- Lid sinds 2 april 2013
Ben & Marijke heeft een recensie geschreven voor pico bello
Ben & Marijke heeft gereageerd op het topic: Gesloten
Ben & Marijke heeft een nieuw topic gestart: Gesloten
Sarang Mas Gouda is gesloten
Zelden zo'n goed Chinees Restaurant mee gemaakt. Een waar feest voor al je zintuigen. Alles zeer verfijnd en prachtig opgemaakt. De gastvrouw presenteert zich onderhoudend en zorgzaam aan tafel en houdt alles goed in de gaten. Dit restaurant staat heel hoog op mijn lijstje. Prijs/kwaliteit verhouding is uitstekend. Wacht maar niet te lang!
Internationaal Haastrecht
Een aanrader. Op woe-don-vrijdag heeft dit restaurant een Speciale aanbieding : Een All In keuze driegangen diner voor € 28,50 inclusief een fles rode of witte wijn per 2 personen. Heerlijk gegeten, leuke sfeer, goede wijnen, prettige bediening. Wil je een heerlijke en gezellige avond? Ga er eten!
Grieks Waddinxveen
In dit sfeervolle restaurant hebben wij al meerdere keren naar alle tevredenheid gegeten. De bediening is hier altijd perfect. Helaas viel het eten vanavond erg tegen. Het vlees was deze keer hard en droog, zeker niet sappig en mals. Wij gingen deze keer teleurgesteld de zaak uit.
- Eten & drinken 4
Grieks Waddinxveen
Toen we het restaurant binnen kwamen waren we aangenaam verrast door de charmante entourage. Wauw wat mooi en sfeervol is het als je aan je tafeltje zit. Deze keer hebben wij voor de Kreta Speciaal schotel voor 2 personen gekozen, Mousaka, Souflaki, Gyros, Souzuki, Entrecote. Het vlees was smaakvol en zo mals als boter. De schotel is redelijk groot. Het eten zag er voortreffelijk uit en smaakte super. Je proefde de aandacht en de zorg. Wij waren er 17.30 uur en gingen pas om 21.00 uur weg. Een hele avond heerlijk tafelen dus. Als je echt van goed Grieks eten houdt, dan ben je bij de Kreta aan het goede adres. Wij komen zeker terug. Complimenten, Ben & Marijke.
Nederlands Zevenhuizen zh
Top zaak op een geweldige locatie, goede bediening en ook nog eens lekker eten met een goede prijs kwaliteit.
- Eten & drinken 10
Ik bestelde nr.110, vraagt ze: "met bami?". Toen zei ik "nee, 110 normaal". Toen vroeg ze: "met miehoen?". Ik antwoordde met "nee, 110 normaal". Toen ik thuis kwam zat er geen rijst bij! Dus ik ging terug met de vraag; "waarom heb ik geen rijst gekregen?". Het antwoord was: "Sorry, verkeerd begrepen, volgende keer beter".
Geen volgende keer, dit was de laatste keer.
Het Zeeltje een sfeervol bourgondisch eetcafé gelegen in de buurt van de Rottemeren. Het was ons eerste bezoek aan dit eetcafé. Binnen werden wij aangenaam verrast door het mooie uitzicht. Mijn buurman was enthousiast over zijn biefstuk en de sliptongetjes waren perfect gebakken. Mijn malse Rib Eye met pepersaus smaakte heerlijk. De dames in de bediening uitermate vriendelijk en keurig gekleed. Wij komen hier zeker nog eens terug.
Chinees Zevenhuizen zh
Een Chinees zo als ze allen zouden moeten zijn. Alles klopt: Heerlijk exotisch eten, de gastheer is vriendelijk en de kok kent zijn vak reuze goed. Al vele jaren onze favoriete chinees in de omgeving van Gouda. Ook de eigenaresse van het restaurant is erg vriendelijk. Het eten is verrukkelijk. De Babi Pangang op je bord is hier een feest.
- Eten & drinken 10
Pempek Elysha is een authentiek Indonesisch restaurant met gerechten uit Sumatra en Java. Het restaurant heeft geen rijsttafel op de kaart staan. Wel een zeer gevarieerd menu met veel 1 persoonsgerechten. Dit restaurant mag dan klein zijn, maar mede het afhalen is het er altijd druk. Nou, ik kan het me voorstellen, want het eten smaakt er overheerlijk. Meestal zit deze plek vol met Indonesiërs die hun Indonesische gerechten in oorspronkelijke smaak missen. Onze complimenten. Ben en Marijke.
- Eten & drinken 10
Twee verschillende Rijsttafels later serveren voor 4 personen. Lekker veel keus. Alles smaakte heerlijk en de bediening deed weer zijn uiterste best om het ons naar het zin te maken.
- Eten & drinken 9
Wij hebben hier vaker gegeten en dat was altijd prima. Ze hebben hun systeem veranderd (nu met een tablet bestellen) waardoor er minder op de kaart staat, je steeds moet wachten met bestellen, omdat je niet kan bestellen wanneer je wilt. Ook de kwaliteit van het eten is echt achteruit gegaan. Vlees super droog, flauwe patat en aardappeltjes, er was eigenlijk niets wat we echt lekker vonden. Erg jammer!
- Eten & drinken 2
Eetcafé Waddinxveen
Prima restaurant, Heerlijk eten voor een zacht prijsje. Zeer leuke hartelijke bediening.
Eetcafé Waddinxveen
Gezellig gegeten bij het Bregje. Een gevarieerde menukaart, vriendelijke en attente bediening en smakelijke gerechten. Prima wijn. Zeer goede prijs-kwaliteit. Bregje staat voor lekker én betaalbaar eten. De heerlijkste gerechten. Op maandag, dinsdag, woensdag en donderdag eet je drie gangen voor €19,95. De rest van de week voor €22,95.
- Eten & drinken 8
Chinees-Indisch Haastrecht
Wat een uitstekend Chinees-Indisch restaurant. Heerlijk gegeten en vriendelijk geserveerd. Geweldige kwaliteit, prachtig opgediend en heel attente en hartelijke bediening, kortom meer dan een compliment waard, vandaar deze recensie. Als we Chinees-Indisch willen eten, dan dus hier, ook al moeten we ervoor uit Gouda komen. De Pauw is een aanrader.
- Eten & drinken 8
Chaotische service, voorgerecht kwam tegelijk met hoofdgerecht, na lang wachten, zonder kroepoekjes om de tijd te doden. Eten is van redelijke kwaliteit, maar zeker niet te veel, en het geheel is behoorlijk aan de prijs. Bediening duidelijk gestresst.
- Eten & drinken 7
Zuid-Amerikaans Waddinxveen
De spareribs waren weer overheerlijk, zo smakelijk en mals. Ook de patat en de bijgeleverde salade waren heel erg lekker. Alles was ruim voldoende. Lekkerder kan niet. Het personeel was vriendelijk en behulpzaam. Een heel fijn gezellig restaurant om heerlijk te gaan eten.
Chinees-Indisch Haastrecht
Het is altijd gezellig en vriendelijk.
Als je belt en zeg over 15 min ophalen staat het altijd klaar.
Goede service en erg lekker.
Wij moeten 15 min rijden het is echt de moeite waard.- Eten & drinken 10
Chinees-Indisch Haastrecht
Zeer gezellige mensen en altijd een feest om er te zijn.
Chinees-Indisch Haastrecht
Veel chinese restaurants in omgeving bezocht.De Pauw op eenzame hoogte.Klasse!!!
Chinees Zevenhuizen zh
Het interieur van Chinees Indisch restaurant Jade heeft een enorme update ondergaan. De oude lange Deco Wall wand uit de jaren 80 is weg. Het restaurant is door de eigenaresse nu sfeervol ingericht om op een intieme wijze te genieten van elkaars gezelschap, mooie gerechten en verrassende wijnen. Onze ervaring: Vriendelijke bediening, goede service en lekker eten.
- Eten & drinken 10
Buffet! Overheerlijk gegeten. Veel keus. De bediening deed er alles aan om ons naar het zin te maken.
- Eten & drinken 10
Ramblas is van eigenaar veranderd. Maar de kok is gebleven. Nog steeds heel smakelijk. Wij dus weer overheerlijk met zijn vieren gegeten. Bediening was ook heel vriendelijk en correct. Top ga zo door. Ben
- Eten & drinken 10
Een perfecte ervaring bij McDonald's. De service was subliem, net als onze bestelling, die smaakte heerlijk.
Zuid-Amerikaans Waddinxveen
De spareribs waren weer overheerlijk, zo smakelijk en mals. Ook de patat en de bijgeleverde salade waren heel erg lekker. Lekkerder kan niet. Een heel fijn gezellig restaurant om heerlijk te gaan eten.
Chinees-Indisch Alphen aan den Rijn
Met mijn partner vooraf het eten 2 rode wijn besteld die prima smaakten. Wij zijn voor een Indonesische Rijsttafel gegaan. Ik weet even niet meer uit hoeveel gerechten die bestond máár ruim voldoende. De diverse gerechten waren van goede kwaliteit en smaakten heerlijk. Ons zien ze hier terug. Groet, Ben en Marijke