Contactgegevens
- Nederland
- Routeomschrijving
Parkeren
OV
Vanaf het NS station Houten is het slechts vijf minuten lopen naar Eetcafé Het Atelier.
- Telefoon 030-6353398
vr | lunch 10:00 - 16:00 | |
za | lunch 10:00 - 16:00 | |
zo | Gesloten |
Omschrijving
Al bijna 20 jaar is het Eetatelier een bijzonder restaurant in Houten. Ons team bestaat uit mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt, begeleiders en ervaren horecapersoneel. Het is een knus restaurant waar we oog voor elkaar hebben en waar ontzettend lekker kan worden gegeten.
In onze open keuken bereiden wij iedere dag de heerlijkste broodjes en gebak. Alles zelfgemaakt in eigen keuken.
Kom naar het Eetatelier voor echt & oprecht contact en smaakmakende gerechten. Kortom: horeca waar je een goed gevoel van krijgt.
De deur staat open!
- Honden toegestaan
Kinderen
- Vermaak
- Kinderstoel aanwezig
- Magnetron (voor kindervoeding)
- Verschoontafel
7 | 7 |
8 | 42 |
9 | 54 |
10 | 94 |
Hier zie je hoe de waardering van het restaurant door de tijd verloopt.
1211280222 | 93 |
1710462453 | 91 |
1721314241 | 91 |
1732166029 | 91 |
1743017816 | 92 |
Heerlijk gegeten met goede service en vriendelijke bediening. Jammer dat de avonden niet meer kunnen worden ingevuld qua opening. Hopelijk is dat van tijdelijke aard. Verdienen het om een volledig dag en avond programma te kunnen aanbieden. Zou hier zeker gebruik van maken.
- Eten & drinken 10
Ik kom vaak in het Eetatelier. De sfeer is heel goed. De bediening is heel goed. En het eten is heel goed. Ik ben ook voorstander van biologisch eten.
- Eten & drinken 10
We hebben met z'n drieën enorm genoten van de heerlijke high tea en de gastvrijheid bij Het Atelier. We werden echt verwend en komen zeker terug. Een aanrader!
- Eten & drinken 10
De bediening is super vriendelijk en attent.
Heb heerlijk in de zon op terras geluncht- Eten & drinken 7
We hebben met 3 personen heerlijk geluncht.
Alles was lekker vers en we hadden een prima bediening. Volgende keer komen we zeker weer!- Eten & drinken 10
Wij hebben heerlijk geluncht, goed eten en heel vriendelijk personeel 👍
- Eten & drinken 10
Wat een gezellige plek. Wat een lieve vriendelijke bediening. We hebben heerlijk gegeten en komen graag terug. Een dik compliment voor jullie allemaal!
- Prijs / kwaliteit -
Naar het eetatelier gaan is bij voorbaat al goed, want je weet dat het eten biologisch is.
En dat is fijn! En die frietjes aangekleed door kaassoufflé of kibbeling zijn héérlijk!
Salade erbij mag iets meer zijn.
Tot een volgend keer!- Eten & drinken 9
Fijne, relaxte, omgeving, lekker eten, prettige bediening en zeer betaalbaar.
- Eten & drinken 10
Lekker rustig binnen, lieve kundige en keurige bediening en heerlijk gegeten. Ik vond het er ook leuk uitzien met schilderingen en wandkleden.
Ik kom zeker terug!!! Bedankt!- Eten & drinken 10
Prima avond gehad in dit bijzondere restaurant.
- Eten & drinken 8
We hebben heerlijk gegeten in een ontspannen sfeer. Verrassende gerechten met zorg bereid en opgediend, voor een redelijke prijs.
- Eten & drinken 8
Wezen lunchen was erg lekker. Stuk voor stuk vriendelijk mensen daar.
- Eten & drinken 7
Heerlijk gegeten, mn voorgerechten, origineel, verrassende combinaties en erg lekker. Bediening altijd vriendelijk en helemaal "Eet-atelier".
- Eten & drinken 9
Het was weer genieten bij het Eetatelier. De bediening is heel goed en het eten was weer heerlijk. Ik kom graag weer een keer langs.
- Eten & drinken 10
Het was een gezellige en ongedwongen fijne sfeer.
Door het mooie weer konden we op het terras lunchen, zo mooi met die weelderige plantenbakken.
Ook mijn gasten waren vol lof,
Een heel fijn team, met verzorgd en lekker eten.
Wij komen terug.
Imelda.- Eten & drinken 10
Gezellige bediening, heerlijk eten, prettig terras, kortom fijne belevenis.
- Eten & drinken 8
Leuk dat dit soort initiatieven bestaan! Eten is lekker en biedt waar voor het geld. Drank, bier, vind ik relatief duur. Leuke plek om te eten.
- Eten & drinken 8
We hebben heerlijk gegeten en werden supersnel en goed bediend! De serveerster bedacht een goede oplossing voor mijn probleem met brood bij de vegan-burger. "Dan doen we het toch zonder brood"'.
Graag wat meer vegetarische en veganistische gerechten op de menu-kaart.
- Eten & drinken 8
Geweldige bediening, geweldig gegeten voor een geweldige prijs. In 1 woord geweldig!
- Eten & drinken 10
De gasten hebben genoten van het heerlijke eten. De porties waren ruim voldoende.
De sfeer en de bediening waren uitstekend. Meer dan lof voor de bediening en als aanvulling de humor werd goed ontvangen door de gasten.
Al met al voor herhaling vatbaar!
- Prijs / kwaliteit -
Lekker gegeten op het terras, gezellig aangekleed met vlinderstruiken. De bediening was super. Heel attent en netjes. Komen hier vast nog een keer terug. Je kan hier ook prima vegetarisch eten!
- Eten & drinken 8
Wat een beleving om hier te mogen eten, en wat een enthousiasme straalt dit team uit 😀 In een wordt TOP!!
- Eten & drinken 10
Heel lekker eten! Fijne en aardige bediening. Op het terras kunnen eten. Alles bij elkaar voelde het als vakantie. Dank jullie wel voor een heerlijk diner!
- Eten & drinken 10
We hebben gezellig met z’n vieren hier gegeten. Lekkere gerechten! Zeker een aanrader.
- Eten & drinken 10
We hebben heerlijk rustig kunnen eten in dit gezellige restaurant. Een aanrader!
- Eten & drinken 10
Eerste bezoek aan het Eetatelier. Prima bevallen.
Smakelijk gegeten en de bediening was hartelijk.
De prijs/kwaliteit verhouding is prima.
Komen zeker terug als we in Houten zijn.- Eten & drinken 8
Het eten en de bediening was goed.
Aan de tafel naast ons werd door drie mensen gerookt. Dat was niet fijn.
We zaten buiten, maar het is toch niet van deze tijd, dat mensen in gezelschap roken.- Eten & drinken 7
Wij hebben dinsdag 30 april heerlijk in Houten gegeten. Het was mooi weer, dus we konden op het terras eten. De bediening was vriendelijk en attent; het eten was erg lekker. Wij hebben genoten van een heel leuk bezoek aan jullie en komen graag nog eens terug.
Heerlijk gegeten, bord was steeds een plaatje. Bediening uiterst vriendelijk. Fijne avond gehad.
- Eten & drinken 8
Fantastisch dat er een persoonlijk 'gereserveerd' bordje stond.
We hoefden nooit lang te wachten. De bediening was super vriendelijk en aardig. We voelden ons direct thuis en komen zeker vaker.
Het eten was heerlijk en niet doorsnee. Het bordje mag van mij wel wat voorverwarmd worden. Hoeft niet gloeiend heet natuurlijk.
Bedankt voor de leuke ervaring en tot ziens.- Eten & drinken 10
Samen met mijn zusjes gisteravond super lekker gegeten bij jullie. We hebben er echt van genoten. Zeker de moeite waard om het nog eens te doen.
Via deze weg willen wij jullie bedanken voor de gastvrijheid en het lekkere eten.
- Eten & drinken 10
We hebben hier heerlijk gegeten en de bediening was erg vriendelijk en hebben leuke vragen gesteld aan ons.
- Eten & drinken 10
We hadden een gezellige avond, aardige bediening en lekker eten en drinken :-)
- Eten & drinken 10
Heerlijk eten, sympathieke bediening. Gezellige locatie. Zeker voor herhaling vatbaar!
- Eten & drinken 9
Altijd vrolijk, gezellig en lekker bij het Eetatelier!
- Eten & drinken 9
Gezellig geluncht met onze familie met keurige en zorgzame bediening!
- Eten & drinken 9
Het eten en drinken was heerlijk en we hadden een mooi plekje. De bediening was prima en heel vriendelijk. Geweldig dat door dit soort initiatieven ook mensen met een beperking kunnen meedoen en werken. Wij hadden iets speciaals te vieren en het Eetatelier heeft extra zijn best gedaan om daaraan bij te dragen. Tot een speciaal toetje en muziek aan toe! Heel veel dank!
- Eten & drinken 10
Wat hebben wij heerlijk gegeten. Een echte aanrader om hier een hapje te gaan eten. Het personeel was heel vriendelijk en behulpzaam; een dikke pluim!
- Eten & drinken 10
We hebben het goed en gezellig gehad, met elkaar maar ook met de zeer vriendelijke en humorvolle serveersters.
Het eten was prachtig (maar het is een kleine hoeveelheid) en smaakvol.- Eten & drinken 8
Heerlijk gegeten, leuke bediening, gezellige sfeer.
- Eten & drinken 10
Prima sfeer, het eten was erg lekker en de bediening prima. De jongeman die ons bediende was vriendelijk en luisterde goed naar onze wensen.
- Eten & drinken 7
Bediening was vrolijk, vriendelijk, oplettend, attent en zeer gastvrij. Het eten was een waar cadeautje, sfeer prettig en ontspannen. Een fijne plek om lekker uit eten te gaan en te kunnen genieten.
- Eten & drinken 10
Heerlijk gegeten voor nog zeer betaalbaar tarief. Lieve bediening. Vooral een heerlijk rustig plekje waar je elkaar goed kunt verstaan.
Aanrader!- Eten & drinken 9
Lekker eten, gezellige sfeer, heel vriendelijke bediening!
Het was weer heerlijk eten.
- Eten & drinken 8
Altijd weer bijzonder hoe mooi de borden worden opgemaakt en hoe heerlijk het eten is.
Niet alleen maar de gewone gerechten maar ook bijzondere gerechten.
Het is echt een restaurant niveau maar zeer betaalbaar.
De bediening doet altijd erg zn best👍- Eten & drinken 10
Met mijn zus en schoonzus op pad en heerlijk gegeten bij het Eetatelier in Houten. We werden vriendelijk ontvangen bij binnenkomst en konden gaan zitten aan ons vooraf gereserveerde tafeltje. Gezellige bediening en betaalbare prijs, dus een aanrader om het Eetatelier te bezoeken.
- Eten & drinken 8
Heerlijk kunnen overleggen in een rustige omgeving onder het genot van een lekker bakje koffie!
Ook uitermate fijn dat er niet elke keer gevraagd werd of we nog wat wilden drinken.- Eten & drinken 8
Leuke bediening mooie kaart.
- Eten & drinken 9
Gewoon lekker eten in een ongedwongen sfeer. Het was heel rustig op deze regenachtige avond daardoor wel heerlijk rustig kunnen praten en ondertussen genieten van lekker eten.
De service was prima en je ziet met hoeveel plezier er gewerkt wordt door iedereen.- Eten & drinken 8
Ik was met mijn moeder op pad en samen hebben we heerlijk gegeten bij het Eetatelier in Houten. Bij binnenkomst werden we allervriendelijkst ontvangen en konden we gaan zitten. De niet alledaagse kaart vertoonde veel lekkers! De bisque/tomatensoep vooraf was erg lekker, net als de saté van varkenshaas/doradefilet met frietjes en wat salade. Na een kopje thee/cappuccino en het betalen van de rekening, hebben we het restaurant tevreden verlaten.
Echt een aanrader voor wie van lekker (biologisch) eten, een gezellige bediening en een goed betaalbare prijs houdt!- Eten & drinken 8
Lekker gegeten met bijzondere ingrediënten, in een heel relaxte sfeer!
- Eten & drinken 10
Het Eet Atelier is niet een doorsnee restaurant. Een vergelijking met die categorie vind ik dan ook niet eerlijk en niet aan de orde.
Werken met 'mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt' is een verhaal apart en verdient het ook om vanuit dat perspectief bejegend te worden.
Wij vonden het geweldig en hartverwarmend om weer te merken hoe goed de sfeer is bij het Eet atelier in Houten. Daarbij hebben we echt lekker gegeten en de prijs is heel netjes. Een leuke avond, met dank aan de lieve, aardige mensen die daar werken!- Eten & drinken 8
Gezellig gegeten bij het atelier. Vriendelijk personeel dat erg zijn best deed en attent was. Eten was prima maar niet heel speciaal. Maar de prijs is dan ook prima. Iets meer groente of salade op het bord of apart in een bakje zou lekker geweest zijn. De appeltaart was heerlijk! Al met gezellig voor een vrijdag avond uit!
- Eten & drinken 7
Rustige, gezellige sfeer, goede inzet van vriendelijk personeel.
- Eten & drinken 10
Alles klopt bij het Eetatelier. De ontvangst, de vriendelijkheid van het personeel en het eten is heerlijk! De sfeer is gemoedelijk en gezellig, we hebben een heerlijke avond gehad!
- Eten & drinken 10
We hebben heerlijk gegeten. Alles zag er mooi uit. Modern eten. En de bediening is altijd erg gezellig. We hebben genoten.
- Eten & drinken 10
Ontspannen sfeer, bediening zet zich goed in.
- Eten & drinken 8
Heerlijk en gezellig geluncht op het terras. Fijne bediening.
- Eten & drinken 9
Een voortreffelijke High Tea voor herhaling vatbaar een zeer vriendelijke en nette bediening.
- Eten & drinken 10
Een vriendelijke ontvangst en een team die er alles aan doet om het naar de zin te maken. En dat is voor 100% gelukt dus we komen zeker terug.
We hebben heerlijk gegeten!- Eten & drinken 9
We hadden de high tea XL genomen. En die was echt heerlijk! Echt een aanrader! Bediening was top! Ze krijgen van ons een dikke 10
- Eten & drinken 10
Heerlijk gegeten bij het Eetatelier! De gerechten zijn van goede kwaliteit met verrassende smaakcombinaties. De bediening en service was geweldig! Al met al een geslaagde avond, wij komen zeker nog eens langs.
- Eten & drinken 10
De bediening is daar altijd erg goed. Ze sloven zich uit om je een fijne avond te bezorgen.
Het eten was ook nu weer fantastisch. Mooi opgemaakte borden en culinair op hoog niveau.
Kortom we hebben ons weer prima vermaakt.
Bedankt.- Eten & drinken 10
Goed gegeten in heel gezellige omgeving. Dit ook nog eens voor prima prijs.
- Eten & drinken 8
Smakelijke mooi opgemaakte gerechten, vriendelijke bediening, kortom heerlijk gegeten en fijn ontspannen
- Eten & drinken 10
Ik heb gisteren een heel gezellige en lekkere lunch genoten op het terras.
Heerlijke sandwiches, goede koffie, water van het huis en een cheesecake… mmmmmmm!
Aanrader dus :-)- Eten & drinken 9
Ik kwam bij het Eetatelier aan zonder grote honger. Het is een onpretentieuze plek met vriendelijk, goedlachs personeel.Ze hadden er een een nieuwe menukaart.
Ik koos een voorgerecht en een hoofdgerecht. Als voorgerecht nam de ik varkenswang, dat klinkt al interessant en authentiek. En als het arme dier al dood moet, is het een goede zaak dat alles ervan wordt gebruikt. En wat meer is, het smaakte erg goed. Heerlijk mals gesudderd tot draadjesvlees, terughoudend gekruid, vol van smaak met een mooie ingedikte saus. Gegarneerd met een eetlepel ratatouille, zeer klein gesneden - mooie aanvulling op de zachte smaak van de varkenswang.
Als hoofdgerecht koos ik het vegetarisch gerecht, één portie vlees is toch wel genoeg, in deze tijd. Loempiaatjes met een vulling van oesterzwammen en ricotta. Zeer mooi opgemaakt, met beetgare snijbonen en wat selderijstengels. Over het geheel gedrapeerd lag een poffersliert van bloemkool en vadouvan voor een rijke en toch subtiele touch. Het licht zuurzoet sausje van wortel en sinaasappel gaf nog een frisse noot aan het geheel en maakte tegelijk het kleurenpalet rond. Paste mooi na het voorgerecht, ook dit smaakte goed op een terughoudende manier. Wat mij betreft zeer geslaagd en ook passend bij het warme weer.- Eten & drinken 8
Lekker eten, gezellige bediening en goede prijs/kwaliteit. Een aanrader.
- Eten & drinken 10
Heerlijk eten en super bediening. Zeker voor herhaling vatbaar.
- Eten & drinken 10
Wij hebben heerlijk gegeten én het heel gezellig gehad met het personeel!! We komen zeker nog eens terug!!!
- Eten & drinken 10
Wij zijn verrast, de sfeer van de medewerkers is top, en de organisatie goed. Het diner was zeer goed en de totale afrekenprijs zeer vriendelijk. Reden om terug te komen!
Namens de monumenten werkgroep Houten (TReL).
Herman- Eten & drinken 9
Heerlijke ontspannen sfeer, altijd lieve bediening en lekker gegeten voor theaterbezoek Aan de Slinger
- Eten & drinken 8
Super lekkere high tea en mega vriendelijk personeel echt een aanrader.
- Eten & drinken 10
Helaas was het voorgerecht niet erg warm.
Een tip verwarm de borden voor.- Eten & drinken 8
Gastvrij ontvangen.
Top bediening en heerlijk gegeten.
We komen zeker weer terug.- Eten & drinken 9
Prima eten voor een redelijk prijs. Bediening was ongedwongen en er was een leuk contact met het personeel. Voor herhaling vatbaar.
- Eten & drinken 9
Heerlijk gegeten en vriendelijk personeel die ons perfect geholpen hebben.
Heerlijk geluncht, rustige sfeer en vriendelijke bediening.
Het eten was goed en lekker en zag er mooi uit op het bord.
We zaten met drie aan een tafeltje voor twee. Dat was net niet comfortabel, wat te krap.
Het eten werd door drie verschillende mensen geserveerd. Dat kwam wat rommelig over, maar het werd wel met zorg gedaan.- Eten & drinken 8
Supervriendelijke bediening een heel lekker eten, echt een aanrader!
- Eten & drinken 8
Er is nieuwe kok die meer verfijnde gerechten maakt. Er is 3 gangen menu voor 27,50 euro met genoeg keuze. Mooie opmaak van de borden, gezellige bediening door de cliënten.
Tafels zijn klein, maar alles past er op, kussens op de stoelen en voldoende afstand van de andere tafels zodat je niet rug aan rug zit.
Vers gemaakt gebak als toetje om de avond af te ronden. Een aanrader!- Eten & drinken 10
We hebben heerlijk gegeten. Prima prijs/kwaliteit verhouding.
- Eten & drinken 8
Alle afspraken klopten. Fijne en gezellige bediening en goed eten. Kortom top!!!
- Eten & drinken 8
Lekker eten mooi opgemaakt op bord, prima bediening.We komen zeker nog een keer.
- Eten & drinken 10
Het was lekker en gezellig.
We zijn netjes geholpen.
Koffie is prima.
Chocolademelk met veel slagroom hmmm lekker.
De soep heerlijk.
Tosti's lekker.
Uitsmijter 3 eieren kunnen wel op 2 boterhammen i.p.v. op 1.
Prijs kwaliteit is goed.
Goede tafels en stoelen.
Zeer schone toilet!
Parkeerplaats om de hoek.
Zeker de moeite waard om eens te gaan eten.- Eten & drinken 8
Zeer relaxte sfeer met zeer gezellig personeel.
Goed eten en ONTHAASTEN!
Zeker de moeite waard om nog terug te gaan.- Eten & drinken 10
We hadden al ruim van te voren gereserveerd want we wilde er zeker van zijn dat we een mooi tafeltje hadden maar helaas ging het niet door omdat ze een groot personeelstekort hebben maar werden super netjes via de mail en telefoon op tijd geannuleerd we proberen het gewoon een ander keertje.
Gaat vast goed komen!- Eten & drinken -
- Sfeer -
- Prijs / kwaliteit -
Ter gelegenheid van een bijzonder moment gegeten bij Eetatelier Houten.
Zeer plezierige bediening, enthousiast team en een absoluut creatieve keukenbrigade. De gerechten zagen er mooi opgemaakt uit en smaakten heerlijk. Een kleine hint: een groene salade als bijgerecht op de kaart zou het helemaal top maken.- Eten & drinken 9
We hebben een heerlijke high tea gehad. Beiden hebben we een dieet en daar werd prima rekening mee gehouden. Heerlijk vers knapperig wit en bruin brood bij de hartige producten, onbeperkt thee en heerlijke zoete lekkernijen. Het was heel gezellig en het personeel was vriendelijk. We konden blijven zolang als we wilden. We gingen helemaal verzadigd daar vandaan en de prijs is verrassend laag voor een high tea! Zeker voor herhaling vatbaar!
- Eten & drinken 10
Heerlijk gegeten in een gezellige omgeving.
Vriendelijke bediening. Prijs kwaliteit verhouding is uitstekend! Mooie opmaak van de borden en zeer smakelijk. Kortom alle ingrediënten voor een gezellig etentje.- Eten & drinken 10
Heerlijk genoten van een lekkere lunch en de vriendelijkheid van het personeel. Fijn dat je alle tijd krijgt om bij te kletsen.
- Eten & drinken 10
Wat zijn we weer verwend door de medewerkers van het eetatelier. Heerlijke gerechten en een persoonlijke ongedwongen sfeer. Lekker met m’n gezin m’n verjaardag gevierd en allemaal voldaan en tevreden naar huis.
- Eten & drinken 10
Heel goed en gezellig gegeten, vlotte bediening. Erg smakelijk en voor het oog heel aantrekkelijk diner genoten. En dat voor een zeer aantrekkelijke prijs.