Lijsten
Beoordelingen
Foto's
Activiteiten
Genoeg biefstuk en ook kalfssukade maar sperzieboontjes in spek… (verwacht je niet meer in 2024) een halfgare wortel, een klein maiskolfje, veel te zoute friet, koud bord, na eerste drankje geen vraag meer…
Ik vond het geen wow ervaring.
Het Vigilante hotel, er aan vast, is 4 sterren maar dat geef ik hier niet voor.- Eten & drinken 6
De 'Altijd Goesting' saté met dikke frietes gekozen.
Ik hoefde geen salade (krijg ik toch niet op) en zoetzuur hou ik niet van.
Op de kaart stond spiezen maar het was 1 flinke en dat was, op zich, genoeg. Lekker mals ook, maar dat heb je al snel met kipdij.
Voor de € 19,00 had ik wel een huisgemaakte pindasaus verwacht in plaats van een dikke, zware, waarschijnlijk Wijko.
Friet was goed, niet te zout.
Gewoon, geen geweldige ervaring- Eten & drinken 8
Broodjes Terschelling Midsland
Ik vond de appeltaart wat tegenvallen. Misschien ook wel omdat ik een hoge punt verwachtte ipv een stukje plaat koek. Ook als er noten en cranberry’s in zitten.
- Eten & drinken 7
Het was allemaal oké maar niet super in mijn beleving.
De pannenkoek saté van mijn vrouw was lekker maar wel erg veel pindasaus.
De poffertjes van mij prima maar er was erg veel suiker op gestrooid.
Tip: een beetje pindasaus, een beetje suiker en de rest er naast in een bakje/strooibus.- Eten & drinken 7
Theo vindt Brasserie GrebbeOord leuk
Steakhouse Alblasserdam
Met een aantal vrienden gegeten. Na bestellen moesten sommigen lang wachten. Klanten die later kwamen kregen eerder. Fouten maken ze ook genoeg. Friet zonder zout...
De vloer was smerig, aankleding armoedig. Er was nog een ruimte er naast waar flink gerookt werd en die geur rook je in de zaak. Pinnen kon niet. Ik verwacht iets heel anders bij een steakhouse. Zeker niet tot ziens.- Eten & drinken 6
Theo vindt 't Raedthuys leuk
Theo vindt 1480 Foodbar leuk