Recensies over Jetties, Haarlem (Pagina 2)
Alle recensies van onze bezoekers over Jetties in Haarlem. Gegeten bij Jetties? Schrijf een recensie!
Statistieken
Hier zie je hoe de meningen over de restaurants in Haarlem verdeeld zijn.
1 | 194 |
10 | 2266 |
Was een lekker tentje
Goeie bediening,
Lekker eten,
Ging gewoon allemaal goed!!!
Open uitstraling en leuk ingericht. Aanrader!!!!- Eten & drinken 8
Heel leuk restaurantje met een leuke kaart en prima eten. Relaxte sfeer en leuk personeel. Kom er zo nu en dan. Altijd goed!
Je kan er even snel iets eten, maar ook wat langer zitten. Goed te combineren met de bios bijvoorbeeld.- Eten & drinken 8
Prima lunch en fijne bediening.
Prijs kwaliteit verhouding goed.- Eten & drinken 10
Eten top zoals altijd. Serveerster was alleen wat traag.
- Eten & drinken 8
Lekker eten, goeie menukaart, biologisch en goed betaalbaar.
- Eten & drinken 9
De reservering was niet goed doorgekomen maar er kwam een tafeltje vrij. Vriendelijke behulpzame bediening. Met de buitendeur open koude tocht. Zelf diverse keren de deur dicht gedaan. Eten was lekker.
- Eten & drinken 8
Eten was lekker en snel bij ons op tafel ondanks de drukte.
Super aardig personeel met gevoel voor gastvrijheid.
Echte aanrader.- Eten & drinken 10
Fijne plek om gezellig te lunchen en bij te praten.
Een aandachtspunt: kraanwater hoort bij jullie concept. Kan niet besteld worden, enkel gebotteld water van elders, dus transport etc. Waarom geen karafje kraanwater tegen een kleine prijs.- Eten & drinken 9
Wij hebben heerlijk gegeten. Hadden vooraf soep wat best al veel was. En daarna hoofdgerecht. Wat ik helaas niet op kon omdat de soep zo veel was. Volgende keer maar geen vooraf dan eventueel een toetje
- Eten & drinken 8
Heerlijk eten in een gezellige sfeer. Enige minpuntje is dat het vegan aanbod warme maaltijden heel minimaal is.
- Eten & drinken 7
Het eten was heerlijk. Lekkere witte wijn, en de bediening was heel goed en zeer vriendelijk.
- Eten & drinken 10
Lekker, gezond en betaalbaar gegeten bij Jetties. Deze keer genoten van de lekkere Marokkaanse groenteschotel.
- Eten & drinken 10
Heerlijke vegan curry gegeten. Helaas was er geen vegan wijn maar verse jus was ook erg lekker.
Bediening was zeer aardig en de sfeer héel prettig. En fijn dat het vlak bij het station zit.- Eten & drinken 8
Onze Vegan Junk food Burger viel onwijs tegen. Bij een burger verwacht je in ieder geval een krokant laagje aan de buitenkant. Dit leek meer op zetmeelhomp, wat je zelfs nog met een rietje zou kunnen eten. Aangegeven bij de bediening dat dit niks met een burger te maken heeft. Ze gaven aan dat ze bezig zijn met het verbeteren van het recept. Later zagen we in recensies van drie jaar geleden dat andere mensen dezelfde ervaring hebben gehad met deze 'burger'. Haal het aub van de kaart, noem het anders of pas inderdaad het recept aan, want dit kan gewoon niet. De volkoren pita waar hij op werd geserveerd was zo hard dat je het niet eens door kon snijden. Een andere vriendin had de pasta carbonara, die overigens wel prima was.
- Eten & drinken -
- Service -
Lekker en puur eten, leuke bediening en aardige prijs.
- Eten & drinken 10
We hebben heerlijk bij jullie gegeten, komen vaker bij jullie voor de Marokkaanse groenteschotel en om uitvoerig bij te praten. De sfeer is goed in jullie restaurant en ook de nieuwe inrichting is erg gezellig. Jullie service is attent en hartelijk. De prijs/kwaliteit verhouding is prima. Kortom: we komen zeker weer bij jullie terug en wensen jullie veel succes met jullie restaurant.
Vertaal van English naar Nederlands
We went to Jetties for salad, soup, pasta and some juices yesterday. It was all really good. Freshly made and tasty. Friendly staff. If we ever make it to Haarlem again, we will certainly visit that place again. Thumbs up.
- Eten & drinken 10
We wilden een uitsmijter. Helaas is dat alleen voor de lunch. Maar het was totaal geen probleem… we hebben een overheerlijke uitsmijter gegeten met op verzoek van ons de ham mee gebakken. Een aanrader om terug te komen. Erg vriendelijk personeel die steeds kwam vragen of alles naar wens was.
Joke en Hans de Vos.- Eten & drinken 9
Erg lang moeten wachten op onze bestelling (45min), maar het eten was heerlijk! Wat wij als storend hebben ervaren waren de bezorgers die af en aan kwamen en buiten steeds op hun bestelling moesten wachten, jammer!
- Eten & drinken 8
Zoals altijd: lekker eten en ontzettend gastvrij, wanneer we in de stad zijn en ergens willen eten, tja, dan graag toch weer bij Jetties.
- Eten & drinken 9
Wat een verrassing; leuk klein restaurant met heerlijk eten en ook nog eens een hele aardige bediening. Het duurde even voor we konden kiezen: alle diners op de kaart zagen er heerlijk uit.... gezond en lekker. Dus een heel fijn ijsje daarna mocht ook nog. Smullen.
Van harte aanbevolen!- Eten & drinken 9
We waren te vroeg maar zelfs de gereserveerde tijd konden we nog niet naar binnen (12 uur).
Ook niet echt vriendelijk te woord gestaan dus we zijn doorgelopen naar een ander tentje.
Heb nog wel netjes per e-mail m'n reservering afgezegd. -
Gezellig restaurant. Wij hebben beiden een burger gegeten, maar die vonden wij ondermaats. Er zat veel te veel saus op de burger en wij zijn geen fan van de rauwkost die erop zit. De friet en het ijs daarentegen waren erg goed. De milkshake helaas wat minder. Al met al 7/10 wat mij betreft.
- Eten & drinken 6
Onze reservering was niet bij Jetties doorgekomen. Gelukkig was er nog plek omdat we te vroeg waren. Ik vind het een leuk restaurant en het eten was heel lekker!!
- Eten & drinken 6
Heerlijk gegeten, de burgers zijn echt lekker! Vriendelijk personeel en gezellig plekje. Top
- Eten & drinken 9
Was gezellig en zijn tevreden, komen vast nog wel eens terug
- Eten & drinken 8
Fijne zaak om te lunchen, erg lekker eten en vriendelijke bediening. Grote porties! Enige opmerking: de plakken brood zijn zo dik, dat het wat lastig snijden en eten is.
- Eten & drinken 8
Erg gezellig en heel lekker gegeten!! Hele aardige bediening!!
- Eten & drinken 8
Vegan en glutenvrije opties (probeer de taartjes!), Heerlijke koffie en super lieve bediening! Ik ga sowieso terug.
- Eten & drinken 10
Delicious fresh food and excellent service. Clean establishment. We very highly recommend!
- Eten & drinken 10
Bij Jetties kun je heerlijk zitten met een kop zalige koffie, evt met haver-, soja- of amandelmelk. Ik wilde een lichte lunch nemen, en ik had mijn zinnen gezet op een stuk quiche. Toen kreeg ik wel een heel flink bord vol met frieten, salade en een enorm stuk zalig kazige spinaziequiche. Het was erg lekker, maar het was iets meer dan waar ik me op had ingesteld! Mijn tafelgenoten, met wie we later hadden afgesproken, hebben me geholpen bij het opeten van eea ;-)
Het is dus ook een prima afspreekplek, zo lekker dicht bij het centrum van H én bij het station, ideaal!- Eten & drinken 9
Het eten was heel erg lekker, heel divers en voor ieder wat wils, smakelijk en goed gepresenteerd. Snelle en vriendelijke bediening. Sfeer was aangenaam.
- Eten & drinken 10
Een heerlijk ontspannende omgeving zonder het restaurantgevoel, meer een huiskamergevoel.
Prima bediening.- Eten & drinken 10
Was weer als vanouds: goed eten, vriendelijke bediening én gewoon weer een glas water bij het eten.
- Eten & drinken 10
Het eten was echt heerlijk! Lekker gekruid. De sfeer minder, felle verlichting maakt het minder gezellig.
- Eten & drinken 10
Heerlijk eten en super vriendelijke bediening.
- Eten & drinken 10
Erg vriendelijke ontvangst. Heerlijke Appel/wortel/gember smoothie gedronken. Ravioli is ook aan te raden. Kortom, voor herhaling vatbaat!!!
- Eten & drinken 9
Alles is fijn bij Jetties, eten, sfeer etc. vandaar een 9!
Geen 10, 1 minpuntje voor de herrie van de drukke weg als je buiten zit maar daar kan Jetties zelf niets aan doen ;-)- Eten & drinken 9
Het was tot deze keer mijn favoriete restaurant. Eten was echt karig en vies. Taaie zoete aardappel als garnering. Zo een pittige mosterdsaus bij de zalm dat deze niet eens meer te proeven was. Warme geitenkaas gesmolten op brood terwijl ik salade besteld had. Lag wel op sla. Duidelijk nieuwe kok. Was helaas de laatste keer dat ik hierheen ben gegaan.
- Eten & drinken 2
We hebben heerlijk gegeten. Vriendelijke bediening. Fijne ongedwongen sfeer. Ook leuk met kinderen.
- Eten & drinken 9
Zelden zo héérlijk gegeten. Wat een goede keuken! Personeel ook zeer vriendelijk.
Samen met twee collega's heerlijk en gezellig geluncht bij Jetties. Ze hebben het goed voor elkaar, complimenten voor de nieuwe eigenaars.
- Eten & drinken 10
Ja, wij hebben heerlijk gegeten bij Jetties. Na afloop wierp mijn vriendin, door mij uitgenodigd, spontaan een handkusje naar de menukaart. Zegt dat niet alles?
- Eten & drinken 10
Het eten is overheerlijk, we hebben met smaak gegeten, de bediening vriendelijk en enthousiast. Ga zo door, we komen vast nog eens als we in de buurt zijn.
- Eten & drinken 10
Lekkere en betaalbare maaltijd. Ook goede vegetarische opties. Het is self-service, maar personeel is erg vriendelijk en behulpzaam.
- Eten & drinken 10
Meer kantine dan lunchroom/restaurant. Bestellen aan de bar waarbij de enige serveerster haar best deed je vooral niet op te merken. Tijdens lunchtijd drie tafels bezet en toch 50 minuten wachten op het broodje. Dat overigens smakelijk maar niet verrassend was. Teleurstellend.
- Eten & drinken 7
Lekker eten. Zeer goede prijs/kwaliteit verhouding. Hier gaan we zeker vaker naar toe. Ook heel lekker voor een kop thee/koffie met gebak.
Vertaal van English naar Nederlands
Delicious food, great service, highly recommend this place.
- Eten & drinken 10
Prima tent, leuke kaart, lekker eten en gezellig.
- Eten & drinken 8
Great food for vegetarians and super-friendly people! I come here since years and was never disapointed.
- Eten & drinken 10
Het eten was erg goed sfeer was snackbar achtig dat vonden we jammer.
- Eten & drinken 8
Heerlijk hoofdgerecht (Indiase dahl) en hele goede taartjes. Enige jammere dat ze niet aan de tafel serveren en je dus aan de balie moet bestellen. Maar verder alles goed en goede service!
- Eten & drinken 10
We hebben heerlijk geluncht en de broodjes waren echt goed gevuld. Was erg stil in de zaak qua klanten. Maar wij konden nu rustig bijpraten. Vorige week ook een keer geweest met mijn zoon. Taart gegeten en Shortbread meegenomen naar huis. Ook heerlijk!
- Eten & drinken 8
Het eten was heerlijk! Pompoen met zoete aardappels en wortel op een bedje van geurige rijst met Cocos. Een grote kom vol.
Ik miste wel een vleesvervanger.- Eten & drinken 8
Heerlijk en gezond eten.
Veel vegetarische opties.
Vriendelijke personeel.- Eten & drinken 9
Superlekker eten maar het is niet gezellig dat je alles zelf moet bestellen aan de kassa en dan ook gelijk moet betalen. Leuke keer als je iets (erbij) wilt. Maar het eten is echt fantastisch! Vooral veel verschillende vegetarische gerechten, erg goed! En de taarten/koeken als toetje bij de koffie.... Hemels! 😁
- Eten & drinken 10
De ijsvitrine maakt behoorlijk lawaai. Best vervelend als je op je gemakje van je eten geniet.
Service top! Eten heerlijk!- Eten & drinken 8
Lekker gegeten. Vriendelijke sevice.
- Eten & drinken 10
Wij hebben heerlijk gegeten jammer dat de salade geen kleine portie kent naast een ander gerecht. Het eten zag er prachtig uit een lust voor het oog, helaas waren enkele van onze borden een beetje tot erg beschadigd, zodanig dat ik bang was mij te snijden!
Dat moet je als restaurant niet willen beschadigd servies dat doet echt afbreuk aan de presentatie!- Eten & drinken 10
Wij hebben genoten van de vriendelijke bediening en de heerlijke goed verzorgde gezonde maaltijden Prijs en kwaliteit 👍
- Eten & drinken 10
The ventilation made a lot of noise.
Very friendly staff. Delicious food.- Eten & drinken 8
Het was super lekker voor een goede prijs!
- Eten & drinken 10
We hebben hier op een dinsdagavond gegeten met onze 10 maanden oude dochter. Ongedwongen sfeer, vriendelijke bediening en een kleine kaart, maar voor ieder wat wils. Wij hadden de vegan burger en spinazietaart, die waren zeker de moeite waard. We komen graag terug om de rest van de kaart te proberen.
- Eten & drinken 8
Het eten was erg lekker. Goede bediening. Wat ik niet op kon mocht in een doosje mee naar huis (taartje). Sfeer was goed.
- Eten & drinken 10
Uitgebreide vegetarische keus. Spinaziequiche gegeten. Heerlijk. Grote stukken taart, en fantastisch ijs. Aanrader voor als je lekker en snel wilt eten.
- Eten & drinken 10
Eten en drinken was daar heerlijk en de medewerkers waren daar super aardig
- Eten & drinken 10
Het was een gezellige avond met lekker eten. Wel een soort zelfbediening. Ik weet niet of dat altijd zo is of alleen in deze corona tijd.
- Eten & drinken 10
Het was erg gezellig. Leuke inrichting en heerlijk én gevarieerd eten.
- Eten & drinken 9
Heerlijk gegeten bij Jetties! En ik ben een zeur in wat ik eet (veganistisch). De rode linzensoep was heerlijk, maar veel, eigenlijk genoeg als maaltijd. De pompoen curry, met basmati was zo lekker, maar teveel. Geen probleem, Ik kreeg een bakje om het mee. Aardig personeel!
- Eten & drinken 10
Ik vond het jammer dat ik niet kon aangeven dat ik graag een tafel aan het raam wilde...
Het eten bij Jetties was heerlijk.
De ambiance is niet helemaal passend bij het eten wat aangeboden wordt. Ook vonden we de kassa medewerkster té traag.- Eten & drinken 6
Selfservice en vooraf betalen, wellicht niet iedereen zijn ding, maar wat een lekker eten! Ook de vegan-gerechten. Ik wilde niet meer stoppen met eten.
- Eten & drinken 9
Super eten, super gastvrij onthaal. Nogmaals dank, ook namens mijn broers en zussen!
- Eten & drinken 10
Heerlijk vegan gegeten. BedIening super vriendelijk. Interieur kan wat gezelliger.
- Eten & drinken 9
Zoals altijd, heerlijk eten en vriendelijk personeel.
- Eten & drinken 10
We hebben heerlyke ravioli gegeten en als dessert echt lekkere taart!
- Eten & drinken 10
We komen al jaren, altijd gewoon heerlijk eten, vriendelijke bediening.
- Eten & drinken 9
Heerlijk gegeten en twee stukken worteltaart meegenomen naar huis. Vriendelijk en gastvrije bediening en zeer bekwame mensen in de keuken, heerlijk en vooral eerlijk. Dank hiervoor.
- Eten & drinken 10
Ik heb de burger genomen. Je krijgt echt waar voor je geld. Ze hebben een speciaal menu waar alle glutenvrije gerechten opstaan. Heb ervan genoten.
- Eten & drinken 10
Heerlijk! Lekkere gerechten veel keus.
Jammer dat je aan de bar moet bestellen maar dat is nou eenmaal het concept maar het is allemaal echt lekker.
Heerlijke broodjes heerlijke sapjes en heerlijke taartjes en koeken etc.
Kom zeker terug!- Eten & drinken 10
Het eten was goed, er werd goed rekening gehouden met aanvullende dieetwensen. Het concept is zelfbediening met een ‘wekkertje’ zodat je je eten op kan halen bij de bar als het klaar is. Op zaterdag was het er gezellig druk, maar niet te druk.
- Eten & drinken 8
Heerlijk en gezellig gegeten.
Lekkere rustige muziek.
Ik vond het wel een beetje koud.- Eten & drinken 8
Het systeem van zelfbediening is niet direct duidelijk bij binnenkomst, maar de medewerker gaf ons graag een rondleiding.
Voor glutenvrije bezoekers is er meer dan genoeg keuze: zelfs een keuze uit drie verschillende taarten!
Heerlijk vers eten en een zeer ruime keuze uit biologische drankjes: wij dronken de zeer aan te bevelen rabarberdrank!
Leuk dat meerdere familieleden actief werkzaam zijn bij Jetties.
Wij komen zeker terug om de andere gerechten te proeven!- Eten & drinken 8
Allemaal tienen voor Jetties!!!
Superlekker eten met leuke bediening :)
Ik ging er alleen vanuit dat alle producten organic / biologisch zouden zijn, wat niet zo is.
Dat is het enige puntje dat ik kan maken omdat ik op zoek was naar een restaurant die biologische gerechten serveert.- Eten & drinken 9
Vanmiddag allebei een Vega hamburger besteld met frites.
Gelukkig had ik een kleine vegaburger besteld. Falaffel en dat platgeslagen als burger gepresenteerd. De frieten in een leuk mandje geserveerd, helaas met veel kleine doorbakken stukjes. Natuurlijk gereclameerd, konden nieuwe krijgen, maar nee, dank je wel.
Het was niet druk in de zaak en dat snappen we.- Eten & drinken -
Echt heerlijk gegeten!!
En aardige bediening.- Eten & drinken 10
Waarschuwing: in deze recensie wordt niet over “mooie wijn, een mooi stuk vlees” gesproken maar over “lekker” en “heerlijk”.
Bij binnenkomst stond de muziek te hard, op ons verzoek werd die zachter gezet, fijn! Vooraf garnalenkroketjes met citroenmayo, dat was een 6, de ragout van de kroketjes en het aantal garnaaltjes erin kan beter. De korst was wel krokant en bruin, precies goed gefrituurd. De pasta carbonara voor mijn partner, die van hartig houdt, was goed van smaak en samenstelling maar té zout. Mijn pasta Caprese was met een heerlijke verse tomatensaus, een aanrader. Erbij een goed gekoelde lekkere witte wijn, voor mijn partner een rode wijn die wat te lauw was, even koelen had de wijn goed gedaan. Kamertemperatuur voor rode wijn is zo rond de 18 graden. Als toetje drie (3!) soorten taart genomen: wortel- , chocofudge- en banoffeetaart. Alledrie héérlijk en een verademing vergeleken met de mierzoete, gekleurde taarten van de banketbakkers. Wat we niet op konden mocht in een bakje mee naar huis, goede service en tegen verspilling. Verder kun je volop zelf water pakken uit een kraantjeskan.
Het bedienend personeel heeft, denk ik, geen horeca-opleiding maar is vriendelijk en van goede wil. Conclusie: een sympathieke zaak met goed eten waar we zeker vaker terugkomen.- Eten & drinken 8
Voor het eerst hier gegeten ivm dinercadeau bon en het feit dat ze zich richten op verse ingrediënten en biologisch vlees. Gekozen voor de Jetties Burger met frietjes en de vega burger met wedges. Waren beide zeer tevreden en ook onwijs gevuld na het eten, dus helaas geen toetje meer op. Maar de taarten die ze hadden zagen er onwijs lekker uit! Geen zin in taart dan heb je er ook ijs ;) Nog een voordeel is dat je in ieder geval je overgebleven stukken taart mee kon nemen in een doggybag. Ik zal er nog een keer gaan eten als ik weer in Haarlem kom voor een dagje uit.
- Eten & drinken 9
Super heerlijk gegeten en wat een vriendelijk personeel. Echt een aanrader!
- Eten & drinken 10
Heerlijk eerlijk eten voor een goede prijs
- Eten & drinken 10
Reservering was niet doorgekomen maar gelukkig geen probleem. Heerlijke gezonde lunch, zelf ophalen bij de counter en opruimen wat een prima principe is.
- Eten & drinken 8
Lekker, biologisch eten voor een leuke prijs. Vegetarische, veganistische opties en tevens voor de niet vegetariërs genoeg keuze. Dat brengt elkaar samen!
- Eten & drinken 8
Heel lekker geluncht in een hele gezellige sfeer, zeer vriendelijk personeel, fijne kaart.
- Eten & drinken 10
We hadden voor de lunch gereserveerd, maar mochten ook een high tea nemen. Dit hebben we gedaan en het eten was echt verrukkelijk. De verse munt en gember thee was ook lekker. Daarvan hebben we genoten!
Alleen werd er een kinderverjaardag gehouden en dat was erg irritant. Als er een aparte ruimte was geweest dan was dat een beter idee geweest. Ook de deurdranger werkte niet goed en omdat mensen vaak niet de deur achter hun kunnen sluiten hadden wij te veel last van de tocht.
Het kan fijn en gezellig zijn met lekker en goed eten!- Eten & drinken 10
Veel keus en heerlijke hamburgers. Vriendelijk personeel ook.
- Eten & drinken 10
Opnieuw heerlijk gegeten, want… gewoon weer hetzelfde besteld!
Superlekker! Vorige keer had ik aangegeven dat de wijn zo zuinig werd ingeschonken.
Nu kregen we royale glazen! Hadden ze soms onze recensie gelezen?
Wij kijken uit naar een volgend keer! -
Ik was hier lang niet geweest, maar het was prima.
We konden rustig zitten en de lunch was erg lekker!
Ook de koffie was goed, dus kom nu vast sneller weer eens terug.- Eten & drinken 8
Gezellige informele sfeer en top eten voor een kleine prijs!
- Eten & drinken 10
Broodje carpaccio zag er indrukwekkend uit maar bestond voor 50 % uit kale sla en brokken komkommer, de kwaliteit van de carpaccio vond ik niet geweldig. Leek meer op runderrookvlees.
Salade geitenkaas smaakte goed.
Prijzen aan de hoge kant, al met als redelijk ervaren.- Eten & drinken 6
Veel keuze uit vegetarische gerechten.
De kantine formule/sfeer is erg wennen. Heb de indruk dat het personeel in die mening deelt. Meeste gerechten waren oké, andere erg sober: (pasta met veel knoflook, weinig groenten). Slechts 'keuze' uit één witte wijn, en vier soorten bier.
Evenwel geschikt voor snelle gezonde hap.- Eten & drinken 7
Heerlijk gegeten, grote porties en veel keuze voor een goede prijs.