Lijsten
Beoordelingen
Foto's
john heeft nog geen foto toegevoegd
Activiteiten
Weinig interactie en begrip vanuit de keuken en bediening.
Binnenkomst verliep moeizaam. Twee mensen uit de bediening wilde ons naar een tafel leiden, aleen de bel uit de keuken ging. Beide personen uit de bediening liepen daar naar toe en daardoor moesten wij langer wachten.
Eenmaal aan tafel heeft het 30 minuten geduurd voordat er iemand kwam om de drankjes op te nemen.
Voor mijn twee kinderen had ik gevraagd om het hoofdgerecht al met het voorgerecht te laten komen. Bij een dochter was dit vergeten. Dit had ik aangegeven bij de bediening, maar er was weinig begrip vanuit hun kant. Ook werd het hoofdgerecht voor mijn dochter door dit aan te geven niet sneller bereid.
Uiteindelijk hebben we 1.5u gewacht op ons hoofdgerecht (dus ook mijn dochter, die eigenlijk al eerder het eten zou krijgen). Toen ik dit aangaf was er wederom weinig begrip. Persoonlijk erg jammer dat een super vriendelijke jongen uit de bediening dit moet komen vertellen en uit onmacht ook verteld dat hij hier weinig aan kan doen en het graag anders zou willen hebben gezien.
Dit was voor ons een reden om met de eigenaar in gesprek te gaan. Om tegemoet te komen aan onze ontevredenheid gaf de eigenaar aan dat hij het kindergerecht van de bon zou halen. Super fijn, maar we hadden liever een excuses en wat begrip willen zien...
Tot slot zagen we op de rekening dat het kindergerecht niet van de rekening was afgehaald, wat dan wel was beloofd...Het eten was erg lekker! Daar hebben we echt van genoten.
- Eten & drinken 9
Snackbar Kaatsheuvel
Hier hebben ze echt de beste kipburgers uit de regio!
- Eten & drinken 8
Snackbar Kaatsheuvel
Lekker en vriendelijk personeel.
- Eten & drinken 9
Snackbar Kaatsheuvel
Het is er echt gezellig, leuke mensen en dus een goede sfeer. Het assortiment is best uitgebreid en dat is een groot +punt. De prijzen zijn ook erg laag en je krijgt er geweldig lekker eten voor terug. En de service is ook erg goed.
- Eten & drinken 10
Snackbar Kaatsheuvel
Friet was erg slap en koud, snacks waren ook niet te eten. Eens en nooit meer.
- Eten & drinken 2
- Sfeer -
- Service -
Snackbar Kaatsheuvel
Al 35 jaar ons cafetaria.
Enthousiaste mensen. Altijd in voor een praatje.
Hebben oprechte interesse in hun klanten.
Goeie kwaliteit voedsel en drinken.
Goud eerlijk Toppie.
De hele omgeving komt hiewr heen.
Rijdt erzelfs kilometers voor om… uit Waalwijk en Loon op Zand.
Vele vaste klanten… Chappeau voor de uitbaters. -
Heerlijk met mijn zoon hier gegeten.
Mijn zoon heeft 2x sushi genomen.
Ik had zalm en kikkerbillen, die waren heerlijk.
Ook hadden we wokgerecht, worst van de grill, spekkoek, ijs en nog meer lekkers.
Het personeel was heel vriendelijk, ik kreeg een tafel vlakbij de keukens, ik loop met een rollator.
Echt een aanrader- Eten & drinken 10
Dat ik overal het maximum aan sterren op geef is niet zomaar. We komen er al jaren en heb nog nooit een werknemer chagrijnig gezien altijd die vraag van hoe is het. De zitplaatsen zijn allemaal comfortabel<De bediening is super en het eten ook, word snel bereid! Groenten vlees vis souse soepen noem maar op! Het enigste minpuntje is dat sommige kinderen hard langs mensen rennen maar daar kan Lucky Apple niets aan doen...ligt aan de ouders maar over het geheel een dikke 10+ John van Bladel
- Eten & drinken 10