- Julianalaan 4
Uitzonderingen
Open
- Valentijnsdag – 14 feb
Omschrijving
Pizzeria da Peppino is al meer dan 14 jaar een gevestigde naam in de plaats Gasselte. Begonnen door Guiseppe Polimeni en zijn vrouw Alida Polimeni. Ze hebben de zaak al die jaren met plezier gerund en hebben in 2017 besloten om ermee te gaan stoppen en met hun welverdiende pensioen te gaan.
Daarna heb ik (Bidjoy Ramcharan) de pizzeria overgenomen van Guiseppe en Alida. Ik heb daar een aantal jaren gewerkt en zag dat het een goed lopend restaurant was in het hartje van Gasselte. Alleen zag ik ook dat er veel meer potentie in zat. Wat meer met deze tijd meegaan is iets wat er nog veranderd kon worden. En daar ben ik als jonge ondernemer voor. Met mijn frisse kijk erop heb ik de zaak gemaakt tot wat het nu is. Een stuk moderner maar wel de echte Italiaanse sfeer.
In de loop van de jaren heb ik nog veel meer plannen om de zaak te verbeteren. Ik hoop u terug te zien in ons gezellige en sfeervolle restaurant. De gezellige gastheren en gastvrouwen staan voor u klaar om u eens goed in de watten te leggen. En onze koks zullen uw smaakpapillen positief verrassen.
Tot ziens bij pizzeria da Peppino!
Wij serveren
- Wi-Fi
Kinderen
- Vermaak
- Kinderstoel aanwezig
- Magnetron (voor kindervoeding)
Omgeving
1701899168 | 84 |
1713527886 | 85 |
1725156604 | 85 |
1736785323 | 87 |
We zijn goed verzorgd, voldoende aandacht en de pizza's waren echt lekker. Veel keuze. Zeker op de lijst voor herhaling. Bedankt voor de gastvrijheid.
- Eten & drinken 9
Wij hebben genoten van de warme en vriendelijke sfeer in het restaurant. Warmte van de inrichting en aankleding van de ruimte en vriendelijkheid en alertheid van de bediening. Het eten was voortreffelijk, met een heerlijk malse ossenhaas en een zachte zalm. Zeker is een bezoek aan Da Peppino een aanrader en voor ons was dit niet het laatste bezoek.
- Eten & drinken 10
Helaas hebben wij niet gegeten bij "da Peppino". We kwamen op 1 Januari voor een dichte deur. De reserveringstool had een fout gemaakt. Kan gebeuren! We zijn netjes gebeld door iemand ( de eigenaar?) van "da Peppino", met excuses. Dus, goed afgehandeld. Volgende keer beter.
Zaterdagavond na de kerst heel lekker gegeten. Het was niet druk zo na de kerst, maar we hebben heerlijk gegeten en de bediening was super.
Ook de rekening viel heel erg mee. Kortom: We komen nog wel eens weer.- Eten & drinken 10
Weer heerlijk gegeten bij Da Peppino.
Bediening heel vriendelijk, de carpaccio en pizza waren fantastisch!
Wij komen graag een keer weer!- Eten & drinken 9
We hebben heerlijk gegeten in een prettige sfeer. De bediening was erg goed! Zeker een aanrader!
- Eten & drinken 10
Heerlijk gegeten. Gezellige muziek erbij . Misschien iets te hard maar wel leuk.
- Eten & drinken 8
Eten was slecht, drinken, de biertap was stuk konden geen bier meer krijgen, 3 pizza's waren zo slecht dat ze na 2 halen hebben laten staan, de eigenaar wilde hier niets van weten en hebben lange discussie gehad, het was zeer slecht.
Een dikke 2 sterren.- Eten & drinken 2
Heerlijk gegeten, vriendelijk personeel, gezellige sfeer, net restaurant
- Eten & drinken 10
Weer heerlijk gegeten bij Da Peppino! Zo fijn, echt genoten!
- Eten & drinken 10
Zowel het brood met smeersels, soep en hoofdgerecht waren heerlijk. Het meisje van de bediening was erg aardig en nam de tijd om naar je te luisteren en met je te praten. En de sfeer in de zaak is ook gezellig. Een super keuze.
- Eten & drinken 9
Sfeervolle inrichting, vriendelijke bediening in nette kleding. Belangstellend en gericht op een goede “ uit-eten-ervaring” . Ruime keuze uit de kaart. Lekkere en grote pizza’s gegeten. Volgende keer bestel ik een wat kleiner formaat (bambino) zodat er nog ruimte overblijft voor het dessert.
- Eten & drinken 8
Gezellige tent en goed personeel. Eten was prima en de prijs viel mij mee.
- Eten & drinken 10
29 Oktober gegeten bij Da Peppino in Gasselte. Het restaurant zat lekker vol (dinsdagavond), met een gezellige sfeer. De bediening was vriendelijk, snel en accuraat. De porties zijn zeer royaal, zeker gezien de bescheiden prijzen. Al met al zeer de moeite waard.
- Eten & drinken 9
We hebben gisteravond heerlijk gegeten in Da Peppino. Er heerst een gezellige sfeer, de bediening is attent en het eten is er voortreffelijk.
- Eten & drinken 10
We hebben heerlijk gegeten, sfeer was gezellig en een hele goede bediening.
Komen hier zeker weer terug👍🏻👍🏻👍🏻- Eten & drinken 10
Het eten was heerlijk. Gezellige ruimte en uiterst hartelijke bediening.
- Eten & drinken 10
Gastvrij ontvangen, pizza / spaghetti smaakte erg goed, mooie ambiance. Met redelijke parkeerplaats.
- Eten & drinken 8
Lekker eten goeie bediening en een fijne sfeer, tot de volgende keer.
- Eten & drinken 10
We hebben weer heerlijk en gezellig gegeten.
Het was weer top!- Eten & drinken 10
We hebben echt een gezellige avond gehad en het eten was echt voortreffelijk. Echt een aanrader om nog zeker is meerdere keren terug te komen en dan weer te genieten van heerlijke pizza’s.
- Eten & drinken 9
Spontaan vroeg ik onze dochter fit met haar 9 maanden oude baby op bezoek of ze in had om een hapje te eten. Oké zullen pizza doen? Voor 3 gereserveerd met plek voor de wandelwagen. Toen kwam de andere dochter met haar man ook aanlopen. Dus werden er het 5. Allemaal vonden ze gekozen pizza of pasta heerlijk. Zelfs de baby. Dus….
- Eten & drinken 8
De sfeer was prima en het eten was goed, alleen 1 uur moeten wachten voor het eten geserveerd word....is veel te lang....
- Eten & drinken 9
We hebben gisteravond de vegetarische lasagne gehad en het was heerlijk.
Als "toerist" in Gasselte eens gereserveerd zonder echte verwachtingen. Wat een aangename verassing.
Super leuke tent met lekker eten.
Goede bediening en zeker veel eten voor weinig.
Absolute aanrader!!- Eten & drinken 10
Lekker gegeten daar. Leuke en vlotte bediening ook. Vandaar 💥💥💥💥💥
- Eten & drinken 10
Heerlijk gegeten! Bediening heel aardig en snel. Prima prijs-kwaliteit verhouding. Als we weer in de buurt zijn, komen we zeker terug!
- Eten & drinken 10
Prima restaurant en goede bediening. Goed eten. Wel een opmerking. Wij hebben hier deze week 2 x gegeten. Opvallend is dat alles erg hoog op smaak is. Dus, te zout. Echt zonde. De diverse smaken komen beter tot zijn recht als deze toevoeging gehalveerd wordt. Toevoegen, indien gewenst door de gast, kan immers ook aan tafel.
Andere tip: serveer de tonijnsteak voortaan op een verwarmd bord. Niets is vervelender als je een mooi stuk verse tonijn op een koud bord krijgt voorgeschoteld.- Eten & drinken 7
De bediening was vriendelijk en snel, het eten was goed warm en er was genoeg. Het nodigt uit om nog een keer terug te komen
- Eten & drinken 9
Het was in 1 woord weer geweldig en gezellig. Altijd een ongedwongen sfeer. Niet het gevoel krijgen we moeten opschieten, onze plek moet vrij voor andere gasten. Op een aangename manier langskomen om te vragen of alles naar wens is. Niet van kunnen wij u nog iets te drinken inschenken. De gangen niet direct achter elkaar als je dat niet wilt. Dat is echt klasse. Voor wat het eten betreft, uitstekend. Het is echt mijn favoriete restaurant. Vriendelijk personeel, netjes gekleed. Ga zo door!!
- Eten & drinken -
- Service -
Heerlijk gegeten en goeie prijs kwaliteit verhouding.
- Eten & drinken 8
Wederom weer heerlijk gegeten.
Super leuke meiden in de bediening
Alles weer goed geregeld- Eten & drinken 10
Heerlijk gegeten en leuke bediening.
- Eten & drinken 8
Wederom heerlijk gegeten en gedronken. De bediening is zeer vriendelijk. Tot de volgende keer.
- Eten & drinken 10
Pizza opgehaald nou complimenten heerlijk gegeten niks mis mee
- Eten & drinken -
- Sfeer -
Zeer vriendelijk personeel en het eten was verrukkelijk. Je snapt gewoon niet dat je zo’n heerlijke en goed belegde pizza voor dat bedrag kan eten. We waren met 6 personen en allemaal vinden we dat deze pizza’s zeer hoog in onze top 10 staan.
- Eten & drinken 10
Zoals altijd heerlijk gegeten, gezellige sfeer, keurige bediening en redelijke prijs!
- Eten & drinken 10
Lekker gegeten maar wel heel lang moeten wachten op ons eten.
Toetje was een kant en klaar ijstaartje. Jammer.- Eten & drinken 8
Voor het eerst bij da Peppino gegeten. En we komen terug. Het restaurant ademt de sfeer van Italië en ook het eten deed ons aan dat land denken. Het was heerlijk, de bediening attent, en de prijs viel uiteindelijk ook mee.Wat kun je nog meer wensen.
- Eten & drinken 10
Voor het eten, etc veel lof. Wij komen hier nu al meerdere vakanties. Jullie parkeerterrein blijft voor mij een crime. Kan dat niet anders? Het is en blijft een hele tour om daar zonder schade te parkeren. Dit zou opgelost moeten en kunnen worden.
- Eten & drinken 10
Het eten was super lekker zoals altijd! Drinken prima, sfeer en bediening prima.
Wat mogen wij trots zijn op zo'n prachtig pizza restaurant in het dorp Gasselte!- Eten & drinken 10
Altijd leuk om hier te eten, de pizza is lekker, bediening prima, kortom een aanrader.
- Eten & drinken 10
Gezellige sfeer, lekker eten, vriendelijke bediening. Jammer dat er geen airco in het restaurant was, het een erg warme dag 😅. Een aanrader!
- Eten & drinken 9
Mix gril was taai en werdt geserveerd op een koud bord waardoor vlees koud was. Warme groenten kon ik niet vinden tussen de champions. De prijs van 26 euro was totaal niet in verhouding met wat je kreeg. Bediening was goed.
- Eten & drinken 4
Goed belegde, smakelijke pizza’s, vriendelijke bediening en gezellig terras!
- Eten & drinken 8
Op de bestelde pizza’s 1uur gewacht, was vergeten door te geven, kan gebeuren, na servering was mij carpacio pizza vlg mij niet gaar met een wel heel slappe bodem, doorgegeven aan de keuken, viel vlg hun wel mee, toch maar even even laten doorbakken!
Ter compensatie voor de lange wachttijd een extra vertering en koffie na!
Oké vlg keer beter.- Eten & drinken 3
Wederom weer heerlijk gegeten.
Super leuke meiden in de bediening.
Goeie service en kwaliteit.- Eten & drinken 9
Was lekker wel veel voor 1persoon.
- Eten & drinken 7
We hebben genoten! Lekker buiten gezeten, binnen behoorlijk warm. Dus toen het begon te regenen hebben ze parasol open gedaan, konden we gezellig blijven zitten.
Het eten (pizza en spaghetti) was ook heerlijk…
Zekers voor herhaling vatbaar…- Eten & drinken 10
Snelle, goede bediening.
Sfeer prima.
Pizza geweldig. Smaakt heerlijk, lekker warm, goed gevuld.- Eten & drinken 10
Zijn al vaak geweest. Het eten is namelijk altijd voortreffelijk. Maar gisteravond was het voor ons voorlopig de laatste keer. De bediening was erg irritant. Stond om de haverklap aan de tafel. We hadden ons nagerecht echt net een minuut op, stond de dame alweer aan de tafel met de vraag of we de rekening aan tafel willen of bij de kassa gingen betalen. Eeeeh pardon, we hebben ons drankje nog niet eens op en willen nog graag koffie drinken. Alsof we weg moesten. Het voelde verre van gastvrij!
- Eten & drinken 10
Bediening was goed. Hadden 4 gangen menu. Zalm genomen als hoofdgerecht, saus zoutig, teveel saus naar verhouding. Twijfel of het eigen gemaakt is of… zalm had net iets langer in pan gekund (hier en daar net niet rauw). Friet voor 2 personen was te tellen, groente en salade voldoende.
Misschien was pizza betere keuze.- Eten & drinken 5
Vorig jaar in vakantie een keer weggegaan na reservering, 1,5 uur gewacht op ons eten en nog niets. (Overgens geen negatief bericht op socials achtergelaten) Dit jaar in onze vakantie een hernieuwde kans en inmiddels weer 3 keer wezen eten. De kwaliteit van de pizza is en blijft goed, ook de bediening is na volle tevredenheid.
- Eten & drinken 10
Lekker gegeten, grote porties, wij kregen het niet op. Heerlijke soep en pastagerechten. Heel vriendelijk personeel. Alleen een fles water voor 8 euro was een beetje aan de dure kant.
- Eten & drinken 8
Heerlijk gegeten en goede bediening.
- Eten & drinken 8
We waren er met 6 personen en gewoon lekker gegeten. Wel was jammer dat ze de mail niet gelezen hadden, want mij zoontje was jarig die dag. Daar hebben ze helaas niets mee gedaan. Maar voor de rest top!
- Eten & drinken 9
Heerlijk gegeten, attente bediening, prima kwaliteit prijs verhouding.
- Eten & drinken 9
Met 2 personen pizza gegeten. De pizza met shoarma was prima. Die met carpatio en rucola hadden ze kennelijk met alles erop in de oven ingeschoven met als resultaat en natte smakeloze drap. De pizzabakkers waren zeer jong en wisten kennelijk niet goed waar ze mee bezig waren. Ter compensatie kregen we een kopje koffie aangeboden maar het blijft een slechte ervaring. Nooit meer eten daar.
By far de beste pizzeria in de regio. Goede prijs. Goed en vriendelijk personeel. 1 van onze favoriete restaurants. Vorige week ook weer gegeten en het het eten was weer top.
Gr. André, Sylvia en Jayden.
- Eten & drinken 9
Heerlijk gegeten en bijzonder van smaak.
Goede sfeer en vriendelijke/attente bediening!- Eten & drinken 10
Heerlijk gegeten! Vriendelijk personeel!
Lekker eten, goede service
- Eten & drinken 9
Pizza was lekker en top bediening.
- Eten & drinken 9
Op zich prima, alleen duurde het best lang totdat de pizza’s kwamen.
Wel vriendelijke bediening- Eten & drinken 10
Lekker gegeten, leuk en net restaurant.
Vlotte bediening.- Eten & drinken 10
We hebben via de website een tafel gereserveerd. Het ontvangst was warm en vriendelijk.
We mochten zelf een tafel uitzoeken en hebben gekozen voor een tafel aan het raam.
De bediening was vriendelijk en precies goed op tijd.
Allebei hebben we gekozen voor een pastagerecht en het was heerlijk.
De porties waren precies goed en de espresso na was ook super.
Dus zeker een aanrader.
Prijs kwaliteitverhouding is goed en het personeel jong, maar zeker professioneel te noemen.
Als we weer in Gasselte zijn, komen we zeker terug.- Eten & drinken 9
Heerlijk gegeten, super lekkere pizza’s en niet te duur! Aanrader voor een gezellig avondje uit eten
- Eten & drinken 10
SUPERLEKKER gegeten!!! Het duurde wat langer voor het eten gebracht werd omdat he heel erg druk was. Maar het was het wachten waard.
- Eten & drinken 10
Met een gezelschap heerlijk gegeten en een fijne bediening. Anti pasta, broodjes met kruidenboter, en 6x een pizza, knapperige bodem, heerlijk gegeten.
- Eten & drinken 10
Het eten was super, grote porties, vers en heerlijk. Het personeel was professioneel, op 1 meisje na. Zij wist niet goed wat ze moest doen. Wist gerechten niet bij de naam en liet dat op een aparte manier blijken aan tafel ‘ hoe heet dit ding’ . Dit was jammer. Ook de wijn wist ze niet welke ze serveerde..
- Eten & drinken 8
We hebben heerlijk en gezellig gegeten. Hartelijk dank hiervoor. Zeker een aanrader.
- Eten & drinken 9
Ik ben hier met mijn man geweest afgelopen week. Zowel het eten als de bediening was zeer onder de maat. Helaas werd er ook geen oplossing aangeboden. Zeer teleurstellend!
Eten heerlijk, super pizza. Veel keuze. Heerlijk broodjes met smeersels vooraf op de kaart en lekkere huiswijn. Personeel altijd vriendelijk. En super smaakvol ingericht.
- Eten & drinken 10
Onze ontvangst was al geweldig. Daarnaast hebben we heerlijk gegeten en onze bediening was super vriendelijk het heeft ons die avond aan niet ontbroken echt een aanrader om gezellig uit eten te gaan. Zowel met je 2en of met het hele gezin /fam.
- Eten & drinken 10
Aardige en nette serveersters.
Hoofdgerechten duurde bijna een uur en de pizza's en vleesgerechten kwamen bijna 10 min na elkaar. Niet gezellig als je met z'n vieren bent. Verder lekker, al is een beetje peper en zout op het vlees geen overbodig luxe. Als je cognac pepersaus op het vlees krijgt verwacht je ook die smaak, maar dit was erg flauw. Nog 1 ding, medium is niet rauw, dat is rare. Bij ossenhaas gelukkig niet zo erg, maar die van mijn man was echt rauw (koud) van binnen. Niet willen zeuren, het was druk. Maar wel een puntje.- Eten & drinken 5
Vriendelijk ontvangen, Goeie sfeer heerlijk gegeten voor een mooie prijs en snelle bediening.
- Eten & drinken 10
We werden vriendelijk ontvangen en we hebben lekker gegeten. Qua gezelligheid kan het hier en daar wel wat beter maar over het geheel een prima gelegenheid
- Eten & drinken 8
Het was voor mij de eerste keer.
Maar hier eten en drinken is goed. Goed en leuke bediening. Top avond.
Klein dingetje. Parkeren.- Eten & drinken 8
De kaart is uitgebreid voor wat de pizza's betreft. Daarnaast is er voldoende keus uit (verse) paste en vlees gerechten. Vis is er sporadisch. Er wordt door het jonge personeel heel veel inefficient heen en weer gelopen. Dat laatste is voor verbetering vatbaar.
Atsmosfeer is prima net zoals het eten en drinken.- Eten & drinken 8
Heerlijke pizza en spaghetti, gezellige sfeer, vriendelijke ontvangst.
- Eten & drinken 9
Zoals altijd heerlijk gegeten, bediening en sfeer uitstekend.
- Eten & drinken 10
Eten en drinken allemaal perfect 👌 alleen zoals bij vele Italiaanse restaurants moet je je kleren wassen nadat je er bent geweest, het ruikt!
- Eten & drinken 8
We waren met 6 volwassenen en 3 kinderen tussen 5 en 12 jaar.
Het eten was heerlijk. De bediening heel aardig ook tegen de kids.
Het was heel gezellig en de prijs viel erg mee.
Zeker voor herhaling vatbaar.- Eten & drinken 10
Heerlijk met het gezin gegeten. Er hangt een gezellige sfeer, niet zo'n fel wit pizzeria muur maar warmte kleuren. Ondanks dat er een grote groep zat werden we met alle geduld en tijd benaderd en was er ook tijd voor een praatje aan tafel. Al met al een geslaagde en gezellige avond.
- Eten & drinken 10
Fantastisch lekker gegeten. Super leuke sfeer en ondanks de drukte neemt de gastvrouw alle tijd om een praatje te maken aan tafel. Een aanrader!
- Eten & drinken 10
Gisteren met een klein gezelschap in deze pizzeria gegeten. Het is onlangs verbouwd en het ziet er supermooi uit. De bediening mist echter de nodige aansturing. Waar één meisje ontzettend haar best deed, liet de rest het naar onze mening afweten. Het duurde lang voordat de drankjes op tafel stonden, toen we na de lekkere bruschetta's nog een drankje wilden bestellen, was er in onze hoek geen bediening te zien. Het hoofdgerecht kwam vlot door (prima) en smaakte goed, al was de saus over de pasta niet op restaurant niveau. Veel parmezaanse kaas waardoor de andere kazen niet te proeven waren.
Er werd ons gevraagd of we nog een toetje wilden. Dat wilden we wel. Er kwam echter niemand deze bestelling opnemen. Na een kwartier gewacht te hebben zijn we maar naar de kassa gelopen (waar overigens twee serveersters stonden, waarvan er eentje beter zich in het restaurant kon laten zien volgens ons). Er liet zich niemand meer van de bediening zien. Dit kan beter. Zonde, want ik gun het ze echt. Dus ze lopen toch op deze manier inkomsten mis.- Eten & drinken 7
Sfeervol restaurant.
Vriendelijke bediening en heerlijke pizza's.- Eten & drinken 9
Prettig, lekker en gezellig gegeten voor redelijke prijs
- Eten & drinken 8
Gisteravond hebben we gezellig samen gegeten, sfeervol restaurant en vriendelijke bediening, we hebben echt genoten
- Eten & drinken 9
Lekker eten! Vriendelijk personeel, broodje vooraf duurde wat langer. Daarna goed.
- Eten & drinken 9
Heerlijk eten, goede sfeer.
- Eten & drinken 9
Heerlijk gegeten! Gezellige en snelle bediening. Wij komen zeker nog een keer.
- Eten & drinken 10
Aardige bediening, er mistte echter senioriteit in bediening en keuken. Eten was matig, geen restaurant kwaliteit en niet echt Italiaans. We moesten lang wachten ondanks dat we hadden aangegeven hoe laat we weg moesten. Werd gecompenseerd met drankje, netjes!
- Eten & drinken 5
De bediening voor het drinken was goed en de sfeer was ook goed, alleen hebben wij 1 uur moeten wachten op ons eten.
- Eten & drinken 6
Heerlijk gegeten! De vislasagne was onwijs lekker en de ossenhaas was lekker mals!
- Eten & drinken 8
Eten vonden we best wel erg zout, zelfde soort saus op meerdere gerechten daar had wel wat meer variatie in kunnen zitten.
- Eten & drinken 7