Contactgegevens
Open
- Vaderdag – 15 jun
Omschrijving
WELKOM
Restaurant ’t Oelnbret, een begrip in de omgeving door de uitstekende ambachtelijke keuken, gastvrije bediening en steeds wisselende menukaart. Kwaliteit en service, verrassende en vernieuwende aspecten staan voorop. Dit alles in een boerderij van 1835 tegenover de kerk in het centrum van Dalen. De juist uitstraling voor sfeer, warmte en gezelligheid.
Naast ons à la carte restaurant serveren wij de lunch voor zowel de zakelijke markt als particulieren en toeristen.
De keuken is van 12.00 uur tot 21.00 uur geopend, van dinsdag t/m zondag, ’s maandags gesloten.
Wij serveren
- Honden toegestaan
- Wi-Fi
Kinderen
- Kinderstoel aanwezig
- Magnetron (voor kindervoeding)
- Verschoontafel
7 | 20 |
8 | 128 |
9 | 159 |
10 | 264 |
Hier zie je hoe de waardering van het restaurant door de tijd verloopt.
1178387906 | 92 |
1714930481 | 89 |
1726594450 | 88 |
1738258419 | 88 |
1749922388 | 87 |
Gezellige ambiance, het was ook vol dat draagt ook bij aan de sfeer. Begonnen met een oester en brood. Pinot Grigio heerlijk. We kregen een mooie amuse, aspergesoep in glaasje en eigen gerookte zalm. Prima. Onze voorgerechten allemaal goed van smaak. Mooie pauzes tussendoor, niet te lang . Hoofdgerechten ook weer smakelijk, ik vond alleen het kleine schaaltje sla wat afbreuk doen, klein schaaltje grove stukken sla en grote ui ringen, dressing goed. Koffie en bonbons heerlijk.
- Eten & drinken 10
Na 7 goede ervaringen weer gereserveerd voor 4 personen om 18.30 Uur. Om 20.30 Uur moesten we weg zijn om naar de bioscoop te gaan.
Ook gereserveerd en al betaald.
Het was druk, maar niet alle tafels waren bezet.
Drankje en voorgerecht gingen niet echt snel, maar niet erg.
Om 5 over 8 gevraagd of de hoofdgerechten er aankwamen omdat we om half 9 weg moesten.
Volgens bediende is onze bestelling "naar voren gehaald" en zou er aankomen. Om 20.25 Uur was het zover.
We zijn om 20.45 Vertrokken, toen moesten we eigenlijk al in de bioscoop zitten!
3 Hoofdgerechten smaakten goed, de truffelrisotto was droog en toch niet gaar.
Voor de veganistische eter onder ons was genoeg aandacht.
Bij weggaan aangegeven dat we niet tevreden waren. "Het is inderdaad druk, jammer dat u niet tevreden bent, maar toch nog een gezellige avond"
De film was niet leuk 🤣.
Maar door het gezelschap toch een leuke avond gehad.
Wel jammer dat je door zo'n slechte/mindere ervaring niet meer enthousiast over dit restsurant bent.- Eten & drinken 5
De sfeer en uitstraling van het restaurant oogt heel luxe. De menukaart was veelbelovend maar de presentatie van het eten was ouderwets en voor de prijs ook wat karig. De kwaliteit van het eten was prima.
De bediening liet te wensen over. Er werden fouten gemaakt met de bestelling en we werden tot 2x toe "vergeten".- Eten & drinken 5
Het eten was verrukkelijk, maar je moest er steeds wel erg lang op wachten. Een uur op het voorgerecht en vervolgens nog eens drie kwartier op hoofdgerecht. Dit terwijl we al hadden aangegeven dat we nog ergens naar toe moesten en een beetje onder tijdsdruk stonden. We hebben het nagerecht maar overgeslagen.
Personeel wel heel vriendelijk.- Eten & drinken 8
We hebben het asperge menu gekozen, heerlijk. De kwaliteit is top en de porties groot genoeg. Hele prettige bediening. Onze hondjes waren ook welkom.
- Eten & drinken 10
Een mooi restaurant, helaas ervaarden wij bij het hoofdgerecht dat het vlees enorm droog was. Voor de prijs had dit beter gekund.
De dame bij ons aan de tafel was erg vriendelijk aan haar de complimenten.
- Eten & drinken 4
Heerlijke asperges gegeten, prima bediening, mooi restaurant.
- Eten & drinken 10
Het was de eerste keer dat wij bij U in restaurant waren, maar we waren alle vier enthousiast over U restaurant, en het eten was heerlijk.
Vriendelijk groet.- Eten & drinken 9
Leuke zaak, heerlijk eten! Zeer vriendelijk personeel, gevraagd om een tafel met plek voor onze honden en een fijne tafel met ruim voldoende plek gekregen. Topavond!
- Eten & drinken 10
Wederom heerlijk gegeten. In december waren we er ook al 2x geweest in ons weekje vakantie. Heerlijke gerechten en zeer vriendelijke bediening. Echt een aanrader.
- Eten & drinken 10
De afgelopen tijd niets gepost op eet.nu maar deze recensie moesten we plaatsen.
’t Oelnbret in Dalen is zo’n restaurant waarvan je achteraf denkt: waarom zijn we hier niet eerder geweest?! Wat een ongelooflijk fijne avond hebben we gehad. Vanaf het moment dat we binnenstapten voelde het goed – warm, stijlvol, ontspannen, met een interieur waar aandacht en smaak vanaf straalt.We kozen voor het verrassingsmenu en dat bleek een schot in de roos. Elke gang was een feestje: perfect op elkaar afgestemd, vol smaak en prachtig opgemaakt. Geen standaard gerechten, maar echt iets bijzonders – verfijnd, creatief en met lef. Je proeft dat er een chef in de keuken staat met passie én visie.
De bediening was vriendelijk en oprecht geïnteresseerd. Niet te formeel, maar wel professioneel en met kennis van zaken. We voelden ons echt welkom en verwend.
Dit restaurant verdient het om vol geboekt te zijn. Of je nu uit de buurt komt of een uitje hebt gepland in Drenthe: zet ’t Oelnbret op je lijstje. Je gaat hier niet alleen eten, je gaat beleven. Wij kunnen in elk geval niet wachten om terug te komen! In een woord: subliem!
- Eten & drinken 10
Wat een fantastische ervaring bij ’t Oelnbret in Dalen! We genoten van een vijf gangen diner dat werkelijk een smaaksensatie was van begin tot eind. Elke gang verraste met verfijnde smaken, creatieve combinaties en prachtige presentatie – met liefde en vakmanschap bereid.
De sfeer in het restaurant is heerlijk ongedwongen, warm en uitnodigend. Een perfecte mix van gezelligheid en stijl, met een prachtig en comfortabel interieur.
Het personeel is lief, gastvrij en bovenal kundig. Ze nemen de tijd, vertellen met plezier over de gerechten en creëren echt een fijne beleving. De chef en het keukenteam hebben ns ongelooflijk verrast en verwend met hun kookkunsten!
’t Oelnbret verdient het om vol op de kaart te staan als culinair pareltje in Drenthe. Dus: wil je écht genieten van een bijzondere avond uit, boek hier een tafeltje en laat je verwennen. Je gaat gegarandeerd met een grote glimlach naar huis!
- Eten & drinken 10
Eten was verrassend, een hele grote portie. Heel veel zalm en paling.
Mijn man had sate gerecht met nasi, maar er werd friet bij geserveerd. Bleek een foutje, tegen het einde van de maaltijd, kwam de nasi er alsnog bij.
Dat was echter wel te veel van het goede- Eten & drinken 8
7-3 Grand Tour en 28-3 hier gegeten.
Wat een ongelofelijk fijne belevenis alle twee de avonden. We voelden ons zeer welkom. Het restaurant straalt klasse uit. Er heerst een prettige sfeer, heel fijne stoelen, gezellige achtergrond muziek, het personeel heel vriendelijk en attent. Dikke 10En het eten… de foto's spreken voor zich. Nog nooit zo lekker gegeten. Een explosie van smaken (zelfs de oester ging zomaar naar binnen) dikke 10 voor de chef en zijn keukenbrigade.
Een aanwinst voor de omgeving. We komen zeker terug.
- Eten & drinken 10
Voor het eerst hier gedineerd. Het eten was meer dan goed, en prettig en redelijk vlot bediend. De locatie heeft sfeer, echter als je een tafel rechts binnen in een straat van 8 tweepersoons tafels hebt, dan krijg je niet zoveel vd sfeer mee. Komen zeker nog eens terug als we een tafel voor twee elders in de zaak mogen.
- Eten & drinken 10
We gingen voor het 5 gangen verrassingsmenu. Aanrader!
Het was allemaal heerlijk! Bediening top! Gezellige avond gehad.
Bedankt! We komen zeker weer!- Eten & drinken 10
Heel lekker, leuke bediening alleen kwam alles te snel na elkaar.
Was wederom top! Heerlijk gegeten in een prachtig restaurant.
- Eten & drinken 10
We hebben in tijden niet zo heerlijk gegeten, het verrassingsmenu was fantastisch
- Eten & drinken 9
Zoals altijd heerlijk gegeten, vriendelijke bediening.
- Eten & drinken 10
Weer heerlijk gegeten bij Oelnbret, nu een 4 gangen verrassingsmenu was heerlijk lekkere gerechten.
- Eten & drinken 9
Fijne bediening met een heerlijk hapje eten.
Heerlijk gegeten!
Alles perfect geserveerd en het personeel was heel vriendelijk. Zeker een aanrader!- Eten & drinken 10
Heerlijk eten. Aardige amuses. Jammer dat we zo lang moesten wachten op eerste drankje en later voorgerecht. Verder alles in orde.
Heerlijk geluncht.
Mooie kaart verschillende keuzes voor ieder wat wils.
Mooie ambiance vriendelijk personeel!- Eten & drinken 8
Op zondagmiddag hier genoten van een heerlijke lunch.
Sfeevolle ambiance.
Vriendelijke bediening.
Komen hier graag een keer weer.- Eten & drinken 9
We hebben gezellig en lekker geluncht. Sfeer us goed, stoelen zitten goed en de sandwich was rijkelijk belegd. Gewoon goed.
- Eten & drinken 10
Valentijnsdag en een vol restaurant, vriendelijk personeel en opvallend was dat we ongeveer al het personeel bij de tafel hebben gehad, geen vaste tafels? Eten zag er goed verzorgd uit en was redelijk smakelijk. We werden helaas vergeten waardoor we moesten vragen om het hoofdgerecht. In potentie een heel goed restaurant, maar nu hebben ze voor ons overal net de plank misgeslagen.
- Eten & drinken 7
We gaan hier graag lunchen. Fijne bediening en eten is goed. Ook de indeling binnen/buiten is gezellig zodat er altijd wel bij ieder weertype een mogelijkheid is om ergens plaats te nemen.
- Eten & drinken 10
Wat een mooi restaurant. Heerlijk eten, goede wijnen en perfecte porties.
- Eten & drinken 10
In tijden niet zo lekker gegeten! We hadden het verrassingsmenu met 5 gangen. Mooie gerechten perfect op smaak! met mooie hoeveelheden (de bijgerechten bij het hoofdgerecht was voor ons qua hoeveelheid niet nodig geweest) Maar het was Heerlijk! en natuurlijk een prachtige locatie!
Wat een prachtige zaak.
Geweldig gegeten en bekwaam personeel.
Prachtige aankleding.
Dit bedrijf gaat de nationale gidsen in.
- Eten & drinken 10
Prima ontspannen sfeer, vlotte correcte bediening en het eten meer dan prima.
Personeel attent en aankleding van het meubilair was gezellig.- Eten & drinken 9
Het eten en de bediening was geweldig! Alleen hebben we het heel de avond erg koud gehad wat het erg onaangenaam maakt (6 pers). Aangegeven bij de bediening, zij vertelde dat het ventilatiesysteem kapot was en er niets aan konden doen. Voor in het restaurant en toilet was het wel warm. Wij zaten achter in het restaurant, daar was het koud.
- Eten & drinken 8
Sfeervol restaurant. Zeer vriendelijke en keurige bediening. Mooie en zeer smakelijke gerechten (Chef’s menu). Op hoog niveau eten maar niet over de top qua prijzen en publiek. Aanrader!
- Eten & drinken 9
1. Vreemd dat je de Sauvignon Blanc niet per glas kan bestellen.
2. Jammer dat je geen uitleg krijgt wat er op dat prachtig opgemaakte bord ligt.
3. De jongeren in de bediening waren aardig, de oudere dame ook wel maar ons irriteerde het dat zij ongevraagd meende te moeten uileggen dat zij liever kogel biefstuk had en haar man een haasbiefstuk…- Eten & drinken 8
Een mooie eetzaal, als je naar buiten kijkt zie je de eekhoorns rond springen. We hebben heerlijk geluncht en een vriendelijke bediening. Succes met de keukenverbouwing!
- Eten & drinken 10
Heerlijk gegeten in een prachtig restaurant met goede service en uitleg
- Eten & drinken 9
We hebben een heerlijke gezellige avond gehad.
Fijne bediening en erg attent.
Het eten was goed in orde, complimenten aan de kok. -
Heerlijk van kerstdiner op Kerstavond genoten.
Kwalitatief hoogstaande en smaakvolle gerechten.
Met bijpassende, verrassend mooie wijnen.
En prijs-kwaliteit echt complimenten waard. Recent ook al heerlijk gegeten, te beginnen met zilte oesters. Er in houden! En dat in Zuid-Oost Drenthe. Van turf, genever, achterdocht naar durf met wijnen en culinair goed gezocht! Chapeau voor de Daler restaurants!- Eten & drinken 10
Kerstavond heerlijk met familie gegeten. Mooie sfeer, leuke en attente bediening en een heerlijk menu! Wij komen zeker weer terug.
- Eten & drinken 10
We hebben heerlijk gegeten! Lekker voorgerecht en een mooi stukje vlees. Ook het dessert was heel lekker‼️
We komen graag nog eens terug.- Eten & drinken 8
Wij hebben met z’n vieren heerlijk gegeten. Er werd goed met ons nagedacht ivm mogelijkheden qua gerechten/menu na een operatie. Daarnaast een fijne sfeer en meer dan prima bediening!
Dank voor de fijne avond.
- Eten & drinken 10
Buitengewoon smakelijk! De chef was in topvorm. Alles goed verzorgd, mooie smaken, fijne bediening. Dan mag het ook wat kosten. Komen weer graag terug.
- Eten & drinken 10
We komen hier nou voor de 3e jaar oprij! En het is hier altijd heerlijk en gezellig! Goede bediening! Een echte aanrader!
- Eten & drinken 8
In 1 woord Top! Toplocatie, topbediening. We hebben genoten van het heerlijke eten
- Eten & drinken 9
Rustige sfeer, vriendelijke bediening.
Heerlijk eten- Eten & drinken 9
Fantastisch Eten en goede bediening.
- Eten & drinken 10
Wat hebben wij heerlijk gegeten in t Oelnbret! Alles helemaal naar wens.
- Eten & drinken 9
Het eten, de aankleding en de service was fantastisch! Zeker de moeite waard om hier te gaan eten en wij komen zeker nog een keer terug.
- Eten & drinken 10
Heerlijk gegeten! Lekkere oesters als starter, keurige bediening. Goede, gevarieerde menukaart. Zeker een aanrader!
- Eten & drinken 9
Sfeervolle locatie, prettige bediening, mooie kaart en goed gegeten.
Keurige bediening,
Heerlijke lunch,
Redelijke prijs,
Kortom: prima! (als vanouds…)- Eten & drinken 10
Het was fantastisch! Van a tot z geweldig! Verrassingsmenu 4 gangen! Vooraf oesters; heul lekker zonder teveel poespas! Heel klassiek en heerlijk. De vier gangen met begeleidende wijnen waren van hoog niveau, verrassend en heerlijk! Al met al een compleet culinair feestje! Top!
- Eten & drinken 10
Erg gezellig restaurant met voortreffelijk eten, we hebben gekozen voor 4 gerechten van de kaart in plaats van het verassingsmenu. De bediening is vlot en vriendelijk. Onze enige mini kritiek is dat wat ons betreft de kok ietsie pietsie zuiniger mag omgaan met het zoutvaatje.
- Eten & drinken 8
We hadden het verrassingsmenu. Dit startte met een erg goede en lekkere amuse. Het voorgerecht was ook heel mooi opgemaakt en smaakte heerlijk. Daarna volgde een tussengerecht dat verrassend en heel lekker was. Het hoofdgerecht daarentegen was teleurstellend. Deze gang leek niet te passen bij een luxe diner qua bijgerechten en opmaak. Het dessert vonden we matig als afsluiter. Er was geen rekening gehouden met mijn verzoek om sauzen apart te houden, omdat ik alcoholvrij wil dineren.
De bediening vroeg niet of we wat te drinken wilden, terwijl onze glazen al een half uur leeg waren en we onze glazen op de rand van de tafel gezet hadden om de aandacht van de bediening te trekken. Toen ik bij het dessert vroeg om thee, werd niet gevraagd of mijn partner ook iets wilde drinken.
Tenslotte knipperde er de hele avond een grote lamp. De bediening zei dat deze kapot was. Dat kan gebeuren, maar de lamp had dan beter uit gekund.
De setting is leuk en sfeervol en de kok heeft met de voorgerechten duidelijk laten zien dat hij kan zorgen voor heerlijke gerechten. Een volgende stap wat ons betreft is om ook het hoofdgerecht meer te laten aansluiten bij deze goede ervaring. En de bediening zou echt beter mogen kijken of mensen iets te drinken willen.- Eten & drinken 6
Wauw, wat een parel van een restaurant.
Eten uitstekend, doet niet onder voor restaurants uit het hoogste segment.
Wij komen snel terug.
- Eten & drinken 10
Ontspannen sfeer, prachtige locatie en vooral heerlijk gegeten! Aanrader!
- Eten & drinken 10
Eerst een broodplankje met heerlijke kruidenboter etc. Wij hebben een Mostertsoep gegeten die smaakte zoals het hoorde. Daarna kregen we een amuse van pompoen en een van zalm allebei zeer smaakvol. De tournedo en entrecot waren heerlijk mals en smolten op je tong. De Drentse zuinigheid ( ijs met aardbeien en slagroom) waren ook erg lekker. Het personeel heel vriendelijk en behulpzaam. Kortom een heerlijke avond uit eten en zeker om als we in de buurt zijn nog eens terug te komen.
- Eten & drinken 10
Tot het hoofdgerecht vond ik alles prima(5 gangen verrassingsmenu). Ik had nog gevraagd of vegetarisch eten een probleem was.
Het hoofdgerecht van mijn tafelgenoten was goed: eendenborst, bloemkool en aardappelgratin.
Dat van mij: een dubbele portie bloemkool en aardappelgratin.
Dan neem je je vegetarische gasten toch niet serieus.- Eten & drinken 4
Heb, met mijn gezelschap, gezellig zitten lunchen in de tuin van 't Oelenbret van een fijne lunchmaaltijd en dat bij een mooie nazomerdag. Ronduit een fijne ervaring.
- Eten & drinken 8
Geweldig en gezellig gegeten afgelopen donderdag.
Top!
- Eten & drinken 10
Het is een aanrader, bedankt voor de goede service.
Geweldig!
Vorige week gegeten bij ‘t Oelnbret, wat een prachtige zaak.
Bij de amuse werden we al omver geblazen en hetgeen wat volgde was ontzettend smaakvol!
Het gerecht met krab en eendenlever was echt uit de kunst en daaraan kan je zien dat ze weten wat ze doen.
Ook was ‘t bedienend personeel heel vriendelijk en voelden we ons ook zeer op ons gemak.
Het team oogde vrij jong, dus er zit ontzettend veel potentie in dit bedrijf!
Geweldige ambiance en ook voor ‘t oog een prachtig restaurant!
Een begrip in de regio en dat staat vast.
Wij komen snel terug!
- Eten & drinken 10
Leuke ontvangst en sfeer is mooi weergegeven in restaurant.
Bediening is snel en correct.
Kaart ziet er goed uit met genoeg keuze.
De amuse is een zalm met radijs, die best lekker is en een soepje met kerrie en Japanse kruiden, deze is zo heet gekruid dat de smaak pupillen gelijk op tilt slaan en hebben deze ook niet verder genuttigd.De carpaccio met zongedroogde tomaat, best lekker echter tomaat is droog en groot.
De Dry aged runder entrecote is kwa smaak aardig echter er zatten stukjes kraakbeen in.
Het opgemaakte bord is warm echter voordat het vlees er op kwam teveel afgekoeld dat de aardappel en boontjes en spek koud zijn en het vlees medium gegaard wel goed is maar het geheel niet klopt.
De bij geserveerde versnipperde groeten in een niet vol en glad bakje (lijkt op al gebruikt) en de friet slap en te vroeg uit het vet herhaald.
In zijn geheel is het voor de eerste keer daar te eten,
Matig ontvangen en waarschijnlijk niet herhaling vatbaar.- Eten & drinken 6
Gezellig ambiance en vriendelijk personeel. Onze bestelling was zoekgeraakt, dat kan een keer gebeuren, het was wel netjes geweest een kleine compensatie aan te bieden (bv consumptie oid) ivm met een wachttijd van meer dan een uur.
- Eten & drinken 6
Heerlijk gegeten 👍
Gezellig aan een mooie grote ronde tafel !- Eten & drinken 7
Héérlijk gegeten, attent personeel, goede sfeer.
Kortom een aanrader voor een fijne gastronomische avond❣️- Eten & drinken 10
Bij aanvang prima, na eerste gang die prima en lekker was werden we beetje vergeten . Tussen voorgerecht en hoofdgerecht hebben we 1,5 uur moeten wachten. Toen ik vroeg of ze ons hadden vergeten kregen we excuus maar geen ander aanbod van een gratis drankje voor het wachten als service of dat er drankje van de rekening werd gehaald.
Hoofdgerecht vond ik persoonlijk wat minder. Smaak was prima maar vis had naar mijn inziens iets te lang op de grill gelegen.
Personeel heel vriendelijk, wel wat jong.- Eten & drinken 8
Heerlijk gegeten buiten in de knusse achtertuin. Goede service en mooi opgemaakte borden. Net even wat luxer dan een gemiddeld restaurant.
- Eten & drinken 10
Wat een fijn restaurant, de bediening is heel fijn en alert, je hoeft echt nergens op te wachten, Het eten is heerlijk, alle gerechten worden mooi opgemaakt en smaken fantastisch. De wijn was ook top. Echt een aanrader dit restaurant.
Vertaal van English naar Nederlands
My husband had the fish salad and I had the goats cheese salad. Both looked and tasted delicious - we can highly recommend this restaurant based on our personal experience.
- Eten & drinken 10
Super fijn geluncht. Heerlijk terras.
- Eten & drinken 10
Vriendelijk en zeer gastvrij personeel. Heerlijk eten en gezellige ambiance.
Gratis amuse van het huis dat ook zeer lekker was.
Wij hebben hier nu voor de 3e x gegeten en komen zeker terug, ondanks dat wij er ruim 45 minuten moeten rijden!- Eten & drinken 10
Het was druk die avond. Terras aan de straatkant was vol bezet ivm dorpsfeest. Maar de bediening op terras achter en later binnen leed daar niet onder. Kwaliteit van wat er op tafel voorgeschoteld werd was geheel naar de norm: hoog.
- Eten & drinken 8
Het eten was super lekker, bediening zeer vriendelijk. We kwamen hier voor de 2de keer deze week.
Als ik al een minpuntje mag noemen vonden we de vispalet een beetje karig,
Als toetje wilde we aardbeien maar die waren op.- Eten & drinken 9
Keuken niet in staat om enige drukte op te vangen. Een uur wachten zonder tussenbericht van de bediening is stuitend. Hier zien ze me nooit weer.
- Eten & drinken 5
Heerlijk gegeten en gedronken, aardige en capabele bediening.
Wel aan de prijzige kant.- Eten & drinken 10
De risotto was zonder smaak, maar werd keurig niet in rekening gebracht. Het trio van vis was goed maar gamba's waren op, net als de tonijn en de aardbeien.
Naast ons zat een echtpaar die elkaar niks meer te vertellen hadden en na de koffie weer aan de wijn gingen en zich in bochten wrongen om te praten met andere klanten of de bediening.- Eten & drinken 6
Het eten was heerlijk en de service was goed. We zaten in de achtertuin en was super gezellig.
- Eten & drinken 8
Prima eten en mooi terras achter!
Om toch ter lering een kleine kritische noot te geven:
Bestelling drankjes verliep af en toe wat stroefjes - mede ivm meerdere mensen die ons bedienden / drukte ivm feest dorp?
Scroppino maken bij de tafel ging bijna verkeerd - Wellicht toch in de keuken maken?
Op zich allemaal geen probleem, sfeer was prima… geen issues en we hebben een mooie avond gehad.- Eten & drinken 10
Sfeer, bediening allemaal dik in orde.
Het eten vonden we de prijs niet waard. Tom Kha Kai soep leek in de verste verte niet op een Tom Kha Kai soep, was gewoon heldere groentesoep met kip. De biefstuk was te snel/hard gebakken, buitenkant bijna zwart en de saus bij de dag vis (kabeljauw) was klonterig en smaakte nergens naar. Ook duurde het echt lang (1,5 uur) voordat we ons eten kregen.
Het was een drukke bedoening op het terras, dus begrijpelijk dat het allemaal wat langer duurt maar al bij al toch een beetje teleurstellend.- Eten & drinken 5
We hadden gasten uitgenodigd om samen bij het Oelnbret te gaan eten. Een uitstekend restaurant om met gasten naartoe te gaan. Onze waardering, een 8.
Vertaal van Deutsch naar Nederlands
Das Essen war sehr schön angerichtet, lecker und die Qualität sehr gut. Allerdings sehr wenig Beilagen.
- Eten & drinken 10
Het eten was goed en smakelijk. Maar bij de Trio van tonijn als voorgerecht was de rijst van de sushi veel te papperig. En bij de mosselen als hoofdgerecht waren er een behoorlijk aantal met kapotte schelp en mosselen die niet open waren.
- Eten & drinken 7
Heerlijk gegeten. Vistrio vooraf. Bijzonder lekkere varkenshaas met brie en (Irish) coffee na. Vriendelijke/correcte bediening. Door mijn zitplaats kwam het geluid van andere gasten wat ‘gehorig’ over. Aanrader voor heerlijk eten, bediening, sfeer en kwaliteit/prijs-verhouding.
- Eten & drinken 10
Vanmiddag heerlijk geluncht bij ‘t Oelnbret, samen met kinderen/ kleinkinderen uit Maarssen.
Mooie locatie, ongedwongen sfeer en lekker eten!Heel tevreden!
Het was een mooie avond. Buiten op het terras, met een goede klantvriendelijke bediening. De menukaart heeft een goed gevariëerd aanbod. Wij kozen voor Duo Eend en Vis Trio. Beiden goed van kwaliteit en mooi opgediend. Eén puntje van aandacht zou ik willen noemen. Gevraagd naar een alternatief voor patat was er enkel rijst, of zoals het genoemd werd nasi. Ik zou hiervan zeggen dat er meer van te maken is. Als geheel geslaagd.
- Eten & drinken 8
Sfeervol en gastvrij. Altijd kwalitatief goede ervaringen voor wat betreft het diner. De Thom Kha Kai soep wat waterig en smakeloos. De Pinza, getoast Naanbrood, bleek een groot en droog stuk pizza, met extreem weinig gegrilde groenten. De tzatziki was te zoet. Toen we dit alles meldden, kregen we koffie met thee van het huis en werden excuses aangeboden. Dat was netjes, maar liever hebben we een smakelijk gerecht op ons bord. Overigens was de kabeljauw perfect gegaard en uitstekend bereid.
- Eten & drinken 6
Heel lekker gegeten, zeer leuk zitten in de tuin. Super mooi restaurant. Vriendelijke bediening.