Contactgegevens
- Nederland
- Routeomschrijving
Parkeren
OV
Vanaf het NS station Houten is het slechts vijf minuten lopen naar Eetcafé Het Atelier.
- Telefoon 030-6353398
vr | lunch 10:00 - 16:30 | diner 17:00 - 20:00 |
za | Gesloten | |
zo | Gesloten |
Omschrijving
Bijzonder, biologisch en gastvrij.
Kom je eten in ons bijzonder biologisch Eetatelier? Dan laten we je graag onze
geweldige gerechten proeven. In onze open keuken maken wij bijzondere lunch-of-dinergerechten voor je klaar.
Bij het Eetatelier werken we met diverse streekproducten. Duurzaam en biologisch.
Van deze producten creëren we steeds weer verrassende nieuwe
gerechten, en alles natuurlijk ‘homemade’. Elke drie maanden passen we onze
menukaart aan met nieuwe gerechten van het seizoen. Zo werken we met eerlijke
groente, verantwoorde vis en biologisch vlees. Heeft u speciale (dieet-)wensen, zeg het ons! Dan kunnen wij er rekening mee houden.
Natuurlijk schenken we ook diverse sappen, goede wijn en verschillende soorten
bier. En allemaal biologisch.
Voor een feestje lopen we altijd warm! Een high tea, koffie met taartjes en gebak uit
eigen keuken op een gezellige namiddag, het is allemaal mogelijk. Maar als je alleen
een kopje koffie wilt komen drinken dan ben je natuurlijk ook van harte welkom.
Eetatelier is onderdeel van Reinaerde. Mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt worden hier in hun leertraject begeleid door zorg- en horecaprofessionals.
Wij ontvangen je graag van dinsdag tot en met vrijdag van 10.00 tot 21.00 uur. De keuken sluit om 20:00.
De deur staat open!
- Honden toegestaan
Kinderen
- Vermaak
- Kinderstoel aanwezig
- Magnetron (voor kindervoeding)
- Verschoontafel
7 | 4 |
8 | 31 |
9 | 36 |
10 | 53 |
Hier zie je hoe de waardering van het restaurant door de tijd verloopt.
1211280222 | 93 |
1656442101 | 90 |
1666119533 | 91 |
1675796966 | 91 |
1685474398 | 91 |
Lekker eten, gezellige bediening en goede prijs/kwaliteit. Een aanrader.
- Eten & drinken 10
Heerlijk eten en super bediening. Zeker voor herhaling vatbaar.
- Eten & drinken 10
Wij hebben heerlijk gegeten én het heel gezellig gehad met het personeel!! We komen zeker nog eens terug!!!
- Eten & drinken 10
Wij zijn verrast, de sfeer van de medewerkers is top, en de organisatie goed. Het diner was zeer goed en de totale afrekenprijs zeer vriendelijk. Reden om terug te komen!
Namens de monumenten werkgroep Houten (TReL).
Herman- Eten & drinken 9
Weer heerlijk gegeten!
Super driegangen menu voor een zeer schappelijke prijs.
Sfeer is altijd gezellig en ongedwongen door het bedienend personeel.- Eten & drinken 10
Heerlijke ontspannen sfeer, altijd lieve bediening en lekker gegeten voor theaterbezoek Aan de Slinger
- Eten & drinken 8
Super lekkere high tea en mega vriendelijk personeel echt een aanrader.
- Eten & drinken 10
Helaas was het voorgerecht niet erg warm.
Een tip verwarm de borden voor.- Eten & drinken 8
Gastvrij ontvangen.
Top bediening en heerlijk gegeten.
We komen zeker weer terug.- Eten & drinken 9
Prima eten voor een redelijk prijs. Bediening was ongedwongen en er was een leuk contact met het personeel. Voor herhaling vatbaar.
- Eten & drinken 9
Heerlijk gegeten en vriendelijk personeel die ons perfect geholpen hebben.
Heerlijk geluncht, rustige sfeer en vriendelijke bediening.
Het eten was goed en lekker en zag er mooi uit op het bord.
We zaten met drie aan een tafeltje voor twee. Dat was net niet comfortabel, wat te krap.
Het eten werd door drie verschillende mensen geserveerd. Dat kwam wat rommelig over, maar het werd wel met zorg gedaan.- Eten & drinken 8
Supervriendelijke bediening een heel lekker eten, echt een aanrader!
- Eten & drinken 8
Er is nieuwe kok die meer verfijnde gerechten maakt. Er is 3 gangen menu voor 27,50 euro met genoeg keuze. Mooie opmaak van de borden, gezellige bediening door de cliënten.
Tafels zijn klein, maar alles past er op, kussens op de stoelen en voldoende afstand van de andere tafels zodat je niet rug aan rug zit.
Vers gemaakt gebak als toetje om de avond af te ronden. Een aanrader!- Eten & drinken 10
We hebben heerlijk gegeten. Prima prijs/kwaliteit verhouding.
- Eten & drinken 8
Alle afspraken klopten. Fijne en gezellige bediening en goed eten. Kortom top!!!
- Eten & drinken 8
Lekker eten mooi opgemaakt op bord, prima bediening.We komen zeker nog een keer.
- Eten & drinken 10
Het was lekker en gezellig.
We zijn netjes geholpen.
Koffie is prima.
Chocolademelk met veel slagroom hmmm lekker.
De soep heerlijk.
Tosti's lekker.
Uitsmijter 3 eieren kunnen wel op 2 boterhammen i.p.v. op 1.
Prijs kwaliteit is goed.
Goede tafels en stoelen.
Zeer schone toilet!
Parkeerplaats om de hoek.
Zeker de moeite waard om eens te gaan eten.- Eten & drinken 8
Zeer relaxte sfeer met zeer gezellig personeel.
Goed eten en ONTHAASTEN!
Zeker de moeite waard om nog terug te gaan.- Eten & drinken 10
Heerlijk gegeten! Was erg gezellig! Fijn dat jullie biologische producten gebruiken!
Graag wat meer keus in vegetarische en veganistische gerechten.- Eten & drinken 8
We hadden al ruim van te voren gereserveerd want we wilde er zeker van zijn dat we een mooi tafeltje hadden maar helaas ging het niet door omdat ze een groot personeelstekort hebben maar werden super netjes via de mail en telefoon op tijd geannuleerd we proberen het gewoon een ander keertje.
Gaat vast goed komen!- Eten & drinken -
- Sfeer -
- Prijs / kwaliteit -
Ter gelegenheid van een bijzonder moment gegeten bij Eetatelier Houten.
Zeer plezierige bediening, enthousiast team en een absoluut creatieve keukenbrigade. De gerechten zagen er mooi opgemaakt uit en smaakten heerlijk. Een kleine hint: een groene salade als bijgerecht op de kaart zou het helemaal top maken.- Eten & drinken 9
We hebben een heerlijke high tea gehad. Beiden hebben we een dieet en daar werd prima rekening mee gehouden. Heerlijk vers knapperig wit en bruin brood bij de hartige producten, onbeperkt thee en heerlijke zoete lekkernijen. Het was heel gezellig en het personeel was vriendelijk. We konden blijven zolang als we wilden. We gingen helemaal verzadigd daar vandaan en de prijs is verrassend laag voor een high tea! Zeker voor herhaling vatbaar!
- Eten & drinken 10
Heerlijk gegeten in een gezellige omgeving.
Vriendelijke bediening. Prijs kwaliteit verhouding is uitstekend! Mooie opmaak van de borden en zeer smakelijk. Kortom alle ingrediënten voor een gezellig etentje.- Eten & drinken 10
Heerlijk genoten van een lekkere lunch en de vriendelijkheid van het personeel. Fijn dat je alle tijd krijgt om bij te kletsen.
- Eten & drinken 10
Wat zijn we weer verwend door de medewerkers van het eetatelier. Heerlijke gerechten en een persoonlijke ongedwongen sfeer. Lekker met m’n gezin m’n verjaardag gevierd en allemaal voldaan en tevreden naar huis.
- Eten & drinken 10
Bijzonder lekker eten! Heel vriendelijk personeel, echt een aanrader👍
- Eten & drinken 10
Heel goed en gezellig gegeten, vlotte bediening. Erg smakelijk en voor het oog heel aantrekkelijk diner genoten. En dat voor een zeer aantrekkelijke prijs.
Lekkere cheesecake en een latte besteld. De bediening was erg vriendelijk.
Lekker eten!
- Eten & drinken 8
In een ontspannen sfeer lekker bij kunnen kletsen. Genoten van lekker eten voor een prima prijs. Blij dat we in onze zoektocht hier op uit zijn gekomen.
- Eten & drinken 9
Zoals de cijfers die ik gaf al aangeven: wij hebben het prima naar ons zin gehad!
Met een bediening die ook bleek over humor te beschikken en verder gewoon heel vriendelijk was! En het eten - het was alweer een tijdje geleden dat wij bij jullie aten - was helemaal TOP!
Misschien veranderingen in bezetting in de keuken enzo? In ieder geval: het was VURRUKKULUK.- Eten & drinken 10
Originele gerechten van bovengemiddelde kwaliteit en voor een heel nette prijs een driegangenmenu. €25,- Lekkere gerechten waar duidelijk aandacht aan is besteed. We komen zeker nog een keer want de kaart wisselt elke drie maanden.
Inrichting is prachtig.
Bediening zijn vriendelijk en helpen je graag en je ziet dat ze het leuk vinden.
We hebben heerlijk gegeten met onze gezin en zeker niet de laatste x.
Terras is ook prachtig.
En ook heerlijk als je even alleen bent en koffie wil drinken dan heb je leuke hoekjes waar je kan zitten om even in een ontspannen sfeer te zijn en weg van de drukte.
Dus dikke duim en 5 sterren.- Eten & drinken 10
We werden vriendelijk ontvangen en het eten was heerlijk. Wel hebben we groenten gemist en was de opmaak verrassend, in die zin dat je dat niet verwacht bij de overige uitstraling.
- Eten & drinken 8
Sfeervol terras. Heerlijk eten, voor een mooie prijs. Echt een aanrader.
- Eten & drinken 10
Prima gegeten. Lekkere gerechten. Bediening was vrolijk en charmant.
- Eten & drinken 8
In één woord geweldig. We hebben heerlijk gegeten en genoten van de diverse smaakervaringen van de originele gerechten.
Gezellige en ontspannen sfeer.Komen zeker terug.
Complimenten voor de originele en smaakvolle gerechtjes.
Groetjes Jos & Yvonne
- Eten & drinken 10
Gisteren hebben mijn vriendin en ik heerlijk gegeten!
Wat een service en wat een lieve mensen!
De gerechten waren met liefde bereid en zagen er zo mooi uit!
Kortom, wij komen zeker weer heel snel terug!!- Eten & drinken 10
Het was heel gezellig. De bediening is zeer vriendelijk en ook erg beleefd. Komen kijken of alles naar tevredenheid is. De lunch was ook erg lekker, het brood was vers en knapperig. Kortom: geweldig om hier te komen eten. We komen zeker weer terug!
- Eten & drinken 10
Bediening prima, eten goed.
We zaten er helaas/gelukkig maar met z'n vieren, dus veel sfeer was er niet.- Eten & drinken 8
Het ziet er gezellig en rustig uit van binnen. Het eten was heerlijk en genoeg. Ze kwamen regelmatig langs om te vragen hoe het was en het nodige aan/ bij te vullen.
- Eten & drinken 10
Heerlijk gegeten! Verse tomatensoep en verse muntthee. Goede bediening!
Gezellige sfeer, goede en attente bediening, heerlijke lunch. Aanrader!
- Eten & drinken 10
Fijn om te zien dat het personeel plezier heeft in het werk wat ze doen. En dat ze de kans geboden wordt om zich nuttig te maken en te voelen.
We hebben genoten en voor herhaling vatbaar.- Eten & drinken 10
Het eten en drinken was prima. De sfeer was goed en de bediening correct.
- Eten & drinken 9
Lunch was prima, bediening vriendelijk en vlot.
- Eten & drinken 8
Ik en 2 vriendinnen kwamen hier voor een high tea. Heerlijk! Er werd steeds gevraagd of alles naar wens was, wanneer we weer iets nieuws op tafel wilde etc.
Rijke hoeveelheid lekkers! Voor iedereen wat! Aardig personeel! De high tea was helemaal niet duur voor wat je krijgt! Er was niks wat niet lekker was.
Al met al top!- Eten & drinken 10
Leuke sfeer. Vriendelijk, goede zorg. Koffie en taart waren lekker. En heel fijn dat hier ook een hond welkom is!!
- Eten & drinken 10
Een dikke pluim voor de bediening, vanaf dat wij binnen kwamen totdat wij weggingen hebben zij goede service verleend. Eten was lekker bereid en de borden met zorg opgemaakt. Sfeer werd ruimschoots goed gemaakt door de vrolijke en uitstekende bediening. Prijs is betaalbaar met een goede kwaliteit.
In één woord TOP!- Eten & drinken 10
Het eten was van veel hoger niveau dan ook maar enigszins verwacht - Echt heel smakelijk en met veel zorg gepresenteerd - plaatje van een bord! Ook de wijn was van behoorlijk niveau (in vergelijk met veel andere etablissementen) zeker bij deze prijsstelling. De bediening is van grote vriendelijkheid en hartelijkheid - maar verwacht geen grote professionaliteit - als gast heb je bijna ook een begeleidende rol. Dat in aanmerking genomen....vind ik het een aanrader!!
- Eten & drinken 9
Een aanrader! Lekker eten, genoeg keuze, gerechten zien er ook mooi uit, gezellige sfeer, hele goede prijs-kwaliteit. Blij dat we hier zijn geweest gisteravond en komen graag vaker langs.
- Eten & drinken 10
Heerlijk gegeten. Gezellige sfeer. Mooi concept. Het Eetatelier is een aanrader!
Heerlijk geluncht, lekkere kop soep met een dikke sandwich en een grote punt home made mon chou taart na. Erg vriendelijke keurige bediening. Aanbevolen!!
- Eten & drinken 8
Ik was nog niet zo lang geleden geweest en vond het eten heerlijk. Vandaar opnieuw mijn bezoek. Ook de bediening was buitengewoon vriendelijk en attent. Alleen aan de aankleding van het restaurant kan met simpele middelen net iets meer sfeer worden gebracht.
- Eten & drinken 10
Lekker gegeten… goede biefstuk. Leuke laagdrempelige bediening. Goede prijs/ kwaliteit… OK.
- Eten & drinken 8
Het 3 gangen menu voor 19,95 was zeker waard voor je geld. Het was zeker weten heerlijk. Genoeg keuze en niet alleen standaard opties.
Wij komen zeker weten nog een keer terug
- Eten & drinken 9
Heel leuk restaurant, lekker buiten in het zonnetje gezeten! Heerlijk gegeten en genoten van de goede en lieve bediening! Zeker een aanrader!
- Eten & drinken 8
We hebben erg lekker gegeten voor niet teveel geld. De bediening was vlot en we zaten op een gezellig plekje bij het raam. Helemaal prima. We komen vast nog wel eens terug!
- Eten & drinken 9
Buitengewoon vriendelijke en attente bediening. Eten was lekker en de borden mooi opgemaakt. De prijs was een aangename en positieve verrassing. Een aanrader op Het Rond in Houten!
- Eten & drinken 8
Het eten was lekker en de bediening gezellig en goed.
- Eten & drinken 9
We hadden een mooi gedekte tafel, de bediening was top, Het eten was prima, alleen wij kwamen met drie kleine kids, en het had wel fijn geweest als er wat kleurplaten en potloodje hadden geweest, want ze moesten wel heel lang stil zitten.
- Eten & drinken 8
Lekker gegeten. Gewoon goed zoals we gewend zijn.
- Eten & drinken 8
Bij het eetatelier werken mensen met een beperking en mogen daar hun mogelijkheden laten zien. De bediening is vriendelijk en ongedwongen. De chefkok maakt heerlijke gerechten en de prijzen zijn prima. En ja… Soms gaat er iets mis met (het opnemen van) de bestelling of heeft je kop koffie een klein voetenbad… maar de heerlijke (biologische!) gerechten, de gemoedelijke sfeer en de wetenschap dat hier gewerkt wordt vanuit het hart, maakt dat ruimschoots goed.
- Eten & drinken 8
We hebben heerlijk gegeten tegen een heel redelijke prijs. We zaten op het terras, dat netjes was ingericht met 1,5 meter tussen de tafels.
- Eten & drinken 10
Het was smakelijk, en er is altijd een gemoedelijke sfeer. De gerechten zijn mooier geworden dan dat ik me van een paar jaar geleden herinner.
- Eten & drinken 8
Ik kom al jaren bij jullie voor bv een drankje/koffie of thee. En als ik iets meer tijd kom ik graag lunchen. Service is altijd goed en gezellig.
Afgelopen donderdag ging het niet helemaal vlekkeloos. W.s. was er een nieuwe ploeg aan het werk. Bij afnemen bestelling ging het moeilijk, dat is later ook gebleken, 2 van ons kreeg niet de juiste gekozen brood. Ik vond de afwerking van de gekozen menu niet fraai en summier op de borden geserveerd. En bij het afrekenen werd er bij 1 van ons 2× fooi afgerekend. Heel jammer, maar wat mij betreft kom ik graag terug hoor! Groet en succes voor de toekomst!- Eten & drinken 6
Heerlijk gegeten en een hele prettige lunch gehad! Het warmt mijn hart om mensen met een beperking zo aan de slag te zien gaan, en dat ze het ook leuk vinden en ervan kunnen genieten. We zijn allemaal mensen, en we hebben elkaar nodig. Onder goede begeleiding laten ze echt hun professionele kant zien, en ik ga zeker vaker terug komen want het eten is ook gewoon heel lekker en biologisch.
- Eten & drinken 10
Genoten van een heerlijke latte machiatto met karamel en worteltjestaart. Spontane enthousiaste bediening.
- Eten & drinken 10
Het Eetatelier in Houten is een gezellig en gemoedelijk restaurant waar ook mensen met een beperking werken. Men maakt gebruik van veel biologische produkten uit de omgeving. Zelfs het bier komt van een brouwerij uit Utrecht. Het eten wordt mooi opgediend en is erg lekker. De wijnen zijn biologisch en de glazen worden lekker volgeschonken. Het restaurant biedt zeker meer dan waar voor het geld.
- Eten & drinken 8
We hebben een gezellige avond gehad met lekker eten en een vrolijke bediening.
- Eten & drinken 8
Gezellig gegeten. Goed met Coronarekening gehouden in het restaurant. Een aanrader.
- Eten & drinken 10
Erg leuk concept met bediening door mensen met een lichte beperking die heel erg hun best deden en dat ging ze ook goed af. Ook erg vriendelijk/ lief. Daarnaast was het eten heel erg lekker. Een volgend keer als we weer in Houten zijn komen we graag terug.
- Eten & drinken 10
Wij waren met iemand die allergieën heeft. Hier werd super goed mee omgegaan, de chef kwam van te voren aan tafel vragen wat de allergieën waren en besprak wat de mogelijkheden waren. Het was een goede ervaring!
- Eten & drinken 9
Wij hebben heerlijk gegeten. Echt verrassende gerechten met heerlijke verfijnde smaken. Ik was hier nog nooit geweest maar kom zeker vaker terug.
- Eten & drinken 8
Twee weken terug werden we afgebeld vanwege de brand bij de overburen. Voor afgelopen zaterdag opnieuw gereserveerd. Leuk ontvangen; tafeltje was gedekt. We hadden thuis al een keuze gemaakt uit de menukaart dus de chef kon snel aan de slag. Goede voorgerechten zoals de carpaccio en de geitenkaas in filodeeg. Mijn vrouw vond de rundvleesschotel met bulgur om te zoenen. De crème brulee had een eigen twist van de chef: erg lekker.
Kortom een goede kennismaking met Eetatelier Houten!- Eten & drinken 9
Dit restaurant is een pareltje, super lekker gegeten en een dikke pluim voor de mensen die er werken. De menukaart heeft voor elk wat wils. Eerlijk (biologisch) eten voor een goede prijs. Zeker in de huidige moeilijke tijd wil ik iedereen oproepen om hier wat vaker te gaan eten. Zeg het voort!
- Eten & drinken 10
Van een heerlijk en origineel 3 gangen menu genoten. Zeker een aanrader! Jammer dat er niet meer mensen waren want dat verdienen ze echt. Hiermee draag je ook bij aan een geweldige werkplek voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.
- Eten & drinken 10
Tot mijn spijt, moet ik toch zeggen, dat het eten erg tegenviel. De carpaccio was oké, maar het hoofdgerecht was niet goed, en het nagerecht, niet vers.
- Eten & drinken 5
Heerlijk gegeten op het terras in de avondzon. Aardige mensen, prima prijs, goed geregeld qua corona, wat wil je nog meer? We komen zeker terug!
- Eten & drinken 10
Heerlijk om hier 's avonds op het terras te zitten. Als alle terrassen al lang in de schaduw liggen, kun je hier nog heerlijk genieten van de zon! De bediening is altijd hartelijk, alles wordt gedaan door de lieve medewerkers om de klant tevreden te stellen.
Lekkere preiquiche gegeten en vooraf een heerlijk loempiaatje met geitenkaas. Mijn tafelgenote vond de grote gamba's ook heel lekker, hoewel ietsje flauw. Maar daar gaat wat aan gedaan worden, de suggesties worden serieus genomen.
Aanrader dus, voor een lekkere kop koffie met zelfgebakken appeltaart, een lekker biertje van de tap of een fijne lunch of diner!- Eten & drinken 9
Heerlijk gegeten! Goede kwaliteit en prijs! Zeer vriendelijke bediening! Voor herhaling vatbaar!
- Eten & drinken 10
We hebben er erg van genoten, rustig (maar dat is natuurlijk eigenlijk niet de bedoeling), vriendelijke mensen zoals altijd en een heel goede maaltijd. Speciaal vonden we het fijn dat de biefstuk van een bescheiden omvang was. Daar houden wij van. Het toetje voor mijn vrouw was heel leuk!
- Eten & drinken 10
Het was heerlijk, gezellig en de bediening was vriendelijk...
- Eten & drinken 8
De sfeer, de bediening en de gastvrijheid van Het Eetatelier zijn uitstekend!!
De smaak van de broodjes en drankjes zijn goed! Echter, ik vind het beleg wel heel erg sober!! De prijs-kwaliteit is goed maar de prijs-hoeveelheid beleg zeer zeker niet!!- Eten & drinken 6
Erg vriendelijke bediening. Ook de kok kwam even aan tafel om ons smakelijk eten te wensen.
Heerlijk en meer dan genoeg gegeten. Burritos zijn echt een aanrader! En ook nog voor een prikkie. Ik zeg, tot gauw!- Eten & drinken 10
Wederom heerlijk gegeten!
- Eten & drinken 10
Ik vond de high tea echt super leuk en lekker bij jullie! Heel erg bedankt voor de leuke high tea!
- Eten & drinken 10
Het eten was lekker en de sfeer goed. De bediening was een beetje bot. Het hoeft natuurlijk niet perfect maar iets meer training in wat te doen bij een vraag waarop je het antwoord misschien niet weet is nooit weg. Alleen 'nee' of 'weet ik niet' is wat mager. Verder was alles prima!
- Eten & drinken 7
We hebben heerlijk gegeten! Bijzondere dingen.
Goede bediening! T was lekker rustig in de zaak!- Eten & drinken 10
Heerlijk gegeten! De bediening was vriendelijk en zorgde voor een fijne sfeer. Het eten was lekker! Verwacht geen hele uitgebreide kaart, maar wel bijzondere gerechten qua smaakcombinaties. En alles was ook nog eens mooi opgemaakt op de borden.
Enig piepklein minpuntje was het wiebelige tafeltje waar we aan zaten.
Maar ik zou dit restaurant zeker aanbevelen.- Eten & drinken 8
Heel goed! Fijne bediening, lekker eten, gezellige sfeer.
Heerlijk gegeten zaterdagavond!
Borden heel mooi opgemaakt!Bediening top! We komen zeker nog eens eten of een keer lunchen!
- Eten & drinken 9
We hebben heerlijk gegeten met goede wijn. Het ontvangst en de bediening was heel goed verzorgd.
We komen zeker terug.- Eten & drinken 10
Wij hebben heerlijk geluncht. Bediening was heel netjes en goed verzorgd. Leuk om twee oud leerlingen tegen te komen in het eetcafé. Even een praatje gemaakt en daarna lekker geluncht. Zeker een aanrader.
- Eten & drinken 8
Wij hebben een zeer goede avond gehad het eten en service waren uitstekend.
Kwaliteit en sfeer zeer tevreden voor herhaling vatbaar.- Eten & drinken 10
Ik heb al een paar keer bij het Eetatelier gegeten en elke keer is het weer prima: de kaart is klein, maar wat er op staat is origineel en lekker, vlees/vis/vega voor- en hoofdgerecht en aantal lekkere nagerechten. Het eten ziet er mooi uit en smaakt goed. Het Eetcafé is gezellig ingericht en de bediening, door mensen van Reinaerde, is ook prima.
- Eten & drinken 8
Gezellig restaurant met heerlijk eten en leuk en vriendelijk personeel!! Aanrader!!