werd goed meegedacht.
Een fantastische avond.- Eten & drinken 10
We hebben een heerlijke avond gehad, alles ging rustig en vooral geen haast. Het eten was bijzonder lekker net als de wijn en dat met een vriendelijke bediening maakt de avond tot een top avond.
- Eten & drinken 10
Even lekker ontspannen uit eten is weer voor de volle 100% gelukt. We kozen het voor het dagmenu en vonden het alle vier even lekker.
Uit eten in Guido's De Burg in Noord-Scharwoude is kiezen voor de zekerheid dat het eten, de sfeer en de bediening goed is.
We komen zeker weer een keer terug.
Jannie, Maarten. Trudy en Michel.
Eén vorige recensie- Eten & drinken 9
We hebben heerlijk gegeten in een hele gezellige sfeer.
Eten was ruim voldoende en van goede kwaliteit, en ruime porsies.
Bediening was attent en netjes.- Eten & drinken 8
- Prijs / kwaliteit -
Gezellig gegeten samen met zoon en schoondochter en erg lekker
Je zit heerlijk ruim .
Kunt goed met elkaar praten, geen hinderlijke muziek.
Grappig dat ze wel een paar keer kwamen vragen of we iets wilden drinken, terwijl er net iemand geweest was. Beter zo dan andersom.
Perfecte avond.2 vorige recensies- Eten & drinken 8
Vrijdagavond met vrienden gegeten. Het eten was heerlijk en de bediening was vriendelijk en attent, voor herhaling vatbaar.
- Eten & drinken 8
Heerlijk gegeten! Gezellige sfeer en leuke bediening.
- Eten & drinken 10
Heerlijk gegeten, wild menu, wat een topper. Echt genoten, ook mooie sfeer in de oude zaal.
De nieuwste recensie- Eten & drinken 10
Gezellig restaurant. Heerlijk gegeten en de bediening was prima 👌