Lijsten
Beoordelingen
Foto's
Marco de Bruijn heeft nog geen foto toegevoegd
Activiteiten
We bezochten dit Restaurant veel vaker, en we waren altijd zeer tevreden over het eten… over de bediening soms wat minder. Tweede paasdag hadden we weer vrienden uitgenodigd voor een uitgebreide lunch bij Pastis… het eten was weer prima, maar we konden elkaar niet verstaan vanwege zeer luide onaangename dreun muziek. Er was een DJ die er harde muziek verzorgde. Als we gezellig willen tafelen doen we dat liever niet in een restaurant dat meer op een discotheek lijkt… Het resultaat is een zeer slechte herinnering die ons zal weerhouden voor Pastis te kiezen.
- Eten & drinken 6
Heerlijke paaslunch op 2e paasdag. Gekozen voor de lunch omdat er muziek was. Helaas was die in het begin niet te horen omdat een gast dit niet op prijs stelde. Wat raar is omdat dit bekend was. Als je dan een andere tafel wordt aangeboden in een stilte ruimte en die niet accepteert, moet je niet gaan lopen klagen. En al helemaal geen slechte recensie schrijven over de kwaliteit van het eten. Toen dit gezelschap vertrok hebben wij en de rest van de bezoekers nog een hele gezellige middag gehad.
Aanrader dit restaurant, zeker als er een dj of zangeres de avond compleet maakt.- Eten & drinken 10
Gister tijdens de paas lunch gaan eten met onze familie! Het was geweldig, lekker eten, super leuke bediening en de sfeer was top! Wij kwamen juist voor de muziek (zie poster). Wij vonden het juist een teleurstelling dat de muziek zachter werd gezet, er zat namelijk een tafel die zei last te hebben van de muziek. De eigenaar heeft deze tafel nog aangeboden om in de serre te gaan zitten (waar geen muziek aan stond), dat hebben ze afgewezen.
Wij gaan hier zeker terug komen, voor het eten, de mensen en zeker ook de muziek!
- Eten & drinken 10
Heerlijke paasbrunch. We hadden speciaal gereserveerd voor de muziek die helaas zachter moest van een mopperende klant. Reserveren voor een brunch met muziek en dan klagen over de muziek. Gelukkig konden we na vertrek van de onterechte mopperkont toch nog genieten van de goede sfeer.
Beter niet meer komen als je niet van muziek houdt.Wij komen zeker terug.
- Eten & drinken 10
Marco de Bruijn vindt Brasserie Pastis leuk