• Lid sinds 12 december 2024

2. Eetcafé Exodus

Dordrecht
Nieuwe recensie

Foto's

Sanderson heeft nog geen foto toegevoegd

Activiteiten

1. Sanderson's profielfoto
    Sanderson vindt de recensie door Sylvana de jonge voor Eetcafé Exodus leuk

Sylvana de jonge

Net pizza besteld.. verschrikkelijk!
    Slechtste pizza die mijn partner en ik ooit op hebben.

• Sfeer 1
    • Prijs / kwaliteit 3
    1,8
  2. Sanderson's profielfoto
    Sanderson vindt de recensie door ilona voor Eetcafé Exodus leuk

Pizza besteld, nu 1,5 uur later zit ik nog te wachten. Telefoon wordt niet opgenomen. Laatste keer dus.

• Eten & drinken -
    • Prijs / kwaliteit -
  3. Sanderson's profielfoto
    Sanderson vindt de recensie door Epicurist voor Eetcafé Exodus leuk

Vroeger erg tevreden totdat het na een jaar ongeveer mis ging. Volgens mij werd de zaak overgenomen. Nu jaren later eens besteld.

Lang moeten wachten en ik woon op steenworp afstand. Als het eten dan nou lekker was.
    De saus van de pita was echt zuur, tzatziki heb ik vaker gegeten maar dit was gewoon niet lekker. Zo werd de pita verpest.
    Schotel falafel was een aanfluiting omdat de falafels te lang waren gefrituurd. Verbrand. Dat eet dus ook niet lekker. De salade erbij smaakte zuur. Patat was okay.

Vervolgens de kapsalon. Ik at deze niet zelf en scheen goed te smaken.

De knoflooksaus, 3 bakjes, weggegooid. Rook ontzettend zuur en was aan het bederven.

Pizza tonijn was goed.

Als je zulk eten krijgt, dan kan je niet meer spreken van prijs/kwaliteit.
    Ik vind het verwonderlijk dat men het lef heeft bedorven en verbrand eten voor te schotelen. Dan moet je je werkelijk echt flink gaan schamen.

• Eten & drinken 2
    1,4
  4. Sanderson's profielfoto
    Sanderson vindt de recensie door Sanderson voor Eetcafé Exodus leuk

Egyptische mangosap guava sap besteld. Kreeg 2 pakken Mazaa tropical, niet om gevraagd. Toen ik belde kreeg ik het antwoord "ja maar is op", en dat de bezorger het komt ophalen. Die belt 10 keer aan de deur, zeer ongemanierd en krijg nog vervolgens te horen dat een dag moet wachten op me geld.

5. Sanderson's profielfoto
    Sanderson vindt de recensie door Dordtenaar voor Eetcafé Exodus leuk

Dordtenaar

Eten was echt bizar onsmakelijk, leek net alsof er geen moeite is gedaan om het te bereiden. Ik vraag om een pizza kip krijg ik ineens een pizza met onaangename shoarmarepen. In het algemeen gaat daar alles wat laks en gemakkelijk. Nog nooit in mijn hele leven gewalgt van een pizza. Bijzonder hoe ver je dit kan schoppen met een pizza.

• Eten & drinken 2
    • Sfeer 7
    • Service 3
    • Prijs / kwaliteit 2
    2,6
  6. Sanderson's profielfoto
    Sanderson vindt de recensie door Veldhuizen voor Eetcafé Exodus leuk

Veldhuizen

Ik heb om 2:00 besteld het is inmiddels 03:25 en ik heb nog niks ontvangen. Jullie zijn vanaf 03:00 gesloten en ook niet te bereiken via de telefoon.
    Ontzettend irritant, slechte service!!!!!

7. Sanderson's profielfoto
    Sanderson vindt de recensie door Dennis voor Eetcafé Exodus leuk

Eten was niet te vreten kapsalon was zeer slecht slap en smakeloos. Stokbrood was volgens mij al week oud zo droog kruidenboter zie foto. Kipfilet was droog en verbrand eerste x hier besteld maar gelijk ook laatste. Kortom zonde van je geld en nog steeds honger.

• Eten & drinken 4
    • Sfeer 3
    • Service 4
    • Prijs / kwaliteit 2
    3,1
  8. Sanderson's profielfoto
    Sanderson vindt de recensie door Chantal voor Eetcafé Exodus niet leuk

Heel goed en lekker. Opmerkingen worden gelezen. Spare ribs besteld deze waren super lekker gemarineerd en mals en voor een goede prijs. Prima service.

0 positieve stemmen1 negatieve stem
  9. Sanderson's profielfoto