Lijsten
Beoordelingen
Foto's
Activiteiten
Zoals altijd weer super voor elkaar. Kan het iedereen aanraden.
- Eten & drinken 10
We hebben heerlijk gegeten en genoten van de cabertnet sauvignon. De ossenhaas was super mals en goed gegrild en geserveerd met (onder andere) een verrassend lekkere salade van rode kool. Aanrader! Voorgerecht en nagerecht net zo fantastisch.
- Eten & drinken 10
Zaterdag 5 febr met vrienden gegeten.
Vriendelijk ontvangen door bediening. Goede service.
Heerlijke stoelen om op te zitten.
Kregen luchtig stokbrood met lekkere kruiden boter.
Voorgerecht, carpaccio, pasteitjes gevuld met rundergehakt, mosselen. Prachtig opgediend, zag er smakelijk uit wij vonden alles heerlijk.
Hoofdgerecht: spareribs hot, spareribs zoet, ossenhaas medium, lamskoteletjes. Mooi gepresenteerd. En een beste hoeveelheid. Het vlees viel gewoon van de botten bij de spareribs, Ossenhaas was zeer goed medium. De lamskoteletjes waren zeer goed bereid. De rodekool salade daar willen we zeker het recept van. Een heerlijke smaak.
Gepofte aardappelen en frieten smaakte ook zeer goed.
Dessert voor 2 ook prachtig geserveerd. Alles zag er zeer smakelijk uit. De bediening echt geweldig en de complimenten aan de koks en overig personeel.
Enige puntje, het was slecht weer, we vonden het koud binnen. Toen ik dat opmerkte werd gelijk de verwarming iets opgehoogd. En excuses aangeboden, maar dat had ons niet gehoeven. Personeel loopt rond en keukenpersoneel heeft het warm boven fornuis.
Samengevat hebben wij een heerlijke, gezellige (ook leuke vrienden mee 🤣), lange (18:15 tot 21:15) avond gehad.- Eten & drinken 10
Hi,
da wir in der nähe von Steenwijk ein Boot liegen haben kommen wir schon seit Jahren in das Lokal und sind immer wieder begeistert. Bin schon in 1980er Jahren mit diversen Chartercrews dort eingekehrt. Wir halten der Eigentümer und seiner Familie die Treue auch in der Coronazeit.
Mit freundlichen Grüßen
B.+D.Müller- Eten & drinken 10
Op vakantie een keer afgehaald bij Argentinië Tango wat zo goed was bevallen dat we er een keer wilde gaan uiteten. Heerlijk gegeten, de pasteitjes heerlijk krokant en goed gevuld. De spies met kip, ui en paprika was heerlijk in combinatie met de geserveerde gegrilde groenten. Ook de gehaktballetjes in tomaat waren zeer smaakvol. De porties zijn ruim en de friet lekker krokant. Echt ShowToppers zijn de rode kool salade en brownie (zou recepten graag hebben). Zeer vriendelijk en toegankelijk personeel. Alles bij elkaar super fijne avond en ArgentinoTango aanrader in Steenwijk.
Emad Barsoum vindt Argentino Tango leuk
Emad Barsoum vindt Woody's House leuk