Lijsten
Beoordelingen
Foto's
Enes heeft nog geen foto toegevoegd
Activiteiten
Beste Anoniem,
Bedankt voor je bezoek en je feedback. We vinden het jammer om te horen dat je ervaring niet volledig aan je verwachtingen voldeed.
Bij The Boathouse werken we met hoogwaardige producten, en onze prijzen zijn gebaseerd op de kwaliteit en kosten van ingrediënten. Zoals je waarschijnlijk weet, zijn de prijzen in de horeca de afgelopen tijd flink gestegen, en wij proberen een eerlijke balans te vinden tussen kwaliteit en prijs.
Wat betreft de bavette: dit is een stuk vlees dat van nature een stevige structuur heeft en vol van smaak is. Wij serveren al onze vleesgerechten standaard medium om de beste smaak en malsheid te behouden. Het ontbreken van de eieren heeft hier geen invloed op gehad. Als je vond dat het vlees te droog was, hadden we dat graag meteen gehoord, zodat we het direct voor je konden oplossen.
Daarnaast vinden we het jammer dat je anoniem een recensie achterlaat. Hierdoor hebben we geen mogelijkheid om contact met je op te nemen en samen naar een oplossing te zoeken. We waarderen het enorm als gasten hun feedback ter plekke delen, zodat we er direct iets mee kunnen doen.
Hopelijk mogen we je in de toekomst nog eens verwelkomen, of dat nu op ons terras is of voor een diner waarbij we je graag laten zien waar The Boathouse voor staat.
Met vriendelijke groet,
Enes Gulen