Community in Mierlo, Noord-Brabant Locatie wijzigen
Nieuwste foto's in Mierlo
Laatste updates in Mierlo
Vooral het laten wokken/ bakken en grillen vinden wij erg lekker!
Veel keus ook. Het Chinese buffet ook goed maar het europese wat minder. De sushi vinden wij ook iets minder.
Desert buffet ook erg uitgebreid!
En personeel erg vriendelijk. Ze komen vaak langs om re vragen of je nog wat te drinken wil. We komen er graag!- Eten & drinken 9
Het wordt steeds duurder, maar de kwaliteit is wel wat minder. Veel van de verwarmde gerechten, zoals de saté, waren droog. De mozarella op de tomaten was echt niet al te vers.
De wok is gelukkig wel erg goed, maar dat kies je ook grotendeels zelf :-)- Eten & drinken 10
Zoals gewoonlijk, weer fantastisch 👍👍👍
- Eten & drinken 10
Vertaal van Deutsch naar Nederlands
Wir waren mit 4 Erwachsenen und einem Kind essen. Wir gatten zweimal Gyros und zweimal Grillteller, das Fleisch war bei allen Gerichten wirklich richtig lecker gewürzt und sehr gut. Unser Sogn hatte nur eine Portion Pommes. Diese war größer als die kleine Schale Pommes die für die restlichen vier Hauptgerichte gebracht wurde. Das fand ich für den Preis der Hauptgerichte schon unverschämt. Auf Nachfrage erklärte man uns, dass es seine Richtigkeit hätte! Wir haben dann nochmal Fritten nachbestellt, diese wurden dann aber auch separat mitberechnet.
- Eten & drinken 8
Alles weer erg goed verzorgd!!
- Eten & drinken 10
We zijn al meerdere keren op bezoek geweest bij Wereldrestaurant te Mierlo. Waarom wij steeds terugkeren? All-in formule voor een vaste prijs; ook dranken zijn inbegrepen in de prijs; lekkere gerechten; grote variatie aan schotels; voor ieder wat wils, voor klein en groot; super vriendelijke bediening. Wij komen graag terug. Tot een volgende keer!
- Eten & drinken 9