Community in Heerenveen, Friesland Locatie wijzigen
Nieuwste foto's in Heerenveen
Laatste updates in Heerenveen
Grill Heerenveen
Heerlijk gebakken en goed gekruide steak van 300 gram gegeten. Ook de salade, frieten en rode huiswijn waren van een zeer goede kwaliteit.
Personeel zeer gastvrij en vriendelijk.- Eten & drinken 9
Mediterraans Heerenveen
Restaurant vol en drukke afhaal. 1 Kok. Vooral en hoofdmaaltijd 19.15-22.00 Extreem trage bediening. Rib eye voorgesneden door keuken en alf well done ipv rood. 2 Menu's koud en ik Tajine met droge kipdijfilet. Nooit meer terug.
- Eten & drinken 2
- Sfeer -
Eetcafé Heerenveen
Het was super lekker eten. En het personeel was gezellig en enthousiast.. voor herhaling vatbaar
Mediterraans Heerenveen
We hebben heerlijk gegeten en vriendelijke bediening
- Eten & drinken 7
Pizzeria Heerenveen
Heerlijke dunne pizza's gegeten. Op het terras aan het water. Genoten!
Snackbar Heerenveen
Top service zelfs na openingstijd tijdens de bouwvak gewoon nog kunnen bestellen noem ik pas service! Bedankt en eten smaakte weer top zoals altijd.
- Prijs / kwaliteit -
Mediterraans Heerenveen
Gezien de gegeven cijfers was als goed tot prima.
- Eten & drinken 9
Internationaal Heerenveen
Je bestelt geen voorgerecht, dan wordt je voor je gevoel al met de nek aangekeken.
Vervolgens bestel je een hoofdgerecht met een stuk vlees van bijna € 30, moet je zoeken om je ministukje vlees en bijbehorende saus.
Erg teleurgesteld, hadden meer verwacht voor deze prijs.- Eten & drinken 6
Pizzeria Heerenveen
Super lekker gegeten. Echte relaxte sfeer, aanrader. Heerlijke pizza’s voor een eerlijke prijs. Personeel is vriendelijk.
Pizzeria Heerenveen
Heerlijk gegeten, heel gezellige sfeer en zeer vriendelijke bediening!
Pizzeria Heerenveen
Heerlijk zitten eten van een erg goed belegde en zeer smakelijke pizza. Wij komen elk jaar een keer terug.
- Eten & drinken 8
Eetcafé Heerenveen
Een borrel met borrelplank. Bijna 2 uur op terras gezeten. Omdat het erg lang duurde voordat de drankjes kwamen. En de borrelplank was droevig. Gevraagd om extra bittergarnituur. 6 bitterballen voor 7 personen. 3 kipkrokantjes.... de prikkers en schoteltjes zijn nooit gekomen. En de bediening was niet best. Zuchtend en steunend werden de drankjes geserveerd. En je betaalt echt de hoofdprijs.
Eetcafé Heerenveen
Gemoedelijke sfeer, vriendelijke bediening. Attent maar niet opdringerig.
Eten was uitstekend. Ook prijs/kwaliteit dik in orde.- Eten & drinken 10
Heel slecht!
Patat slap en niet doorbakken!
Kaassoufflé melig en ook niet goed doorbakken, ook de nasischijf was vies en niet doorgebakken. Heel jammer, je betaalt er wel voor.- Eten & drinken 1
Pizzeria Heerenveen
Altijd gezellig en fijne sfeer. Heerlijk terras en de beste pizza's van Friesland!
Pizzeria Heerenveen
Kom al jaren bij Italia de pizza en service zijn altijd goed.
Pizzeria Heerenveen
Sfeervol buiten kunnen eten. Erg lekker en echt Italiaans. Aangename sfeer.
- Eten & drinken 9
Pizzeria Heerenveen
Een nieuw adres gevonden om heerlijk te eten in een netjes verzorgd restaurant. Leuk, hartelijk en belangstellend personeel. Mooie locatie….dus zeker een aanrader!!!!
Snackbar Heerenveen
Zaterdag 13 juli was ik in de patat zaak en bestelde 1 patat met mayo en een goulash kroket, betaald. Vervolgens duurde het ruim 30 minuten voordat mijn bestelling klaar was? Geen kip in de zaak, 4 jonge lui aanwezig. Ik heb 3x gevraagd of ze mij niet vergeten waren? Kreeg een geïrriteerd antwoord... dus mij niet meer gezien daar...
- Eten & drinken 6