• Lid sinds 16 december 2024

3. Gevolgde restaurants
Nieuwe lijst

Beoordelingen

Foto's

Amir heeft nog geen foto toegevoegd

Activiteiten

1. Amir's profielfoto
    Amir vindt de recensie door Henneke Hoeboer voor La Rondine leuk

Henneke Hoeboer

Vriendelijke snelle bediening. Ik had de penne met kaas roomsaus. Was goed maar iets minder saus tov de penne zou beter zijn. De pizza was goed. De zalm erg lekker.

• Eten & drinken 7
    • Sfeer 7
    • Prijs / kwaliteit 7
  2. Amir's profielfoto
    Amir vindt de recensie door Michel voor La Rondine niet leuk
    Italiaans Horst

Na aanleiding van alle positieve reacties besloten hier te gaan eten. Eerlijk gezegd kan ik deze positieve reacties niet delen. Misschien omdat dit de enige pizzeria in de omgeving is weten de mensen gewoon niet beter?!?. Pizza bodem van zeer slechte kwaliteit, zeker geen vermelding Italiaanse pizza waard. De tomatensaus smakeloos, kan d'r niets anders van maken. En de topping.. twas even zoeken maar er lag iets op. Personeel wel vriendelijk maar niet heel erg snel. Gelukkig woon ik hier niet in de buurt en zijn er in mijn omgeving wel goede pizzeria's, want hier kom ik echt nooit meer terug.

• Eten & drinken 5
    0 positieve stemmen1 negatieve stem
  3. Amir's profielfoto
    Amir vindt de recensie door Collega's voor La Rondine leuk

Collega's

We hebben genoten van het heerlijke eten, de gezellige sfeer en vriendelijke bediening!

8,3
  4. Amir's profielfoto
    Amir vindt de recensie door Esther voor La Rondine leuk
    Italiaans Horst

Lekker gegeten, leuke afsluiting van een gezellige dag. De bediening maakte het af! Top.

8,8
  5. Amir's profielfoto
    Amir vindt de recensie door Bo verhaegh voor La Rondine leuk

Bo verhaegh

Het is een goed restaurant!
    Vooral de chocolademelk. :)
    Espresso en cappuccino is ook goed.
    En lekker eten.

• Sfeer -
    9,2
  6. Amir's profielfoto
    Amir vindt de recensie door Saskia en Hans voor La Rondine leuk

Saskia en Hans

Ontzettend lekker gegeten. En een hele vriendelijke en snelle bediening. Echt een aanrader.

7. Amir's profielfoto
    Amir vindt de recensie door Jeuken voor La Rondine leuk
    Italiaans Horst

Heerlijk gegeten, leuke bediening en prettige ambiance.
    Klap op de vuurpijl was de uitnodiging van eigenaar Antonio om onze 6 kleinkinderen hun eigen pizza’s samen te laten stellen en later ook hun ijsje te decoreren. Groot succes!
    Zeker voor herhaling vatbaar!

• Service 9
    9,1
  8. Amir's profielfoto
    Amir vindt de recensie door Larissa van de vegte voor La Rondine leuk
    Italiaans Horst

Top restaurant. Eten was goed en bediening was gezellig. Zijn bereid om een praatje te maken en zorgen voor net dat extra beetje meer. Prijs kwaliteit verhouding is goed! Een aanrader om hier heen te gaan als je op een centerparcs park zit. Niet ver rijden, wel een andere sfeer en gezelligheid en goed eten!

9,6
  9. Amir's profielfoto
    Amir vindt de recensie door Marion voor La Rondine leuk
    Italiaans Horst

Lekker eten, gezellige sfeer en super vriendelijke bediening.

10. Amir's profielfoto
    Amir vindt de recensie door Anne-Mieke & Rob Fechter voor La Rondine leuk

Anne-Mieke & Rob Fechter

Prima bediening, lekker gegeten, gezellige ambiance. Kortom een échte aanrader!

8,5
  11. Amir's profielfoto
    Amir vindt de recensie door Linders voor La Rondine niet leuk
    Italiaans Horst

Slechte ervaring; arrogante ober; eten slecht, veel vet weinig vlees, na melding hiervan een heel lulverhaal over de leverancier, kortom blokje nutteloze informatie.
    Dessert; te weinig in huis, met een zelfde onzin verhaal, tja. Het was is het einde van de maand. Dus (?). Ijs vol kristallen, jammer!
    Expliciet om koffie gevraagd, niet gekregen; zeker niet voor herhaling vatbaar!

• Service 1
  12. Amir's profielfoto
    Amir vindt de recensie door Bas voor La Rondine leuk

Perfect genoten

Eén vorige recensie
  13. Amir's profielfoto
    Amir vindt de recensie door E janssen voor La Rondine niet leuk
    Italiaans Horst

Slechte bediening alles duurt veel te lang en het eten is gewoon niet lekker maar dat vinden ze blijkbaar niet zo erg als je er iets van zegt.

• Prijs / kwaliteit 2
    1,5
  14. Amir's profielfoto
    Amir vindt de recensie door adg voor La Rondine niet leuk
    Italiaans Horst

Eten is goed, maar lang wachten op de kaart en het eten. Tonen geen interesse in klanten, wordt niet gevraagd of het lekker is etc.

• Sfeer 4
    • Prijs / kwaliteit 5
    4,3
    0 positieve stemmen1 negatieve stem
  15. Amir's profielfoto
    Amir vindt de recensie door Robin voor La Rondine leuk
    Italiaans Horst

Een en al positief over het eten, drinken, bediening en prijs kwaliteit. Enige minpunt is dat we ruim een uur hebben gewacht op het eten. Even een aandachtspunt. Mochten wij weer in de buurt zijn dan gaan we zeker nog een keertje bij jullie eten👍👍👍

9,8
  16. Amir's profielfoto
    Amir vindt de recensie door J.J. Heger voor La Rondine leuk

J.J. Heger

Ruime keus, zeer goede bediening, vlot en heel gastvrij personeel. Ook met kleine kinderen geen probleem hier te zijn. Erg vriendelijk naar de jonge kinderen.

Jammer dat het voor ons zo ver weg is (100 km). Anders zouden we hier regelmatig te vinden zijn!

9,5
  17. Amir's profielfoto
    Amir vindt de recensie door V van Noesel voor La Rondine leuk

V van Noesel

Met 4 personen gegeten . De bediening was erg vriendelijk, zorgvuldig en betrokken. De ober zorgde ervoor, dat wij een zeer plezierige avond hadden. Heel klantgericht, hij voldeed aan wat extra eisen, was vrolijk, had aandacht zelfs voor de hond en liet nog een foto zien van zijn eigen hond. De prijs-kwaliteit was ook uitstekend. Zeker voor herhaling vatbaar.

• Service 9
  18. Amir's profielfoto
    Amir vindt de recensie door W v Lier voor La Rondine leuk

W v Lier

Gisteravond met oud collega's heerlijk gegeten.
    Het smaakte allemaal uitstekend.
    En het zag er heel gezellig uit.

Er was veel jong personeel, die wel stinkend hun best deden.
    Je moest zelf wel steeds vragen als je wat wilde drinken, behalve bij binnenkomst.

Er stonden op het terras waar we zaten fijne grote parasols, die ook nodig waren want het zonnetje was behoorlijk fel.

Een minpuntje ..
    De sluitingstijd, deze zou in de zomer best een uurtje later mogen zijn.

Verder waren wij uiterst tevreden!

8,7
  19. Amir's profielfoto
    Amir vindt de recensie door John Oosse voor La Rondine leuk
    Italiaans Horst

In het Italiaanse restaurant La Rondine serveren ze voortreffelijke pizza's. Daarna is het smullen van een subliem Italiaans dessert.

Echt genoten op een zomerse avond, de 9e september 2023, zittend op het terras.

20. Amir's profielfoto
    Amir vindt de recensie door Poppo voor La Rondine leuk
    Italiaans Horst

Heerlijke pizza, soms hebben ze het in het weekend te druk waardoor je te lang moet wachten op eten of drinken maar meestal super! Enorm goede service, kindvriendelijk en het verrassingsmenu is ook een aanrader.

• Sfeer 7
    7,8
  21. Amir's profielfoto
    Amir vindt de recensie door Jeff voor La Rondine leuk
    Italiaans Horst

We kwamen hier met 2 gezinnen omdat het er heel gezellig uit zag.
    Op onze laatste avond dachten we lekker te gaan eten.
    Mijn vrouw kreeg een verkeerd gerecht maar dit werd gelijk goed geregeld.
    Maar de 3× lasagne die we kregen was lauw, en een minimale portie.
    We moesten hier echt iets bij bestellen, brood of friet.
    De 2 kinderen hadden alletwee friet met kip waar we 1 van kregen.
    Aan het eind werd er aan de kids gevraagd of alles naar wens was, en als laatste kreeg de kleinste de rekening voorgeschoteld ipv degene (volwassene) die het vroeg.
    Misschien puntjes waar aangewerkt kan worden.

• Eten & drinken 3
    • Service 4
    2,8
    2 positieve stemmen0 negatieve stemmen
  22. Amir's profielfoto
    Amir vindt de recensie door Gina voor La Rondine niet leuk
    Italiaans Horst

Bizar slecht! Bediening is ten eerste erg onervaren en onvriendelijk. Super lang moeten wachten op het eten en er meerdere malen om moeten vragen. Verkeerd eten gekregen en dit aangegeven ze deden er niks mee en moesten gewoon betalen. Echt ronduit slecht!!!!

• Eten & drinken 2
    • Sfeer 2
    • Prijs / kwaliteit 2
  23. Amir's profielfoto
    Amir vindt de recensie door Tutambien voor La Rondine niet leuk
    Italiaans Horst

Pakjesavond met Kids uit eten.
    Beetje flauw ontvangst van jonge dames, Ooh daar in de hoek is jullie tafel!? Vervolgens een spontane vriendelijke dame die wat drankjes kwam opnemen en een voorgerecht kwam voorstellen iets met brood, kaas en vlees, het klonk goed, doe maar.. Uiteindelijke gerecht was het deeg niet gaar, dat wilde we mededelen, maar er kwam niemand? Uiteindelijk de vriendelijke dame nam ons commentaar en voorgerecht mee en kwam terug uit de keuken dat dit zo prima is!? Nogmaals proberen uit te leggen dat het deeg echt niet gaar is, rauw deeg!?
    Vervolgens de hoofdgerechten, waarvan 3x koude aardappelen en 1x lauwe pasta.
    Vervolgens 2 van de 3 nagerechten die ondermaats waren mbt prijs/kwaliteit..
    Afijn vervolgens de rekening, dik over de € 200,- betaald en met het toch nog ff controleren van de rekening staat er een voorgerecht op wat we niet besteld hadden, dit gemeld, blijkt dat het voorgerecht met rauw deeg te zijn en dat koste €17,50
    Ondanks dat we het gerecht zeker niet opgegeten hadden moesten we het wel betalen, geen compensatie, niks, mijn vrouw werd wat ondankbaar behandeld, de keuken zegt dat zo prima is dus klaar!!
    Mijn vrouw komt ongenoegend terug naar de tafel en doet haar verhaal, waarbij ik ongenoegend naar de jonge dames en man aan de bar ben gegaan en verhaal gehaald, het deeg moet blijkbaar zo rauw zijn Etc bla bla, ik werd daar wat boos over, vervolgens halen ze 7 mannen en een vrouw, blijkbaar de eigenaresse uit de keuken, gaan zeer imposant aan de bar staan en ik werd aangesproken door de dame, we hadden van het voorgerecht gegeten en het deeg was prima, ik mijn mening en verder niks, ik heb het daar maar bij gelaten, want 7 man personeel die erbij werden gehaald!!??
    Dus vooral geen commentaar geven, niks melden dat het eten eventueel niet goed is, want daar kan men niet mee omgaan!! Eigenaresse zei dat ze wellicht meteen even naar de tafel had kunnen komen en als we terug zouden komen zou ze het wel onthouden om het goed te maken!!?? Doe dat dan meteen!!
    Afijn.. Al met al een bijzondere en teleurstellende ervaring als je met je gezin op pakjesavond gaat uit eten en dan dit moet beleven, zo ontzettend slecht!! Dus wij komen hier nooit meer terug eens en nooit weer!! En dat allemaal voor ca. € 17,50 voor dit restaurant, nou gefeliciteerd en succes ermee👎😬

• Service 1