Recensies over De Markol, Lemmer
Alle recensies van onze bezoekers over De Markol in Lemmer. Gegeten bij De Markol? Schrijf een recensie!
Statistieken
Hier zie je hoe de meningen over de De Markol verdeeld zijn.
1 | 0 |
7 | 4 |
8 | 31 |
9 | 31 |
10 | 39 |
AH menu gegeten. Gelukkig met redelijk goed weer buiten kunnen genieten van de aankomende boten.
Ondanks 2 voor de prijs van 1 niet bezuinigd op het gebodene.
Doen er alles aan om je proberen te laten terug te komen.- Eten & drinken 7
Het was gezellig, met een prachtig uitzicht over de brekken. We hebben heerlijk gegeten, een prima bediening. We komen zeker terug.
- Eten & drinken -
- Sfeer -
- Service -
Vriendelijke bediening. Prima keuken. Wij hebben een vegetarisch verrassingsmenu gehad. Heerlijk gegeten. Voor herhaling vatbaar.
- Eten & drinken 8
Eerste kerstdag gegeten, was super. Lekker gegeten, alle tijd, helemaal geweldig, bedankt Nico en team Cor en Lies.
- Eten & drinken 9
Fantastisch mooie locatie, heerlijk eten en tegen zeer fatsoenlijke prijzen. Eigenaar Nico bedient zelf ook en heeft service hoog in het vaandel staan. Wij komen zeker nog een keer terug!
- Eten & drinken 10
Prachtige locatie, we waren verrast. De bediening is zeer vriendelijk. Letten goed op. Het eten is prima. Als vegetariër werd ik verrast met wat ik voorgeschoteld kreeg. Het was gezellig zo met de boten in het water.
- Eten & drinken 9
De bediening in de Markol is heel gezellig en het eten is in één woord TOP. Voor herhaling vatbaar en dat gaat ook gebeuren. Een echte aanrader dus!
- Eten & drinken 10
Prachtige locatie!! Vriendelijke bediening, ontzettend gastvrij. We zijn er geweest voor een drankje en we zaten er heerlijk. De dinerkaart ziet er goed uit. Prijzen ook dikke prima!
verandering !
Heerlijk 3-gangen keuzemenu gehad, 20,- euro. Ruim voldoende voorgerecht [zalm of carpachio], heerlijk mals vlees en lekker toetje. Aardige ober. Betaald met een dinnercheque, het eindbedrag was iets meer dan de waarde van de cheque en de pinautomaat was stuk. Dit was geen enkel punt. Komen zeker terug !!
- Eten & drinken 10
Heerlijk gegeten, fijne bediening, prachtig plaatsje bij het raam en dat allemaal voor een net prijsje.
We hebben genoten. -
Afgelopen week uit eten geweest bij de markol. Vlees was van uitmuntende kwaliteit, heerlijk mals en smaakvol. Er zaten geen overheersende kruiden meer op, bij navraag gebeurt dit al twee jaar niet meer.
Bediening was netjes en attent, alleen aan de sfeer mag nog wel wat gedaan worden, is redelijk ouderwets.- Eten & drinken 9
Uit eten geweest naar de Markol. Persoonlijk vond ik het eten heerlijk. Het vlees is inderdaad goed gekruid, maar dat is de mediterrane stijl. De bediening was goed maar erg jong. Dit vond ik niet storend en we kregen voldoende aandacht. Als hoogtepunt van de avond, mochten de kinderen zelf in de keuken hun ijsje maken. Erg leuk! Al met al raad ik het iedereen aan! Als je wat minder van kruiden houdt, dan valt dat vast wel te communiceren.
- Eten & drinken 9
Vandaag wezen eten bij De Markol. De maaltijden die wij hadden waren niet heel slecht, maar zeker ook niet heel goed. Je krijgt wel heel veel van alles. Naar aanleiding van de recensies op deze site besloten hierheen te gaan. Ik zelf zal hem nooit gaan aanraden. Er werden kruiden over het vlees gegooid die te veel 'aanwezig' waren.
Voor drinken lopen ze de hele tijd langs. Zodra je glas leeg is zullen ze je vragen of je er nog een moet.
Sfeer is er niet echt. Het zijn tafels en stoelen die bij een gemiddeld Nederlands huishouden al lang bij het grofvuil waren gedaan. Het is daarom ook geen probleem als je zo van de boot het restaurant in gaat of dat je netjes aan tafel zit. Romantisch uit eten gaan is hier niet mogelijk.
- Eten & drinken 5
Superlekker gegeten en de prijs in verhouding tot wat we gegeten hebben beslist niet duur. Echt wel een aanrader. Bediening vond ik erg aardig en letten goed op of je het naar je zin hebt of nog wat bij wilt bestellen. Uitzicht is inderdaad erg mooi, en binnen is het erg gezellig qua sfeer. Ook buiten een balkon waar je nog even buiten kan zitten om wat te drinken. Kortom echt de moeite waar om eens te gaan eten. Wij komen beslist weer een keer terug.
- Eten & drinken 10
Ik vond de biefstuk voortreffelijk, vooral met kruidenboter. De bediening is attent en het uitzicht kijkt uit op een mooi stuk water en weiland. Ga zo door!
- Eten & drinken 9
Gisteren met mijn vriendin heerlijk gegeten in dit restaurant. Fantastisch uitzicht en een vriendelijke gastheer. Vooral het voorgerecht (carpaccio) was voortreffelijk.
- Eten & drinken 8
De vorige schrijver dateert van 6 februari 2009. Ook wij zijn toen geweest bij dit restaurant, maar voor dit jaar geldt alleen nog maar een mooi uitzicht, vooral deze winter. De rest kan er niet mee door, niet direkt slecht te noemen, maar het houdt niet over, de bediening is erg jong en weet vaak niet wat de keuken klaar maakt. Onze cijfers zijn dan ook niet meer zo hoog dan wat we vorig jaar hebben genoteerd.
Ga als eigenaar toch eens wat meer luisteren naar je klanten, misschien kun je er iets van op steken.
Michel en Jolanda.
- Eten & drinken 6
Goed restaurant met een goede keuken een gezellige ambiance en een prachtig uitzicht