Frank's food & grill in Nijmegen
Best steaks in town since 1993!
€€-
Contactgegevens
- Hertogstraat 21
- 6511 RV
- Nijmegen
- Nederland
- Routeomschrijving
Parkeren
In de straat en parkeergarage Kelfkensbos ( 5 min. ) Na 18.00 uur € 0,50 per uur.
Let op! Maandag t/m Zaterdag na 18.00 uur betaald parkeren tot 23.00 uur. Zondag tot 18.00 uur.
- Telefoon 024-3602000
vr | 17:00 - 22:00 | |
za | 17:00 - 22:00 | |
zo | 16:00 - 22:00 |
Omschrijving
Restaurant Frank’s food & grill is sinds 1993 gevestigd aan de Hertogstraat in het centrum van Nijmegen. Het restaurant biedt plaats aan 70 gasten en in de zomermaanden hebben we een heerlijk terras voor de deur waar u kunt genieten van het stadse leven en natuurlijk ons eten.
Onze menukaart biedt een ruime keuze aan voorgerechten, soepen, heerlijke bijgerechten zoals onze “Famous” creamed spinach en ook verschillende pastagerechten. Maar waar het natuurlijk allemaal om draait zijn onze steaks! van Japanse wagyu bavettesteak, ossenhaas en rib-eye van graangevoerd Australisch rund tot onze top Noord-Amerikaanse T-bonesteak van 600 gram. Maar ook onze Tonijnsteak mag top genoemd worden.
Niet voor niets hanteren wij onze slogan:
“Best steaks in town since 1993″
Voorzieningen
- Wi-Fi
- Terras
Kinderen
- Magnetron (voor kindervoeding)
- Kinderstoel aanwezig
7 | 15 |
8 | 159 |
9 | 390 |
10 | 838 |
Hier zie je hoe de waardering van het restaurant door de tijd verloopt.
1308153207 | 75 |
1725419213 | 94 |
1734490213 | 94 |
1743561213 | 94 |
1752632213 | 94 |
Het was weer heerlijk als altijd, in alle opzichten :)
- Eten & drinken 10
Weer heerlijk gegeten. Eerst ribbetjes, daarna mixed grill en dan eaton mes. Heerlijk. Ribbetjes lekker zoet en eaton mes weer super lekker zoals altijd.
- Eten & drinken 9
Was de eerste keer in dit restaurant.
Het eten was heerlijk.
Voor iedereen om te proberen.
Ik kom zeker terug!- Eten & drinken 10
Heerlijk met vrienden gegeten en zoals altijd gezellig. Goede gezellige bediening en heerlijk! Allemaal complimenten
- Eten & drinken 10
Heerlijk gegeten, super sfeer, alles klopt. Gezellig personeel. Echt een aanrader
- Eten & drinken 10
Zeer gezellig restaurant, goede bediening, vriendelijke bediening en het eten was zeer lekker.
Hebben ervan genoten.- Eten & drinken 8
Heerlijk gegeten, het eten was top.
De bediening is erg vriendelijk, je wordt snel en goed geholpen.- Eten & drinken 10
Zoals altijd fantastisch gegeten vriendelijk personeel. Ons vast stekkie.
- Eten & drinken 10
Goed zoals altijd vriendelijk personeel eten 100% prijs voor 4 personen €180,10 maar dan heb ook wat tot de volgende reservering grt fam van Leeuwen
- Eten & drinken 10
Heerlijk gegeten, super bediening door het personeel, wisten precies hoe ze de mensen moesten benaderen, prijs kwaliteit excellent.
- Eten & drinken 9
Heerlijk eten in een geweldige ambiance! Vriendelijk en attent personeel. Absoluut mijn favoriete plek om uit eten te gaan in Nijmegen!
- Eten & drinken 10
We komen hier al vanaf 2007 ongeveer en het is altijd goed. Kwaliteit producten en het zijn echte mensen mensen.
- Eten & drinken 10
Zoals altijd weer super lekker gegeten! Service is altijd goed en vriendelijk. Eten is fantastisch!
- Eten & drinken 10
Zoals altijd een topmiddag/-avond gehad. Heerlijk gegeten in een topambiance en fijne bediening.
- Service -
Heerlijk gegeten in een lekker ontspannen ambiance.
Kwaliteitsproducten heerlijk klaargemaakt en opgediend.
Aanrader!!!- Eten & drinken 10
Gewoon altijd lekker en goed.
- Eten & drinken 10
Prima eten, goede service. Geen rokers buiten op terras!
- Eten & drinken 8
Heerlijk gegeten sfeervolle aankleding (wat je achter de voordeur niet verwacht) nette gezellige bediening!
- Eten & drinken 10
Het was zoals gewoonlijk weer heerlijk. Kon niet kiezen tussen twee voorgerechten dus heb er maar twee genomen.
- Eten & drinken 10
De bediening begrijpt wat service is en hoe ze mensen een fijne avond kunt geven. Héérlijk gegeten!
- Eten & drinken 10
Met heel veel plezier ga ik vaker per jaar eten bij Frank's food & grill in Nijmegen. Naast het heerijke eten en drinken heb ik altijd een warm welkom gevoel daar. Je voelt je thuis bij vrienden…
- Eten & drinken 9
Wij hebben heerlijk gegeten, de Tagliata di Manzo was perfect!! Top was het, we komen echt nog eens terug!!
- Eten & drinken 10
Eten was heerlijk. Service uitstekend.
- Eten & drinken 10
Bij binnenkomst vriendelijk begroet door de gastheer, eten was perfect! Bediening vrolijk en vriendelijk! Hele mooie zaak hier gaan we zeker vaker komen.
- Eten & drinken 10
Fijne sfeer. Door de grote inrwresse voor dit restaurant is het raadzaam tijdig te reserveren. Niet de goedkoopste, msar dan heb je ook iets voor je geld. Fijne sfeer en bediening. Eten is perfect.
De gehanteerde tijdblokken van 2 uur zijn doorgaans prima. Voelden ons geenszins gejaagd.
Prima aan te bevelen.- Eten & drinken 9
Heerlijk gegeten bij Franks! Het eten is altijd goed, heerlijke ambiance en vriendelijk personeel. Mijn cordon blue was perfect! Als ik ga uiteten in Nijmegen, dan is het altijd bij Franks.
- Eten & drinken 10
Gezellige en mooie zaak, waar persoonlijke aandacht voorop staat.
De eigenaar ontvangt de klanten zelf waardoor elke klant gezien en vriendelijk begroet word.
Personeel is behulpzaam, vrolijk en denkt mee.
Eten is top en prijs kwaliteit zeer goed.
Gezellige ambiance
Kom hier zeker vaker en raad dit restaurant aan.- Eten & drinken 10
Altijd perfect👌🏽
- Eten & drinken 10
Alhoewel het interieur donker oogt, heerst er een open, gezellige sfeer. Lampen die op de tafel schijnen laten zien wat je eet en drinkt. De kwaliteit van het eten was buitengewoon en de serviceverlening super! Niet het goedkoopste restaurant, wel een die zeer de moeite waard is.
- Eten & drinken 9
Heerlijk gegeten, vriendelijk personeel met een brede kennis over de wijnen. We komen hier altijd graag en is zeker aan te raden.
- Eten & drinken 10
Eten bij Frank’s is altijd een feestje! Ik heb in veel restaurants steak gegeten, maar de filetsteak van Frank’s is zonder twijfel de allerlekkerste. De bediening is bovendien erg vriendelijk. Frank’s is al jarenlang mijn favoriete restaurant. Het enige nadeel? Het ligt niet bij ons in de buurt — we moeten er bijna twee uur voor rijden. Maar zelfs dat is het helemaal waard!
- Eten & drinken 10
Heerlijk gegeten op een warme meidag op het terras buiten, mediterrane sfeer. Assertieve bediening vriendelijk. En het eten was heerlijk een mooie Ribeye 300 gr en heerlijke warme knoflooksaus erbij, kortom smullen dus, En vooraf pork belly om in de sfeer te komen.
- Eten & drinken 9
We hebben ontzettend genoten bij Frank’s Food & Grill! De bediening verdient een grote pluim: attent, behulpzaam en duidelijk met kennis van zaken. Ik kreeg een uitstekend advies voor mijn maaltijd, en dat bleek een schot in de roos.
De menukaart biedt ruime keuze. Wij kozen voor de zalm en de Aussie Wagyu, gecombineerd met de warme knoflooksaus – allebei perfect bereid en vol van smaak.
En dan de toetjes… echt geweldig lekker, om je vingers bij af te likken. Al met al een topervaring – we komen hier zeker terug!
- Eten & drinken 10
Altijd goed eten daar en heel gastvrij!
De fillet steak met zelfgemaakte knoflooksaus is een aanrader.- Eten & drinken 10
Eten was geweldig. Had al gehoord dat de kwaliteit van het vlees goed was..niks van gelogen. Aardige en goede service. Ze weten echt wat ze daar doen. Dikke pluim.
- Eten & drinken 10
Is zeker voor herhaling vatbaar! Super lekker gegeten en bediening is top!
- Eten & drinken 10
Je zit comfortabel in een gezellig restaurant. Het eten is altijd goed hier.
- Eten & drinken 9
Met z'n drieën een heerlijke avond gehad. Heerlijk eten. Goede service. Zeer aangename sfeer. Plaatje klopt gewoon! Elke euro waard en voor herhaling vatbaar. Tot snel!
- Eten & drinken 8
Ja weer als van ouds grandioos en ook weer heerlijk.
Een echte aanrader -
Eten is top en vriendelijke mensen
- Eten & drinken 10
Leuke, vlotte bediening, gezellige sfeer, en erg lekker eten.
- Eten & drinken 8
Precies zoals ik gehoopt had en dan nog beter 😜👍🏻
- Eten & drinken 10
We gaan niet vaak uit eten maar als we gaan dan het liefst hier naartoe, altijd uit de kunst.
Vriendelijke bediening.
Heerlijk eten goede prijs kwaliteit verhouding.
Wij komen hier graag.- Eten & drinken 10
Heerlijk gegeten. Service en sfeer uitstekend. Voor- en hoofdgerecht en drank samen 60 euro pp.
- Eten & drinken 8
Het was perfect, flexibele keuken, fijne akoestiek en verrukkelijk eten.
- Eten & drinken 10
Altijd goed bij Franks! Nog nooit slecht gegeten hier. Service is top, netjes maar blijven wel normaal. Echt een aanrader!
Tip: reserveer op tijd, zitten vaak weken van tevoren al vol. Wel kan je op een reservelijst, dus als iemand uitvalt kan je nog geluk hebben
- Eten & drinken 10
Blijft een top tent! Leuk personeel, top kwaliteit!
- Eten & drinken 10
Heel fijn gegeten! Leuke ambiance.
Helemaal TOP in alles
Vertaal van English naar Nederlands
Made a booking here for my husband's birthday but I felt unwell upon arrival at the restaurant. We placed our orders and asked the service team if we could take away our food which I know is not the norm but they happily prepared this for us. When we got to our hotel, the food was understandably cold but this did not affect the taste and quality of everything. I highly recommend this restaurant; everything from the service, food & staff was exceptional.
- Eten & drinken 10
We hebben heerlijk gegeten bij Frank’s. De kaart en service zijn heel goed en het eten en de wijnen nog beter! Het is een echt Nijmeegs ‘ons kent ons’ restaurant. Beetje kitsch maar heel sfeervol en gezellig.
- Eten & drinken 9
Eten was heerlijk, bediening vriendelijk.
- Eten & drinken 10
Goede bediening, voldoende bediening, lekker eten en goede prijs kwaliteit verhouding
- Eten & drinken 9
Heerlijk gegeten met een fles lekkere rode wijn. Bediening was eveneens bijzonder aangenaam.
- Eten & drinken 7
Alles precies naar wens, ruime keuze, heerlijk eten, sfeer en bediening uitstekend, prijze schappelijk, ideale eetgelegenheid voor ons gezin.
- Eten & drinken 10
Mooi restaurant, personeel erg vriendelijk. Bediening was erg snel, wat jammer was. Na 1 uur sta je alweer buiten na 3 gangen..
- Eten & drinken 7
Het was weer geweldig. Mijn favo restaurant in Nijmegen. Het personeel is top. Eten erg lekker. Echt een aanrader!
- Eten & drinken 10
De sfeer was aangenaam. Het eten was lekker. De bediening zeer correct en gezellig. Kortom een aanrader.
Tot de volgende keer- Eten & drinken 8
Mij verjaardag gevierd lekker gegeten steak 180 gr wiener schnitzel xl mixed grill.
Lekker gegeten, goede service en sfeer.
Was weer een geslaagde avond was gezellig wij hebben lekker gegeten en gedronken.- Eten & drinken 10
Heerlijk gegeten, na het sluiten van Claudius al tijdje gezocht naar restaurant met zelfde kwaliteit vlees: nu gevonden. Super malse ossenhaas met lekkere sausjes. Vooraf de mosselen die ook prima waren. Komen vaker.
- Eten & drinken 10
Het eten is lekker. Maar met z'n drieën hoofdgerechten bestellen en dan maar één klein bakje friet geserveerd krijgen is pure Hollandse gierigheid.
- Eten & drinken 8
Erg lekker eten, vriendelijk personeel en een goede sfeer. Simpelweg een heel fijn restaurant. Aanrader.
- Eten & drinken 9
Heerlijk gegeten in een mooi en sfeervol restaurant. Prima bediening. Kortom; fijne avond!
- Eten & drinken 10
Heerlijk gegeten en zeer vriendelijk personeel.
- Eten & drinken 10
Tafel voor 2 gereserveerd. Helaas kwamen wij door het verkeer 30 en 60 minuten te laat.
Ondanks dat het restaurant helemaal was volgeboekt, is er na lang gepuzzel toch nog ruimte gevonden om ons te laten eten.
En wat was het weer lekker! Heerlijk eten, goede en gezellige bediening.
Echt een aanrader!- Eten & drinken 10
Was weer geweldig. De Australische Ribeye is ver uit de beste die je in de wijde omgeving rond Nijmegen kunt eten.
- Eten & drinken 10
De eerste keer maar niet de laatste keer. Lekker eten voor het hele familie!
- Eten & drinken 9
Alles klopt hier: de warme gezellige sfeer, het vriendelijke en behulpzame personeel en het eten was verrukkelijk. Top!
- Eten & drinken 10
Altijd voortreffelijk heerlijke steaks. Goede service gedurende het hele diner. (Geen lege glazen 👌🏻)
- Eten & drinken 10
Heden komen wij al jaren aan bij Frank’s. Voor wat ons betreft kunnen wij enkel al beoordelen op een 10. Dit naar aanleiding van de vele ervaringen opgedaan. Het aanbod in voor-, hoofd- en nagerecht is breed en divers. Naast het genoemde zijn door door ons genuttigde maaltijden altijd op kwaliteit. Gaat er weleens iets fout? Tuurlijk, maar we hebben dan ook het genoegen met mensen. Wij geven met name voorkeur aan de voortreffelijke carpaccio (voorgerecht), de filet-steak, de wagyu of de schnitzels (hoofdgerecht), en als nagerecht de Dame Blanche of Death by Chocolate. In het restaurant is het sfeervol, informeel en is het personeel in houding zeer aangenaam. Het personeel is opmerkzaam en dient op beleefde en correcte wijze. Het personeel draagt dan ook positief bij aan de beleving die voor ons elke keer weer zeer aangenaam is. Het voelt als een moment van ontspanning waar je even al kunt laten en mag nagenieten van een voortreffelijk aanbod in gerechten.
Ik kan enkel motiveren met de woorden: “Keep up the good work!”
- Eten & drinken 10
Heerlijk gegeten en een super leuke bediening!
- Eten & drinken 10
Heerlijk gegeten. Wat een vriendelijke service en attente bediening!
- Eten & drinken 9
Mijn favoriete restaurant! Alles is altijd top.
Het eten is super lekker en de bediening altijd vriendelijk.- Eten & drinken 10
Weer geweldig lekker gegeten.
Zeer fijne vriendelijke bediening.Altijd tevreden naar huis.
- Eten & drinken 10
Onwijs lekker gegeten en ook een hele goede en fijne service!
- Eten & drinken 10
Vriendelijke bediening. Gezellige ambiance en heerlijk gegeten
- Eten & drinken 10
Zoals altijd heerlijk gegeten en genoten van de beleving. Een ober die net dat stapje extra doet. Zeer gastvrij.
- Eten & drinken 10
Top restaurant! De kwaliteit van het eten is super! Het personeel is altijd even vriendelijk. Zeker een aanrader.
- Eten & drinken 10
Mooi interieur. Snelle, vriendelijke en nette service. Heerlijk eten. Echt een aanrader!
- Eten & drinken 10
Zoals altijd, heerlijk eten en drinken en goed personeel! Aanrader.
- Eten & drinken 10
Super eten, echt heel lekker! Bediening top en komen met een glimlach aan je tafel.
Wij komen zeker vaker.
- Eten & drinken 10
Gezellig ingericht restaurant met rijke keuze op de menukaart. De service is attent en vriendelijk, kreeg extra broodje voor de heerlijke saus bij de gamba's. Het hoofdgerecht is met huisgemaakte sausjes. De biefstuk was top met champions.
Dessert was mooie afsluiting van de avond!- Eten & drinken 10