Contactgegevens
vr | vanaf 12:00 | |
za | vanaf 12:00 | |
zo | vanaf 12:00 |
Omschrijving
Brasserie Overstag is een warm en gezellig restaurant, gelegen aan jachthaven Noordschans in Klundert. Op ons mooie terras aan het water geniet je heerlijk van een hapje en een drankje. Ideaal om samen te komen met vrienden, familie of collega’s. Fietsers, watersporters, wandelaars, families en bedrijven; iedereen is welkom!
Lekker eten, vriendelijk personeel
Gastvrijheid en service staan voorop. Wij hebben aandacht voor jou als gast. Onze gasten zijn mensen die zich welkom willen voelen en gezelligheid zoeken. Gasten die de sfeer van Brasserie Overstag hebben geproefd, komen steeds weer terug.
Iedereen is welkom!
Binnenkomen bij Brasserie Overstag voelt als thuiskomen. Wij bieden een warme en gezellige omgeving waar iedereen welkom is en waar de medewerkers bijdragen aan de vriendelijke en ongedwongen sfeer.
Wij serveren
7 | 12 |
8 | 64 |
9 | 75 |
10 | 113 |
Hier zie je hoe de waardering van het restaurant door de tijd verloopt.
1714895706 | 100 |
1750588020 | 88 |
1751363940 | 88 |
1752139860 | 88 |
1752915780 | 88 |
Een gezellig middagje heerlijk aan het water. Goeie snelle en zeker vriendelijke bediening en groot assortiment aan drankjes en hapjes tegen een betaalbare prijs
- Eten & drinken 10
Heerlijk terras, vriendelijk personeel en lekker gegeten
- Eten & drinken 8
Het was gezellig op het terras op een mooie zomerse avond aan het water.
We hebben lekker gegeten, de biefstuk was te doorbakken maar werd meteen opgelost! Garnituur was een beetje doorsnee.
Personeel was vriendelijk en hield alles goed in de gaten zodat je niets tekort kwam.- Eten & drinken 10
Gisteren lekker gegeten.
Bediening was super. -
Lekker gegeten op het terras. Mooi uitzicht op de haven en eten water. Prima bediening. Voor herhaling vatbaar.
- Eten & drinken 9
Prima geluncht op het terras. Leuk gerecht (gambas pannetje) gegeten. Lekker pittig met goede broodjes erbij. Leuk uitzicht op bedrijvige haventje.
- Eten & drinken 9
Vriendelijk ontvangst, de gastvrouwen zijn beide attent, spontaan, vriendelijk.
Leuke entourage, heerlijk terras, top locatie, goed bereikbaar.
Vriendelijke, behulpzaam, net geklede personeel.
Varieerde keuze mbt het eten en drinken.
De gelegenheid om de tijd ervoor te nemen mbt de de keuze in de diverse gangen van het gekozen menu.
Aanpassingen in het menu is altijd bespreekbaar.
Echt een aanrader voor een ieder die er nog niet een x is geweest, voor de lunch en of het diner.- Eten & drinken 9
Op zaterdagavond gegeten bij overstag in klundert, was zeer goed, alleen op zaterdagavond een beetje druk, eten en drinken was heerlijk.
- Eten & drinken 9
Top locatie. Fantastische bediening. Eten was perfect.
- Eten & drinken 9
Heerlijk geluncht op het terras. Lekker ruim opgezet en leuke bediening.
- Eten & drinken 8
Heerlijk gegeten, op het terras, in de zon met uitkijk over de haven in goed gezelschap. Genoten.
- Eten & drinken 8
Heerlijk gegeten. Salades waren goed gevuld en niet vooral met sla. Bediening kwam precies op het juiste moment langs. Heel vriendelijk.
Goede prijs-kwaliteit verhouding.
Fijn terras aan het water bij de jachthaven.
We hebben genoten!- Eten & drinken 10
De ontvangst is vriendelijk, de verwijzing naar de tafel is vriendelijk.
De bediening op zijn Brabants, gastvrij en gezellig. De totale verzorging is uitstekend. De soep verrukkelijk. De zeetong boter mals, het nagerecht om van na te genieten en de koffie als afronding lekker heet.Het cijfer-10-, chapeau. Met vriendelijke groet: Stef en Marian.
- Eten & drinken 10
Lekker eten op een mooie locatie.
Ontvangst netjes.
Leuke ontspannen omgeving.
Ontspannen bediening met vraag, alles o.k..
Eten prima geserveerd, mooi en goed samengesteld, onze bestelling.
Bedankt komen graag nog een keer terug!- Eten & drinken 8
Nvt.
- Eten & drinken 8
We zaten heerlijk buiten op het terras en hebben goed gegeten. De gerechten waren goed verzorgd en erg lekker. De bediening was vriendelijk en behulpzaam.
- Eten & drinken 8
Fijne zomerse avond aan het water met heerlijk eten en drinken!
- Eten & drinken 10
Ondanks de extreme hitte gisteren weet superlekker gegeten op het prachtige terras aan het water bij Overstag in Noordschans. Een aanrader voor iedereen.
- Eten & drinken 10
Wederom heerlijk gegeten op zonnig terras!
- Eten & drinken 10
Heerlijk alles wat we hebben gegeten.
Lekker op het terras.
En gezellige sfeer.- Eten & drinken 10
Mooie locatie aan de haven in Noordschans.
Vriendelijke bediening en lekker eten.- Eten & drinken 8
Wat een ontzettend mooi terras met geweldig uitzicht!!! De gastheer was uitermate vriendelijk en had voor iedereen aandacht. Kaart ziet er verzorgd uit en had voor ieder wat wils.
We hebben heerlijk gegeten in een heel mooie ambiance.
Overstag is een verborgen parel! We komen er graag terug.- Eten & drinken 10
Het was er op alle fronten goed! De sfeer! Het hele vriendelijke personeel! Kortom : We zijn zeer tevreden en goed voor een volgende keer!
- Eten & drinken 10
Eten, drinken en sfeer goed.
Waar ik mij aan erger, en niet alleen bij Overstag, is dat de bediening start met de vraag: wat wilt u drinken?
Ik geef dan aan dat ik eerst de kaart wil hebben om te kijken wat ik wil gaan eten en daarbij de drank wil afstemmen. Dan wordt de menukaart, zonder drankenkaart, gebracht en moet ik weer vragen om de drankenkaart.
Misschien eens tijd nemen om in overleg met personeel de procedure te bespreken.- Eten & drinken 8
Wij hadden met 3 personen gereserveerd op 21 juni, een zeer hete en zonnige zaterdagavond met 34 graden.
We werden amper ontvangen en kregen de mededeling dat we maar een tafeltje moesten uitzoeken.De grotere tafels stonden allemaal in de zon, alleen in het midden onder de parasol stonden nog lege kleine tafeltjes voor 2 personen. Een gezelschap dat net voor ons binnen was gekomen en aan een tafel in de zon was gaan zitten vroegen ook om een andere tafel aangezien het in de zon niet uit te houden was.
Na een rondje gelopen te hebben konden we geen tafeltje in de schaduw vinden.
We hebben gevraagd of we een groter tafeltje mochten wisselen met een kleiner tafeltje zodat we in de schaduw konden zitten. Daarop kregen we te horen dat hij moeilijk een heel terras kon gaan verbouwen en dat het nu eenmaal warm was. Toen we zeiden dat het echt veel te warm was om in de zon te zitten zei hij dat we dan maar thuis moesten gaan zitten. We hebben gezegd dat we dat dan maar gingen doen en zijn weggelopen.
Dan snap je echt niet hoe het hoort en ben je ronduit onbeschoft.We wilden Overstag proberen om daar in juli met een groter gezelschap te gaan eten, dat zal dus nu niet meer gaan gebeuren.
Op de terugweg reden we door Heijningen en kwamen langs een terras. Daar zijn we zeer gastvrij ontvangen, ontzettend leuke bediening en ook nog eens heerlijk gegeten.
Overstag, daar zul je ons nooit meer zien.- Eten & drinken -
- Prijs / kwaliteit -
Mooie locatie aan het water. We hadden gereserveerd en waren vroeg, dus we konden zelf ons tafeltje uitzoeken. De koude tomatensoep was lekker. Zo ook de vissalade, helaas was de kok de tomaten en komkommers vergeten. De gemengde grill was goed. Alles was ruim voldoende.
- Eten & drinken 8
Het eten en de plek zo aan het water zijn heerlijk. Maar een bepaalde dame in de bediening was ongeïnteresseerd en dat is jammer. Ze gaf mij de indruk dat ze er echt geen zin in had.
- Eten & drinken 8
Super locatie maar vegetarische curry hoofdgerecht viel tegen.
Keuken sluit om 1930 uur en dat vind ik in-Brabants vroeg.- Eten & drinken 7
Leuke locatie, goede sfeer en heerlijk eten. Gelukkig was er ook wat vlees bij (ik lust geen vis).
Echt een aanrader en zeker om nog meerdere keren terug te gaan voor het heerlijke eten.- Eten & drinken 10
Gister, dinsdagmiddag, héérlijk geluncht bij Overstag. Ik was er nog nooit geweest, maar a.s. vrijdag ga ik weer, diner uitproberen. Prima locatie, aardig personeel en werkelijk goed. Ik verheug me erop.
- Eten & drinken 10
Je krijgt wat je verwacht van een klasse restaurant.
Precies voldoende hoeveelheden en zeer smaakvol.
De combinaties in desserten was ook goed uitgekiend.
Dat is tegenwoordig niet overal zo.
Complimenten.- Eten & drinken 10
Geweldige locatie, prima eten en vriendelijke bediening, zowel voor lunch als diner geweest. Een aanwinst voor de regio!
- Eten & drinken 8
Weer een top avond met heerlijk eten en fantastisch uitzicht.
- Eten & drinken 10
Het was in 1 woord geweldig, heel lekker gegeten.
- Eten & drinken 10
Heerlijk gegeten en gezellige sfeer, goeie prijs kwaliteit!
Wij komen zeker weer!- Eten & drinken 8
Altijd top om daar te komen en lekker te eten gezellige sfeer.
- Eten & drinken 10
Alles is naar wens. Fijne accommodatie. Mooi uitzicht. Goed eten en drinken.
- Eten & drinken 10
Onze bestelling werd 2x ‘vergeten’. Voorgerecht duurde te lang, werd goedgemaakt met gratis drankje. Was dan ook prima. Bij dessert werd het ijsje vergeten…en kwam alsnog na de koffie. Terwijl we hadden aangegeven dat we het niet meer wilden. Afin, misschien druk, weinig personeel. Kan gebeuren. Eten was ok en gewone kwaliteit passend bij bistro.. Misschien zijn wij verwend…
- Eten & drinken 4
Heerlijk eten, vooral voor de liefhebbers van vis en schaaldieren. Smullen in een relaxte ambiance.
- Eten & drinken 9
Een schitterende locatie aan een jachthaven van het Hollands Diep. Vriendelijke ontvangst en dat bleef het tot en met ons vertrek zo’n w uur later.
Onze lunch bestond uit de Vissalade Overstag met een hille verse frisse salade met krabsalade, hollandse garnalen, paling en gerokte zalm.
De smaak was heel vers en smakelijk.
Een goede, snelle en vriendelijke bediening maakte ons verblijf compleet.- Eten & drinken 8
Het is een prachtige locatie en ze geven je een zeer welkom gevoel. De vissoep heb ik nog nooit zo lekker gegeten als hier.
- Eten & drinken 10
We hebben heerlijk gegeten.
Kwaliteit was ook zeer goed.
We hebben een heerlijke avond gehad.- Eten & drinken 8
Het weer was perfect , lekker buiten gezeten en gegeten . Gezellige , ontspannen sfeer en het geeft je een welkom gevoel. Je voelt je ook op je gemak en je kan aangeven wanneer er iets geserveerd kan worden . Allemaal heel relaxed, hele vriendelijke bediening met een open houding. Een echte aanrader.
- Eten & drinken 10
Prima geluncht, mooie locatie, en leuke bediening.
- Eten & drinken 10
We hebben heerlijk geluncht. Was gezellig druk! Komen zeker weer een keer terug!
- Eten & drinken 10
Met een vriendin bij jullie gegeten, heel gezellig en eten en bediening was prima.
Kom gauw nog eens bij jullie eten.- Eten & drinken 10
Weer top gelunched op een prachtig terras aan de haven van Noordschans. Top bediening en verzorging.
- Eten & drinken 10
Geweldig ingerichte ambiance op een mooie locatie, met goed eten voor een nette prijs!
Wij bevelen deze locatie zeker aan. Wij komen er graag terug.- Eten & drinken 10
Zaterdag 10/5 heerlijk gelunched bij Overstag. Goed eten, vriendelijke bediening en een fantastisch uitzicht over het Hollands Diep! Aanrader.
- Eten & drinken 10
Het eten was heerlijk. Rustig kunnen zitten. Relaxed.
Prettige sfeer. We hebben genoten!
Voor herhaling vatbaar... -
Eten was heerlijk als altijd, wijntjes en bier ook, de Aperol wordt voor je gemixt hoe je m t lekkerst vind ;) het zit altijd vol en dit zegt wel iets over de sfeer. De bediening is super, je zit nooit zonder drankje. Kortom, een aanrader deze gezellige sfeervolle Brasserie Overstag :)
- Eten & drinken 10
Heerlijk gegeten op het mooie terras aan het water!
- Eten & drinken 10
Aardig personeel, vlot geholpen, goed gegeten, heerlijk gezeten met een mooi uitzicht. Een aanrader!
- Eten & drinken 10
Zeer vriendelijke en goede bediening. Eten erg lekker en porties in vergelijking met prijs. Alles is mogelijk. Zeer genoten en zullen vaker daar genieten van eten, drinken en prachtig uitzicht.
- Eten & drinken 9
We hebben met 4 personen genoten van de gezellige sfeer, prima bediening en een heerlijk paasmenu.
- Eten & drinken 8
De serveerster wees ons een heel klein rond tafeltje naast andere eters of een piepklein tafeltje verderop. Wij kozen een tafeltje ervoor wat iets ruimer was. Dat stelde ze niet op prijs, terwijl andere gasten die met zijn tweeën, waren ook zo'n zelfde tafel hadden die wij kozen. (Er stond tenslotte ook niet gereserveerd op). Had thee besteld maar kreeg een glas met gewone thee. Kreeg geen keuze zoals andere gasten. Ze was kortaf en schoof ongeïnteresseerd de borden onder onze neus. Kwam ook niet vragen of het naar wens was tijdens het eten. Pas na het eten werd er gevraagd of we nog iets wilden drinken. NEE Afrekenen en naar huis. De uitbaatster zelf zat bij de uitgang te praten, ook zei had geen oog voor de klanten, en groette ons geen gedag…
- Eten & drinken 8
Heerlijk gegeten bij Overstag! Een gezellige sfeer en mooi uitzicht over de haven. We hebben tijdens het eten kunnen genieten van de zonsondergang. Fijne bediening en nergens lang op hoeven wachten. Echt een aanrader!
Lekker eten en mooie omgeving!
Toch een paar puntjes: We hebben nu twee keer helemaal achterin gezetten en twee keer last van vliegen gehad.
Ook geen zeep en handdoekjes in wc.
Het maisbrood bij vegatrio zo dik t niet te snijden is met toch goed mes, maar ook niet te kauwen is.Hoop jullie hier iets mee kunnen; zijn maar wat tips, t was verder uitstekend 👍
- Eten & drinken 8
Erg gastvriendelijke attente bediening goed eten mooie sfeer. Kortom top tent
- Eten & drinken 10
Heerlijk geluncht, vlotte en gezellige bediening
- Eten & drinken 10
Goede bediening, eten toppie en gezellig,
gaat zo voort.- Eten & drinken 9
Het eten is super.
Je word er ook leuk geholpen
Echt toppie- Eten & drinken 10
Heerlijk gegeten. Gezellig. Goede bediening. 👍
- Eten & drinken 10
Het eten was heerlijk de sfeer goed en de service was top. Zeker voor herhaling vatbaar.
- Eten & drinken 10
Op terras van overheerlijke lunch genoten, supervriendelijke bediening en uitstekende prijs - kwaliteit verhouding, aanrader, pareltje aan de haven.
- Eten & drinken 8
Prachtig terras aan het water, zeer vriendelijke bediening en heerlijk eten
- Eten & drinken 10
De bediening was erg "koel" en gehaast. De juiste dingen werden gezegd maar non-verbaal was er duidelijk geen aandacht. Wij zijn wel wat gewend maar dit was echt ronduit ongastvrij. Meer een houding van: wat doe je hier, ik kan je er nu niet bij hebben. Terwijl het nog niet halfvol zat voelde je de stress en wij voelden ons bezwaard. Na de lunch werd alles snel opgehaald en de vraag gesteld of het lekker was. Op het antwoord werd niet gewacht. Daarna kwam geen nieuwe vraag meer, na lang wachten hebben we de koffie maar laten zitten en zijn we binnen gaan afrekenen.
Geen aanrader dus, want hoe ervaren we het als het van de zomer écht druk wordt?- Eten & drinken 3
Op het terras heerlijke salade gegeten. Rijk gevuld. Vlotte en vriendelijke bediening. Het zonnetje erbij. Wat wil je nog meer?
- Eten & drinken 10
Erg gezellig ingericht, vriendelijk personeel, eten is erg lekker. Het hoofdgerecht komt erg snel na het voorgerecht, mag best iets meer tijd tussen zitten. Misschien overwegen om dit voor te leggen aan de klanten. Maar we komen zeker terug, de lunch ook eens uit proberen!
- Eten & drinken 8
Gezellig en was eerlijk en vriendelijk
- Eten & drinken 10
Heel gezellig, lieve bediening en heerlijk eten. We hebben genoten.
- Eten & drinken 10
Hele mooie locatie voor lunch/ diner. Was eerste keer op nieuwe locatie maar is heel gezellig mooi ingericht, goede kwaliteit en vriendelijke bediening.
- Eten & drinken 9
Mooi plekje! Goede bediening, lekker vlot en vriendelijk.
Eten was heerlijk!- Eten & drinken 8
Altijd heerlijke broodjes… lekker snel en de serveersters zijn allert als je nog iets wil bestellen… we komen er graag en super leuke locatie.
- Eten & drinken 8
Heerlijk gegeten! Prima sfeer en vriendelijke bediening!
- Eten & drinken 8
Genoten van een prima verzorgde lunch in een leuk restaurant op een fijne locatie.
- Eten & drinken 8
Gezellig restaurant en lekker eten, aanrader!
- Eten & drinken 8
Lekkere lunch, vlotte en vriendelijke bediening, met oog voor dieetwensen, kortom een echte aanrader.
Eerst de zoon bewonderd wat een heerlijk mannetje! Daarna even op terras gezeten! Wat een prachtig uitzicht op het water en de haven.
In het mooie restaurant nog bittergarnituur met wijntje genuttigd. (Ook weer lekker!).
Personeel vriendelijk en goede prijs/ kwaliteit verhouding.- Eten & drinken 10
Het was heerlijk Sandwich Overstag
Zoals al veel mensen schreven, hebben wij er heerlijk geluncht. En als het zonnetje ook nog eens schijnt, dan is het heerlijk zitten op het terras. Bediening is vriendelijk.
- Eten & drinken 10
Gezellig restaurant, vriendelijke bediening en lekker gegeten
- Eten & drinken 10
Prachtige locatie! We zaten met het mooie weer heerlijk op het terras aan het water. Aardige bediening, heerlijk sfeertje en lekker eten.
- Eten & drinken 10
Het was allemaal goed, eenvoudig…
- Eten & drinken 7
Heerlijk gegeten in een mooie omgeving. Het was mooi weer en we konden heerlijk buiten op het terras genieten.
- Eten & drinken 10
Prima, goede bediening, lekker eten voor een redelijke prijs. Kleine kaart dus geen keuzestress;)
- Eten & drinken 9
Genoten van een heerlijke, ruim gevulde, vissalade.
- Eten & drinken 9
Wij waren ontzettend tevreden.
Leuke locatie. Leuke bediening. Goeie sfeer en ontzettend lekker.
Vrijdag kom ik weer🤗- Eten & drinken 9
We hebben heerlijk gelunched op een zondagmiddag. Heel gastvrij, leuke bediening en lekker eten. Altijd gezellig bij Overstag!.
- Eten & drinken 9
Eten was goed, de bediening correct alleen jammer dat je nog niet buiten kon zitten.
- Eten & drinken 8
Prima geluncht met mooi uitzicht over het water, wel drukke tijd maar verder geen hinder.
- Eten & drinken 8
Heerlijk gelunched, tijdens onze fietstocht.
Gezellige en vlotte bediening.
Uitzicht op het water.- Eten & drinken 10