• Lid sinds 4 december 2024

2. 't Soerel

Epe
Nieuwe recensie

Foto's

Her heeft nog geen foto toegevoegd

Activiteiten

1. Her's profielfoto
    Her heeft een recensie geschreven voor 't Soerel
    Nederlands Epe

Op 1 december hebben we met zes personen geluncht bij 't Soerel. We begonnen met koffie en thee, maar kregen slechts één menukaart om met z'n zessen onze keuze te maken. Gedurende het bezoek ontbrak het helaas aan aandacht vanuit de bediening, zowel voor het opnemen van nieuwe drankjes als de lunch. Alles moest op eigen initiatief worden gevraagd.

Bij het bestellen van een fles wijn moeten we meer dan twintig minuten wachten, hoewel de afwezig voor de lunch uiteindelijk niet langer bleek. Na ruim een ​​uur vragen we of de lunch bijna klaar was en kregen we te horen dat het “er zo aan kwam.” Toch moeten we daarna nog eens twintig minuten wachten. Zonder bestek en bordjes werd de lunch geserveerd. In totaal verdeeld het ongeveer 1,5 uur vanaf het moment van bestellen tot het serveren van de lunch. Helaas werd daarbij een lunchplank vergeten, en deze werd pas gebracht toen de rest al klaar was met eten. Ook week de tweede plank af van de eerste, wat niet zo hoort te zijn.

Daarnaast klopten de gerechten niet volledig met de beschrijving op de kaart. Zo stond er vooral bij de burrata salade de rauwe ui niet vermeld, en was het “meergranenbrood” opvallend wit. Dit soort details zijn belangrijk om duidelijk te communiceren.

Qua service is er veel ruimte voor verbetering, vooral in het behouden van overzicht en het tijdig signaleren van problemen, als tijdig opnemen van drankjes. Zo werd vanuit de bediening niet opgemerkt dat de tijden veel te lang waren en wij nog zaten te wachten terwijl anderen al opgerekt werden of lunch ontvingen. Bij het afrekenen hebben we onze feedback gedeeld.

Voorlopig zullen we geen bezoek meer brengen aan 't Soerel.

• Eten & drinken 9
    • Sfeer 6