• Lid sinds 24 januari 2009
  • Leeftijd: 49

Samen met Tom-Eric en Jeroen eigenaar en ontwikkelaar van www.eet.nu.

Lijsten

Nieuwe recensie

Foto's

Activiteiten

1. Gerard's profielfoto
    Gerard heeft gereageerd op het topic: Zoekfoutje

Naast screenshot graag de url waar je op uitkomt na het zoeken.

2. Gerard's profielfoto
    Gerard heeft gereageerd op het topic: Nieuwe Eet.nu features

Stef, misschien niet de oplossing die je zocht, maar we hebben Twitter helemaal weggehaald. Twitter is door de jaren heen erg veranderd en uiteindelijk een product geworden waar we geen extra tijd in willen stoppen om het bij te houden.

Instagram biedt geen share-button of een sharing url zoals de andere apps aan, dus dat gaat niet.

3. Gerard's profielfoto

13 vorige recensies
    0 positieve stemmen0 negatieve stemmen
  4. Gerard's profielfoto
    Gerard heeft gereageerd op het topic: Nieuwe Eet.nu features

Goeie! We zullen het meenemen in ons volgende overleg

5. Gerard's profielfoto
    Gerard heeft gereageerd op het artikel: Wat ik na meer dan 200k recensies geleerd heb
  6. Gerard's profielfoto
    Gerard heeft gereageerd op het topic: Nieuwe Eet.nu features

Dat klinkt inderdaad nuttig! Bedankt voor de tip en hele fijne feestdagen!

7. Gerard's profielfoto
    Gerard heeft een recensie geschreven voor Lust

Echt een gezellige plek om te zitten. Prima om iemand mee naartoe te nemen. Aardige bediening, lekker eten.

• Eten & drinken 7
    • Service 7
    • Prijs / kwaliteit 7
    7,1
    0 positieve stemmen0 negatieve stemmen
  8. Gerard's profielfoto
    Gerard heeft een recensie geschreven voor De Gloepe

We wisten van Eet.nu dat het een restaurant is dat minder dan een gemiddeld restaurant scoort, maar het was in de buurt en ziet er gezellig uit van buiten.

Reserveren (via Eet.nu Butler) ging soepel en toen we aankwamen stond er buiten een tafel voor ons klaar. Helaas begon het net een beetje te regenen en ondanks dat we onder een grote parasol zaten werd gevraagd of ze binnen een tafel moesten klaar maken terwijl we onze drankjes uitzochten. Zo gezegd zo gedaan. Ook binnen is het erg gezellig aangekleed.

De Gloepe zit in een gebied met veel toerisme. Het hoeft zijn fouten niet te verbeteren om klandizie te houden. Ik had al gelezen over slechte bediening die vieze glazen op tafel zet, maar toch verbaas ik me als 1 van de wijnglazen een soort "snotje" er aan heeft hangen. Een vies glas kan gebeuren, maar als meerdere recensies hier over klagen, dan pas je je proces toch aan, want er gaat duidelijk iets niet goed?

De bewoording op het menu is wel echt goed. Ik waardeer goed gekozen woorden in zinnen als "spareribs afgelakt met ketjap". De kaart is wel erg beperkt waar mijn tafelgenoten moeite mee hadden, maar ik kies gewoon het gezondste gerecht dat ik kan vinden en bestel dat.

Hou er rekening mee dat alles erg lang duurt. Het duurt lang voor je een kaart hebt, het duurt lang voordat je je drankjes kunt bestellen, het duurt lang voordat die er zijn. We waren toch ruim een dik uur verder voordat het eten in zicht kwam.

De vegetarische maaltijd was inspiratieloos, smaakloos en veel te weinig. Je krijgt op de tafel gratis gekookte aardappelen zodat ze hier me weg kunnen komen. Gekookte aardappelen zijn zo'n beetje de meest vullende en goedkope calorieen die bestaan. Dus chapeau aan de eigenaar voor deze vondst, maar het levert je wel een onvoldoende op de prijs/kwaliteit EN eten/drinken score. Ook het water dat ons werd aangeboden als "koud" was slechts een paar graden koeler dan het lauwe water.

Eten/drinken krijgt wel nog een extra punt omdat de thee uit een plastic theezakje die fijn microplastics in mijn water loslaat geserveerd werd in een erg leuk theesetje.

Het mag dan lang duren om bediening te krijgen als je die zoekt, als je eenmaal aan het eten bent wordt je toch zeker 5 keer gevraagd of je niet nog wat erbij wilt drinken. Het voelt alsof de bediening op commissie werkt zo graag willen ze je iets extra's verkopen.

Al met al is het restaurant een mooi voorbeeld van goed ondernemen. Zorg voor zo laag mogelijke kosten, lever het absolute minimum en vraag hier een flink bedrag voor. Als gast is het een restaurant waar je liever nooit meer komt.

• Eten & drinken 5
    • Service 2
    • Prijs / kwaliteit 4
    4,6
  9. Gerard's profielfoto
    Gerard heeft gereageerd op het artikel: Lees hier alles over pannenkoeken!
  10. Gerard's profielfoto
    Gerard heeft gereageerd op het topic: Duimpjes weging/regels/etc...

Over duimpjes hoeven ze niks te besluiten, want dat concept kennen ze niet eens.

Ze staan geen enkele recensie meer toe bij dit restaurant. Ook niet van mensen die niks van situatie weten en daar gewoon hebben gereserveerd en gegeten. Onschuldige bijstanders zeg maar. Die wil ik niet de dupe laten zijn van een veel te zware maatregel enkel omdat het anders teveel werk zou zijn om spam tegen te houden.

11. Gerard's profielfoto
    Gerard heeft gereageerd op het topic: Duimpjes weging/regels/etc...

De onderlinge weging is niet aangepast of zo. Een recensie weegt 5 keer zo zwaar als een duimpje. Het is wel zo dat hoe meer recente beoordelingen een restaurant heeft, hoe minder een nieuwe beoordeling effect zal hebben op het eindcijfer.

12. Gerard's profielfoto
    Gerard heeft gereageerd op het artikel: Vacature Web Content Manager bij Eet.nu
  13. Gerard's profielfoto
    Gerard heeft gereageerd op het artikel: Vacature Web Content Manager bij Eet.nu
  14. Gerard's profielfoto
    Gerard heeft gereageerd op het artikel: De Eet.nu Top 100
  15. Gerard's profielfoto
    Gerard heeft gereageerd op het topic: Kan niet meer posten?

Het is een lastig probleem helaas...

16. Gerard's profielfoto
    Gerard heeft gereageerd op het topic: Updates over eetgelegenheden

Ik snap niet wat je doet. Ik zie ze gewoon in de resultaten staan:

Ik vermoed dat je per ongeluk nog een filter aan hebt staan. Dat zou je dan in je url moeten kunnen zien.

17. Gerard's profielfoto
    Gerard heeft gereageerd op het topic: Updates over eetgelegenheden

Leuk je hier te zien Etienne!

18. Gerard's profielfoto
    Gerard heeft een recensie geschreven voor Guava
    Lunchroom Sittard

Gerard

3371 punten

Echt een leuk plekje voor ontbijt of lunch met vriendelijke bediening.

Ze doen erg hun best, maar moesten helaas wel een aantal keer terug komen om te vragen wat er ook alweer besteld was, kwamen met gerechten van een andere tafel bij ons, sommige gerechten ontbraken of waren anders dan besteld.

Een boel interessante en originele opties op de kaart en ik zal er zeker nog een paar moeten proberen. Ik heb ondertussen wel geleerd dat een smoothiebowl in ieder geval geen lunch is. Het is meer een ijs-desert en dat viel dus helaas wat tegen.

Over ijs gesproken. IJs met een hoofdletter heeft een grote I en J..

• Eten & drinken 7
    • Service 6
    • Prijs / kwaliteit 5
    6,2
  19. Gerard's profielfoto
    Gerard vindt de recensie door Christophorus voor i76 leuk
    Huiskamerrestaurant Sittard

Dit is een voorbeeld recensie van een recensie die als voorbeeld dient. Op de foto staat een mannelijke merel die pindakaas verslaafd is.

• Eten & drinken 10
    • Sfeer 10
    • Service 2
    • Prijs / kwaliteit 9
    8,8
    De nieuwste recensie
  20. Gerard's profielfoto
    Gerard vindt de recensie door S. Nek voor Doner to Go leuk

Deze vestiging is er niet meer.
    Dürüm-standigheden zijn ze hier gesloten.

21. Gerard's profielfoto
    Gerard heeft een recensie geschreven voor Domino's

Normaal is de prijs kwaliteit verhouding nogal scheef. Je betaald flink voor een pizza. Gelukkig weten ze dit bij Domino's ook en zijn er vaak allerlei kortingsacties.

2.99 voor een medium pizza. Daar wilde we het nog wel een keer proberen. Helaas.

Mijn kinderen hebben me gevraagd om geen Domino's meer te halen. Zelfs niet voor 2.99 per pizza. De pizza's waren net te kort gebakken en dus zacht en deeg-ig van binnen. De brede korsten zonder topping waren smaakloos. Het geheel was veel te zout zei mijn dochter en dat is die dochter die zonder te proeven flink met het zoutvaatje begint te strooien.

De pizza's roken bij elke hap naar het karton waar ze in vervoerd waren.

Sorry Domino's, we zullen elkaar niet meer zien.

• Eten & drinken 3
    • Sfeer 6
    • Service 8
    • Prijs / kwaliteit 2
    3,4
  22. Gerard's profielfoto
    Gerard vindt de recensie door Eric voor Coffee Corazon leuk

Van koffie hebben ze duidelijk geen verstand. Een espresso hoort niet zuur te zijn. Dan heb je veel te weinig koffie gebruikt en laat je hem te veel snel doorlopen. Een andere mogelijkheid is dat er gewoon hele goedkope troep gebruikt wordt.

De broodjes zijn best aardig van smaak, maar de prijzen zijn idioot hoog voor wat je krijgt. De (soms Engelstalige) bediening is misschien hip, maar vooral ook irritant. Het komt een beetje gemaakt vriendelijk over zoals je dat ook in de VS hebt.

• Eten & drinken 3
    • Sfeer 3
    • Service 1
    • Prijs / kwaliteit 1
  23. Gerard's profielfoto
    Gerard heeft gereageerd op het topic: AI in recensies

haha, yup, het moest er van komen

24. Gerard's profielfoto
    Gerard heeft gereageerd op het topic: Kan niet meer posten?

Arnaud, ik ben het niet vergeten hoor. Staat op mijn lijst, elke dag staart het me aan, maar ik heb nog niet kunnen verzinnen waar het aan ligt.

25. Gerard's profielfoto
    Gerard heeft gereageerd op een recensie van i76

Beste chatbot Chris. Wat fijn dat je bij ons hebt genoten. Weet dat we altijd een plekje voor je vrijhouden en dat je altijd welkom bent.

26. Gerard's profielfoto
    Gerard heeft gereageerd op het topic: Nieuwe Eet.nu features

Ik zag dat er een gesloten restaurant in zat. Dat moet ik nog aanpassen.
    Ook staat een een 9.1 tussen 2 restaurants met een 9.2's wat niet zou moeten kunnen. Dus nog een paar kleine kinderziektes.

Ik zie dat er restaurants zijn die bijna 30 plekken zijn verschoven. Eigenlijk zijn dat te grote springen. Daar zullen we nog even over na moeten denken of we daar iets mee kunnen.

27. Gerard's profielfoto
    Gerard heeft gereageerd op een recensie van Bierbrouwerij Oijen

Heel vervelend als dit soort dingen stroef verlopen.

Ik heb ons gesprek met de Bierbrouwerij teruggeluisterd. Het was de Bierbrouwerij inderdaad niet duidelijk dat de reservering via Eet.nu is gemaakt, dus wellicht moeten we dat nog vaker herhalen in het gesprek.

De reservering is wel aangenomen en bevestigd door het restaurant. Verdere details hierover heb ik ook per email naar je gestuurd.

28. Gerard's profielfoto
    Gerard heeft gereageerd op het topic: Nieuwe Eet.nu features

Kijk eens aan. De eerste Eet.nu top-100!

We doen even een soft-launch voor nu. Er staan echt wel leuke restaurants in die mij nog niet eerder waren opgevallen.

29. Gerard's profielfoto
    Gerard heeft gereageerd op het topic: Kan niet meer posten?

Ik heb het ein-de-lijk lokaal kunnen herproduceren en dus kunnen zien wat er mis gaat en zojuist een fix live gezet.

30. Gerard's profielfoto
    Gerard heeft gereageerd op het topic: Nieuwe Eet.nu features

Eerst maar eens de lijst in de site gebouwd krijgen. Ik zet dat op mijn lijst met dingen te doen. Als ik er mee bezig ben verzin ik misschien nog iets.

Meer updates