Lijsten
Beoordelingen
Foto's
Peter Keijzer heeft nog geen foto toegevoegd
Activiteiten
Peter Keijzer vindt Peter's Bistro leuk
Beste Arno,
Vervelend om te lezen dat jullie bezoek anders verliep dan dat jullie hadden gehoopt. Onze excuses.. Wij vinden het erg belangrijk dat onze gasten kunnen genieten in ons restaurant en vinden het vervelend om te horen dat dit bij jullie niet geheel is gelukt. Wij hopen toch dat de oplossing om een deel gratis te geven iets heeft goedgemaakt en jullie ons in de toekomst nog een kans zullen geven.Peter's Bistro
Beste Floor,
Wanneer een gerecht tijdens je bezoek niet naar wens is, dan horen wij dat heel graag. Wij vinden het vervelend om te horen dat je hier niet van hebt kunnen genieten. Volgende keer horen wij het graag in het restaurant, zodat we samen tot een oplossing kunnen komen.Met vriendelijke groet,
Peter's Bistro -
Beste Wouke,
Hartelijk dank voor het achterlaten van deze recensie. Natuurlijk kunnen wat sommige gerechten betreft de smaken verschillen. We vinden het dan erg fijn om te horen dat jullie zo hebben genoten van de citroentaart en jullie hebben genoten van een gezellig diner in een fijne sfeer.Wij hopen jullie in de toekomst nog eens te mogen verwelkomen!
Met vriendelijke groet,
Peter's Bistro -
Beste Christa,
Bedankt voor de mooie complimenten over jullie bezoek. Fijn om te horen dat ons nieuwe concept zo goed bij jullie in de smaak is gevallen! Echter is de eigenaar hetzelfde, maar hebben wij ons interieur en ons concept inderdaad helemaal vernieuwd.We hopen jullie nog eens te mogen verwelkomen bij Peter's Bistro.
Team Peter's Bistro