• Lid sinds 2 december 2024

2. Taj Mahal

Breda
Nieuwe recensie

Foto's

Daphne Schurman heeft nog geen foto toegevoegd

Activiteiten

1. Daphne Schurman's profielfoto
    Daphne Schurman vindt de recensie door Stout voor Taj Mahal leuk

Afgelopen weekend na 12 jaar blij dat ik weer eens bij de Taj Mahal kon gaan eten. In mijn verleden was dit één van mijn favoriete restaurants. Maar helaas kan ik alleen maar positief zijn over de fles witte wijn (die redelijk geprijsd was). Omdat mijn vriendin en ik zin hadden in vlees en vis zijn we voor het duurste menu gegaan (€ 27,95). De vier stukjes kip van de butterchicken dreven in een flauwe, waterige lauwe saus, dit gold ook voor de drie garnalen. Alleen het groentegerecht was warm en goed van smaak maar helaas veel te weinig. De Taj Mahal had of zijn avond niet of is afgedaald naar een niveau die wat ons betreft niet lager kan. Erg jammer! Echt niet aan te raden en ik weet waarover ik het heb omdat ik een aantal jaren in India heb gewoond en het restaurant al sinds de jaren negentig bezoek.

• Eten & drinken 2
    • Sfeer 4
    • Service 4
    • Prijs / kwaliteit 1
    1 positieve stem0 negatieve stemmen
  2. Daphne Schurman's profielfoto
    Daphne Schurman vindt de recensie door Bram voor Taj Mahal leuk

Schande voor Indias voedsel!

Butter chicken was ronduit van het kwaliteit Knorr wereldgerechten. Een bruingele waterige (smaakloze) drap met stukken vlees zo groot dat ik me afvroeg van welk deel van een kip het afkomstig is. Rijst was droog en smakeloos om maar te zwijgen over het naanbrood.

Prijs/kwaliteit verhouding was ronduit krom te noemen. Ik zal hier nooit maar dan ook nooit meer iets eten.

• Eten & drinken 1
    • Sfeer 6
    • Service 8
    • Prijs / kwaliteit 1
    2,2
    1 positieve stem0 negatieve stemmen
  3. Daphne Schurman's profielfoto
    Daphne Schurman heeft een recensie geschreven voor Taj Mahal

Ik had altijd in mijn herinnering dat dit een goed restaurant was. Na ongeveer 30 jaar weer eens teruggegaan....De tafelkleden waren smoezelig, overal vetvlekken in. Echt een oud en armoedige uitstraling. Okee dat nam ik op de koop toe, ik herinnerde me het lekkere eten, dus vol verwachting.....nou helaas, gewoonweg vies. Ik had een butter chicken besteld en mijn partner een kip tandoori....Mijn butter chicken was een soort creme fraice zonder de smaak van curry met suiker...de suiker zat gewoon tussen mijn tanden. De kip tandoori was heel erg verdund met water of zo....bijna geen smaak. Echt ik heb in lange tijd niet zo slecht gegeten. Ze hebben ons iets anders aangeboden en dat was eatable maar weer veel te heet...wij gaan in ieder geval nooit meer terug.

• Eten & drinken 5
    • Sfeer 2