• Lid sinds 25 oktober 2024

3. Gevolgde restaurants
Nieuwe lijst

Beoordelingen

Foto's

Murphy heeft nog geen foto toegevoegd

Activiteiten

1. Murphy 's profielfoto
    Murphy heeft gereageerd op een recensie van Eethoek De Lindeboom

Deze review is herkenbaar . De koningin hebben wij mogen ontmoeten. Naar bijna 45 minuten wachten voor een currywurst en patat kon ik mij niet meer inhouden en spraak haar aan . Ja mijn toon kon iets anders maar dit was het opstapelen van het observeren dat de ophaal service als een trein liep en dat er geen aandacht wordt besteden of mensen wat te drinken wilden.. Er wordt genegeerd. Ik werd als een klein kind op het matje geroepen met een zeer vernederend toon. Het moest mij opvalen dat het een restaurant was en dat het normaal was in een restaurant zo lang te moeten wachten legde zij uit in weer in een vernederd toon sarcastisch, Achter af had de koningin ook een attitude en wilde het vibe duidelijk over brengen als een straf . Zij heeft het over een grandioos restaurant maar het is gewoon een kleine wel smaakvol eet tent . Zo ga je niet om met gasten ! . Wij komen nooit meer terug en zeker niet vrienden en kennissen aan raden om daar te gaan eten .

2. Murphy 's profielfoto
    Murphy vindt de recensie door Janneke voor Eethoek De Lindeboom leuk

Janneke

Wij zijn nu al twee vrijdagen weggestuurd door een dame die zich de koningin van de zaak voelt omdat het bijna negen uur was en ze zouden gaan sluiten.
    Zeer vreemd dat er nu al enkele vrijdagen in de avond tot ver na sluitingstijd vrienden van de eigenaresse zitten te borrelen met veel spectakel. Zeer onprofessioneel, zeer klantonvriendelijk. Als je gezellig met vrienden wilt zitten doe het dan thuis!
    Verder meer dan een half uur moeten wachten totdat ze bestelling kwamen opnemen. Toen nog ruim een half uur voordat ze koffie kwamen brengen. Is er met de nieuwe eigenaren niet op vooruit gegaan. Wij komen hier dan ook nooit meer terug! Maar ook dat zal hun niet interesseren.

• Eten & drinken 1
    • Sfeer 2