Nieuwste recensies in Flevoland

1. Internationaal Lelystad

Het eten was verschrikkelijk.
    De patat was niet te eten erg hard dubbel gebakken rest stukken en daar betaal ik 15 euro voor.
    Erg jammer dit bestel er nooit meer

• Eten & drinken 1
    • Sfeer 1
    • Service 1
    • Prijs / kwaliteit 2
    1,4
  2. Ivonne Berghout

Gelukkig kwam de zon door , dan is het helemaal goed . Zeer vriendelijke bediening . Snel en goed geholpen . Lekker gegeten , mijn steak was goed bereid . We gaan snel weer

• Eten & drinken 10
    • Sfeer 10
    • Service 9
    • Prijs / kwaliteit 9
    9,5
  3. Japans Almere

Miranda Groen

Heerlijk gegeten. Vriendelijk personeel. Eén min-puntje: de kommetjes/schaaltjes worden al van de tafel af gehaald terwijl ze nog niet leeg zijn. Voor de rest: thumbs up!

• Eten & drinken 7
    • Sfeer 7
    • Service 7
    • Prijs / kwaliteit 7
    0 positieve stemmen0 negatieve stemmen
  4. Onbeschofte bediening: er lagen nog een paar - waarvan ik dacht - kaasbroodjes. De jongen keek niet op of om toen ik vroeg wat voor broodjes het waren. Hij bevestigde - met toegekeerde rug - dat het kaasbroodjes waren.
    Ook hielp ie me niet toen ik bijna over de toonbank moest tijgeren om bij de laatste broodjes te kunnen.
    Bij het eten bleek het toch een gewoon saucijzenbroodje te zijn.
    Dankjewel weer La Place, voor deze waardeloze ervaring weer. Nooit meer!

• Eten & drinken 6
    • Sfeer 1
    • Service 1
    • Prijs / kwaliteit 1
    0 positieve stemmen0 negatieve stemmen
  5. Gisteravond met z’n vieren gegeten bij Baarssen. We waren er al eerder geweest, maar de ervaring van gisteravond was triest. Mijn vrouw had schol besteld. Er werd schol geleverd, waarvan de graten al uit de schol staken voordat er gegeten was. En niet gaar.In deze periode moet de firma geen schol op het menu zetten. Waarschijnlijk is de schol nu nog te mager. Het personeel was jong en veelal vriendelijk. Echter een jongedame had duidelijk haar humeur niet. Onvriendelijk en niet beleefd. Die moet nog veel leren. Ik moest drie keer vragen of ze de tafel wilde afruimen. Uiteindelijk deed ze dat. Bij het weggaan zag ik de eigenaar. Kon hem net niet te spreken krijgen anders had ik dit persoonlijk aan Jelle verteld. Hij was met een ander in gesprek. De rekening e 170, daar klaag ik niet over. Maar voorlopig geen Baarsen meer. Het viel zwaar tegen.

Meer recensies in Flevoland