Lijsten
Beoordelingen
Foto's
Tessie heeft nog geen foto toegevoegd
Activiteiten
Gezellig, veel keus en erg gastvrij. Wat leuk die knuffel pannenkoek! Personeel gaat leuk met kinderen om. Zo nu en dan zijn er speciale acties en entertainment voor de kinderen. Eten smaakt ook goed, er zijn ook andere gerechten te bestellen als je een keer geen zin in een pannenkoek hebt. Niet duur, maar betaalbaar. Sfeer: Top!
- Eten & drinken 10
Ik heb er goede ervaringen mee. De brunch is aan te raden, veel keus, warm en koud. Veel soorten broodjes en beleg. Bij het diner kan ik de panga filet aanraden. Soepen ook heerlijk. Vriendelijk personeel, goede service. Nette toiletten. Betalingen verliepen ook altijd prima.
- Eten & drinken 8
Snackbar Assendelft
Inderdaad erg professioneel, vriendelijk en lekker eten. Zeer tevreden.
- Eten & drinken 9
Ik was altijd erg te spreken over deze cafetaria, maar de laatste tijd, lijkt het net of het wat minder gaat. Eten wordt niet goed bereid en smaakt net alsof het over tijd is. Mayonaise is ook niet altijd even goed van smaak. Dit is jammer, want het ging best goed eerst. Twijfel erg over hygiëne daar. Personeel is vriendelijk en eten wordt wel snel klaargemaakt.
- Eten & drinken 6
Goede bediening. Probeer vooral het ontbijt. Veel verschillende ontbijtsoorten voor een redelijke prijs. De kaart wordt ook vaak vernieuwd. Het toilet is netjes en het restaurant is gezellig en sfeervol. Je kunt ook bonnen kopen, die je iemand cadeau kan doen.
- Eten & drinken 8