Community
Nieuwste foto's in Nederland
Laatste updates in Nederland
Vandaag sinds lange tijd weer geweest, de service is beduidend beter als voorheen erg bekwame man in de bediening. Wel jammer dat er nog steeds geen nieuwe kaart is of veranderingen qua eten, hopelijk komen er nieuwe gerechten bij, misschien meer opties qua vis of vega, mooi plekje
- Eten & drinken 7
Erg lekker flinke portie Fish en chips.
Aardig personeel, vriendelijk geholpen.- Eten & drinken 7
Pannenkoekenhuis Vrouwenpolder
Het is er altijd heerlijk eten en voor de kids oa een piratenschip om in te spelen.
Mediterraans Nijkerk gld
Met vier vriendinnen genoten van het heerlijke eten dat we hier altijd weer geserveerd krijgen. De wisselede menukaart de geweldige bediening en de heerlijke wijn maken het een feestje
Frans Zevenhuizen zh
Zeer vriendelijk personeel vlotte bediening mooi gevarieerde kaart.
En erg lekker!- Eten & drinken 10
War sehr lecker und ein schöner Abend
- Eten & drinken 10
Wij hebben weer erg genoten.
Alles was perfect.- Eten & drinken 10
Nederlands Philippine
Goedemorgen,
Het eten en de service benaderen de perfectie.
- Eten & drinken 10
Was weer heel lekker en gezellig. Voor het eerst mijn buurvrouwen meegenomen naar dit restaurant. Iedereen vond het eten héérlijk, de service super en het drankje en fluitconcert achteraf helemaal top. Tx ✨️🙏
Beste Frank,
Wat een ontzettend hartelijke en uitgebreide recensie – daar worden we stil van (maar gelukkig niet lang, want gastvrij blijven we 😉). Wat fijn om te lezen dat jullie moederdag bij ons zo’n mooie ervaring was, van de rit naar Philippine tot het afscheid met een roos.
We vinden het geweldig dat de ambiance, het aspergemenu, de wijn én de persoonlijke aandacht zo gewaardeerd werden. We doen het met liefde, en dit soort reacties geven ons nog meer energie om zo door te gaan.
Jullie zijn van harte welkom bij een volgend bezoek – we zetten de stoelen alvast klaar!
Warme groet,
Team In den Vlaemschen Pot 🌸