Lijsten
Beoordelingen
Foto's
J van den Hoek heeft nog geen foto toegevoegd
Activiteiten
Wat een genot, het witte goud de asperges de kwaliteit perfect. Kan gewoon niet beter.
- Eindcijfer 10
Het was weer heerlijk
- Eten & drinken 10
Ik heb eindelijk weer eens een lekker stoofpotje gegeten, met vooraf een heerlijke uiensoep.
Was weer voortreffelijk.- Eten & drinken 10
Ik dacht dat ik de eendenborst van vorige maand zat te eten want hij smaakte precies net zo lekker heerlijk.
- Eten & drinken 10
Het was weer zo als altijd verrukkelijk.
- Eten & drinken 10
De bediening is altijd vriendelijk en zijn snel, ook het eten is van een hele goede kwaliteit.
- Eten & drinken 10
Het was weer een geweldige ervaring en een heerlijke avond
- Eten & drinken 10
Dinsdag 19 april kwamen mijn vrouw en ik na een wandeling door het mooie Maassluis net na het middaguur terecht op het terras van Brasserie 2012. Na door de haastige en wat kortaf sprekende gastvrouw voorzien te zijn van een cappuccino (75% schuim) en een kopje koffie bestelde ik een "Uitsmijter Rotzooi" en mijn vrouw een broodje warm vlees.
Mijn gerecht bestond uit 3 droge witte fabrieksboterhammen met daarop 2 of 3 (was niet te zien) zeer hard gebakken eieren met daar bovenop drie ca. 10 centimeter grote soort klonten bestaande uit een mengsel van gebakken spekjes, champignons en stukjes tostiham en als topping een taai en hard stuk smaakloos gesmolten kaas. Het eveneens in de fabriek vervaardigde broodje van mijn vrouw, ook boterloos, was belegd met een goedje bestaande uit eveneens stukjes tostiham, wat champignons, uien en vooral veel, maar dan ook echt heel veel stukken paprika. GEEN VLEES DUS!!! De bijbestelde verse sinaasappelsap kwan duidelijk uit een pak. Al met al was alles niet helemaal smakeloos maar zeer ver onder de maat. Ik heb gewoon afgerekend met fooi zoals ik gewend ben, want gevoelsmatig ben ik een gesprek hierover met de "gastvrouw" (en haar man c.q. kok?) maar uit de weg gegaan, want gastvrij voelde e.e.a. niet echt aan. Nooit meer dus!!!- Eten & drinken 5
J van den Hoek vindt Brasserie 2012 niet leuk
Nous y avons passé un très bon moment.
L'endroit est chaleureux, les gens y sont très sympathique.
L'idée du menu "surprise" est vraiment géniale.Vrije vertaling door Eet.nu:
We hadden een geweldige tijd daar. De plek is warm, de mensen daar zijn erg vriendelijk.
Het idee van het “verrassingsmenu” is echt geweldig.- Eten & drinken 10
Ook de Camelot is een restaurant waar je je thuis voelt eten is goed en lekker bediening is vriendelijk, altijd een plek om terug tegaan.
J van den Hoek vindt Camelot niet leuk
Altijd gezellig wij komen er heel erg graag, en het eten is van zeer goede kwaliteit en lekker en je krijgt zeker voldoende te eten.
- Eten & drinken 10
Het was weer een culinair gebeuren heerlijk gegeten. Een aanrader voor iedereen.
- Eten & drinken 10
Eten is geweldig, de kok kookt altijd enorm goed en is een kok met vaste kwaliteit, nooit slecht altijd het zelfde perfecte eten.
- Eten & drinken 10
Na een lange tijd van corona mocht het eindelijk weer, en het was weer heerlijk
zoals voor de corona, en alles was perfect geregeld.- Eten & drinken 10
In een woord geweldig voor iedereen aan te bevelen, je zal er zeker terug gaan
- Eten & drinken 10
Gewoon in een woord geweldig, eten perfect bediening goed en de prijs.
Valt ook geweldig mee, voor herhaling op korte termijn zeker doen.- Eten & drinken 10