Lijsten
Beoordelingen
Foto's
C D heeft nog geen foto toegevoegd
Activiteiten
Kom er zeer regelmatig, meestal voor de trek die tussendoor verschijnt.
Krijg sinds de nieuwe kassa en afhaal counter dinges er is heb ik altijd warm eten.
Medewerkers vaak erg vriendelijk op 2 na, lijkt of ze elke dag chagarijnig zijn of hun bed niet goed functioneert s' nachts.
Verder dikke prima!- Eten & drinken 8
C D vindt McDonald's leuk
Lijkt mij een sterk verhaal, ik kom hier al sins kinderjaren. Dat de vloer vies is, tja das vaker bij winkels/eetgelegenheden waar het dagelijks druk is.
Van uit de muur kan ik enigsins begrijpen maar vraag de medewerker om een verse snack en hij/zij maakt die met liefde.
Sfeer kan ik begrijpen, maar ze moeten ergens op bezuinigen, en naar mijn mening doen ze dat gelukkig niet met het voedsel wat hun verkopen. -
Bij Ratelband valt eigelijk niks te klagen, de geweldige mayonaise die er ook zonder friet in gaat.
De overheerlijke snacks gaan er altijd in, prijs en kwaliteit zijn precies goed, alleen jammer dat er niet veel zitplek is, maar je moet ergens op bezuinigen, en dat gebeurt gelukkig niet op het eten :)- Eten & drinken 10
Klantvriendelijkheid zit er zeker bij hun in, ben er 3× gaan eten, eerste keer is al lang geleden dat ik het me niet kan heugen, tweede keer had ik super lekkere friet speciaal met een kroketje. Niks over te klagen, derde keer na verhuizen en flink honger te hebben langs gegaan met een vriend, de friet was erg hard en de saté was lekker, maar naar mijn idee te droog. Ik had 2 blikken drinken nodig om het te laten doorstromen.
- Eten & drinken 4