Recensies over Brasserie de Lantaern, Maassluis
Alle recensies van onze bezoekers over Brasserie de Lantaern in Maassluis. Gegeten bij Brasserie de Lantaern? Schrijf een recensie!
Statistieken
Hier zie je hoe de meningen over de Brasserie de Lantaern verdeeld zijn.
1 | 0 |
7 | 3 |
8 | 37 |
9 | 93 |
10 | 178 |
Een hele fijne ontvangst, zowel het voorgerecht tot en met het nagerecht een dikke pluim en wij komen zeker hier terug, hoge kwaliteit.
- Eten & drinken 10
Ja zoals we gewend zijn top in alles. Gezellige huiskamersfeer en het ons kent ons gevoel. Kwaliteit staat bovenaan.
- Eten & drinken 9
Gisteren heerlijk gegeten. Tonijn en vleesschotel, was super. Groente heerlijk vers, vlees perfect. Gezellig en echt, je voelt je welkom.
- Eten & drinken 9
Het was heerlijk en gezellig.
Bijzonder restaurantje met super lekker eten en een zeer gastvrije bediening. Kortom een dikke 10.
- Eten & drinken 10
Heerlijk gegeten voordat we op de boot gingen naar Engeland. De eigenaresse is een gezellige gastvrouw en haar man een prima kok. Parkeerplaats bijna voor de deur.
Een aanrader!- Eten & drinken 10
Wij hebben vandaag zeetong gegeten en zoals gewoonlijk was hij weer erg goed gebakken. Heerlijk gegeten.
- Eten & drinken -
Het was weer super gezellig, heerlijk gegeten en gedronken! Ook had de “bediening” alle tijd voor ons, een prettig onderhoudend gesprek en zeker ook gelachen! Een heerlijk avondje uit! 😊🍾🥂🍲🍧🔝
- Eten & drinken 10
Voor de eerste keer in Maassluis en we kozen om bij de Lantaern te gaan eten. Het was een uitstekende keuze, en hoef geen lang verhaal van te maken, het eten was heerlijk en de bediening perfect en met een ontspannende sfeer.
- Eten & drinken 8
Goede ontvangst, geweldig eten en attente gastvrouw 👍
- Eten & drinken 10
Heerlijk gegeten, gezellig huiskamer, goede kok en gastvrouw, komen beslist nog eens terug!
Ontzettend goed en lekker gegeten. Echt de moeite om hier op een mooie zomerse dag te reserveren. Het is gezellig en ook de omgang met mensen die zomaar even langslopen en groeten is (in deze tijd) toch wel bijzonder te noemen. Iedereen lijkt elkaar te kennen daar in Maassluis. Je voelt je gelijk thuis. 4 Jaar geleden zijn we hier ook geweest en toen was het al erg goed, nu, met hoge verwachtingen opnieuw geweest en we hebben weer genoten. Top ga zo door Kok en Gastvrouw!
- Eten & drinken 10
De asperges waren heerlijk zacht en smaakvol. De parelhoen eveneens. Alles was vers, en de bediening heel attent en hartelijk als vanouds. Wij komen graag terug!
- Eten & drinken 8
Zaterdag heerlijk gegeten bij de Lantearn in Maassluis. Het eten was heerlijk, teveel voor ons.
Er werd gevraagd of we het vlees wat we niet aankonden mee wilde nemen, het werd keurig verpakt. De Lantearn in Maassluis een aanrader, gezellig en betaalbaar!- Eten & drinken -
- Service -
- Prijs / kwaliteit -
Het eten was weer heerlijk!
Verse asperges klassiek klaargemaakt, we komen snel weer terug! ❤️- Eten & drinken 9
Het eten is erg lekker. Ik ben er nu drie keer wezen eten en er staan altijd een aantal nieuwe gerechten op de kaart.
De service is zeer vriendelijk.- Eten & drinken 10
Verrukkelijk gegeten, gezellige bediening!
Restaurant is gezellig, heeft huiskamer idee!
Top!- Eten & drinken 10
Geweldig, je moet wel wat langer wachten op je hoofdgerecht… maar wanneer de zaak vol zit… en er is 1superkok… dan moet je een beetje geduld hebben.
- Eten & drinken 10
Nadat de kok tijdens corona bij vrienden van ons een heerlijk thuisdiner had bereid waren we enthousiast om ook een keer naar het restaurant te gaan. We hebben heerlijk gegeten. De sfeer was gemoedelijk en huiselijk. De gastvrouw stond alleen in de bediening en had er haar handen vol aan, maar deed dat op een persoonlijke, gezellige manier. Wij gingen voldaan en tevreden naar huis en komen zeker terug.
- Eten & drinken 9
Heerlijk gegeten. Knap hoor zo'n volle zaak en dan zo'n service en kwaliteit. Het was om te smullen.
Was heerlijk.
Heerlijk eten en goede sfeer.
- Eten & drinken 9
We hebben heerlijk gegeten in een gezellige huiskamer sfeer. We komen zeker terug.
- Eten & drinken 10
De ontvangst was prima. We waren de eersten dus hadden nog tafelkeuze. De temperatuur was aan de lage kant, 3 van de 4 vonden het aan de koude kant, wat iets beter werd toen er meer mensen binnenkwamen. Maar het werd nooit aangenaam. Veel is goed gemaakt door het eten. Een heerlijke amuse en prima gerechten en nagerechten. De volgende keer gaan we er toch wat van zeggen, want sfeer heeft ook met je lekker behaaglijk voelen te maken.
- Eten & drinken 8
Gezellige, huiselijke sfeer, persoonlijke betrokkenheid van de bediening (de eigenaresse).
En bovendien: heerlijk gegeten!- Eten & drinken 9
Heerlijlk gegeten. Gezellige sfeer en gastvrij personeel.
- Eten & drinken 8
Huiskamersfeer, eten met een bijzondere eigen twist, erg lekker.
- Eten & drinken 9
Goede sfeer en bediening. Heel lekker gegeten voor herhaling vatbaar.
- Eten & drinken 10
Zondagavond weer heerlijk gegeten. 2 Pers vlees, 1 pers vis. Alles heel lekker, en ruim voldoende.
We hebben samen heerlijk gegeten, het was duidelijk dat er veel aandacht was besteed aan de gerechten. En ook de bediening was heel prettig en correct. We hebben direct geboekt voor volgende maand, dan met een groep. We kijken er naar uit.
- Eten & drinken 10
Vanwege de 82-ste verjaardag van mijn schoonmoeder hebben we hier gisteravond gegeten. Wat een heerlijke ervaring! Fijne bediening, prachtig opgemaakte borden en alles smaakte erg lekker!
Ontvangst met een overheerlijk kopje gerookte paprikasoep en we hebben daarna genoten van zowel vis als vlees.
Zéér zeker aan te bevelen en dat doen we dus ook 😁- Eten & drinken 9
Heerlijk gegeten, met een super relaxte sfeer.
- Eten & drinken 10
Heerlijk gegeten met z'n drieën. Gerechten zagen er fantastisch uit en (nog belangrijker!) verrukkelijk om te verorberen. Fijne avond gehad, altijd gezellig en sfeervol daar!
Nog steeds gezellig ingericht, hartelijke ontvangst en een leuk tafeltje. Vanwege mijn verjaardag was er een slinger opgehangen. Heel attent. Van het huis hadden we een lekker paprikasoepje als vooraf. Het voorgerecht, en het hoofdgerecht werden in een zeer prettig tempo geserveerd. Daarnaast is de Italiaanse huiswijn alsof er een engeltje over je tong… gaat. Goede keuze.
Alweer zeer smakelijk gegeten en een heel fijne avond gehad. Dank dank!- Eten & drinken 10
Top gegeten. Goede prijs/kwaliteit verhouding
- Eten & drinken 10
Weer een heerlijk avondje genoten van een zalig wijntje en top diner.
- Eten & drinken 10
Na een hartelijk welkom hebben we echt heerlijk gegeten. Gezellige sfeer en een fijne bediening. Echt een aanrader om in een huiselijke sfeer een avondje uit te zijn.
Kwaliteit van het eten was voortreffelijk. De sfeer en de bediening was gezellig en ongedwongen. De gastvrouw en kok maakte graag een ontspannen gesprekje en zette zich vol overgave in om het de klant naar zijn zin te maken en dat beleefde en proefde je.
- Eten & drinken 10
Geweldig gegeten bij de Lantaern. Hier krijg je nog (te) royale porties die ook nog eens goed betaalbaar zijn. De kwaliteit is bijzonder goed. De parelhoen, de hertenbiefstuk, de ganzenborst, allemaal even goed. Als je allergisch bent voor een luidruchtige lokatie, moet je even goed nadenken. Of hadden wij toevallig luidruchtige eters om ons heen?
Je zal begrijpen dat dit niet de laatste keer was dat we hier gegeten hebben.- Eten & drinken 10
Gewoon geweldig, het eten was geweldig en lekker, gewoon een aanrader
voor iedereen, en de bediening het blijven kanjers. -
Wederom hebben we weer heerlijk gegeten bij jullie. De kok is subliem en een betere gastvrouw kan je je niet wensen. Kortom het was weer een feestje om bij jullie te zijn!! Tot snel.
- Eten & drinken 9
Bij Brasserie de Lantaern in Maassluis komen wij vaker. Het is er altijd gezellig en de sfeer is prima. Genoten van een heerlijk wild menu. Het eten is voortreffelijk en qua prijs/kwaliteit is deze Brasserie zeker aan te bevelen!
- Eten & drinken 8
Onze eerste ervaring was uitstekend. Heerlijk eten, vriendelijke bediening en fijne sfeer.
Het was een proef en heeft ons doen besluiten om snel te komen met kinderen en kleinkinderen.- Eten & drinken 9
De sfeer is hier ontspannen en gemoedelijk, er wordt met liefde gekookt en dat proef je. Prijs/kwaliteit verhouding is dik in orde! Een aanrader dus.....
- Eten & drinken 9
In een aangename en intieme sfeer genoten van de kookkunst van de chef waarbij de bediening het geheel tot een echt avondje uit maken. In één woord TOP en een aanrader!
- Prijs / kwaliteit -
We werden vriendelijk ontvangen met een amuse van het huis. Daarna kwam de kaart en hebben heerlijk gegeten. Personeel en eigenaresse waren ook zeer aardig en attent. Schone toiletten.
- Eten & drinken 10
Naar aanleiding van een cadeaubon bij de Lantaern terecht gekomen, hartelijke ontvangst door de bediening en heerlijk gegeten. Wij komen zeker nog een keer terug!
- Eten & drinken 10
Heerlijk gegeten, en een hapje van het huis vooraf. Vriendelijke bediening en je krijgt voldoende, je gaat met een voldaan gevoel naar huis.
- Eten & drinken 10
Het gehele gebeuren " vanaf de reservering tot en met de afrekening: " was prima verzorgd.
Komen zeker terug.- Eten & drinken 8
Heerlijk gegeten. Vooral de gerechten van de Green Egg.
- Eten & drinken 10
Heerlijk gegeten! Fantastische gastvrouw en ambiance!
- Eten & drinken 10
Door Corona was het erg lang geleden dat we bij de Lantaern gegeten hadden. Qua gezelligheid, sfeer, bediening en eten is alles nog steeds helemaal top!!
Tot de volgende keer!- Eten & drinken 8
Heerlijk gegeten, gezellige ambiance en een goed luisterende gastvrouw. Prijs/kwaliteit verhouding is goed. Wij waren met 9 mensen en hebben allemaal goed gegeten. Aanrader.
- Eten & drinken 9
In 'n mooi authentiek pand in hartje Maassluis!
Huiselijke, gemoedelijk en ongedwongen sfeer.
Heerlijke en eerlijke gerechten met de kwalificatie 'alles is VERS bereid', en dat proef je.
Een klein pareltje in hartje Maassluis!
Zéker een bezoek waard.- Eten & drinken 10
Het eten, de gastvrijheid en de ambiance in één woord: geweldig! Een aanrader voor iedereen die van heerlijk eten houdt.
- Eten & drinken 10
Zowel voor-als hoofdgerecht erg lekker alles ers was goed te proeven. No-nonsense bediening. Gezellige ambiance
- Eten & drinken 8
Gewoon goed. Het reserveren via internet is prima verlopen.
Het eten en de drankjes waren eveneens goed en de bediening gezellig.
Wij komen zeker terug.- Eten & drinken 8
Het eten is altijd prima. De sfeer is heel ontspannen. De bediening is heel vriendelijk. Altijd fijn daar een avondje door te brengen. Er wordt ook heel goed rekening gehouden met eventuele allergieën.
- Eten & drinken 10
Voor de eerste keer hier gegeten. We werden hartelijk ontvangen, vriendelijke bediening. We kregen een amuse vooraf, pittig soepje, erg lekker. We hadden gekozen voor een menu. Genoeg keuze, ruime porties vlees. Lekkere groente en gebakken aardappeltjes. Dessert was ook heerlijk. Cappuccino maakte het geheel af. Kortom wij hebben heerlijk gegeten en komen zeker hier nog terug om iets anders van de menukaart te proberen.
- Eten & drinken 10
Knus en sfeervol restaurant, leuke sfeer, heerlijk eten was wat te veel voor ons. Maar wij komen zeker snel terug!
- Eten & drinken 9
Het eten was super lekker en de bediening was top.
- Eten & drinken 9
Wij snappen niet dat wij hier 9 jaar voorbij gelopen zijn! Heerlijk gegeten voor de 2e keer.
Wij komen zeker terug.- Eten & drinken 9
Het eten was echt heel erg lekker, is echt een aanrader om hier naar toe te gaan. De sfeer is heel gezellig en de bediening top. Bedankt voor de heerlijke avond!
- Eten & drinken 10
Prijs kwaliteit zeer goed.
Erg lekker gegeten.
Komen zeker terug.
Knus restaurant.
Vriendelijk bediening.
We hebben genoten.- Eten & drinken 9
Fantastisch gegeten in een heerlijke ontspannen sfeer. Gezellige inrichting en fijne bediening.
- Eten & drinken 10
Heerlijk gegeten, heel goede sfeer, gezellig en goede bediening, we komen er zeker nog een keer terug👍👍
- Eten & drinken 9
Zeer gezellige indeling, huiskamerachtig, leuke en vlotte bediening, prima kwaliteit eten, geen minpunt kunnen ontdekken.
- Eten & drinken 10
We hebben weer als vanouds fantastisch lekker gegeten. Al zo vaak hartelijk ontvangen en in al die jaren nooit teleurgesteld. Martin is een topkok en de hoeveelheden blijven ons verbazen. Geen lullige stukjes vis of vlees maar voor ons zelfs vaak te veel, hoe lekker dan ook! En de prijs/kwaliteit is ook prima in orde. Met keuze voor een 3 gangen menu al helemaal! Tot de volgende keer!
Vriendelijke ontvangst. Alles voor de gasten. Eten voortreffelijk. Aanrader!
- Eten & drinken 10
Heerlijke vleesschotels met lekkere groenten en gebakken aardappels. We hebben weer gesmuld. Voor herhaling vatbaar.😋
- Eten & drinken 8
Net afgehaald en heerlijk gegeten!
Goede afhaalservice en voor herhaling vatbaar!- Eten & drinken 10
Het is een afhaal recensie. Erg lekker gegeten en zeer goed geadviseerd voor menu voor 6 personen. Ook de wijn keuze was top en erg lekker. We gaan zeker vaker daar eten.
- Eten & drinken 10
Vlees en vis menu thuis laten bezorgen. Was echt zo ontzettend lekker! Direct gebeld met vriendin die dit had aanbevolen. En natuurlijk ook even gebeld met De Lantaern. Aanbevelen? Zou niet weten hoe, zo verschrikkelijk lekker.
- Sfeer -
Vandaag vanwege Corona 2 maaltijden afgehaald. We hebben als vanouds zitten smullen. Zowel de vis- als vleesschotel waren heerlijk!
Heel lekker gegeten. Verrassend hoe gerechten klaargemaakt en geserveerd worden. Je merkt echt dat ze hun uiterste best voor je doen. Ik denk ook dat dat de kracht is van kleinere, huiselijke restaurants, het is geen massaproductie. De tijd en liefde die erin zit proef je en zie je.
- Eten & drinken 9
Zoals altijd heerlijk gegeten. We komen regelmatig en dat zal in de toekomst zeker zo blijven.
- Eten & drinken 10
Heerlijk gegeten vanavond. Martin kan echt goed overweg met de Green egg 😆. De tartaar was heerlijk, de sukade steak top en de huisgemaakte SOES een mooie afsluiter. Al met al echt een topper in Maassluis. We komen hier zeker terug.
- Eten & drinken 10
Super gegeten in een leuk, gastvrij restaurant.
- Eten & drinken 10
Het eten was verrukkelijk, de bediening perfect en een gezellige sfeer. Zeker een locatie om eens terug te komen.
- Eten & drinken 9
Heeerlijk gegeten, mooie zalm uit de green egg, daarna heerlijke vleesschotel, gezellige sfeer. We komen zeker terug.
- Eten & drinken 9
De menukaart was gevarieerd.
De gerechten waren met toewijding gemaakt en smaakten verrassend goed. De hoeveelheid was ruim voldoende.
De bediening was attent en onderhoudend.
De prijs/kwaliteit verhouding is gewoon goed.
De inrichting is vrij sober.
Kortom een aanrader!- Eten & drinken 9
Heerlijk eten, in een prettige gezellige sfeer.
- Eten & drinken 7
Knus gezellig restaurant in huiskamer sfeer. Bij binnenkomst een heerlijk soepje! Het eten was lekker en de bediening was gezellig en ongedwongen. Komen we zeker nog eens terug!
- Eten & drinken 10
Zoals vanouds top, heerlijke amuse van t huis, mooie en lekkere gerechten en heel gastvrije ontvangst/bediening. Snel weer.
- Eten & drinken 10
Het restaurant is als gevolg van het coronavirus enigszins verbouwd en de tafels zijn anders opgesteld. Heel knap gedaan want de sfeer heeft hier niet onder geleden. De service is nog steeds top en het eten is super. We begonnen met een heerlijke amuse van het huis. Als voorgerecht hebben we de tartaar gegeten die heerlijk smaakte. Voor het hoofdgerecht hebben we de griet gekozen waarbij gebakken aardappeltjes en salade werden geserveerd. Dit gerecht was een erg goede keuze. We hebben een heel gezellige avond gehad en kunnen zeggen dat de Lantaern een echte aanrader is.
- Eten & drinken 10
De asperges met zalm waren heerlijk.
I.v.m. "Corona" gerechten thuis bezorgd gekregen. Mooi op afgesproken tijd. Goede temperatuur. Geweldig van smaak.
Hoeveelheid meer dan voldoende. Vlees precies goed gebakken wat op zich een prestatie is bij bezorgen.
(geen bezorg kosten!!)- Eten & drinken 9
- Sfeer -
Super lekker gegeten & heerlijke huiswijn! Topservice, vriendelijk en betrokken personeel. Knap ook hoe de chef in zijn eentje zoveel lekkers en divers in 1x op tafel kan toveren!
- Eten & drinken 10
Super lekker gegeten. Alles ziet er zeer verzorgd uit.
Gezellige sfeer ook, en vriendelijke bediening.- Eten & drinken 9
Lekker gegeten voor een goede prijs.
- Eten & drinken 8
Ontzettend lekker gegeten in een knus restaurant, wat tevens ook betaalbaar is. De sfeer is heel gezellig en de bediening is top! Zeker een aanrader!!
- Eten & drinken 10
Super gezellig alsof je in oma's huiskamer zit te eten. Hele vriendelijke bediening met goede uitleg van de gerechten. Genoeg, maar niet teveel keus. En de rekening viel ons heel erg mee.
- Eten & drinken 9
Wat een prachtig oud pand aan het water.
Een fijne huiskamersfeer.
Een mooie uitgebreide menukaart. (Ook een goede uitleg)
ik had zelf de kabeljauwschotel…
Mijn vriend had de gevarieerde vleesschotel.
Leuke mogelijkheden, voor het samenstellen, van het menu.
Alles ziet er mooi opgemaakt uit.
Zeker voor herhaling vatbaar!
Céline. -
Zaterdagavond 11 jan met z'n vieren hier gegeten. Het restaurant heeft een heel plezierige sfeer. De bediening is gezellig en het eten is prima. De prijs / kwaliteit verhouding is prima. Wat wil je nog meer?
- Eten & drinken 8
Interessante smaken, grote porties en super vriendelijke bediening.
- Eten & drinken 10
Dit kleine maar fijne restaurant is gevestigd in een historisch pandje aan de vliet in het prachtige Maassluis. Het restaurant heeft ruimte voor 32 personen (8 tafels) en is smaakvol ingericht. Wij waren hier om een hapje te eten op 2e kerstdag 2019. De bediening was ondanks de drukte vlot en netjes. De kok heeft onze smaakpapillen uitermate verwend.
Kortom het was een heerlijk dineetje en zeker voor herhaling vatbaar.- Eten & drinken 8
Prima gegeten, hele gezellige ambiance, leuke bediening, kortom goed bestede avond.
- Eten & drinken 9
Zondagavond (01-12-2019) een culinair bezoek gebracht aan het restaurant “de Lantearn” te Maassluis. Bijna alle tafels waren bezet, waarbij de indruk werd gewekt dat bijna alle gasten aan een herhalingsbezoek deelnamen. De ambiance is leuk een soort “huiskamer restaurant”. De bediening was familiare en vakkundig! Er werd zelfs gewezen op een dagmenu, buiten de menukaart om. De amuse (soepje) was een verrassing en zeer smakelijk. Het door ons bestelde voorgerecht was voortreffelijk, een lust voor het oog en het streelde onze smaakpapillen. Het hoofdgerecht was uitmuntend, een balans tussen smaak en aanblik. Het geheel omschrijven wij gaarne als vakkundige keuken en geprezen gastheerschap. Een lokaliteit om vaker te bezoeken. Een minpuntje vonden wij de akoestiek. Het was een beetje rumoerig, met betrekking tot de conversatie van de gezelschappen. In deze ambiance wil men van het voortreffelijke menu gaarne met elkaar “genieten” van spijs en drank. Kort en goed: een zeer goed restaurant. Het genieten waard en zeker voor herhaling vatbaar.
Jan en Lenie Verweij en Joop Maagdenberg
- Eten & drinken 10
Mooie rijke menukaart met door de kok heerlijk klaargemaakte gerechten.
Van het huis een voortreffelijke spoon vooraf.
Mooie passende wijnen met een goed advies.
Gezellige sfeer en prima bediening.
Aanrader!- Eten & drinken 10
Heerlijk gegeten afgelopen woensdag.
Aan te bevelen is de chateaubriand.
Echt klasse. Het zuigt weg.
Ook de parelhoen is niet te versmaden.
Voor en na gerecht zijn zoals je mag verwachten.
Keurige bediening.
Kortom : meer dan de moeite waard om een stukje om te
rijden om heerlijk te dineren en tevens te genieten van de
binnenstad van Maassluis.