Grote plaatsen met restaurants in Limburg

Alle plaatsen in Limburg

• Sfeer 10
    • Service 10
    • Prijs / kwaliteit 10
    0 positieve stemmen0 negatieve stemmen
  2. Met 2 personen gaan lunchen, alle 2 balkenbrij genomen.Had werkelijk geen smaak,veel te dun en hard gebakken. Personeel kwam nog vragen of alles naar wens was,wij aangegeven dat het totaal niet smaakte werd niets opuit gedaan.Laatste keer daar geweest, ook niet goedkoop maar was niet erg geweest als het ook maar beetje gesmaakt had.

• Eten & drinken 1
    • Sfeer 3
    • Service 1
    • Prijs / kwaliteit 1
    1,2
  3. klaas vand er Heijden

Wat hebben met vier vrienden heerlijk gegeten in deze eenvoudige pizzeria maar met overheerlijke en mooi gevulde pizza's. Iedereen had een verschillende pizza en ik zag alleen maar tevreden gezichten. Er was een geweldige Italiaanse sfeer. Ook zonder alcohol waren er heerlijke bieren te verkrijgen. De affocato al caffè was een hele smakelijke afsluiting. Ook afhalen is mogelijk. Helaas woon ik niet in Maastricht.

• Eten & drinken 9
    • Sfeer 8
    • Service 7
    • Prijs / kwaliteit 9
    8,7
    0 positieve stemmen0 negatieve stemmen
  4. Het belangrijkste, het eten: de frietjes waren vers en knapperig, ook op de snacks was niks aan te merken. De prijzen zijn normaal en de hoeveelheid frieten is prima!
    Over de sfeer en service: het doet een beetje chaotisch aan en er was wat miscommunicatie over de bestelling (ik kwam afhalen, het was geen bezorging), waardoor het eten nog niet klaar was. Dit was echter snel opgelost, dus zeker geen onvoldoende hiervoor!

• Eten & drinken 9
    • Sfeer 7
    • Service 7
    • Prijs / kwaliteit 8
    8,2
  5. Internationaal Thorn

Corien Beekers

We hebben heerlijk gegeten bij de Wijngaard.
    Gerechten waren heerlijk gemaakt, bereid door iemand met kennis en kunde en werden geserveerd door een vriendelijke, aardige dame die meedacht en samen met de kok een goed team vormt.
    Chapeau.

• Eten & drinken 10