• Lid sinds 1 april 2025

2. Paolo

Heerenveen
Nieuwe recensie

Foto's

Brenda heeft nog geen foto toegevoegd

Activiteiten

1. Brenda 's profielfoto
    Brenda vindt de recensie door Janetje voor Paolo leuk
    Italiaans Heerenveen

Vriendelijk verwelkomd, maar daarna was het veel te druk met te weinig personeel.
    Broodplankje kwam niet… 1× drinken gehad daarna hoopeloos gewacht op alles.
    Nee ons zien ze niet weer.

• Eten & drinken 8
    • Sfeer 9
    • Prijs / kwaliteit 6
    6,7
  2. Brenda 's profielfoto
    Brenda vindt de recensie door Faber voor Paolo leuk
    Italiaans Heerenveen

Waardeloze bezorgservice. Reeds om 14.00uur een bestelling doorgegeven voor bezorgen om 18.00uur zodat men dit kan plannen. Vijf minuteb voor beoogd aflevering wordt er gebeld met de melding dat het 45 mu minuten later komt en dat het niet anders kan. Kan echt niwt Paolo, schaam je diep.

• Service -
  3. Brenda 's profielfoto
    Brenda vindt de recensie door Geert voor Paolo leuk
    Italiaans Heerenveen

Allereerst slechte bediening, geen aandacht voor de gast. Rommelig. Veel lawaai, pizza besteld, waarvan één volgens de kaart was en de tweede was ronduit slecht, besteld met gorgonzola… geen gorgonzola… besteld met mozzarella… geen mozzarella…
    Hier gaan wij nooit weer naar toe.

• Eten & drinken 2
    • Sfeer 1
    • Prijs / kwaliteit 2
    1,9
  4. Brenda 's profielfoto
    Brenda vindt de recensie door Laura voor Paolo leuk
    Italiaans Heerenveen

Was altijd prima nu 1,5 uur gewacht op mijn pizza! Pizza was koud, taai en niet lekker.
    Laatste keer dat ik besteld heb.

• Eten & drinken 1
    1,1
  5. Brenda 's profielfoto
    Brenda vindt de recensie door J. Koopman voor Paolo leuk
    Italiaans Heerenveen

We komen er al tientallen jaren. Paolo in Heerenveen. Redelijke Italiaan met een leuke topper: de gegrilde ossenhaas met gorgonzola saus. Bijna altijd onze keus. Mijn partner medium, ik lust ‘m graag rare. En dan wil ik daar graag pasta bij, in plaats van de geijkte frites. Beetje meer Italië, toch?

Dus ook vanavond. We waren er vroeg, er was slechts één tafeltje bezet. Na het opnemen van de bestelling kwam de serveerster terug: “u wilt pasta in plaats van frites, maar dan kan niet. Het gerecht is met frites.” “Bedoelt u dat dit een Italiaans restaurant is waar geen pasta wordt geserveerd?” “Jawel, maar niet in plaats van. Dan moet u het er speciaal bij bestellen”. Het was nieuw voor me, maar dan moet dat maar.

Na meer dan een uur wachten - het was intussen lekker druk geworden en om ons heen zaten diverse mensen al lekker te eten - vroeg ik aan de serveerster: “is er een probleem?” “Hoezo?” “Nou we zitten hier al meer dan een uur en we hebben trek…”. Ze ging informeren en kwam terug met de mededing: “de eerste is klaar, de tweede komt zo…”😏

En inderdaad, het duurde niet lang meer. De frites, salade, en het vlees kwamen op tafel. Snel werd duidelijk wat de werkwijze was: beide stukkenvlees op de grill, de ‘rare’ er het eerste uit, de ‘medium’ even langer laten garen. Niet de beste keuze, maar het kan. Maar dan moet je de eerste wel even afdekken met folie, anders koelt het te veel af. Dat was het geval met mijn vlees. 🤔

Terugsturen? Geen optie, dan duurt het nog langer. Ook kreeg ik de indruk dat de gorgonzola op de bon was: slechts een paar druppeltjes op het bord. De pasta was er nog niet bij, die kwam later, super klein kommetje spaghetti, vergelijkbaar met een koffiekopje, zonder saus of wat dan ook. Nou ja, beter laat dan nooit…

Dan komt de rekening en blijkt dat het kopje spaghetti € 6,50 extra moest kosten. Ik denk dat we toch maar eens op zoek moeten naar een ander “vast” restaurant…

1 positieve stem2 negatieve stemmen
  6. Brenda 's profielfoto
    Brenda vindt de recensie door Esther koehoorn voor Paolo leuk

Esther koehoorn

Keurig besteld via de site.
    Naar een uur wachten gebeld en werd er chagrijnig opgenomen.
    Gemeld dat we al een uur wachten en we eigenlijk binnen 45min ons eten zouden hebben.
    Ja over 5 min gaat onze bezorger weg.
    Na 20 min gebeld en gezegd dat de bezorger er nog niet was.
    Ja u krijgt bij de volgende bestelling iets gratis.
    Uh dit is niet de eerste keer dat we er achter aan moeten bellen.
    Pizza eenmaal bezorgd.
    2 Pizzas ok bezorgd andere pizza zonder ui geleverd wat we wel hadden gemeld.

Prima dat je bezorgd maar doe dat lekker op dagen dat je binnen de tijd kan bezorgen.
    Oja en personeel mag echt wat vriendelijker.

Dit was dus de laatste keer.

• Eten & drinken 7
    • Prijs / kwaliteit 6
    5,9
  7. Brenda 's profielfoto
    Brenda vindt de recensie door Marjolein voor Paolo leuk

Marjolein

Waardeloze bezorging! Anderhalf uur na de bestelling worden we gebeld door een medewerker of we de pizza’s nog willen, want het duurt langer. We mogen ook zelf komen halen. We besluiten te wachten, zeer foute keus, want de bezorging is uiteindelijk nog een uur later! We spreken de bezorger hierop aan, maar hij kan er ook niets aan doen! Geen excuses, niets! We hopen dat ze gaan smaken, maar bestellen hier zeker nooit weer!

8. Brenda 's profielfoto
    Brenda vindt de recensie door Andrew Fidder voor Paolo leuk

Andrew Fidder

Na veel te late bezorging voor de zoveelste keer (in mijn recensie vermeldt) als vaste klant gemaild en gevraagd om oplossing. Na veel mails heen en weer blijven ze bij hun standpunt; ik moet ik eerst mijn negatieve recensie weghalen voordat ze voorstel doen. Is gewoon chantage, ipv kritiek als verbeterpunt te gebruiken. Aan het eten ligt het niet dat is top, maar bezorging kan veel beter. Ik haal niets weg, en ga het eten halen in de toekomst of accepteer de late bezorging of ik bestel er niets meer.

• Prijs / kwaliteit -
    De nieuwste recensie
  9. Brenda 's profielfoto
    Brenda heeft een recensie geschreven voor Paolo
    Italiaans Heerenveen

Slechte onervaren bediening. Staan te kletsen bij de bar terwijl onze drankjes er al 5 minuten stonden. Geen verse lasagne of pasta, lijkt wel tafeltje dekje. Pizza's wel oke. Bezorgen doen ze niet meer voor 1 pizza. Vind t discriminatie. Want hoeveel mensen zijn niet alleen. Laatste bestelling lasagne leek wel kattenvoer. Jammer 1 jaar of iets meer geleden was ik een zeer tevreden klant. Nooit weer.

• Eten & drinken 4
    • Sfeer 5