Lijsten
Beoordelingen
Foto's
Guido Raes heeft nog geen foto toegevoegd
Activiteiten
Dag Kees,
Fijn dat je toch nog bij ons bent geweest. En dan zijn wij natuurlijk ook nog eens heel erg blij met deze fijne complimenten over ons (h)eerlijke gerechten.
Onze chef doet zeker zijn best om van elk gerecht een feestje te maken.Komen je vrouw en jij snel weer langs?
We missen je nu al!Tot snel,
Team Eetatelier -
Dit restaurant is een pareltje, super lekker gegeten en een dikke pluim voor de mensen die er werken. De menukaart heeft voor elk wat wils. Eerlijk (biologisch) eten voor een goede prijs. Zeker in de huidige moeilijke tijd wil ik iedereen oproepen om hier wat vaker te gaan eten. Zeg het voort!
- Eten & drinken 10
Dag Bos,
Bedankt voor het achterlaten van een recensie.
We vinden het jammer dat onze gerechten niet bij jou in de smaak vielen.
We willen je wel graag op het hart drukken dat onze producten en gerechten dagvers worden bereidt en uitgeserveerd.Mogen wij vragen welke gerechten jij hebt gehad? Dan kunnen wij je feedback daarvoor doorgeven aan onze collega's in de keuken. Wij hopen je hoe dan ook in de toekomst nogmaals te ontvangen.
Groetjes,
Team Eetatelier -
Dag Margreet,
Dankjewel voor je complimenten over ons restaurant.
Goed dat je aangeeft dat onze bediening nog wat training nodig heeft.Wij weten niet of je bekend bent met ons concept, maar wij werken met veel collega's die een verstandelijke beperking hebben. Hierdoor is het niet altijd even makkelijk om hen wat te leren. Maar wij zullen dit zeker meenemen om hen nog meer gastvrij te zijn naar onze gasten.
Met vriendelijke groet,
Team Eetatelier