Lijsten
Beoordelingen
Foto's
helma hoek heeft nog geen foto toegevoegd
Activiteiten
Dat dit een heerlijke en gezellige eerste keer ervaring was!!!
Het was er al gezellig druk met een groep en grote bezette tafels.
Desondanks was de bediening vlot, aardig en content.
Het eten? Tja, wij snappen nu wel waarom je maar beter kan reserveren!
Zó lekker!!- Eten & drinken 10
Beste fam. Hazeleger,
Ik vind het heel jammer dat u zo'n negatieve recensie plaats. Maar even over de AH actie daar hebben we vorig wel aan mee gedaan en ik heb na het plaatsen van u recensie meteen gekeken of wij er per ongeluk nog tussen stonden maar ik kon hem zowel op de AH site als op onze eigen site niet terug vinden. Dan heeft u wel lekker gegeten en de bediening was erg vriendelijk en toch geeft u een onvoldoende???
U vond het restaurant gedeelte gedateerd ook dat kan ik niet plaatsen want we hebben net verbouwd en iedereen is dat heel enthousiast over. Dat het uw smaak niet is dat kan maar niet dat het gedateerd is. En als u bij binnenkomst de rooklucht uit het cafegedeelte ruikt dat kan niet want er word niet gerookt in de zaak, ja ze staan op terras in een rookhok die vlakbij de voordeur staat.
Dus ik vind het heel jammer dat u er anders over denkt.Wij hopen u evengoed nog een keer te begroeten in ons eetcafe.
Groetjes team Ken-net -
Heerlijk buiten een borrel gedaan en binnen prima gegeten.
Bedankt het team van Ken Net. -
helma hoek vindt 't Weggetje leuk
helma hoek vindt 't Ken-Net leuk
Eten bij 't Ken Net is altijd voor herhaling vatbaar.
- Eten & drinken 10
Het was geweldig, goed verzorgd, snelle bediening en lekker eten. Voor herhaling vatbaar.
- Eten & drinken 9
Hartstikke lekker gegeten om onze vakantie in te luiden. Samen met onze dochter, die lekker aan een pannenkoek zat, terwijl wij lekker aan het vlees met patatjes zaten. Genoeg entertainment voor onze dochter aanwezig, en een hele lieve mevrouw die ons bediende.
- Eten & drinken 10
Wederom weer lekker gegeten, het was lappendag maar we konden ondanks het late uur nog gewoon aanschuiven, met een miniconcert van Frank op de piano erbij, helemaal top!!!!
- Eten & drinken 10
Met een groupon bon hier heerlijk gegeten, lekkere carpaccio en garnalencocktail, de schouwtjessteak is een aanrader en ook de gegrilde zalmfilet was heel erg smaakvol. Ook de nagerechten zijn om je vingers bij af te likken. Wij komen hier zeker terug!!
- Eten & drinken 9