Nieuwe recensie
  1. Pannenkoekenhuis Zeewolde

Vorig jaar geweest en dik tevreden met alles. Gisteren een tussenstop hier gemaakt. Moest ik entree betalen. Niet blij hiermee, maar wilde mijn zoontje niet teleurstellen dus maar betaald. Kregen een tafel. Dat ging goed. Eten besteld. Pannenkoeken kwamen, geen bestek. Maar serveerster al weg. Uiteindelijk iemand kunnen vragen. Het zou geregeld worden. Niet gebeurd. Mijn zoontje kwam en is uiteindelijk maar zelf gaan halen.

Bij zijn pannenkoek zou een muntje zitten, dus ook niet.

Pannenkoek gevraagd zonder champignons dit was geen probleem. Nou ja schijnbaar wel want pannenkoek zat vol champignons. Die maar mooi laten liggen.

Toetje en drinken besteld. Toetje kwam, drinken niet. Pas na 20 min kwam het drinken. Tja toen wilden wij net verder. Ik kreeg een sorry.

Toen betalen. Tja na 3 x vragen en maar denken nu ga ik. Kwam er eindelijk iemand.

Mijn zoontje heeft er nog wat gespeeld en heeft genoten. Maar van het Halloween gebeuren hebben we niks mee gekregen. Zonde van de entree van 20€ 🤷🏻‍♀️

Het bezoek deze keer viel dan ook tegen wat bediening en eten betreft.

En geef de bezoekers een keuze. Entree betalen voor de extra activiteit, of alleen spelen en eten. Zonder de extra activiteit.

• Eten & drinken 6
    • Sfeer 7