De Tijd in Eerbeek
- Eerbeek
- Nederland
- Routeomschrijving
Parkeren
Aan de straat en een ruime parkeerplaats nabij gelegen.
- Telefoon 0313-656715
vr | 12:00 - 22:00 | |
za | 12:00 - 22:00 | |
zo | 12:00 - 22:00 |
Omschrijving
Welkom bij De Tijd Eten & Drinken in Eerbeek.
U bent bij ons van harte welkom!
De Tijd Eten & Drinken ligt midden in het gezellige winkelcentrum van Eerbeek en is geopend van dinsdag tot en met zaterdag.
Neem De Tijd en kom bij ons genieten!
Marcel en Daphne Nijkamp– eigenaren
- Honden toegestaan
- Terras
Kinderen
- Kinderstoel aanwezig
- Magnetron (voor kindervoeding)
Omgeving
7 | 13 |
8 | 77 |
9 | 84 |
10 | 91 |
Hier zie je hoe de waardering van het restaurant door de tijd verloopt.
1534181317 | 100 |
1671355525 | 89 |
1674337573 | 89 |
1677319621 | 89 |
1680301669 | 89 |
Het eten was heerlijk we wonen zelf in Vlaardingen we gaan twee keer in het jaar hier eten we haden hertencarpatio en biefstuk en wild alles was naar wens en altyd vriendelijk personeel.
- Eten & drinken 9
Stonden heerlijke gerechten op de menukaart.
Sfeer en service was goed en het eten echt heerlijk. Prijs/kwaliteit ook prima!- Eten & drinken 9
Het was prima verzorgd. Dank. Goed voor een volgende gelegenheid.
Zoals elk restaurant zal ook De Tijd een tekort hebben aan personeel, maar daar was niets van te merken. Het personeel was vriendelijk en attent. Het broodplankje, de hertenmedaillons en de boerenschnitzel lieten niet lang op zich wachten. Het eten was erg lekker, maar de rode kool of bieten zijn m.i. te eenzijdig en vonden we beiden niet lekker. Meer keuzes in groenten is dan ook een pre. Wij komen zeker een keer terug.
- Eten & drinken 9
Heerlijk gegeten, gezellig met vrienden, alle tijd, geen tijdsdruk, weet u het al. Nee hoor, even borrelen vooraf kon ook! Komen zeker terug!
- Prijs / kwaliteit -
Het eten en drinken was lekker. Er zaten lekkere gedroogde tomaatjes in de sla bij de lunchgerecht. Persoonlijk vond ik de sla zelf een beetje bitter. De bediening was heel gastvrij en vriendelijk. We hebben er van genoten.
- Eten & drinken 10
Lekkere lunch. Voldoende keuze op de kaart. Gezellige entourage. Vriendelijke bediening. Prijs kwaliteit verhouding is goed.
- Eten & drinken 8
Gezellig. Aardige bediening en vlot. Franse uiensoep lijkt meer op soort uienbouillon. Patat goed. Biefstuk medium was rare.
- Eten & drinken 5
Wij waren er op dinsdagavond. Niet druk maar dat hoeft ook niet. Het eten en sfeer die je zelf maakt was goed
- Eten & drinken 10
We komen hier een paar keer per jaar zowel in de winter, gezellig in het restaurant als in de zomer op het knusse terras. De kwaliteit en service is altijd goed voor een betaalbare prijs. In de winter lekkere wildgerechten en in de zomer heerlijke salades en diverse rijkelijk belegde broodjes.
- Eten & drinken 8
Het was top de bediening was goed en het eten zeer goed.
Prijstechnisch ook goed.
Wij hebben een heerlijk avondje gehad.
Zeker aantebevelen.- Eten & drinken 10
We hebben heerlijk gegeten. De gerechten zagen er ook super mooi uit. Vriendelijke bediening. Zeker een aanrader!
Prima eten, bediening uitstekend
- Eten & drinken 8
Het eten was erg lekker en veel verse groente, het vlees was prima gebakken en de bediening was top.
- Eten & drinken 10
Lekker gegeten in een gezellige sfeer, alles goed verzorgd.
Bediening was vriendelijk en vlot.- Eten & drinken 8
Dit restaurant is een echte aanrader. Heerlijke gerechten, prima service, vriendelijk personeel en een sfeervol restaurant. Toen we voor het 2e jaar achtereen hetzelfde vakantiepark boekte, was een van de redenen dit restaurant waar we een aantal keren heerlijk hebben gegeten.
- Eten & drinken 10
Prima ontvangst en bediening door medewerkers. Eten was heerlijk en goede balans. Geen kapsones en toch kwaliteit. Team was vrolijk en behulpzaam.
- Eten & drinken 9
Wij hebben heerlijk gegeten in een sfeervol, vriendelijk De Tijd. Komen zeker terug.
- Eten & drinken 7
Heerlijk gegeten. Leuk restaurantje. Ga er zeker nog eens eten.
- Eten & drinken 10
Met vriendin hier wezen eten, in het begin dachten we poe wat is het vol en druk! We zaten ook best dichtbij de toiletruimte. Gelukkig hadden we hier weinig hinder van, echter bij een volgende keer, zullen we zeker om een ander tafeltje vragen!
Het eten was heerlijk! Enig "minpuntje" er werd ook bij het hoofdgerecht als groente, champignons geserveerd, terwijl onze vriendin had aangegeven deze niet te lusten.
De bediening was betrokken, vriendelijk en attent! We komen graag een keer terug bij jullie!
- Eten & drinken 10
Heerlijk gegeten. Leuke sfeer en vlotte bediening
Ruimtelijke indeling.
Fijne bediening.
Heerlijk gegeten.- Eten & drinken 10
Mochten we nog eens in deze streek op vakantie zijn, komen we hier zeker terug. Super vriendelijke bediening en blij dat onze hond mee mocht.
Duo van wild was heerlijk en perfect gebakken en gekruid.- Eten & drinken 8
Lekker wild gegeten.
- Eten & drinken 9
De bediening was gehaast en weinig attent. We voelden ons niet echt welkom. Daarnaast moesten we 5 kwartier wachten op ons hoofdgerecht. Voor ons zeker niet voor herhaling vatbaar, helaas.
Wij hebben gisteren met z'n zessen gegeten bij de Tijd.
Mooi restaurant met een warme inrichting.
Het eten was zeer smakelijk en alles werd aangevuld als het op was.
Lekkere wijn en een vriendelijke bediening!
Kortom, wij hebben genoten.- Eten & drinken 10
Prima plek waar ik graag nog eens naar toe ga. Leuke plek om met iemand af te spreken. Uitstekende service. Heerlijk gegeten voor een acceptabele prijs.
- Eten & drinken 9
Gezellig familie restaurant. Knus ingericht en een goede kaart.
Wat wij erg vervelend vonden is dat wij bij het hoofdgerecht, met 6 personen, maar 1 bakje friet kregen. Daar werd wel bij vertelt dat alles onbeperkt kon worden bijbesteld.
Als de extra bestelde friet dan pas komt als iedereen zijn vlees al op heeft vinden wij niet echt een service.
Dit ook reeds in het restaurant gemeld.- Eten & drinken 10
Zaterdagavond met mijn dochter bij De Tijd gegeten. De geitenkaas van de salade was niet goed van smaak zonder dat ze kon aangeven wat er aan mankeerde. Dit werd op een correcte manier door medewerkster opgepakt en zij bood aan om een ander voorgerecht te nemen. Heel professioneel en zonder poeha. We hebben een fijne en smakelijke avond gehad!
- Eten & drinken 8
Leuke locatie en sfeervol.
Lekker gegeten vriendelijke bediening.
Goede prijs verhouding.
Zeker een aanrader.- Eten & drinken 10
Leuke en gezellige sfeer. Personeel was uitermate vriendelijk. Bij een glas wijn werd er een gratis glas water bij geserveerd. Dit hebben wij niet eerder meegemaakt. De maaltijden smaakten uitstekend en werden goed op temperatuur geserveerd.
- Eten & drinken 10
Heerlijk eten in een gezellige locatie.
- Eten & drinken 10
Wat een fijn en sfeervol restaurant en wat een heerlijke gerechten! Niets is de medewerkers teveel! Voor onze 16-weken oude pup werd een prima plekje gezocht zodat wij, het hondje zelf en de gasten geen hinder van elkaar hadden.
We zijn hier al diverse keren gaan eten en blijven ook graag terugkomen!
Dit restaurant is een absolute aanrader!- Eten & drinken 10
Het was erg gezellig en het eten was ongekend lekker en goed verzorgd!
- Eten & drinken 9
Heerlijke vleesgerechten op de kaart, vooral de Rib Roast. Kleine selectie van wijnen, maar wel prima.
- Eten & drinken 9
We hebben heerlijk gegeten met een goed glas wijn. Daarbij, ook niet onbelangrijk, was de bediening accuraat en vriendelijk.
Het was weer lekker zoals altijd maar wij vonden wel dat de bediening wat te vlug wou het restaurant heet de tijd, ik heb de tijd dus neem de tijd😊
- Eten & drinken 8
Lekker eten en vriendelijke service.
- Eten & drinken 10
Heerlijk gegeten. Heel vriendelijke en vlotte bediening. Prijs/kwaliteit verhouding is naar mijn mening ook prima.
- Eten & drinken 10
We hebben heerlijk gegeten. Ook de bediening was prima.
Voor herhaling vatbaar!👍- Eten & drinken 8
Op zaterdagavond was het nog niet zo druk. Het gereserveerde tafeltje leek ons niet zo fijn. In overleg kregen we een ander tafeltje. De bestelling duurde wel wat lang. Daarna wel leuke en snelle bediening. Eten was voortreffelijk.
- Eten & drinken 7
Vriendelijk ontvangst door twee dames.
Vlotte bediening…
kort welkomst praatje zat er niet in.
Het was niet druk, want er zaten nog 2 mensen binnen en buiten.
Het eten was er vrij snel en het smaakte heerlijk! Echt super lekker.
We komen beslist nog es terug.- Eten & drinken 9
Het is daar erg gezellig, bediening vriendelijk en snel, ook als het druk is vergeten ze je niet. En het eten is niets mis mee.
- Eten & drinken 8
Heerlijk gegeten mooie ambiance leuk personeel een aanrader.
- Eten & drinken 9
Door het warme weer een tafel binnen gekozen. De ontvangst was vriendelijk en behulpzaam.
De kaartkeuze is ruim en er werd zeer goed rekening gehouden met de "allergieën" van mijn partner.
Het eten was uitstekend klaargemaakt en ook de wijn was van prima kwaliteit.
Het personeel was zeer vriendelijk en hield alles zeer goed in de gaten. Klasse! En dat in deze tijd van personeelstekort.Een echte aanrader.
- Eten & drinken 9
Gezellig restaurant. Leuke bediening. Vlees was helaas droog.
- Eten & drinken 6
Verjaardag gevierd met familie.
Iedereen heeft heerlijk gegeten, vriendelijke bediening.
Kortom een aanrader!- Eten & drinken 10
Heerlijk genieten.
Fijne bediening.
Mooie lokatie.
Gezellig personeel.
Daar moet je een keer geweest zijn.
Top.- Eten & drinken 10
Gelukkig vooraf gereserveerd zodat wij met 3 personen verzekerd waren van een plek. Lekker buiten kunnen eten. Schoonvader van 100 jaar kon weer even de Eerbeekse sfeer proeven vanaf het terras. Voorgerecht, hoofdgerecht en dessert waren allen heel smakelijk. Vriendelijke bediening. Echt een aanrader voor iedereen!
Heerlijke plek.
Vriendelijk personeel.
Heerlijk gegeten.- Eten & drinken 10
Fijne bediening. Men let goed op en komt dan ook meteen met een drinkbak voor de hond voordat we al een bestelling hebben kunnen doorgeven. De hele avond blijft men oog houden voor de gasten.
De carpaccio is prima en net even anders dan anders. Niet koud uitgeserveerd dus op smaak. Het voorgerecht met de brie is lekker al hadden we de brie warm verwacht. Dat valt een heel klein beetje tegen maar blijft toch een prima gerecht.
De rib roast is heerlijk. Perfect gebakken met mooie grillstrepen. Het vlees is niet droog doorbakken. Wel vonden we het erg hoog op smaak. Het is gepekeld maar iets minder zout hadden we nog beter gevonden.
Woonden we hier in de buurt zouden we hier zeker regelmatig terugkomen!- Eten & drinken 8
Alles was top, grote portie, gezellig terras en vriendelijke bediening en dat alles aan redelijke prijs.
- Eten & drinken 10
Nette vlotte bediening. Verzorgde maaltijden goed van smaak. Voor ons met 4 personen voldoende. Goede prijs/ kwaliteit verhouding.
- Eten & drinken 8
Alles prima. Goede bediening. Jammer bij reservering er niet staat aangegeven of je zitplaats binnen of buiten wilt hebben.
- Eten & drinken 8
Super lekker gegeten, echt een aanrader!!
- Eten & drinken 10
Zeer vriendelijk personeel. Prijs kwaliteit eten en drinken prima. Een zeer gezellig restaurant waar je buiten op het terras of binnen kunt zitten. Een restaurant waar je even makkelijk een hapje gaat eten. De menukaart is gevarieerd.
- Eten & drinken 7
Erg vriendelijk ontvangen en bediend. Mooi restaurant en een fijne sfeer.
En prima gegeten! Zeker aan te raden.
- Eten & drinken 9
Voortreffelijk gegeten met twee personen. Het was een leuke en gezellige sfeer, goed personeel en ruime porties.
- Eten & drinken 9
We hebben genoten hier. Wat was het lekker en gezellig. We begonnen met een fantastisch lekkere kreeftensoep, daarna biefstuk en vis. Het eten was echt heerlijk. De bediening was vriendelijk en ook snel. Wij waren hier voor het eerst maar zeker niet voor het laatst. Een aanrader!
- Eten & drinken 10
Eten was heerlijk bereid.
Langer gezeten dan gepland, maar was geen probleem.
Bediening vlot en vriendelijk.- Eten & drinken 10
Vriendelijke ontvangst en personeel. Heel snel en accuraat. Het eten was voortreffelijk. Iedereen had wat anders, maar werd netjes tegelijk opgediend. Niets op aan te merken.
- Eten & drinken 9
Voldoende ruimte tussen de tafels, prima bediening. Voor de prijs prima gegeten.
Minpunt: flesje fristi was niet geschud en ook over de datum (maar een weekje dus niet zo erg, maar hoort niet).- Eten & drinken 7
Heerlijk gegeten, mooi opgemaakte borden. Prima, vriendelijke en relaxte bediening.
Komen zeker nog eens terug.- Eten & drinken 8
Wij hebben uitstekend gegeten op 21/4. Snelle en vriendelijke bediening. Ik had per ongeluk een garnalenschotel besteld die me veel te pittig was. Geen probleem: binnen een mum van tijd had ik een andere (mildere). Wij vonden wel dat er ontzettend veel groente bij en op de schotels wordt geserveerd. Een beetje te veel. Verder: een pluim voor de kok en personeel.
Wij komen zeker terug. Vriendelijke groet, Irene -
Wat een super gezellig restaurant.
Bediening was top, complimenten!
Heerlijk eten, we hebben een fijne avond gehad.- Eten & drinken 10
Het personeel is vriendelijk, bediening is oké. En het eten, chappeau!
Kortom een aanrader.- Eten & drinken 8
Heerlijk gegeten. Vriendelijke bediening.
- Eten & drinken 9
Het was heerlijk, Wij hadden kangoeroe biefstuk. Wij vonden het niet lekker. Dus dat nemen wij niet meer. Voor de rest was het weer top.
- Eten & drinken 9
We hadden al eens geluncht bij jullie.
Maar diner kaart vonden we er toen heerlijk uit zien. Dus daar ook een afspraak voor gemaakt. Nu het was een warm welkom en super lekker gegeten. Bediening was ook goed. Voor herhaling vatbaar.
Ga zo door.- Eten & drinken -
Fijne ontvangst, vriendelijke bediening en heerlijk eten.
- Eten & drinken 10
Lekker eten in een gezellige entourage, prima bediening, aanbeveling!
- Eten & drinken 10
Het voorgerecht brood met smeersels was heerlijk, maar de biefstuk met truffeljus vond ik wat tegenvallen, ik vond de biefstuk te dik en daardoor niet heel mals. En de jus een beetje flauw, de sate was erg mals van mijn man en erg lekker het nagerecht de bastogne parfait was super, en het tiramisu, caramelijs was ook erg lekker.
- Eten & drinken 8
De sfeer, bediening en entourage prima!
Ten aanzien van het eten: veel te veel voor een lunch gerecht. Vind het zo zonde dat er weer veel terug gestuurd moet worden.
Wat minder mag ook wel!
Vr.gr. Ingrid Scholten- Eten & drinken 6
Op 9 maart hebben wij de verjaardag van mijn man gevierd met als sluitstuk een diner bij de Tijd. We hebben heerlijk gegeten ( biefstuk en eendenborst) . De bediening was zeer vriendelijk. We komen beslist een keer terug.
- Eten & drinken 7
Heerlijk gegeten met zijn twee, gezellige huiselijke sfeer.
Goede bediening... en prijskwaliteit verhouding.- Eten & drinken 9
Heerlijk gegeten. Top kwaliteit verse producten. Echt een avondje uit.
- Eten & drinken 10
Was prima zowel eten en drinken, bediening was goed, ook de informatie over het eten was goed.
- Eten & drinken 8
Lekker eten, prima bediening. De porties zijn royaal. We zijn heel tevreden!!
Gezellige sfeer.
Zeer vriendelijk personeel.
Echt een aanrader!
Voor de eerste keer hier gegeten, maar komen zeker terug!- Eten & drinken 10
Heerlijk gegeten. Ruime keuze. Vriendelijke bediening.
Minpuntje… aantal weken daarvoor gereserveerd. Kreeg ook bevestiging en herinnering van reservering.
Maar bij aankomst niets bekend van reservering. Gelukkig was er genoeg plaats.- Eten & drinken 10
De tijd is een sfeervol restaurant met verschillende zithoekjes, dus volop privacy.
Het eten was perfect en ook de bediening was vriendelijk. Wij raden u dit restaurant zeker aan en komen zelf ook graag weer terug.- Eten & drinken 9
We hadden hertmedaillons en eend, mooi rosé geserveerd en lekker mals. Positief dat er meerdere wijnen open staan zodat je bij het gerecht een passende wijn kunt kiezen.
- Eten & drinken 8
Heerlijk gegeten en gedronken. Gemoedelijke sfeer, uitnodigend. Prijs-kwaliteit prima in orde. Eten bijzonder goed. Minpuntje was de 'zakelijke' wijze van bediening. De bediening kan wat hartelijker. Aan het eind, na desert, lang zitten wachten tot iemand langs kwam waarbij nog een kop koffie besteld kon worden.
- Eten & drinken 9
Lekker eten en drinken in een gezellige sfeer. Bediening top. Echt een aanrader.
- Eten & drinken 10
Een goed gevarieerde kaart voor elk wat wils. Goede en nette service. Personeel is beleefd, vriendelijk en heeft een professionele uitstraling. De wijnen bij het gerecht pasten perfect. We hebben heerlijk gegeten en genoten. Zeker een aanrader en voor herhaling vatbaar.
- Eten & drinken 10
Lekker en prima gegeten, mistte wel wat warme groenten evt als bijgerecht. Maar verder was het lekker!
- Eten & drinken 8
Heerlijk eten prima bediening. Echte aanrader!
- Eten & drinken 10
Tijdens ons weekend weg hier gegeten, zaak zat vol de eerste zaterdag weer open.
Gezellige zaak.
Bediening goed, hield alles in de gaten.
Eten was goed. Mals vlees met veel smaak, duo wild, groentes waren voor partner iets te hard. Carpacio's beide hert en rund, heel goed.- Eten & drinken 8
Fijn weer terug te kunnen zijn, lekkere ongedwongen sfeer, mooie bierkeus op tap en prima eten, niet ingewikkeld wel kwaliteit en een prima portie.
- Eten & drinken 8
Heerlijk gegeten, lekker menu en goed meegedacht met aanpassingen ivm allergie. Zeer vriendelijke bediening!
Goede, gezellige bediening.- Eten & drinken 9
Vriendelijke bediening, snel geholpen en werkelijk zo heerlijk gegeten!!! We wonen in alkmaar maar als we weer in de buurt zijn komen we zeker terug!
- Eten & drinken 10
Leuke zaak, prima glutenvrij gegeten
- Eten & drinken 10
Er hangt een gezellige sfeer, leuk ingericht, super vriendelijke serveerster. Enige minpunt is de rookwalm/sterke geur die uit de open keuken komt. De afzuiging kan beter denk ik.
- Eten & drinken 8
Gezellige sfeer, leuke vlotte bediening. Heerlijk gegeten, echt een aanrader. Je krijgt waar voor je geld.
- Eten & drinken 10
Lekker gegeten in een fijne ambiance met een snelle service, goed eten en niet duur.
- Eten & drinken 9
Lekker gegeten, vriendelijke bediening. Kortom prima.
- Eten & drinken 9
Prima kwaliteit eten, fijne ambiance en uitstekende bediening